ROGOPEK wrote:Ipak je dr.Hadrović najjači, kandidat bez mane
more bit bidne.....Samo da nije usao u ovo kalkaulantski(priprema za naredne izbore za vijece)....
ROGOPEK wrote:Ipak je dr.Hadrović najjači, kandidat bez mane
Pa, je li to zaista moguce da jos uvijek ima kretena koji glasaju za ove barabe i kriminalce. Pa mi zaista onda i ne zasluzujemo bolje...golfista wrote:jadni li smo, vidi kandidata...ponekad se plašim da ne zaslužujemo bolje...
Neka glasaju za Husu... Znaju ove nase komsije sta im je radio. Cujem bio kod svestenika na Plandistu-obecao novu fasadu...komi wrote:za koga glasaju ilidžanski srbi i hrvati?
NAROD ZNA!T4h wrote:E pa dzaba i izbori i sve u Osjeku most "ni na nebu ni na zemlji". I da, o opcinskoj administraciji imam samo jedno da kazem, dobrano nesposobni (cast izuzetcima).
PipiDugaDevetka wrote:BMK ako i jeste ateista baš kao što me je BK to što rahmetli Amer nije bio ateista. Važno je da će biti dobar barem upola kao što je bio Amer.ROGOPEK wrote:ZNA LI NEKO JE LI ,TAJ, ŽILIĆ ATEISTA,AKO JESTE, HOĆE LI ZAMJENITI DIREKTORE HODŽE, NEKIMA IZ SVOJE RAJE, KAD POBJEDI?
Jes' vala baš su zločin počinili.ROGOPEK wrote:Zašto ne treba glasati za SDP?Zato što su oni nasljednici komunista koji su napravili najveći zločin u prošlom vijeku,a to je ukidanje uskotračne pruge za istočnu Bosnu.(Za vašu informaciju,to je bio najskuplji projekat u svijetu tog doba,a oni su je jednostavno uništili)
ROGOPEK inače čovjek pun informacija heejj i to argumentovanih... da da i vrlo pismeno posloženih majko moja ahahah... Dakle nemogućnost pronalaska dlake u jajetu uslovljava ovo pozivanje na komunizam i prošli režim. Toliko o ROGOPEKu i njegovoj neuspjeloj ideji bockanja NJEMU protivničkih kandidata...ROGOPEK wrote:Zašto ne treba glasati za SDP?Zato što su oni nasljednici komunista koji su napravili najveći zločin u prošlom vijeku,a to je ukidanje uskotračne pruge za istočnu Bosnu.(Za vašu informaciju,to je bio najskuplji projekat u svijetu tog doba,a oni su je jednostavno uništili)
Ilidžanska stara željeznička stanica je spržena od strane ratnog zločinca Obrve Krajišnika (predratnog osuđenika od strane tadašnje socijalističke vlasti) i njegovih pulena NAKON RATA. Pod zaštitom je države po Anexu 8 Dejtonskog mirovnog sporazuma, a kakva nam je država to i sam znaš.ROGOPEK wrote:Jeste gospodine,uskotračna pruga,a možda si ti novi VALTER,pa imaš pravo da je rušiš.(uostalom kao i ilidžanski načelnici željezničku stanicu)
Internet za sve, svi na internet.RodneyTrotter wrote:ROGOPEK inače čovjek pun informacija heejj i to argumentovanih... da da i vrlo pismeno posloženih majko moja ahahah... Dakle nemogućnost pronalaska dlake u jajetu uslovljava ovo pozivanje na komunizam i prošli režim. Toliko o ROGOPEKu i njegovoj neuspjeloj ideji bockanja NJEMU protivničkih kandidata...ROGOPEK wrote:Zašto ne treba glasati za SDP?Zato što su oni nasljednici komunista koji su napravili najveći zločin u prošlom vijeku,a to je ukidanje uskotračne pruge za istočnu Bosnu.(Za vašu informaciju,to je bio najskuplji projekat u svijetu tog doba,a oni su je jednostavno uništili)
![]()
Ma nemam ništa protiv toga, samo na provokatorske izjave odgovaram provokatorskim izjavamaPipiDugaDevetka wrote:Internet za sve, svi na internet.RodneyTrotter wrote:ROGOPEK inače čovjek pun informacija heejj i to argumentovanih... da da i vrlo pismeno posloženih majko moja ahahah... Dakle nemogućnost pronalaska dlake u jajetu uslovljava ovo pozivanje na komunizam i prošli režim. Toliko o ROGOPEKu i njegovoj neuspjeloj ideji bockanja NJEMU protivničkih kandidata...ROGOPEK wrote:Zašto ne treba glasati za SDP?Zato što su oni nasljednici komunista koji su napravili najveći zločin u prošlom vijeku,a to je ukidanje uskotračne pruge za istočnu Bosnu.(Za vašu informaciju,to je bio najskuplji projekat u svijetu tog doba,a oni su je jednostavno uništili)
![]()
Ovo u vezi sa pismenošću ti je bezze. Svi imaju pravo da na ovom javnom forumu iskažu svoje stavove o bilo čemu držeći se pravila koja su uspostavili vlasnici Sarajevo-x.
