Zar postoji takva, mislim koja je sve to nabrojanoSerena wrote:visocicaguy wrote:
izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?
ona lijepa, pametna, fina, simpaticna cura koja te nasmijava, koja te obara s nogu, koja je inteligentna, imate iste interese, voli te i brine se za tebe, s kojom ti je sex savrsen, s kojom strast prsti na sve strane, s kojom ti vrijeme leti, koja te usrecuje u svakom smislu... ona koja ce sutra biti odlicna majka i zena... ona koju ces ti ozeniti... pa iskreno se nadam da ce ih brojati 5-10 prije tebe, ali ti to nikad neces znati... jer NARAVNO znas, kao sto i svi muskarci "znaju" procitati koja je kurva, koja nije![]()
![]()
djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- juli84
#351 Re: djevojka za zeniti?
- Sutlijas
#352 Re: djevojka za zeniti?
Vidi, u tom slucaju ona za mene nije fina, nije inteligentna, nemamo iste interese, ne moze biti odlicna majka... ovo ostalo moze.Serena wrote:visocicaguy wrote:
izvini, prema mojim shvatanjima je to KURVA i shodno tome meni ne bi mogla biti zena - ali cijenim da nekome moze biti. to sto bih ga ja sazalijevao, je druga stvar. je l imamo poentu?
ona lijepa, pametna, fina, simpaticna cura koja te nasmijava, koja te obara s nogu, koja je inteligentna, imate iste interese, voli te i brine se za tebe, s kojom ti je sex savrsen, s kojom strast prsti na sve strane, s kojom ti vrijeme leti, koja te usrecuje u svakom smislu... ona koja ce sutra biti odlicna majka i zena... ona koju ces ti ozeniti... pa iskreno se nadam da ce ih brojati 5-10 prije tebe, ali ti to nikad neces znati... jer NARAVNO znas, kao sto i svi muskarci "znaju" procitati koja je kurva, koja nije![]()
![]()
Ne kontam kako se uspjelo razviti skoro 20 stranica ove teme. Ne kontam sta tebi nije jasno? Imas muskarce kojima je svejedno, a imas i one kojima nije svejedno. Eh sada od ovih kojima nije svejedno, pitanje je jesu li i oni sami takvi pa se cuvaju ili se vode duplim arsinima. Ukoliko se vode duplim arsinima, ne bi trebalo da te zanimaju kao sto ti je vec receno ovdje.
-
visocicaguy
#353 Re: djevojka za zeniti?
i sve joj to pada u vodu, jer je kurva.Serena wrote:visocicaguy wrote:
![]()
a, pametna nije, jer sebi to ne bi dozvolila.
fina nije, jer se karala sa svakim.
simpaticna mi ne moze biti, jer nije fina i pametna.
nasmijavat me moze, ali bih je prije zalio.
obara me s nogu - da, ali je obarala i druge s nogu.. a mozda je i stojeci u liftu odradjivala...
inteligentna - vidi gore..
s kojom mi je sex savrsen - nakon toliko iskustva ne bi me cudilo..
bit ce odlicna majka i zena -
a za mene se ne brini... brini se za seb... mislim za zenski rod, bolje receno za one koje su sebi dozvolile to...
ps.> trebas da shvatis da muskima, kada se zene, nije najbitnije kakav ce sex imati u startu sa zenom u krevetu...
Last edited by visocicaguy on 30/06/2011 09:47, edited 1 time in total.
- Serena
#354 Re: djevojka za zeniti?
madner wrote:Samo da pitam cemu ovo pripisivanje svih pozitivnih osobina radodajkama?
Inteligencija je upitna, ako joj je cilj bio da ima familiju onda je sama sebi sjebala namjerno samse. Kako je to inteligentno?
ja bih tipove poput tebe spalila na lomaci.... skupa s zenama iz kategorije 10+
- madner
#355 Re: djevojka za zeniti?
Ja ne zagovaram bilo kakvo nasilje nad radodajkama, sreca nasa pa postoje. Treba ispeci zanat prije otvaranja samostalne firme.Serena wrote:madner wrote:Samo da pitam cemu ovo pripisivanje svih pozitivnih osobina radodajkama?
Inteligencija je upitna, ako joj je cilj bio da ima familiju onda je sama sebi sjebala namjerno samse. Kako je to inteligentno?
ja bih tipove poput tebe spalila na lomaci.... skupa s zenama iz kategorije 10+
Samo se protivim pokusaju pogresnog etiketiranja X klase kao I. Nije, ne moze proci, niko te nije tjerao, sama si odgovorna za svoje postupke i to su posljedice istih.
