Office food

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nindza_Kornjaca

#351 Re: Office food

Post by Nindza_Kornjaca »

Bila danas. LIjepo uredjeno, bas pristojan restoran. Nedostaje malo zelenila da ubije onu crnu boju.
Nije bas neki izbor hrane, i nadam se da planiraju da mijenjaju meni, necu vazda jesti piletinu u maku i susamu.
All in all, poskupo je, 9 km po osobi za piletinu i pastu, koje realno ne mozes pojesti u tom iznosu.
Nije lose da imamo takav tip restorana, ali mora uvesti malo bogatiji meni.
mayab

#352 Re: Office food

Post by mayab »

vjesticanametli wrote:e pitanje za ofis fud ako roditelji dodu sa ĐŽeticom moze li ĐŽetić dobiti makar plasticni tanjiric ...........
I mene to zanima
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#353 Re: Office food

Post by Entropio »

.
Last edited by Entropio on 20/08/2011 21:10, edited 1 time in total.
Entropio

#354 Re: Office food

Post by Entropio »

Moderator, bravo!

Inače, kad sam bio zadnji put, ponuda je bila kao i prvi put kad sam bio. Sve isto. Dakle, 3 vrste salate, 4 vrste paste, krompirići, riža, fileti ribe, fileti piletine pohovani makom, karabatak bez kosti, pizza i sokovi.
Abu FEED el-Castro

#355 Re: Office food

Post by Abu FEED el-Castro »

Kona__ wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Ja procitah ovo lose iskustvo al ne mogodoh ga sazvakat nikako, ma ni s maslom.
Mislim halo, nadri direktor i to stranac sa, jel 'no reče 120 uposlenih stoji na recepciji i ubjedjuje se nije ti šala za 2 marke n'akog popusta, i to ubjedjuje, ajooj :lol:
Nevjerovatno, da ne kazem skandalozno.
I ono jest nekultura s druge strane reci "jel ti to stalo do dvije marke" (na stranu sto bi svi to pomislili, no nije za kazat sve sto se pomisli) ali u drugu ruku i nije nekultura nego pragma - jer šta zaboga, ako je direktor takav, pa kako bi onda da se jadnom šefu restorana naklatilo na ledja i počelo tu objedovat tih njegovih četa junaka, pa infarkt mu ne bi gino iste sedmice :lol:
Očito je da nisi sažvakao
Sažvakao sažvakao, nego kako! :D
Super hrana, vrlo žvakljiva, odlican personal, ljubaznost cura koje rade iznad defaultnog nivoa. Bas mi drago da sam iskoristio pogodnost i kupio brdo ovih kupona (ne samo 3!) :D
Samo da kazem da je jos bolje nego sto sam ja stekao dojam citajuci ovu temu. Ambijent i hrana. Za 3,5 marke super-povoljno. Za 9 vec se da polemisati, helem valjda je negdje oko realnog za to sto se nudi, jeftino i nije jer za te pare mozes jesti i drugdje, hmm. Ali super opcija nek ima i to u nasem dragom Teheranu.

P.S.
Definitivno nije preporučljivo za direktore firmi sa cirka 100-200 uposlenih. Mislim ne bi mogli svi stat :lol:
Ti znas koja

#356 Re: Office food

Post by Ti znas koja »

pringless wrote:Ja ne jedem od juce. Cekam otvaranje :D
hahahaha
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#357 Re: Office food

Post by ladyblue18 »

Hvali mi se jaran kaze otisao nekidan sa jaranima i tvrdi da je njih 4-5 pojelo ukupno mozda 300 maraka. :roll: :-)
karanana

#358 Re: Office food

Post by karanana »

nije im dobra ideja zaposliti te dobre trebe. otvaraju raji apetit.

moram otici i ja da ih izvidim i da pojedem ovaj moj kupon.
clarion_

#359 Re: Office food

Post by clarion_ »

Evo i mojih impresija:

Kako kupon važi za dvoje, ja povedoh mog druga Izzy-a inače 100-kilaša :) na ulazu te fino dočeka djevojka, daje tanjir i furaš dalje. Uzimam tablu, ostavljam tanjir , zabacujem rusak :) normala, escajg, hljeb, uzmem piletinu, krompir, sos 4 vrste sira (toplo preporucujem), nudi mi salate al mi nije gušt. Da zastanem na secund, stvarno ima izbora, sto tjestenine, sto povrca, salate i mesa i jos je sve friško i vruće!!!! Dalje sipam Colu (inače "ko original") i naravno naručujem jednu malu pizzu (prave sve vrste), i idemo za sto... Znači hrna mi je bila vrh zaista, kao i atmosfera... Za desert su imali nesto poput sladoled-puding...

Uvjerio sam se da i stalna cijena od 9KM nije visoka, jer 10-ka čevapa i cola je 9KM tako da ovo zajedno sa "koliko oces hljeba, salate, mesa, krompira, tjestenine, pizze, meni bitnog soka", ugodne atmosfere vrijedi 9 KM i svakako preporučujem svima...