Da nije @ROGOPEKa, ja ne bih saznao neke stvari. Njegove informacije su veoma važne, bar za mene.
@ROGOPEČE,
Je li amidža imao mogućnosti da na posao putuje tramvajem, pa onda, busom do Rajlovca? Je li mu firma plaćala prevoz?
Kod podvoznjaka stara zeljeznicka stanica?...pa sto bi je obnavljali kad nema pruge pored viseJohnnyS. wrote:stara zeljeznicka stanica na ilidzi ne pripada opstini nego zeljeznicama federacije. a oni nemaju para da je obnove. i tako to propada godinama...
ja mislim da će Memić nastaviti tamo gdje je nažalost stao Ćenanović. On mi izgleda kao najbolja opcija, jer Mahmutović nema u kojoj stranci nije bio, a zna se šta je radio dok je bio na poziciji, a da SDP dobije izbore na Ilidži - male su šanse. Ostali kandidati se mogu zanemariti.slatkica24 wrote:Pa bolje i za Mahmutovica glasatinego za -memica
....jer ce biti borba izmedzu njih dvojice a ko to nezavrce kad je na vlasti pa takvih nema il su u manjini....Samo ne Memic on je mis a ne kriminalac,cim je svog sina tako uvalio da bi sebe iscupao zbog sverca oruzjem koje je dobio da podjeli a on pare uzimao....klosar
Znači, nema pruge,nema istočne Bosne,nema podrinja i bezbeli podrinjaca.Ruši jarane!!rashtiman wrote:Kod podvoznjaka stara zeljeznicka stanica?...pa sto bi je obnavljali kad nema pruge pored viseJohnnyS. wrote:stara zeljeznicka stanica na ilidzi ne pripada opstini nego zeljeznicama federacije. a oni nemaju para da je obnove. i tako to propada godinama...
Znači li to :"Čije stado, toga i livada."JohnnyS. wrote:stara zeljeznicka stanica na ilidzi ne pripada opstini nego zeljeznicama federacije. a oni nemaju para da je obnove. i tako to propada godinama...
I treba tako sta ce nam ha ja...treba onaj tunel na izlazu iz sarajeva obrusiti da ne ulaze vise u gradROGOPEK wrote:Znači, nema pruge,nema istočne Bosne,nema podrinja i bezbeli podrinjaca.Ruši jarane!!rashtiman wrote:Kod podvoznjaka stara zeljeznicka stanica?...pa sto bi je obnavljali kad nema pruge pored viseJohnnyS. wrote:stara zeljeznicka stanica na ilidzi ne pripada opstini nego zeljeznicama federacije. a oni nemaju para da je obnove. i tako to propada godinama...
ROGOPEK wrote:Znači, nema pruge,nema istočne Bosne,nema podrinja i bezbeli podrinjaca.Ruši jarane!!rashtiman wrote:Kod podvoznjaka stara zeljeznicka stanica?...pa sto bi je obnavljali kad nema pruge pored viseJohnnyS. wrote:stara zeljeznicka stanica na ilidzi ne pripada opstini nego zeljeznicama federacije. a oni nemaju para da je obnove. i tako to propada godinama...