- Serena
#356 Re: djevojka za zeniti?
ti ne shvatas sta ti ja govorim... naci ces zenu koja je sve to sto sam gore navela, bez koje ne mozes disati, ne mozes zamisliti zivot bez nje... i nikada zapravo neces znati da ih je imala 5-10 prije tebe. jer to nije bitno... zakleo bi se u nju, zakleo bi se da ih je imala 1 ili 2 prije tebe, jer ako je sve ovo sto sam gore navela, onda sigurno ne moze biti da ih je imala vise, po tvojoj logici.visocicaguy wrote:
i sve joj to pada u vodu, jer je kurva.
obara me s nogu - da, ali je obarala i druge s nogu.. a mozda je i stojeci u liftu odradjivala...
bit ce odlicna majka i zena -![]()
pa da mi kcreku odgaja da je moram ganjati po bronxu i odvajat od crnaca i gangbanga
![]()
a za mene se ne brini... brini se za seb... mislim za zenski rod, bolje receno za one koje su sebi dozvolile to...
ps.> trebas da shvatis da muskima, kada se zene, nije najbitnije kakav ce sex imati u startu sa zenom u krevetu...
znaci ta tvoja teorema ti pada u vodu. vi zapravo nikada ne mozete znati proslost zene, jer po njenim osobinama ne mozete odrediti njen broj partnera u proslosti (iako mislite da mozete).... ona u koju biste se zakleli ih je mozda imala 2, mozda 5, mozda 7... to zapravo ne znate... to zapravo nije bitno!
- _tulumba_
#357 Re: djevojka za zeniti?
Nisam znao da "brizne" potencijalne zene i majke bi rado spaljivale na lomaci ljude okolo, samo sto na jbnom forumu se ne slazu s njihovim misljenjem
Sta bi tek bilo da je kakav veci belaj u pitanju 
-
visocicaguy
#358 Re: djevojka za zeniti?
kazem ti, ne brini se za mene. ne brini se da li znam i kako znam. ja tebi kazem da je ovo moj stav oko toga. a blago ti kazem, da postoji nacin da se sazna.. mozda ne tacan broj.. ali se nanjusi to, da li je ta ili nije ta. to je, u principu, taj pojam koji mi korstimo, tj. djevojka za zeniti vs. djevojka za jebati. svaka ima svoju uloguSerena wrote:ti ne shvatas sta ti ja govorim... naci ces zenu koja je sve to sto sam gore navela, bez koje ne mozes disati, ne mozes zamisliti zivot bez nje... i nikada zapravo neces znati da ih je imala 5-10 prije tebe. jer to nije bitno... zakleo bi se u nju, zakleo bi se da ih je imala 1 ili 2 prije tebe, jer ako je sve ovo sto sam gore navela, onda sigurno ne moze biti da ih je imala vise, po tvojoj logici.visocicaguy wrote:
i sve joj to pada u vodu, jer je kurva.
bit ce odlicna majka i zena -![]()
pa da mi kcreku odgaja da je moram ganjati po bronxu i odvajat od crnaca i gangbanga
![]()
ps.> trebas da shvatis da muskima, kada se zene, nije najbitnije kakav ce sex imati u startu sa zenom u krevetu...![]()
znaci ta tvoja teorema ti pada u vodu. vi zapravo nikada ne mozete znati proslost zene, jer po njenim osobinama ne mozete odrediti njen broj partnera u proslosti (iako mislite da mozete).... ona u koju biste se zakleli ih je mozda imala 2, mozda 5, mozda 7... to zapravo ne znate... to zapravo nije bitno!
- Serena
#359 Re: djevojka za zeniti?
bila sam ironicna
naravno da ne bih spaljivala na lomaci... govorim zbog ovih sto bi ove "velike gresnice" odmah na lomacu
- _tulumba_
#360 Re: djevojka za zeniti?
Zar ti nije ovo generalizacija svih zena? Sve ih strpa u isti kos i ispade sad nema ni jedna iskrena koja bi mogla iskreno reci koliko je imala partnera prije? Je li ovo znaci da bas sve i jedna laze?vi zapravo nikada ne mozete znati proslost zene, jer po njenim osobinama ne mozete odrediti njen broj partnera u proslosti (iako mislite da mozete).... ona u koju biste se zakleli ih je mozda imala 2, mozda 5, mozda 7... to zapravo ne znate... to zapravo nije bitno
Iz vlastitog iskustva znam da ima i onih kojima nije problem pricati o tome pa i iskreno reci, bez laznog predstavljanja i umotavanja price. (Naravno, poslije odlucih sta hoces od nje.)
- kakav nered
#361 Re: djevojka za zeniti?
hmm kad malo razmislim, sve djevojke koje znam koje su bile "u opticaju" u srednjoj školi sad su udate žene... 
-
Strpljiva
#362 Re: djevojka za zeniti?
Joj Serena, daj ne se*ri više!
Ako voliš brojke, pusti druge. Po tvojoj logici žena koja kaže da je imala dvojicu, trojicu automatski laže i on nikad ne može biti siguran u to. Opet one koje su nevine će biti ku*ve, kako ih ti nazva, jer će sigurno varati.
Ako mi neurbane cure kojima serije poput Sex and the City; Gossip Girl i slično, nisu bile štivo za emancipaciju, ne osuđujemo tebe niti pripisujemo osobine kojima ti nama pripisuješ, okani se bona i ti nas.
Ako mene ne žulja što si ti emancipovana maca, pusti mene bona da kuham pite i dočekujem muža s posla.