Uskoro se vraćam gore (bar jednom sedmično) :)
corsa

#360 Re: Office food

Post by corsa »

Najgore je sto nema MESA, samo piletina! :x
nemam_ideje

#361 Re: Office food

Post by nemam_ideje »

Odeš kod Kule u Semizovac ili kod Kibeta pa jedeš meso :D
Zanaaa

#362 Re: Office food

Post by Zanaaa »

corsa wrote:Najgore je sto nema MESA, samo piletina! :x
Pa zar ti treba nesto jos pored onolikog izbora jela..Ja uvijek kad odem mislim se po 10 min sta bih..a ne volim da pomijesam svega u tanjiru :)
Entropio

#363 Re: Office food

Post by Entropio »

Vidio sam famoznog direktora neki dan kad sam išao... Sad razumijem ovog biznismena iz obližnje firme.
braca

#364 Re: Office food

Post by braca »

Zanaaa wrote:
corsa wrote:Najgore je sto nema MESA, samo piletina! :x
Pa zar ti treba nesto jos pored onolikog izbora jela..Ja uvijek kad odem mislim se po 10 min sta bih..a ne volim da pomijesam svega u tanjiru :)
Kad se tako pomijesa, to se zove - pomije. A pomije....hmmmm....nisu Bog zna sta. :sad:
vjesticanametli

#365 Re: Office food

Post by vjesticanametli »

eh sprasismo i 2 kupon ali smo ovaj put za ĐŽetica platili :-)
Abu FEED el-Castro

#366 Re: Office food

Post by Abu FEED el-Castro »

Kako platili, koliko je džetiću godina? Do 7 se ne placa, ja 2-3 put bio i govorim iz iskustva :D
vjesticanametli

#367 Re: Office food

Post by vjesticanametli »

ma nasem je 11 :D :lol: do 7 se ne placa
Cober

#368 Re: Office food

Post by Cober »

dharma wrote:Procitala sam vise puta, najvise jer me zanimalo ko je prvio bio bezobrazan (direktor, ili osoba koja je ovo napisala) U svakom slucaju, ovo nije moj problem, nije se meni desilo, i sa ove tacke gledista meni je svejedno. Ja sam svoje napisla, tako da vise necu komentarisati ovo uopste.
Samo znam da je meni ovo sad u glavi, i da kad odem tamo i najmanji pokret cu 2 puta odmjeriti ;-)

Dovidjenja i lijep pozdrav :)
Ima nešto bolje, ne odeš nikako. Čuj zaštitari se okupili, ja restorana i govana..
Entropio

#369 Re: Office food

Post by Entropio »

link wrote:bio danas, vrijedilo je svake marke.
:thumbup:
Rookie

#370 Re: Office food

Post by Rookie »

link wrote:bio danas, vrijedilo je svake marke.
Neočekivan utisak od tebe. :mrgreen: I ne znam šta si se navalio na one ljude, ako su samo pitali. Nigdje ne kaže momak da su insistirali. Baš nešto mrziš korisnike, kupce, mušterije... Evociraš neka sjećanja na njihove bezobrazluke, kao da su oni posebna bezobrazna vrsta, koja ne može biti upravu. Vrlo plitko. I ti si valjda nekad negdje nečija mušterija. Ima idiota posvuda. Ako je istinita priča, u koju prije vjerujem, nego ne, taj direktor je fakat klocina. Al' treba više takvih forumskih iskustava, da bi se formiralo nešto što liči na stav, imajući u vidu moguće motive autora.

Inače, ja sam bio prije nekoliko dana i sve je bilo super. Integralna peciva i četiri sira doslovno strašni. Ambijent odličan, osoblje vrlo ljubazno. Sad odoh i drugi kupon(normala) iskoristit. Jedva stojim na nogama od gladi :mrgreen:
vryzas

#371 Re: Office food

Post by vryzas »

Entropio wrote:Vidio sam famoznog direktora neki dan kad sam išao... Sad razumijem ovog biznismena iz obližnje firme.

Jel direktor prava skula ? :D

:run:
atko

#372 Re: Office food

Post by atko »

Rookie wrote: Sad odoh i drugi kupon(normala) iskoristit. Jedva stojim na nogama od gladi :mrgreen:
Sto ce ovo uz ramazan biti isplativa investicija :lol:
M_e_m_o

#373 Re: Office food

Post by M_e_m_o »

Rookie wrote:Integralna peciva i četiri sira doslovno strašni.
Sos baš strašan. Da nisam ovdje pročitao o njemu ne vjerujem da bi ga uzeo, ali je fakat predobar. Inače i ja sam se pozitivno iznenadio, sve je na mjestu.

Jedini minus je što kad sam ja bio kao trenutno nije bilo deserta. Ostalo :thumbup:
Mariella

#374 Re: Office food

Post by Mariella »

I ja kad sam bila rekli su da nema deserta, ali je dosao za 5 minuta, a sve je opet nestalo za minutu :shock: :D
ultima_palabra

#375 Re: Office food

Post by ultima_palabra »

I ja da pohvalim.. otišao sam nakon teretane da može više stati :D
Iznenadila me ljubaznost cura, čisto je poprilično, hrana svježa... stvarno sve za pohvalu :thumbup:

Šta bi moglo biti bolje? Neku supu da ubace, neko drugo meso osim piletine (koja je stvarno dobra) i da ima više vrsta deserta.
Post Reply