Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Ima li neko ovih stranica domacih gdje imaju streamovi bht.a da mogu gledati nema ukinuli mi BHT preko satelita a na zemaljskoj mi ne valja slika
Bubalo1 wrote:Ima li neko ovih stranica domacih gdje imaju streamovi bht.a da mogu gledati nema ukinuli mi BHT preko satelita a na zemaljskoj mi ne valja slika
Moje neko misljenje je da ce biti veceras X, 1:1 je moja neka procjena.
Sad u kladionici vidjeh da je na superponudi 8KM na Celik,a 1,40 na Zelji.....
Taj odnos mi je pravo suhveli,ali eto.4,5KM je X i stavio sam tako
Ma ne mogu jebiga imao sam neke kombinacije ali propalo sve Svakako me ovi moji hoce udarat kad kazem da ce Zeljo zabit 5 komada ako budemo igrali kao protiv Olimpika
Zenicani, trica vam ne gine veceras možda 3-1 da imate i dalje neke nade za revanš.
Pa ne možete se nositi sa Željom....dosta vam i finale...ovaj put mi moramo uzeti Kup jer nam je prošle godine iz ruku izmakao
- Mislim da bi uzeli Kup i kad bi u Sarajevu izgubili, na primjer, 1:2. U Zenici bi sigurno to nadoknadili jer se tamo "plavi" ne mogu odbraniti. Znam vrlo dobro kako Željo igra i kakvu igru preferira njihov trener. Oni se uglavnom dobro brane i kod kuće i na strani. Podatak da im je najbolji strijelac veznjak Zajko Zeba sa desetak postignutih golova, od čega je pola dao iz penala, sve govori. One ostale golove postigli su uglavnom iz prekida, a najmanje iz igre - kaže Ibraković.
Pa realno, nije čovjek ništa slagao. Željezničar poslije Borca ima najbolju odbranu u Ligi i tesko im je dati gol, a s druge strane, nema puno ideja u napadu i vecinu golova daju iz prekida, sto i jeste istina, bar onako gledano po sportskim pregledima, a ni ovo sa Zebom nije netačno.
Jedino se mozda pogresno izrazio, ako je mislio na to da se Željezničar brani kad igra kući, jer nema te ekipe u našoj Ligi koja se brani kad igra kući, to je rezervisano za goste.
- Mislim da bi uzeli Kup i kad bi u Sarajevu izgubili, na primjer, 1:2. U Zenici bi sigurno to nadoknadili jer se tamo "plavi" ne mogu odbraniti. Znam vrlo dobro kako Željo igra i kakvu igru preferira njihov trener. Oni se uglavnom dobro brane i kod kuće i na strani. Podatak da im je najbolji strijelac veznjak Zajko Zeba sa desetak postignutih golova, od čega je pola dao iz penala, sve govori. One ostale golove postigli su uglavnom iz prekida, a najmanje iz igre - kaže Ibraković.
Gol razlika:
Željezničar 40:18
Čelik 25:21
Kakve gluposti ljudi pricaju ...
Nadam se da ce to lajavom Ibrakoviću biti zacepljena usta veceras...taj iskompleksirani covjek otvoreno prezire sve što ima veze sa Željom, to je pokazao još dok je vodio Velež...ovakve arogantne i mucke izjave ce mu se odbiti od glavu.
Abdulah Ibraković: Željo se dobro brani, ali mi još bolje napadamo
Nista nije slagao? Željo se dobro brani a nasa odbrana primila samo 3 gola manje od odbrane Čelika!? Onda je trebao reci da se obje ekipe dobro brane a ne pricati tako da ispade da Željo zna samo odbranu igrati.
Drugi dio, "ali mi jos bolje napadamo" opet nije istinit. Oni dobro napadaju a dali 15 golova manje od Želje!? Ili su kod njih svi golovi iz !odlicno izradjenih akcija"?