Svi osim tebe i velida spahe...Grievous wrote:šime.sparina wrote:takvi kao ti ostavljaju naciju na cjedilu kad najvise treba a ne ekipu , i mi tebi zelimo "sve najbolje".Grievous wrote:sta ga branis jebo te on, dobio je 2 zuta u minuti ni zbog cega, retardirani stvor bez mozga, takvi igraci koji ostave na cjedilu svoju ekipu kad najvise treba, ne mogu kopacke cistiti Spahicu i ostalima a ne nesto vise... sto se mene tice zavrsio je i zelim mu sve najgore
a ko ste to "vi" ?
Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- meteoropata
- Vozim: merida silex 400
- Horoskop: jeo i kren'o
#351 Re: Senad Lulić
- ultima_palabra
#352 Re: Senad Lulić
Jbg, postojala je tendencija od sudije da nas sjebe svaki put kad se nešto ponadamo... sačekajmo da Senad kaže šta je bilo prije nego što budemo osuđivali.
Činjenica je da je odigrao dvije najlošije utakmice u baražu... ali znam da će nas obradovati još puno puta
Činjenica je da je odigrao dvije najlošije utakmice u baražu... ali znam da će nas obradovati još puno puta
-
convict
#353 Re: Senad Lulić
svakome treba oprostiti lošu igru, loš potez, loš dan, ali ovakvu glupost u ključnoj utakmci ne treba oprostiti! 2 godine rada, sudbinu reprezentacije i snove miliona podredio je svom hiru. Luliću, zbogom! nadam se
- and
#354 Re: Senad Lulić
hajde ne serite višeconvict wrote:svakome treba oprostiti lošu igru, loš potez, loš dan, ali ovakvu glupost u ključnoj utakmci ne treba oprostiti! 2 godine rada, sudbinu reprezentacije i snove miliona podredio je svom hiru. Luliću, zbogom! nadam se
-
SSemir
#355 Re: Senad Lulić
svima koji seru po nasim igracima od srca zelim dugu i bolnu patnju, sve do smrti. stoko jedna, ne trebate nam

- suncica24
#356 Re: Senad Lulić
zbogom, lulicu, zbogom dzeko, zbogom pape, zbogom spahicu, zbogom, zbogo, zbogom...
PA JESTE LI VI NORMALNI SVEGA VAM?!
Najbolje da raspustimo reprezentaciju pa da budu svi sretni, jelde
Ko da nam i inace reprezentativci rastu na grani...
Ja cudna svijeta boze dragi
PA JESTE LI VI NORMALNI SVEGA VAM?!
Najbolje da raspustimo reprezentaciju pa da budu svi sretni, jelde
Ko da nam i inace reprezentativci rastu na grani...
Ja cudna svijeta boze dragi
- noiserr
#357 Re: Senad Lulić
Konstruktivna kritika nije pjuvanje. Ja znam da ono sto se Lulicu desilo se bilo kome moze desiti. Ali na ovom nivou takmicenja, pogotovo kad uzmes u obzir da nas sudije i tako nevole, treba malo te strasti sputati pa neprovocirati sudiju.asurbanipal wrote:Evo pljuvača, a šta reći za Senada Lulića...Samo igrači znaju kako im je bilo na terenu, reakcija na treći gol koji je postignut iz ofsajda, sudija je direktno uticao na rezultat i igru, sviranjem svakog kontakta našim igračima, namještanjem živog zida, a previdio je i dva penala za Portugal...Svaka čast za dosadašnje partije Luliću i samo naprijed, u nove pobjede i radosti...
![]()
![]()
On je dobar igrac I nadam se da ga ovo puno ne pogodi, ali isto tako treba da nauci jednu veliku lekciju iz svega ovoga. Ja sam mu oprostio ali necu mu zaboraviti.
Last edited by noiserr on 16/11/2011 00:56, edited 2 times in total.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#358 Re: Senad Lulić
luliću, luliću... bezveze skroz
al halalili smo svima 100 puta, pa što ne bi i tebi
al halalili smo svima 100 puta, pa što ne bi i tebi
- Point.
#360 Re: Senad Lulić
U sekundi kad je dobio crveni momentalno sam skocio i trazio kako da ga tuzim za dusevnu bol. Kakva glupost Senadu moj!
Sada kad su se strasti koliko-toliko smirile najmanje sto moze uciniti je da se javno izvine zbog gluposti i hajmo dalje. Nije ni prvi ni zadnji, sjetimo se Salihovica.
Sada kad su se strasti koliko-toliko smirile najmanje sto moze uciniti je da se javno izvine zbog gluposti i hajmo dalje. Nije ni prvi ni zadnji, sjetimo se Salihovica.
