Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#351 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Upoznali smo se dok mi je flash-ovao bios.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#352 Re: Kako ste upoznali partnera :)
sto si editovala, ja bas htjela da pitam detaljeumjerenooblacno wrote:
- ultima_palabra
#353 Re: Kako ste upoznali partnera :)
MedenoSrce wrote:Upoznali smo se dok mi je flash-ovao bios.
-
(ne)forumas
#354 Re: Kako ste upoznali partnera :)
trebao si joj reci ne boj se mala tek ces da vristis kada vidis mog pitonaDzontra Volta wrote:Jednu od bivsih djevojaka nisam upoznao na ovaj nacin, ali desile su se cudne stvari na prvome dejtu![]()
Nakon picha u kaficu, odlucili smo prosetati. Dosli smo do jednoga parka i krenuli da sjednemo na stepenice.Prilazeci ona je vrisnula i histericno pocela da govori: "Zmije, zmije". Hrpa zmija na stepenistu. Tu noc sam ubio 5 zmija a 3 su pobjegle. Ne lazem majkemi![]()
- Averus
#355 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Upoznali se preko dernek.ba, zaljubili preko izlazaka, zavoljeli... pa... 4 godine sve govore 
-
Strpljiva
#356 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Dzontra Volta wrote:Jednu od bivsih djevojaka nisam upoznao na ovaj nacin, ali desile su se cudne stvari na prvome dejtu![]()
Nakon picha u kaficu, odlucili smo prosetati. Dosli smo do jednoga parka i krenuli da sjednemo na stepenice.Prilazeci ona je vrisnula i histericno pocela da govori: "Zmije, zmije". Hrpa zmija na stepenistu. Tu noc sam ubio 5 zmija a 3 su pobjegle. Ne lazem majkemi![]()
- smoki_choko
#357 Re: Kako ste upoznali partnera :)
sisam otrov za dzabe 
-
Strpljiva
#358 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Vidim da na kursu nisi naučio kako tijelo reaguje u slučaju straha - put pod noge. Ne bi ti mene vidio višeDzontra Volta wrote:Ma ne brini, imam polozenu prvu pomoc..umjetno disanje i tako to
-
doshljo
#359 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Na nagovor prijatelja odem s njim na "blind date".
Rezultat-5,5 godina veze i 4,5 braka.
I još brojimo vrijeme zajedno...
Rezultat-5,5 godina veze i 4,5 braka.
I još brojimo vrijeme zajedno...
- Henry Chinaski
#360 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Nismo se mogli očima gledati. Onda smo nekako istovremeno skontali da to, u stvari, nije mržnja.
Ne znam ni ja više kako do toga dođe. Sve mi je bilo maglovito, u to vrijeme... Prođe od tad, 11 bajrama...
Ne znam ni ja više kako do toga dođe. Sve mi je bilo maglovito, u to vrijeme... Prođe od tad, 11 bajrama...
- HomeSweetHome
#361 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?"
I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'... 
-
hocunecu
#362 Re: Kako ste upoznali partnera :)
HomeSweetHome wrote:Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?"I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'...
- swirl
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#365 Re: Kako ste upoznali partnera :)
HomeSweetHome wrote:Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?"I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'...
- swirl
#366 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Sad sam se sjetila, ti si ona sto sam je pitala ima li ti muz brataHomeSweetHome wrote:Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?"I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'...
- HomeSweetHome
#367 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ne znam jesi li mene pitala i jesam li ti tad odgovorila ali IMA, ima i nije ozenjen hahahaha 
-
Incub
#368 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja jednu upoznao na vaseru,
Bilo lijepo a kasnije kontam kad sam krenuo bolje da sam nogu slomio
Bilo lijepo a kasnije kontam kad sam krenuo bolje da sam nogu slomio
- Ady88
#369 Re: Kako ste upoznali partnera :)
headbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
i kako sam visio sa kamiona, na putu do sljedeceg kontejenra, oan je prolazila pored dobcaio sam joj da ima dobar guz
tu se ona nasmijala i stvari su dalje isle svojim tokom
- Rosebud_
#370 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Eh, evo i moja pricica
Bilo je to davne 2006. godine, ja zavrsila prvi a on cetvrti Gimnazije. Bila sam debatant u jednom lokalnom klubu i on je poceo dolaziti na ta nasa sedmicna okupljanja sa jednim zajednickim prijateljem, kolegom iz debatnog kluba koji nas je i upoznao. Da ne duljim previse, za trinaest dana se navrsava tacno pet godina od tog sretnog susreta
- Mannequin
#371 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Mashallah! Neka je sa srecom i ubuduceRosebud_ wrote:![]()
Eh, evo i moja pricica
Bilo je to davne 2006. godine, ja zavrsila prvi a on cetvrti Gimnazije. Bila sam debatant u jednom lokalnom klubu i on je poceo dolaziti na ta nasa sedmicna okupljanja sa jednim zajednickim prijateljem, kolegom iz debatnog kluba koji nas je i upoznao. Da ne duljim previse, za trinaest dana se navrsava tacno pet godina od tog sretnog susreta
- Rosebud_
#372 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Mannequin wrote:Mashallah! Neka je sa srecom i ubuduceRosebud_ wrote:![]()
Eh, evo i moja pricica
-
LaCici
#373 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Na vjencanju, on bio kum a ja uhvatila bidermajer. Nakon godinu dana se vjencali. 
- nooKe19
#374 Re: Kako ste upoznali partnera :)
prodao sam joj knjige za njen razred, mozda se upecala na to sto sam joj dao jednu knjigu gratis, ko zna hahaha
( ona 3. ja 4. razred srednje skole da ko ne pomisli osnovne ahahahaa
) i evo sad u sretnoj vezi, iako nisam bio nikako zainteresiran na pocetku ali kasnije par puta pricali i onda sve cesce i nakon 10ak dana mi zajedno
i prije par dana 10 mjeseci veze proslavili 
-
Neposlusna
#375 Re: Kako ste upoznali partnera :)
I kad mi neko kaze da je hvatanje bidermajera bez veze.LaCici wrote:Na vjencanju, on bio kum a ja uhvatila bidermajer. Nakon godinu dana se vjencali.