Ako voliš brojke, pusti druge. Po tvojoj logici žena koja kaže da je imala dvojicu, trojicu automatski laže i on nikad ne može biti siguran u to. Opet one koje su nevine će biti ku*ve, kako ih ti nazva, jer će sigurno varati.
Ako mi neurbane cure kojima serije poput Sex and the City; Gossip Girl i slično, nisu bile štivo za emancipaciju, ne osuđujemo tebe niti pripisujemo osobine kojima ti nama pripisuješ, okani se bona i ti nas.
Ako mene ne žulja što si ti emancipovana maca, pusti mene bona da kuham pite i dočekujem muža s posla.
-
visocicaguy
#363 Re: djevojka za zeniti?
pa nek im je sretno. zaista, sve najbolje im zelim. samo, daleko im kuca od moje bila (figurativno govoreci).kakav nered wrote:hmm kad malo razmislim, sve djevojke koje znam koje su bile "u opticaju" u srednjoj školi sad su udate žene...
- Serena
#364 Re: djevojka za zeniti?
Strpljiva wrote:Joj Serena, daj ne se*ri više!
ma nije to to sto zelim reci - da ce svaka lagati, da ce ova nevina varati... ja samo pokusavam reci da broj prijasnjih partnera ne moze odrediti karakter i kvalitet zene... ova nevina, kao i ova sto ih je imala 10 moze sutra biti savrsena zena... isto tako druga nevina, sutra moze varati na sve strane, kao i neka druga sto ih je imala 10 i voli mjenjati, pa stoga i vara. kuzis?! ne mozes ocjeniti osobu na osnovu broja i tacka.
- madner
#365 Re: djevojka za zeniti?
Kako ne mozes, tako se vrsi provjera kvaliteta svakog proizvoda.
Naravno da je moguce, ali nije vjerovatno.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#366 Re: djevojka za zeniti?
i muskarca?madner wrote:Kako ne mozes, tako se vrsi provjera kvaliteta svakog proizvoda.
-
(ne)forumas
#367 Re: djevojka za zeniti?
fakat ovom forumu treba grupna lobotomija
- petunija
#368 Re: djevojka za zeniti?
Bog te, ovdje ispada da je spavanje sa partnerom ratni zločin. 
- Serena
#369 Re: djevojka za zeniti?
petunija wrote:Bog te, ovdje ispada da je spavanje sa partnerom ratni zločin.
evo haman da i je
- madner
#370 Re: djevojka za zeniti?
Naravno, samo su mjerila drugacija.plain vanilla wrote:i muskarca?madner wrote:Kako ne mozes, tako se vrsi provjera kvaliteta svakog proizvoda.
Nevin = levat.
-
visocicaguy
#371 Re: djevojka za zeniti?
i ja kazem.. brate, nek nadje kakvog holandjanina ili svedjanina kojem je to sve besqrc... ili nek nadje kakvog bosanskog ppq koji ne moze da nadje nesto cemu je bila veca cijena na trzistu, a ne istrosenu robu koju je svako valjo gdje je i kako htio. i dalje se moze naci i pametna i lijepa i simpaticna... pri tome neistrosena. samo treba i s druge strane imati sta ponuditi, a ne bit alkos, pa da se zadovoljis sa time sto je ona "lijepa", recimo... ako je uopce..
- Sherbatsky
#372 Re: djevojka za zeniti?
Strpljiva wrote:Joj Serena, daj ne se*ri više!
-
Klodovik
#373 Re: djevojka za zeniti?
Ja bih samo da ponovo pitam... Je li muškarac koji je bio sa npr. 30 žena ženskaroš? Žene obično sa takvim ne žele biti u braku.Serena wrote:Strpljiva wrote:Joj Serena, daj ne se*ri više!
ma nije to to sto zelim reci - da ce svaka lagati, da ce ova nevina varati... ja samo pokusavam reci da broj prijasnjih partnera ne moze odrediti karakter i kvalitet zene... ova nevina, kao i ova sto ih je imala 10 moze sutra biti savrsena zena... isto tako druga nevina, sutra moze varati na sve strane, kao i neka druga sto ih je imala 10 i voli mjenjati, pa stoga i vara. kuzis?! ne mozes ocjeniti osobu na osnovu broja i tacka.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#374 Re: djevojka za zeniti?
Ovisi..ako je s 20 godina poceo..sa 35 ih ima 30..znaci, svako pola godine jedna..Klodovik wrote:
Ja bih samo da ponovo pitam... Je li muškarac koji je bio sa npr. 30 žena ženskaroš? Žene obično sa takvim ne žele biti u braku.
valjda je vaznije na kakav se nacin neko upusta, je li to u vezama, je li iz ljubavi, je li za jednu noc, je li za novac, je li sa sponzorom...
Moze imati jednog prije, a da je taj bio sponzor..pa je li to bolje od djevojke koja je imala nekoliko lijepih veza?
- Cholina_Lokica
#375 Re: djevojka za zeniti?
Tobejarabi