hahahaha...radostan dan wrote:Ok, primio k znanju.lester burnham wrote:
svejjedno, bice zanimljiv mec, sa posebnom tezinom,
ocekujem pobjedu djokovica...
Ipak, da sačekam Amricu za svaki slučaj, da to podeblja svojom kontra-prognozom, i odoh mirno da uplatim na Đokovića. Vas dvojica ne fulate u zadnje vrijeme nikako.
Roland Garros 2011
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- lester burnham
#351 Re: Roland Garros 2011
- zimzelen
#352 Re: Roland Garros 2011
Jao jao, a ti to kao skenirao ko sta misli i tipka ovdje, pa jos pokusavas biti duhovit, mama draga!vox-populi wrote:@radosni,zimzelen wrote:Kralj ide dalje! Jos da dobijemo Djokicu u petak pa u julu serbes napadamo No.1. Cak i ako se to ne dogodi, Halle, Wimbledon, dakle trava pa americka turneja i US Open na betonu ce biti popriste prave borbe za No. 1.
Ne znam samo da li ce se roditi neko da sedam godina odigra najmanje cetvrtfinale jednog RG kao Carobnjak iz Basela! Zato, bravo Roger!
slobodno ti uplati
Pisao sam u kondicionalu, a ti razguli Narodni tribune!
- vox-populi
#353 Re: Roland Garros 2011
@zimzeleni druze,zimzelen wrote:Jao jao, a ti to kao skenirao ko sta misli i tipka ovdje, pa jos pokusavas biti duhovit, mama draga!
Pisao sam u kondicionalu, a ti razguli Narodni tribune!
nema razloga za ljutnju.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#354 Re: Roland Garros 2011
joj one skotske hinje danas kada uleti onaj malac i prekide cist poen za troickog, umjesto da posteno da kasnije poen on igra kao da nishta nije bilo
stoka
stoka
-
Arma-Sarma
#355 Re: Roland Garros 2011
Ne sjećam se da je iko ikad dao takav poen. A pogotovo u petom setu kad se lomi meč. Eto ti kao veliki poznavatelj podsjeti me ko je tako poklanjao poene.Admir_1984 wrote:joj one skotske hinje danas kada uleti onaj malac i prekide cist poen za troickog, umjesto da posteno da kasnije poen on igra kao da nishta nije bilo
stoka
- Admir_1984
#356 Re: Roland Garros 2011
A kada se desila slicna situacija ovoj danasArma-Sarma wrote:Ne sjećam se da je iko ikad dao takav poen. A pogotovo u petom setu kad se lomi meč. Eto ti kao veliki poznavatelj podsjeti me ko je tako poklanjao poene.Admir_1984 wrote:joj one skotske hinje danas kada uleti onaj malac i prekide cist poen za troickog, umjesto da posteno da kasnije poen on igra kao da nishta nije bilo
stoka
- vox-populi
#357 Re: Roland Garros 2011
Bez obzira na to, Viktor je dozvolio da sa 5-2 ode na 5-7. Samo ta cinjenica govori da nije zasluzio da ide dalje.Admir_1984 wrote:joj one skotske hinje danas kada uleti onaj malac i prekide cist poen za troickog, umjesto da posteno da kasnije poen on igra kao da nishta nije bilo
stoka
- Admir_1984
#358 Re: Roland Garros 2011
ma nije to uticalo na mec, taj gem je dobio troicki. al samo kazem da je skot karina sto se tice fer plejavox-populi wrote:Bez obzira na to, Viktor je dozvolio da sa 5-2 ode na 5-7. Samo ta cinjenica govori da nije zasluzio da ide dalje.Admir_1984 wrote:joj one skotske hinje danas kada uleti onaj malac i prekide cist poen za troickog, umjesto da posteno da kasnije poen on igra kao da nishta nije bilo
stoka
- ultima_palabra
#359 Re: Roland Garros 2011
Danas je vjetar dosta uticao na igru... prognoze su da će ga biti i sutra. To bi išlo na Nadalov mlin 
- vox-populi
#360 Re: Roland Garros 2011
Ne volim ga ni ja, ali je pokazao da je igracina.Admir_1984 wrote:
ma nije to uticalo na mec, taj gem je dobio troicki. al samo kazem da je skot karina sto se tice fer pleja
-
guoanbu
#361 Re: Roland Garros 2011
Malo je i Viktor usro,trebo je prići dečku ako ništa ono bar potapšati po ramenu ili pružiti ruku.Nije dijete namjerno,jbga.Dešava se
A o škotskom smraduljku(ukoliko prođe do finala) ima ko da brine

A o škotskom smraduljku(ukoliko prođe do finala) ima ko da brine

- zimzelen
#362 Re: Roland Garros 2011
To je to. Mislim da je pravilo da sudija u takvim prilikama sudi kao 'let', ukoliko protivnik ne prizna poen, zbog ometanja igre, u ovom slucaju Murray. Ne znam ima li budale koja bi tu glumila sportsman-a, kad se lomi mec, nego jednostavno precutis, kao Stakor danas, a neka se drugi hvale dzentlmenstvom.Arma-Sarma wrote:Ne sjećam se da je iko ikad dao takav poen. A pogotovo u petom setu kad se lomi meč. Eto ti kao veliki poznavatelj podsjeti me ko je tako poklanjao poene.Admir_1984 wrote:joj one skotske hinje danas kada uleti onaj malac i prekide cist poen za troickog, umjesto da posteno da kasnije poen on igra kao da nishta nije bilo
stoka
- lester burnham
#363 Re: Roland Garros 2011
meni je skot pravo odvratan,
ne volim onakve neprofesionalne ispade na terenu ni kod jednog sportiste vidjeti,
juce kad je dva reketa slomio izgledao je bas debilno... i danas, malo malo pa mjenja reket, psuje, marsala,
papanski pravo...
