Jeli Ghost upravu ili nije?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ghost_Rider_XXX

#351 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

jutarnji wrote:Ma nasla bezze izgovor da te nogira. Skontala, karta tamo, karta `vamo, daj mu ganjaj papire, pa mu
trazi pos`o, pa ga vozaj okolo..vjerovatno je bilo..koji ce meni on qrac u zivotu pored ovoliko kuronja
okolo. Gdje zivi ta tvoja?...`nako pitam? :evil: :D
Kao što već rekoh sve je to meni ok, ali bezveze mi je to što je nabila meni krivicu, i što se zadnja dva dana preispittujem. Medjutim čitajući komentare ovdje, i pričajući s par meni bliskih prijatelja biće da nije do mene.
A što se tiče karte i svega toga lijepo sam joj rekao da ćem ja to finansirati iako ona zaradjuje momentalno puno bolje od mene al nema veze.
Na koncu ako će biti sretnija s nekim drugim, želim joj od sveg srca sve najnaj i gotovo. Što bi se reklo očigledno nije bila The One.
Static-X

#352 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Static-X »

I ti slijep pored ociju da se sparis s takom osobom :(
yellow cat

#353 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by yellow cat »

ej, ja ne mogu baš popiti, mogu li se onda natjecati ili ne ispunjavam kriterije za uži krug?
Cholina_Lokica

#354 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Cholina_Lokica »

Nemojte uz prijave zaboraviti topless slike poslati :oops: :mrgreen:
yellow cat

#355 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by yellow cat »

Cholina_Lokica wrote:Nemojte uz prijave zaboraviti topless slike poslati :oops: :mrgreen:
:lol: :lol:

Ev slikam se.
fatamorgana

#356 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by fatamorgana »

Ma nešto kontam ..... gost je uvijek u pravu!
mokosh

#357 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by mokosh »

sanabe wrote:Pucaju brakovi, judi ostavljaju zenu , djecu, zene varaju muzeve, ima svega...i mi se cudimo :mrgreen:

Da citiram svoju prijateljicu "Da mi se prestati cuditi, dzaba ti sve" :mrgreen:
:thumbup: :smajlikojiseklanjadozemlje:
mokosh

#358 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by mokosh »

Ghost, ja kad ti priznah ljubav, ti me otkaci, sad ti se vraca :D

Salu na stranu, mislim da si uradio sve sto si mogao da ispravis gresku, ako si pogrijesio, a ona ocito ne zeli ni da ti pruzi sansu da joj objasnis tako da...goodbye Charlie. Otprilike to tako ide kad ne zelis da budes sa nekim, a ne znas kako da ga otkacis. Cekas gresku i uhvatis se za tu neku glupost kao pijan plota, jer mnogo je lakse biti dobra strana u vezi. Ti si skot koji ne voli njenu mamu, a ona ne moze da bude sa nekim takvim. Ona dobra, a ti skot.

Valjda ce neko skontat sta sam htjela da kazem :D
Una ragazza

#359 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Una ragazza »

mokosh wrote:Ghost, ja kad ti priznah ljubav, ti me otkaci, sad ti se vraca :D

Salu na stranu, mislim da si uradio sve sto si mogao da ispravis gresku, ako si pogrijesio, a ona ocito ne zeli ni da ti pruzi sansu da joj objasnis tako da...goodbye Charlie. Otprilike to tako ide kad ne zelis da budes sa nekim, a ne znas kako da ga otkacis. Cekas gresku i uhvatis se za tu neku glupost kao pijan plota, jer mnogo je lakse biti dobra strana u vezi. Ti si skot koji ne voli njenu mamu, a ona ne moze da bude sa nekim takvim. Ona dobra, a ti skot.

