FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bordo_boy

#351 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo_boy »

KRAJ:

5:2... Kako je krenulo, super je završilo. Ja sam zadovoljan. Nemojte previše po Joviću, nije ni njemu lako sa ovakvim budžetom i igračkim kadrom...
Samuraj Saki

#352 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Samuraj Saki »

Hoće li biti snimak na Vogošći?
Cienfuegos

#353 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cienfuegos »

HORDE :thumbup:
Igraci su se izvadili (uz pomoc penala i brojcane nadmoci) ali i dalje je ovo jedna velika sramota, primili smo 2 gola :x
strong69

#354 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Adilovic los i nesiguran. Torlak los. Comor los. Tadejevic los, izgubio par lopti i pustio par prodora po lijevoj strani ali se i popravio i spasio u tim akcijama. Dobra izmjena na poluvremenu. Tadejevic vani, na njegovo mjesto sasvim solidni Zlatkovic koji je igrao lijevo krilo, sa desnog krila Suljic prelazi na lijevo umjesto povucenog nazad Zlatkovica a Karamatic ide na desno krilo.

Hibernians dobio crveni ali i pored toga igrali kao da nemaju igraca manje. Ona 10-ka nam pokazala kako se igra fudbal.

Huseinovic vjerovatno treba opsirniju analizu. Namjestio 1 gol, izborio penal, hvatali ga grcevi u 75 min. Nemam misljenje. Igrac koji bljesne 2 puta u utakmici i izbori 2 gola. E sad, je li to dovoljno? Nije bilo saradnje na sredini terena, on kad dobije loptu ide da sam zavrsava akciju, siri ruke i gestikulira kada mu ne daju loptu...

Haskic, nije mi jasna njegova uloga. Napadac koji nije imao sansu. Losa distribucija lopti prema njemu. On trci mnogo ali...

Hadzic zabio gol.

Navijaca oko 8.000. Dobro navijanje. Nije bilo petardi, svaka cast.

Sta tamo ocekivati? Ne znam, nisam miran i ne bih se kladio da necemo izgubiti. Ova "igra" je prelosa.
todd_smith

#355 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Izgleda da je ona Saidova izjava na mjestu bila :roll:

gluho bilo primiti 2, i onda na guzove se provuci protiv one ekipe
Baltazar_khan

#356 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

tadejević izgleda ubleha ko onaj mirko todorović, beli je za njega jordi alba. ubuduće karamatić mora igrati od prve minute kao i hadžić. kad će haskić imati onakvu skok igru?
Kemal Malovčić

#357 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Jako sam nezadovoljan, ali sam zadovoljan. Nije bilo petardi, ali je bilo golova, i bilo je navijača. Kad se dodatno uigra, postavka iz drugog poluvremena bi mogla biti jako dobra.
Mračajski proto

#358 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Mora ovo bolje, daj Bože da im ovo bude opomena.
amoninan

#359 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Nema ni čira bez Sarajeva.
Muhamed Đakmić

#360 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ne znam šta da mislim. Kad poredim ovu ekipu sa onom koja je igrala prošle godine u Evropi, recimo utakmice sa Orebrom, djeluje mi kao da smo puno jači onda bili, a može biti i da se varam. Valja još sačekati da se da analiza, ali trenutno nije dobro.
Logovan

#361 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

Druga - treća minuta utakmice i gol i kontam sada će ribari brat bratu u prvom poluvremenu fasovati najmanje 3 gola. Kad ono :run: aaaa baš ne mogu da povjerujem da su ribari onako odigrali (čitaj razbili nas) u prvom poluvremenu. Svaka im čast.

Drugo poluvrijeme ni slično prvom, ni približno. Isto kao da su na teren izašli igrači Reala a ne Said i ostatak ekipe. Pokazali smo da imamo karakter i to je ono što me posebno raduje. Karamatić je beton igrač. Mora u prvoj postavi igrati. Pored njega, po meni su bili dobri Tatomirović, Zlatković, Suljić, Husejinović.