a troicki je jos jednom pokazao da je igrac sa blokadom, mentalnom naravno,
i previse mu je i ovo sto je dobacio...
ne volim onakve neprofesionalne ispade na terenu ni kod jednog sportiste vidjeti,
juce kad je dva reketa slomio izgledao je bas debilno... i danas, malo malo pa mjenja reket, psuje, marsala,
papanski pravo...
a troicki je jos jednom pokazao da je igrac sa blokadom, mentalnom naravno,
i previse mu je i ovo sto je dobacio...
-
Arma-Sarma
#364 Re: Roland Garros 2011
lester burnham wrote: ne volim onakve neprofesionalne ispade na terenu ni kod jednog sportiste vidjeti,
papanski pravo...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BZ1-LPTL ... re=related[/youtube]
I moj favorit
I još jednom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#365 Re: Roland Garros 2011
Goran je, jednostavno, bio takav
. A sto se tice fer plej igre, od Shkota se to nije nadati. Siguran sam da bi ostali velikani tenisa drugacije postupili, bez obzira na rezultat u mecu. A on je u tom momentu imao aktivan rezultat. Inace je jadan, pa u prvom setu kad je gubio 0-5, nesto onu nogu povlaci i pravi iskrivljene face. I u pobjedi i u porazu je jadan, nikad on nece biti No. 1. A sto neko rece, ima se ko za njega pobrinuti, kad je imao ovakvu patnju sa Troickim, nema sta traziti u polufinalu.
- Šef
#366 Re: Roland Garros 2011
Upravo tako. Da je prišao malcu, pogladio ga po glavi ili potapšao po ramenu, bilo kakav gest naklonosti, kupio bi publiku koja bi ga možda i nosila do pobjede. Ovako je pokazao da nema šlifa ni životnog ni igračkog.guoanbu wrote:Malo je i Viktor usro,trebo je prići dečku ako ništa ono bar potapšati po ramenu ili pružiti ruku.Nije dijete namjerno,jbga.Dešava se
- ultima_palabra
#367 Re: Roland Garros 2011
Malo pretjerujete sa Murrayem, on je dobar dečko u suštini... jedino je grub prema samom sebi
Za Soderlinga recimo je master fair-playa...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#368 Re: Roland Garros 2011
Ma ne zna se nositi sa porazom...ako gubi, izgleda bespomocno, s kiselom facom. Lahko je sa Viktorom biti veliki igrac i vratiti se iz teskih situacija, evo Noleta, Rafe, Fedexa, pa nek' pokaze tu mentalnu snagu.ultima_palabra wrote:Malo pretjerujete sa Murrayem, on je dobar dečko u suštini... jedino je grub prema samom sebiZa Soderlinga recimo je master fair-playa...
S druge strane, moram priznati da se dosta popravio sto se tice sljake, ipak je tu najtanji.
- ultima_palabra
#369 Re: Roland Garros 2011
Jbg pokušava čovjek, bori se sa svojim demonima... u toj borbi uradi nešto što je možda i nesportski, ali nenamjerno. Treba se vratiti nakon 0-9 u setovima u GS finalima... bar za to mu skidam kapu.Tomahawk11 wrote:Ma ne zna se nositi sa porazom...ako gubi, izgleda bespomocno, s kiselom facom. Lahko je sa Viktorom biti veliki igrac i vratiti se iz teskih situacija, evo Noleta, Rafe, Fedexa, pa nek' pokaze tu mentalnu snagu.ultima_palabra wrote:Malo pretjerujete sa Murrayem, on je dobar dečko u suštini... jedino je grub prema samom sebiZa Soderlinga recimo je master fair-playa...
