al slovacka je igrala na zadnjem svjetskom..a nisu tamo otisli bez razloga..187 wrote:i slovenci su ih u barazu uzelikokuz_sa wrote:slovaci lagani al na papiru samo..digli ruse u gostima
mozemo ih proc al treba i zapeti za to
Moderators: Charuga, Tomahawk11
al slovacka je igrala na zadnjem svjetskom..a nisu tamo otisli bez razloga..187 wrote:i slovenci su ih u barazu uzelikokuz_sa wrote:slovaci lagani al na papiru samo..digli ruse u gostima
i mene zanima u koliko sati se igra a i kad ce karte biti puštene u prodajushake69 wrote:p206 wrote:POT 1: Španija, Holandija, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka
POT 2: Francuska, Crna Gora, Rusija, Švedska, Danska, Slovenija, Turska, Srbija, Slovačka
POT 3: Švicarska, Izrael, Irska, Belgija, Češka Republika, BiH, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska
POT 4: Bugarska, Rumunija, Gruzija, Litvanija, Albanija, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Poljska
POT 5: Armenija, Finska, Estonija, Kipar, Latvija, Moldavija, Makedonija, Azerbejdžan, Farska Ostrva
POT 6: Vels, Lihtenštajn, Island, Kazahstan, Luksemburg, Malta, Andora, San Marino
ovi boldirani bi bili okTako nesto sam vec predlozio.
Nego, zna li iko u koliko sati igraju BiH-Grcka, 10 avgusta na Kosevu? Svugdje o cijenama , ali bas nigdje u koliko sati!
Hvala.
Svakako da nisu bezveze protivnici , ali je jedan od laksih od kojih smo mogli izvuci .kokuz_sa wrote:al slovacka je igrala na zadnjem svjetskom..a nisu tamo otisli bez razloga..187 wrote:i slovenci su ih u barazu uzelikokuz_sa wrote:slovaci lagani al na papiru samo..digli ruse u gostima
mozemo ih proc al treba i zapeti za to
igra se u 21h , a sto se tice karata cijene su 5 KM (jug i sjever) i 10KM (zapad i istok),a tacan datum pustanja karata u prodaju jos nije određen,jedino se zna da ce se moci nabaviti u poslovnicama centrotransa....pozzzfanatic11 wrote:i mene zanima u koliko sati se igra a i kad ce karte biti puštene u prodajushake69 wrote:p206 wrote:POT 1: Španija, Holandija, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka
POT 2: Francuska, Crna Gora, Rusija, Švedska, Danska, Slovenija, Turska, Srbija, Slovačka
POT 3: Švicarska, Izrael, Irska, Belgija, Češka Republika, BiH, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska
POT 4: Bugarska, Rumunija, Gruzija, Litvanija, Albanija, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Poljska
POT 5: Armenija, Finska, Estonija, Kipar, Latvija, Moldavija, Makedonija, Azerbejdžan, Farska Ostrva
POT 6: Vels, Lihtenštajn, Island, Kazahstan, Luksemburg, Malta, Andora, San Marino
ovi boldirani bi bili okTako nesto sam vec predlozio.
Nego, zna li iko u koliko sati igraju BiH-Grcka, 10 avgusta na Kosevu? Svugdje o cijenama , ali bas nigdje u koliko sati!
Hvala.
ja se izvinjavamBaudelaire wrote:Joj što mrzim kad 'vako neko počne sa šupljom i uzdizanjem. Kakvi crni Englezi u finalu, šta ih dižete u nebesa. Možemo dobiti samo Brazil ili Njemačku u finalu, ne spominjite više tu cirkusku otočku naciju.kamen spoticanja wrote:onda da ne igramo nikako...pa bolan u malo srece u zrijebu na prvenstvu u brazilu mozemo do cetvrtfinala istog...a onda je svakako lutrija...amir begovic izvadi po dva penala mexikancima u cetvrtfinalu,i holandjanima u polufinalu...a onda u finalu englezi...pa sta bude...to je tesko prognozirat...kokuz_sa wrote:jedno je prijateljska drugo su kvalifikacije al eto..
nemoj nam suhvu vezat... ovo uvijek kazemobosnovizija wrote:Ako se sad ne plasiraju, kopacke o klin!![]()
![]()
![]()
![]()
BHF_Manijak wrote:potcjenjivanja protivnika i onog "lahko cemo"

Ma pali su oni skroz, a i onda kad smo prosjek bili dizali smo ih, mogu se oni ba dobit u dvije tekme, veci su problem npr Albanci!187 wrote: Svakako da nisu bezveze protivnici , ali je jedan od laksih od kojih smo mogli izvuci .
Mene muci ta Litvanija
jel' te vise je.o ciro?libertyBiH wrote:Nece biti do igraca nego do SELEKTORA vjerujte mi..............Ciro bi ovo izpickeee prosao....
Šešir 4 je super. Mislim da tamo nije moglo bit bolje od Litvanije.LSD wrote:Pogledajte samo "šešire" 1, 2 i 4 i kakve su selekcije mogle biti izvucene....pa da smo sami sebi birali, bolje ne bi izvukli (dobro pretjerujem , bilo je možda i lakših u šeširu 4)....hvala Ronaldu, što nas pripazi na žrijebu