- jeza u ledja
#361 Re: Senad Lulić
sefovaraja wrote:Igrač odluke !
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#362 Re: Senad Lulić
ja sam mu halalio
samo me strah koliku će kaznu dobiti
- karanana
#363 Re: Senad Lulić
de nek neko otvori temu o zahirovicu. htio bih hraknuti jednom-dvaput na njega zbog izgubljenih lopti na nasih 30-40 metara.
-
todd_smith
#364 Re: Senad Lulić
jah, po njemu pljuj a Ibisevicu za onaj promasaj halali 
-
Baudelaire
#365 Re: Senad Lulić
Halal i od mene. Ovi što pozivaju na to da se oprosti, ja vas molim da se vi oprostite. Takvi nam ne trebaju. Dogovor je da i u dobru i u zlu podržimo ekipu, ne samo kad je sve bajno. Senade, glavu gore, biće bolje, i nauči da sa sudijama nema priče.
-
todd_smith
#366 Re: Senad Lulić
21 godina momku, najveca i najvaznija tekma njegove karijere...ali hej ti bi to ko Messi pokupio, predriblao, golmana tamo vamo pa Ronaldu kroz noge i onda zabiokaranana wrote:de nek neko otvori temu o zahirovicu. htio bih hraknuti jednom-dvaput na njega zbog izgubljenih lopti na nasih 30-40 metara.
-
udrch
#367 Re: Senad Lulić
Lulić nije dobio dva žuta prije svega, nego jedan žuti, a ovaj levat mislio da je već imao i dao mu crveni..
Senade ti si naše zlato..ja ti halalim..
- jeza u ledja
#368 Re: Senad Lulić
e da to nije promasio gdje bi nam kraj bio...todd_smith wrote:jah, po njemu pljuj a Ibisevicu za onaj promasaj halali
-
Frankyee
#369 Re: Senad Lulić
Da li je Lula dobio drugi zuti ili direktno crveni? posto sam vidio da je sudija drzao zuti u ruci ?
-
udrch
#370 Re: Senad Lulić
Ja to nisam vidio, ja sam vidio smao jedan žuti i onda crveni..FreeSol2 wrote:Dobio je prvi zbog prigovora linijskom sudiji, a drugi zbog prigovora glavnom sudiji u istoj minuti. Opravdano 100%, takva nam sudbina bila, gotovo sad.udrch wrote:Lulić nije dobio dva žuta prije svega, nego jedan žuti, a ovaj levat mislio da je već imao i dao mu crveni..
- slobodni armirach
#371 Re: Senad Lulić
dao mu u dvije sekunde i zuti i crveni,..to nebi kristini dao.Frankyee wrote:Da li je Lula dobio drugi zuti ili direktno crveni? posto sam vidio da je sudija drzao zuti u ruci ?
-
Frankyee
#372 Re: Senad Lulić
Znaci bez Lulica u sljedecim kvalifikacijama bar dvije utakmice, steta.
- shalla
#373 Re: Senad Lulić
Uh kako sam ljut na njega
Znam ga lično, extra je momak, izrazito skroman, uvijek dobrog raspoloženja. Ali brate dokle, DOKLE više prigovori, gestikulacije rukama, pljeskanje sudiji i sl??? I onaj Edinov karton, šta igrači misle da postižu sa tim? Postižu samo to da okrećeš sudiju protiv sebe...
A što je najgore riječ je o ljudima koji igraju u najvećim svjetskim ligama, nije baš da igraju u našoj ligi pa da im prolaze prigovori...
Znam ga lično, extra je momak, izrazito skroman, uvijek dobrog raspoloženja. Ali brate dokle, DOKLE više prigovori, gestikulacije rukama, pljeskanje sudiji i sl??? I onaj Edinov karton, šta igrači misle da postižu sa tim? Postižu samo to da okrećeš sudiju protiv sebe...
A što je najgore riječ je o ljudima koji igraju u najvećim svjetskim ligama, nije baš da igraju u našoj ligi pa da im prolaze prigovori...
-
todd_smith
#374 Re: Senad Lulić
ako su to lihtenstaj i latvia onda je taman, neka se vrati na vrijeme protiv grka i slovackeFrankyee wrote:Znaci bez Lulica u sljedecim kvalifikacijama bar dvije utakmice, steta.
- ultima_palabra
#375 Re: Senad Lulić
Ma ono je za mene lakrdija, dobio žuti i poslije toga odmah crveni a da poslije žutog nije riječ rekao
Mada se znalo da je Stark egoistični ludak koji će htjeti privući pažnju na sebe.
Mada se znalo da je Stark egoistični ludak koji će htjeti privući pažnju na sebe.