Znala je to cijenit nadam se. I zao mi jebi ga procitat sve sto ima tuzan zavrsetak_mufljuz_ wrote:jebi ga - ja sam svojoj prvoj (nikad prezaljenoj) ljubavi koja je imala u izboru 5 auta ispred kuce da voza od toga 2-3 dzipa - poklonio nacrtan na hameru vatanenov audi quattro nacrtan vlastitim rukama....
bio sam teski kokuzaner, nisam imao posla nisam nekad imao za kafe - a volili se ko 2 budale.... i jos uvijek mi je draga... (njeni roditelji razjebali stvar)
ovo danas je - bljak![]()
šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
soe4
#351 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
- _mufljuz_
#352 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
soe4 wrote:Znala je to cijenit nadam se. I zao mi jebi ga procitat sve sto ima tuzan zavrsetak_mufljuz_ wrote:jebi ga - ja sam svojoj prvoj (nikad prezaljenoj) ljubavi koja je imala u izboru 5 auta ispred kuce da voza od toga 2-3 dzipa - poklonio nacrtan na hameru vatanenov audi quattro nacrtan vlastitim rukama....
bio sam teski kokuzaner, nisam imao posla nisam nekad imao za kafe - a volili se ko 2 budale.... i jos uvijek mi je draga... (njeni roditelji razjebali stvar)
a bila se obradovala k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba matere m' .....
- motorna_pila
#353 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Jarane, nemoj dalje nista pisati. Rasplakat ces me._mufljuz_ wrote:soe4 wrote:Znala je to cijenit nadam se. I zao mi jebi ga procitat sve sto ima tuzan zavrsetak_mufljuz_ wrote:jebi ga - ja sam svojoj prvoj (nikad prezaljenoj) ljubavi koja je imala u izboru 5 auta ispred kuce da voza od toga 2-3 dzipa - poklonio nacrtan na hameru vatanenov audi quattro nacrtan vlastitim rukama....
a bila se obradovala k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba matere m' .....
- madesa
#354 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
daj ispricaj sve bas me zanimasoe4 wrote:Znala je to cijenit nadam se. I zao mi jebi ga procitat sve sto ima tuzan zavrsetak_mufljuz_ wrote:jebi ga - ja sam svojoj prvoj (nikad prezaljenoj) ljubavi koja je imala u izboru 5 auta ispred kuce da voza od toga 2-3 dzipa - poklonio nacrtan na hameru vatanenov audi quattro nacrtan vlastitim rukama....
-
soe4
#355 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Vjerujem da jest. Cuva ona to sigurno i dan danas_mufljuz_ wrote: a bila se obradovala k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba matere m' .....
Jebi ga, vazno je imat herciku sto se kaze, a ti je ocito imas.
- Ramzess Veliki
#356 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ne navlačiti djevojku na skupe poklone ... inače na poklone. U njoj se instinktivno probudi sponzoruša i uskoro će biti sa vama radi poklona a ne radi vas.
Imam druga nizak debeljuškast uska ramena i kozja bradica, plata nikakva, auto stari karavan - svaki mjesec najmanje jedna nova, servisira po desetak žena u isto vrijeme. Nikad kafu da im plati. Lude za njim, i mlađe i starije, slobodne i udate, niže i više od njega.
Ko zna - zna ...
Ne kupujte žene poklonima.
Imam druga nizak debeljuškast uska ramena i kozja bradica, plata nikakva, auto stari karavan - svaki mjesec najmanje jedna nova, servisira po desetak žena u isto vrijeme. Nikad kafu da im plati. Lude za njim, i mlađe i starije, slobodne i udate, niže i više od njega.
Ko zna - zna ...
Ne kupujte žene poklonima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#357 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
možda ima karavan i u boksericama? 
-
REALISTA77
#358 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ma bogami,supljiraju sve,danas se malo koja (osim tinejdjerica)obraduje jeftinom poklonu
,sve ostale su 
-
mefistofilis
#359 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ja svojoj platio ono ciscenje lica i one karafeke za ni manje ni vise nego 70 KM, a ni rodjendan joj nije bio pa vi vidite
pet dana nakon toga se opet nesto ljutila na mene
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#360 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
A ti nemoj zaboraviti na poklonu ostaviti cijenu da ona vidi koliko tvoja ljubav kosta.REALISTA77 wrote:Ma bogami,supljiraju sve,danas se malo koja (osim tinejdjerica)obraduje jeftinom poklonu![]()
,sve ostale su
- medjutim
#361 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
AhahahChmoljo wrote:možda ima karavan i u boksericama?