Torlak - šta se dešava sa tobom ????? :x I za Haskića isto pitanje. Šta je njima dvojici ? :? Ja ih ne prepoznajem više.
Cossack

#362 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Xomor je mason, drugog objasnjenja nema! :mrgreen: :run:

U jednom momentu je igrao i poluspica... 8-)
emigrazione

#363 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

Sad ispade mi nekakvi profesionalci, a do neki dan igrace isplacivali u gradjevinskom materijalu :lol:
Zukicu nasli extra posao vozaca hitne pomoci da nas ne jebe za nekakvih par hiljada maraka, slicnih primjera pun kurac. Predaleko smo mi od profesionalizma. Razlika izmedju ovih sto ih podcjenjujemo i nas je samo (mozda) u kondiciji i u samom shvatanju ove igre, sve ostalo je tu negdje. Senad Repuh sigurno nije isao na Maltu samo da peca ribu, nego i da usput zaradi ono sto nije mogao ovdje. Ove, satro ribarske, su jedine ekipe na kugli zemaljskoj gdje nije iznenadjenje ako pobjedimo, tako da treba malo biti i realan
fotelja

#364 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by fotelja »

Ko je vama slag'o da su nasi igraci profesionalci ?
cyprus

#365 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

emigrazione wrote:Sad ispade mi nekakvi profesionalci, a do neki dan igrace isplacivali u gradjevinskom materijalu :lol:
Zukicu nasli extra posao vozaca hitne pomoci da nas ne jebe za nekakvih par hiljada maraka, slicnih primjera pun kurac. Predaleko smo mi od profesionalizma. Razlika izmedju ovih sto ih podcjenjujemo i nas je samo (mozda) u kondiciji i u samom shvatanju ove igre, sve ostalo je tu negdje. Senad Repuh sigurno nije isao na Maltu samo da peca ribu, nego i da usput zaradi ono sto nije mogao ovdje. Ove, satro ribarske, su jedine ekipe na kugli zemaljskoj gdje nije iznenadjenje ako pobjedimo, tako da treba malo biti i realan
:thumbup:
Baltazar_khan

#366 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

u zadnjih pet-šest godina, ovom hiberniansu niko nije zabio više od 5 komada. dinamo bukurešt ih mlatno kući 5-1 kao i vojvodina istim rezultatom. dobit ćemo mi njih i na njihovom terenu uvjeren sam u to ;-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#367 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Samo da pozdravim one djevojke na sjeveru sto isfurase drota oplakali smo mu :lol: :lol: :lol: :lol:
Kemal Malovčić

#368 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

rashtiman wrote:Samo da pozdravim one djevojke na sjeveru sto isfurase drota oplakali smo mu :lol: :lol: :lol: :lol:
Šae bilo, opričaj? :D
Logovan

#369 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

Kemal Malovčić wrote:
rashtiman wrote:Samo da pozdravim one djevojke na sjeveru sto isfurase drota oplakali smo mu :lol: :lol: :lol: :lol:
Sad je puno nas radoznalih. :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#370 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Kemal Malovčić wrote:
Ma kreten(to su oni drotovi sto su na sjeveru belaj pokusali iscenirati kad gurnuse naseg momka) sa zapada prilazio djevojci valjda broj da trazi i ona mu rukama odmahnu lik se okrenu ko popisan mi svi u smijeh na glas...prijetio da ce nam glave otkinuti :lol: :lol: :lol:
leo karan

#371 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by leo karan »

huseinovic nije kile smrsao
suljic se popravio
hadzic ce biti dobar
haskic je komedija, pa 5 golova smo dali, a on centarfor nije bio ni blizu sanse
sesaru dzaba onaj neki prividni trud, frajer je polovan, oni brazilci su doktori fudbala za njega

a propos brazilaca ili sta su vec ona dvojica iz gostujuce ekipe.
treba im odmah ponuditi ugrovore, ljudi su bolji i to duplo od svakog naseg igraca u svim segmentima igre
todd_smith

#372 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

leo karan wrote:huseinovic nije kile smrsao
suljic se popravio
hadzic ce biti dobar
haskic je komedija, pa 5 golova smo dali, a on centarfor nije bio ni blizu sanse
sesaru dzaba onaj neki prividni trud, frajer je polovan, oni brazilci su doktori fudbala za njega

treba im odmah ponuditi ugrovore, ljudi su bolji i to duplo od svakog naseg igraca u svim segmentima igre
ovo sam i ja mislio, nisam gledao utakmicu danas, ali prijateljske izgledao mi je isto kao pocetkom godine :-)
ledeni_caj

#373 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

Moze glumit lafa ovim nasim amaterima ali on se nigdje u ozbiljnu ekipu ne moze prodati ovakav, ako Karamatic nastavi ovako i ovdje je pitanje hoce li biti najbolji.
Logovan

#374 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
leo karan wrote:huseinovic nije kile smrsao
suljic se popravio
hadzic ce biti dobar

ovo sam i ja mislio, nisam gledao utakmicu danas, ali prijateljske izgledao mi je isto kao pocetkom godine :-)
Jest da bi bilo bolje da je mršaviji ali i ovako se odbrane muče sa njim. :D
amoninan

#375 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Neka guzova, kad krene u trk ko onaj Monster truck ne mogu mi ništa bez faula :D
Post Reply