:thumbup:
Lounge Act

#360 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Lounge Act »

da se i ja ukljucim u temu i slozim sa vecinom- nasla je samo neki bezze razlog da te otkaci, da nije bio taj bio bi neki drugi, iako moram priznati onaj tvoj komentar - ti hladno: "Dobro i šta onda?" mislim da bi svakome digao zivce, bolje da si se pravio tuzan i pitao je sta cete, zar ne moze nikako da dobije slobodno nego tako arogantno :oops: svakako nije joj fer bilo to tako da odradi, ako se predomislila trebala je reci hajd zdravo i gotovo
Mis mekinjas

#361 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

mokosh wrote:Ghost, ja kad ti priznah ljubav, ti me otkaci, sad ti se vraca :D

ja pročitah, pilota... :D
Image

ali istina je......
:cry:
jedna tamo

#362 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by jedna tamo »

Ghoste kad su svi tako na tvojoj strani i ti si u pravu i ona je kučka bezosjećajna...pa paša moj što te peče savjest :?:
curicaizsume

#363 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by curicaizsume »

Mislim da trazi mali razlog da te ostavi, jer to sto ona navodi sa njenom mamom nidje veze. Bolje ti je da je zaboravis i pocnes traziti sebi neku drugu :)
suncokret_1984

#364 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by suncokret_1984 »

Ghost_Rider_XXX wrote:Eh vako, pošto sam prilično zbunjen, malo rasut, ne previše, da i ja priupitam cijenjeni publicum nešto.

Imao sam zaručnicu u Americi i trebali smo se uzeti ljetos blablbablblbabla. Pripreme krenule sve full coll. E sad prelomni trenutak zaplet. Kaže ona meni prije jedno deset dana, kako njena stara možda neće dobiti slobodno na poslu i da neće moći doći u našu mahalu za The Day. Ja hladno: "Dobro i šta onda?"
Da bi onda tu planula ko da je u materinu sastavih, jesam li ja normalan kako će se ona udat bez mame?! Ja kažem ok bona uzmemo se ovdje formalno i odemo tamo i naravimo dernek da vas SAD zna i gotovo.
Medjutim jok ona poludila totalno i ja ispah najgori. blablabla

Danas meni više pun svega, pošto je ona hladna ko led od tad rekoh šta je ba šta je problem. I lijepo meni cura kaže da sam ja nju totalno ohladio pošto sam to rekao. :? :? :?

Jel ja bijah upravu ili jok ili gdje zeznuh izdaju me male sive ćelije majke mi. Mislim nisam od onih koji sjeku vene sad i popiju pola grada, al sam još uvijek plaho zbunit.
heh zene su ti cudo jedno :-) nikad nemoj da ih pokusas shvatit, nece ti uspjet :-D salu na stranu..
nije mi se samo svidje lo to sto si hladno izjavio- dobro i sta onda-..(mi zene smo ti malo osjetljive na mame)
ali popravio si to odmah sljedecom recenicom, tako da ne vidim neku frku oko toga...hajd kad sam tek procitala temu, kontam ma zensko je, sad se ona malo ljuti,prepala se pred svadbu, ali popustice je..ali posto vidim da ti se ne javlja i dalje..to je malo cudno..jer kad gledam sebe(ali to sam samo ja, svako je razlicit), pa nije da bi mi bilo svejedno hoce li mama biti tu ili ne (iako sam vezana bas za nju), ali ako je bas sprijecena, pa boze moj, sta sad..
ili sto je neko rekao, pa mogla je i ona dat neki konstruktivniji prijedlog..
tako da, zao mi je sto cu ti ovo rec, nece ti pomoc sigurno..ali ako je ohladila zbog takve recenice..sta bi ti tek trebao ocekivat kad naidje neki ozbiljniji problem, pa i onda u afektu kad svi mi kazemo nesto sto ne mislimo, pa se pokajemo, pitam se bili ona tad otisla svojoj mami i podnijela papire za razvod..
burek_in_space

#365 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

jedna tamo wrote:Ghoste kad su svi tako na tvojoj strani i ti si u pravu i ona je kučka bezosjećajna...pa paša moj što te peče savjest :?:
Shto je tebe neko natakario dobro zadnjih dana, pashice. :-)
ODVRATAN_i_GADAN

