izlijecenaamhrienizi wrote:ne znam smijem li ovu sliku ovdje postati,ali ovo me ona sad najbolje opisuje![]()
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9642_n.png
i njemu i materi mu...
Muskarci upomoc!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kokuz_sa
#351 Re: Muskarci upomoc!
-
amhrienizi
#352 Re: Muskarci upomoc!
definitivno!!kokuz_sa wrote:izlijecenaamhrienizi wrote:ne znam smijem li ovu sliku ovdje postati,ali ovo me ona sad najbolje opisuje![]()
i njemu i materi mu...
- eluna
#353 Re: Muskarci upomoc!
e pa - pošto smo se izliječiliamhrienizi wrote:definitivno!!kokuz_sa wrote:izlijecenaamhrienizi wrote:ne znam smijem li ovu sliku ovdje postati,ali ovo me ona sad najbolje opisuje![]()
i njemu i materi mu...
ŠTA PIJU KOKE!?
-
amhrienizi
#354 Re: Muskarci upomoc!
vala bi se moglo popit nesto konkretno

- illuminated
#355 Re: Muskarci upomoc!

da se zalije ...
- eluna
#356 Re: Muskarci upomoc!
"Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići.
(W. Jennings Bryan)"
(W. Jennings Bryan)"
- WildRedRose
#357 Re: Muskarci upomoc!
o tome ja pricam !!eluna wrote:"Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići.
(W. Jennings Bryan)"
-
amhrienizi
#358 Re: Muskarci upomoc!
eluna wrote:"Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići.
(W. Jennings Bryan)"
haj'mo narode, ziv'li
- WildRedRose
#359 Re: Muskarci upomoc!
ko ne Ž, mi ga J !