S druge strane, moram priznati da se dosta popravio sto se tice sljake, ipak je tu najtanji.
Što se tiče šljake, meni je uvijek bilo čudno zašto on tu nema dobre rezultate... njegova igra sasvim odgovara toj podlozi, a i kao mali je proveo neko vrijeme u Barceloni. Mislim da je popravio kretanje na šljaci i sad rezultati dolaze.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#370 Re: Roland Garros 2011
I ja sam se pitao to za Murraya i sljaku. Njegova igra ide uz sljaku, mozda je odgovor u tom kretanju na sljaci, a mozda je to sto se on nesvjesno odredio za brze podloge. Da je igrac tipa Roddi.ck pa hajde.
Svejedno, i dalje mislim da nikad nece biti No.1, fali mu to 'nesto'.
Svejedno, i dalje mislim da nikad nece biti No.1, fali mu to 'nesto'.
- lester burnham
#371 Re: Roland Garros 2011
...Arma-Sarma wrote:
on je lud, potpuno!
- lester burnham
#372 Re: Roland Garros 2011
kakva dominacija sharapove... postala joj sljaka jaca strana! 
bas zlostavlja petkovicevu
- Šef
#373 Re: Roland Garros 2011
Petkorazzi ako osvoji gem biće dobro.lester burnham wrote:kakva dominacija sharapove... postala joj sljaka jaca strana!
-
Mustang1
#374 Re: Roland Garros 2011
Sad ce biti zanimljivo..ali opet mislim da nece Sharapova dozvolit treci set 
I opet ovaj komentator i za Andreu navija ... jel se ona negdje izjasnila kao Srpkinja ?
I opet ovaj komentator i za Andreu navija ... jel se ona negdje izjasnila kao Srpkinja ?
- Šef
#375 Re: Roland Garros 2011
Kada god su kod kuće u Novom Sadu, a sve češće su tu, porodicu Andree Petković, trenutno 32. teniserke sveta, a naročito njenog oca Zorana, bivšeg Dejvis kup reprezentativca Jugoslavije, sve više ljute prenosi turnira na srpskim televizijama.Bubalo1 wrote:Sad ce biti zanimljivo..ali opet mislim da nece Sharapova dozvolit treci set
Čak ni kada Andrea pobeđuje, a to je poslednjih meseci sve ćešće, oni nemaju mira. Razlog je jednostavan, a objašnjava ga Petar Popović, trenutno najbolje pozicioniran srpski trener u vrhunskom tenisu.
– U Srbiji svi za Andreu kažu da je Nemica, a to nije tačno. Ona je Srpkinja, ima i naš pasoš, živi i u Frankfurtu i u Novom Sadu, gde je njena porodica kupila kuću.
Za razliku od Andree koja je rođena u Tuzli, ali se kao dete preselila u Nemačku, Popović je rođen u gradu na Dunavu ali je dugo živeo u Francuskoj.
– I dalje imam stan u Parizu, ali mi je u Srbiji najlepše. Vratio sam se kući i zato je i Andrea sve češće u Novom Sadu, kako bismo trenirali. Planiramo da ove jeseni radimo tu, ali moramo da nađemo uslove za treninge unutra – objašnjava Popović. – Sigurno dolazimo i u Arenu na finale Dejvis kupa.
Malo je nedostajalo da Andrea bude član srpske reprezentacije u Fed kupu. Ne treba ni govoriti koliko bi to pojačanje bilo, ali presudila je činjenica da su Nemci mnogo uložili u njen razvoj.
– Ona je trenutno prvi reket Nemačke u obe konkurencije i veoma je popularna – objašnjava Popović.– Ali, Srbiju obožava.
Srpski trener ima 28 godina i ovo mu nije prvi zadatak u svetskom vrhu. Do leta je trenirao Ivu Karlovića, hrvatskog dvometraša.
– Operisao je ahilovu tetivu i čeka ga dug oporavak – objašnjava zašto više nije uz 2,08 visokog Zagrepčanina.
Međutim, kako stvari stoje, Popovića čeka brz uspon u karijeri, jer Andrea igra u sjajnoj formi.
– Malo je nedostajalo da u nedelju sa Anom Ivanović igra finale u Lincu. Imala je dve meč lopte protiv Pati Šnider u polufinalu. Stalno napreduje, 32. mesto joj je najbolji rejting u karijeri. Očekujem da se brzo spusti u prvih 20 – dodaje Novosađanin. – Šteta je što u Srbiji nema ženskih turnira, da je vidi i ovdašnja publika.