#366 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Slabo si ti tamburicu svirao jer u suprotnom ni mama je ne bi sprijecila u prebiranju nota! Kraj price!
true

#367 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by true »

jedna tamo wrote:Ghoste kad su svi tako na tvojoj strani i ti si u pravu i ona je kučka bezosjećajna...pa paša moj što te peče savjest :?:
:x daj ba sta ti je uzivas li u tome da budes protiv bas sviju
Mis mekinjas

#368 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

elem, dva posta iznad neko spomenu šta će biti, kad dođe pravi problem.
Ovo je istinita priča.
Jedne godine idemo nasčetvoro, u neku špilju na izlet. :lol: Prijateljica, ja i oni ključni PAR. :lol:
Elem, prijateljica, nakon cijelog dana izleta i svega kaže meni: "aj me zovni na mobitel."
Ja zovem... ništa...ne zvoni...
I panika, zove momka,ajmo vozi me...... Ja i on stojimo vani, on mrtav 'ladan.... Ih kao da je ovo čudo, ona gubi dokumente tri puta mjesečno.... :lol: :lol: :lol: Znamo svi da je takva.... :lol: :lol:
Dere se ona na njega kako je takav,boli ga uvo.....
A on ni pet, ni šest, : "Ajde boga ti, šuti, šta će biti kad budemo imali pravi problem?" :lol: :lol: :lol: :lol:
I sjednu u auto, dođu na mjesto zločina, i kaže ona zovite da ga lociramo...... Jedva ga nađoše, kad je pištao negdje,ona će, opet panično: "Konju jedan ne zovi, hoćeš da neke zvijeri dođu, da nas pojedu ovdje u divljini...." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Htjedoh reći da takve žene postoje....., i ta se nije smjela udati, a vjenčali su se, svadba im je trajala tri dana, dok smo izbedinali, ne mamu samo, već cijelu užu i širu familiju.... Rakija i vino su tekli u potocima,od muke, sam provela zadnju noć na stolu u minici...... Pjevajući hitove ko zna čije mladosti.... :lol: :lol:
Proplesala sam sa svim starcima koji su bili prisutni....
Pa čak i sa njenom mamom..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja vjerujem i dalje da će se naša buduća mlada iz ove priče javiti... :roll:
Ghost_Rider_XXX

#369 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ja ako me sjećanje služi nijednom je ne nazvah kučkom bezosjećajnom. A savjest ne znam da li me i koliko peče samo sam ostao zbunjen. I prošlo mi je kroz glavu milion nakih kombinacija da nisam sta nesvjesno zahebo, ali biće da nisam nego da je istekao rok trajanja.
burek_in_space

#370 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

sanabe wrote:
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Slabo si ti tamburicu svirao jer u suprotnom ni mama je ne bi sprijecila u prebiranju nota! Kraj price!

Imal ko da mi ovo prevede? :zoka: Burek...? :mrgreen:
Ma neshta oko sexa, ali nije to poenta ove priche. :wink:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#371 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

true wrote:
Haman pa uziva. :D
sinus

#372 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by sinus »

Bježati što dalje od maminih curica, i maminih sinova...

Bolje što ti se to sada desilo, nego da ti se desilo tako nešto kada odeš kod nje i okružen njenom rodbinom koja bi te napravila jadnikom... :x
black

#373 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by black »

burek_in_space wrote:
shifra :arrow: dobre vibracije :mrgreen:
jedna tamo

#374 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by jedna tamo »

burek_in_space wrote:

:dance: :lol:
ladyblue18 wrote:
true wrote:
Haman pa uziva. :D
uživam voljem kad muško pati :D
šta ću kad sam taka :D :D :D :D :D :D
Allenass

#375 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Allenass »

sanabe wrote:Nikad, gotovo nikad, ne pati ko zasluzi :roll: vazda najebu oni koji ne bi trebali :cry: mensecini da je tako :zoka:
Ne cini ti se,tako je. :-D
Locked