- Ramzess Veliki
#362 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Bravo. Isto mislimo.direktni wrote:Ne poklanjaj joj ništa. Preći će joj u naviku. Sutra ako se uda za tebe, očekivaće isto. Napravićeš joj kafu pet puta zaredom, otići više puta u tržni centar u nabavku, skuhati joj ručak...........kupiti joj skupi odjevni predmet......., nakon svega će misliti da ti je to obaveza.
Trebao bi nabaviti kakav motor, takav poznavalac bi ga morao imati ...
- insomnia78
#363 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
I prvi put kad nesto zaseres recice da si djubre i da nikad nisi ni valj'odirektni wrote:Ne poklanjaj joj ništa. Preći će joj u naviku. Sutra ako se uda za tebe, očekivaće isto. Napravićeš joj kafu pet puta zaredom, otići više puta u tržni centar u nabavku, skuhati joj ručak...........kupiti joj skupi odjevni predmet......., nakon svega će misliti da ti je to obaveza.
Samo cvrsta ruka
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- WildRedRose
#364 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Blago tebi, garant imas 300 zena oko sebe, kad ih tako ''citas''REALISTA77 wrote:Ma bogami,supljiraju sve,danas se malo koja (osim tinejdjerica)obraduje jeftinom poklonu![]()
,sve ostale su
- Chmoljo
#365 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
kao razviće im se uslovni refleks?direktni wrote:Ne poklanjaj joj ništa. Preći će joj u naviku. Sutra ako se uda za tebe, očekivaće isto. Napravićeš joj kafu pet puta zaredom, otići više puta u tržni centar u nabavku, skuhati joj ručak...........kupiti joj skupi odjevni predmet......., nakon svega će misliti da ti je to obaveza.
pa što ženite hajvana?
- dog_killer
#366 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
pa kitu u celofanu. to je najdraze zenama.
- Ramzess Veliki
#367 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Niko ne ženi hajvana. Svi ženimo - udajemo se za idealnog partnera u svojoj glavi.Chmoljo wrote:kao razviće im se uslovni refleks?direktni wrote:Ne poklanjaj joj ništa. Preći će joj u naviku. Sutra ako se uda za tebe, očekivaće isto. Napravićeš joj kafu pet puta zaredom, otići više puta u tržni centar u nabavku, skuhati joj ručak...........kupiti joj skupi odjevni predmet......., nakon svega će misliti da ti je to obaveza.![]()
pa što ženite hajvana?
-
REALISTA77
#368 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Imo dovoljno da shvatim kakve su,ali ovu ISTINU izrecenu na forumu,naravno da necu reci njima,jer u protivnom ne bi :izet:Uostalom zene su sklone da lazu i sebe i druge,a u biti i one sve znaju da je to istina...WildRedRose wrote:Blago tebi, garant imas 300 zena oko sebe, kad ih tako ''citas''REALISTA77 wrote:Ma bogami,supljiraju sve,danas se malo koja (osim tinejdjerica)obraduje jeftinom poklonu![]()
,sve ostale su
Evo npr,radim sa strancima,koji su jaaako
Last edited by REALISTA77 on 14/05/2014 13:24, edited 1 time in total.
- WildRedRose
#369 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
REALISTA77 wrote:Imo dovoljno da shvatim kakve su,ali ovu ISTINU izrecenu na forumu,naravno da necu reci njima,jer u protivnom ne bi :izet:Uostalom zene su sklone da lazu i sebe i druge,a u biti i one sve znaju da je to istina...WildRedRose wrote:Blago tebi, garant imas 300 zena oko sebe, kad ih tako ''citas''REALISTA77 wrote:Ma bogami,supljiraju sve,danas se malo koja (osim tinejdjerica)obraduje jeftinom poklonu![]()
,sve ostale su
- Chmoljo
#370 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
sve si sam rekaoRamzess Veliki wrote: Niko ne ženi hajvana. Svi ženimo - udajemo se za idealnog partnera u svojoj glavi.
- ema_
#371 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
atorniji putnik wrote:ja svojoj platio ono ciscenje lica i one karafeke za ni manje ni vise nego 70 KM, a ni rodjendan joj nije bio pa vi vidite![]()
![]()
![]()
- _mufljuz_
#372 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ja dok sam bio djubre i guzio sam - sad malo rjedje
- Ramzess Veliki
#373 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
_mufljuz_ wrote:ja dok sam bio djubre i guzio sam - sad malo rjedje
Baraba zabija golove dok drugi kupuju poklone.
Ključaj temu došli smo do finala.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#374 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
čamac
čamac
- Chmoljo
#375 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
šta su golovi bez titula?Ramzess Veliki wrote:_mufljuz_ wrote:ja dok sam bio djubre i guzio sam - sad malo rjedjeProvjereno.
![]()
Baraba zabija golove dok drugi kupuju poklone.![]()
![]()
Ključaj temu došli smo do finala.