Kako ste upoznali partnera :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#351 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by MedenoSrce »

Upoznali smo se dok mi je flash-ovao bios.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#352 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by plain vanilla »

umjerenooblacno wrote::mrgreen:
sto si editovala, ja bas htjela da pitam detalje :D
ultima_palabra

#353 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ultima_palabra »

MedenoSrce wrote:Upoznali smo se dok mi je flash-ovao bios.
:mrgreen:
(ne)forumas

#354 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by (ne)forumas »

Dzontra Volta wrote:Jednu od bivsih djevojaka nisam upoznao na ovaj nacin, ali desile su se cudne stvari na prvome dejtu :-)
Nakon picha u kaficu, odlucili smo prosetati. Dosli smo do jednoga parka i krenuli da sjednemo na stepenice.Prilazeci ona je vrisnula i histericno pocela da govori: "Zmije, zmije". Hrpa zmija na stepenistu. Tu noc sam ubio 5 zmija a 3 su pobjegle. Ne lazem majkemi :lol: :lol:
trebao si joj reci ne boj se mala tek ces da vristis kada vidis mog pitona :)
Averus

#355 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Averus »

Upoznali se preko dernek.ba, zaljubili preko izlazaka, zavoljeli... pa... 4 godine sve govore :D
Strpljiva

#356 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Strpljiva »

Dzontra Volta wrote:Jednu od bivsih djevojaka nisam upoznao na ovaj nacin, ali desile su se cudne stvari na prvome dejtu :-)
Nakon picha u kaficu, odlucili smo prosetati. Dosli smo do jednoga parka i krenuli da sjednemo na stepenice.Prilazeci ona je vrisnula i histericno pocela da govori: "Zmije, zmije". Hrpa zmija na stepenistu. Tu noc sam ubio 5 zmija a 3 su pobjegle. Ne lazem majkemi :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: Mene bi u hitnu vozio.
smoki_choko

#357 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by smoki_choko »

sisam otrov za dzabe :lol:
Strpljiva

#358 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Strpljiva »

Dzontra Volta wrote:Ma ne brini, imam polozenu prvu pomoc :oops: ..umjetno disanje i tako to :lol:
Vidim da na kursu nisi naučio kako tijelo reaguje u slučaju straha - put pod noge. Ne bi ti mene vidio više :)
doshljo

#359 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by doshljo »

Na nagovor prijatelja odem s njim na "blind date". 8)
Rezultat-5,5 godina veze i 4,5 braka.
I još brojimo vrijeme zajedno...
Henry Chinaski

#360 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Henry Chinaski »

Nismo se mogli očima gledati. Onda smo nekako istovremeno skontali da to, u stvari, nije mržnja.
Ne znam ni ja više kako do toga dođe. Sve mi je bilo maglovito, u to vrijeme... Prođe od tad, 11 bajrama... :skoljka:
HomeSweetHome

#361 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by HomeSweetHome »

Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?" :D I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'... :D
hocunecu

#362 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by hocunecu »

HomeSweetHome wrote:Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?" :D I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'... :D
:) :thumbup:
Attitude

#363 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Attitude »

slatko :)
swirl

#364 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by swirl »

.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#365 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ladyblue18 »

HomeSweetHome wrote:Ja pobjegla od jedne ljubavi u bijeli svijet i tamo prvu facu koju sam ugladala bio on... Prvo sto mi je rek'o bilo je: "haj' ti ziva bila malo sjedi, nesto si blijeda". Poslije mi sve govorio "ja cu tvojoj mami biti zet", i njoj tako na telefon rek'o. Bili smo prava raja sve dok ja nisam skontala da sam se pravo vezala za njega i da vise ne mogu da zamislim dan da ga ne vidim. I et' dodje on mojoj materi jedan dan i kaže: "Gospodjo, jesam ja vama lijepo rek'o da cu vam bit' zet?" :D I tako mi kroz zivot idemo zajedno evo vec 14-a godina, a punica ga voli malo je rec'... :D
:-D :thumbup:
swirl

#366 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by swirl »

Sad sam se sjetila, ti si ona sto sam je pitala ima li ti muz brata :D :D
HomeSweetHome

#367 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by HomeSweetHome »

ne znam jesi li mene pitala i jesam li ti tad odgovorila ali IMA, ima i nije ozenjen hahahaha :D
Incub

#368 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Incub »

Ja jednu upoznao na vaseru,
Bilo lijepo a kasnije kontam kad sam krenuo bolje da sam nogu slomio :lol:
Ady88

#369 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Ady88 »

headbanger wrote:bio sluzbeno u njenoj ulici
i kako sam visio sa kamiona, na putu do sljedeceg kontejenra, oan je prolazila pored dobcaio sam joj da ima dobar guz
tu se ona nasmijala i stvari su dalje isle svojim tokom

:lol: :lol:
Rosebud_

#370 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Rosebud_ »

:)
Eh, evo i moja pricica :)

Bilo je to davne 2006. godine, ja zavrsila prvi a on cetvrti Gimnazije. Bila sam debatant u jednom lokalnom klubu i on je poceo dolaziti na ta nasa sedmicna okupljanja sa jednim zajednickim prijateljem, kolegom iz debatnog kluba koji nas je i upoznao. Da ne duljim previse, za trinaest dana se navrsava tacno pet godina od tog sretnog susreta :)
Mannequin

#371 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mannequin »

Rosebud_ wrote::)

Bilo je to davne 2006. godine, ja zavrsila prvi a on cetvrti Gimnazije. Bila sam debatant u jednom lokalnom klubu i on je poceo dolaziti na ta nasa sedmicna okupljanja sa jednim zajednickim prijateljem, kolegom iz debatnog kluba koji nas je i upoznao. Da ne duljim previse, za trinaest dana se navrsava tacno pet godina od tog sretnog susreta :)
Mashallah! Neka je sa srecom i ubuduce ;-)
Rosebud_

#372 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Rosebud_ »

Mannequin wrote:
Rosebud_ wrote::)

Mashallah! Neka je sa srecom i ubuduce ;-)
:) Hvala, hvala :)
LaCici

#373 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by LaCici »

Na vjencanju, on bio kum a ja uhvatila bidermajer. Nakon godinu dana se vjencali. :D
nooKe19

#374 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by nooKe19 »

prodao sam joj knjige za njen razred, mozda se upecala na to sto sam joj dao jednu knjigu gratis, ko zna hahaha :D ( ona 3. ja 4. razred srednje skole da ko ne pomisli osnovne ahahahaa :D ) i evo sad u sretnoj vezi, iako nisam bio nikako zainteresiran na pocetku ali kasnije par puta pricali i onda sve cesce i nakon 10ak dana mi zajedno :D i prije par dana 10 mjeseci veze proslavili :-D
Neposlusna

#375 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Neposlusna »

LaCici wrote:Na vjencanju, on bio kum a ja uhvatila bidermajer. Nakon godinu dana se vjencali. :D
I kad mi neko kaze da je hvatanje bidermajera bez veze. :-D
Post Reply