- eluna
#360 Re: Muskarci upomoc!
Usuditi se - to je cijena napretka
Victor Hugo
Victor Hugo
-
sha_ba
#361 Re: Muskarci upomoc!
E ovo je lijepo pročitatiamhrienizi wrote:sha_ba wrote:eno je!!!! pa sta se samo smijes zeno, pricaj!!!amhrienizi wrote:![]()
![]()
![]()
aaaaa sta da vam kazem zivot je lijep!!
nevjerovatno u cemu covjek bude i koliko zapravo malo treba da nam bude bolje. i ljepse. i svakm danom nesto novo otkrijem. sebe otkrivam. druge. nas, vas i sviju zajedno. u biti sam postala puno hrabrija nego sto sam bila. a bila sam dosta hrabra. iskusnija. to nisam bila. pametnija. uvijek moze bolje. jesam li rekla sretnija?a da je bilo tesko, bilo je... ali kao i sve pa i ono prodje!
-
vulkan777
#362 Re: Muskarci upomoc!
Tek sad pročitah ovu temu iako je ona počela početkom 2011 i iako vidim da se tu sve riješilo ja moram dati svoje mišljenje koje bi bilo isto kao i prije 2 god. Nisam čitao cijelu temu niti savjete već samo tvoje postove jer mi je užasno zanimljivo bilo kao iz filma i zanimalo me šta će se desiti. Nažalost nije se završilo kako bih ja to htio, ali ipak sam ja neki romantičar. Nakon što sam pročitao tvoju priču vidio sam da taj tvoj ne zna šta će od sebe i da mu se isto dešavalo u prvom braku a da opet nije shvatio ko je kriv za to. Tipičan mamin sin. Ali ipak morala si shvatiti da je to njegova mama šta god da uradi i da on nju mora poštovati i da je njemu trebala velika pomoć da shvati da ipak sa njenim savjetima neće nigdje dogurati. Ja kolko sam shvatio da je tebi sve prekipilo i da si ga batalila jer nisi mogla više izdržati ko što nebi mogao svako normalan. Isto sam shvatio da ste se vas dvoje jako voljeli i da je on bio ona tvoja velika ljubav koja se rijetko nalazi i da nije ti ne bi toliko godina podnosila sve to. Ja mislim da si ti trebala već ranije, kad si shvatila šta njegova majka hoće i da će vam zbog nje ta ljubav biti upropaštena, popričati potpuno otvoreno sa njim o svemu i reći mu šta se treba promijeniti ako ne želi da te izgubi. Ja kako sam zaključio da vi nijednom niste lijepo sjeli i iznijeli sve što mislite i što treba da se promijeni da bi funkcionisali. Na kraju si mu trebala postaviti ultimatum, ne baš da ideš previše u krajnost, ali da se vas dvoje potpuno osamite i da on samo povremeno posjećuje majku, ne svaki dan i da tamo visi,ipak ne treba je skroz ostaviti ona ga je rodila. Ja mislim da bi nakon fine priče on shvatio da će mu puno ljepše biti samom s tobom jer i on već stari a majka će uskoro otići i ako tebe izgubi neće nikog imati. Njemu se to i desilo, ti si ga ostavila na pogrešan način i sad on nema nikog kao podršku. Ako bi se on nakon te priče o svemu i ultimatuma nastavio isto ponašati bez nekih promjena e onda bi bilo jasno da od toga nema ništa, ali možda bi on napokon sve shvatio i promijenio svoj život i vama bi bilo puno bolje. Ovako je jedan velika ljubav upropaštena. Ja bi lično volio da se završilo drugačije, da ste još uvijek zajedno, vjenčani, odvojeni od one rospije, ali ti si izabrala drugačije. Ako je tebi dobro i ako misliš da si pravilno postupila onda ti nema šta niko drugi govoriti, ali zamisli šta bi bilo da ste se oboje još malo potrudili pogotovo on, ali trebao mu je neko baš ukazati da treba da se on potrudi i promjeni. Ja ne znam ništa o vama osim iz tvoje priče iz koje sam zaključio da je to bila jedna velika ljubav koja se ne ponavlja, ali eto nadam se da će se tebi ponoviti. Sretno.
P.S. Definitivno se slažem sa pojedinim članovima da trebaš knjigu o ovme napisati, uz dobro pisanje ovo bi bila jedna jako zanimljiva knjiga.
P.S. Definitivno se slažem sa pojedinim članovima da trebaš knjigu o ovme napisati, uz dobro pisanje ovo bi bila jedna jako zanimljiva knjiga.
- alijagoro
#363 Re: Muskarci upomoc!
Trebala ostati kazes 2 godine u inostranstvu,a ti ostala 5 godina,pomalo cudno.
- eluna
#364 Re: Muskarci upomoc!
vidi jednu stvar - za ovo boldano - ja sam čak uspjela svog natjerati da se oženi (bio je ultimatum, ili brak ili razlaz), i njegova majka je odselila kada je otišla u penziju - NO - čak i pored svih mogućih dokaza i objašnjenja (majka mu je izuzetan stručnjak koja se našla u problemu koji se čak smatra profesionalnom deformacijom - osobe koji su priznati i poznati stručnjaci u svojoj profesiji malo se pogube kada odu u penziju jer nisu više tako "važne") NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO ............ maprotiv - postalo je gore i postajalo je sve gore i gore svakog danavulkan777 wrote:Tek sad pročitah ovu temu iako je ona počela početkom 2011 i iako vidim da se tu sve riješilo ja moram dati svoje mišljenje koje bi bilo isto kao i prije 2 god. Nisam čitao cijelu temu niti savjete već samo tvoje postove jer mi je užasno zanimljivo bilo kao iz filma i zanimalo me šta će se desiti. Nažalost nije se završilo kako bih ja to htio, ali ipak sam ja neki romantičar. Nakon što sam pročitao tvoju priču vidio sam da taj tvoj ne zna šta će od sebe i da mu se isto dešavalo u prvom braku a da opet nije shvatio ko je kriv za to. Tipičan mamin sin. Ali ipak morala si shvatiti da je to njegova mama šta god da uradi i da on nju mora poštovati i da je njemu trebala velika pomoć da shvati da ipak sa njenim savjetima neće nigdje dogurati. Ja kolko sam shvatio da je tebi sve prekipilo i da si ga batalila jer nisi mogla više izdržati ko što nebi mogao svako normalan. Isto sam shvatio da ste se vas dvoje jako voljeli i da je on bio ona tvoja velika ljubav koja se rijetko nalazi i da nije ti ne bi toliko godina podnosila sve to. Ja mislim da si ti trebala već ranije, kad si shvatila šta njegova majka hoće i da će vam zbog nje ta ljubav biti upropaštena, popričati potpuno otvoreno sa njim o svemu i reći mu šta se treba promijeniti ako ne želi da te izgubi. Ja kako sam zaključio da vi nijednom niste lijepo sjeli i iznijeli sve što mislite i što treba da se promijeni da bi funkcionisali. Na kraju si mu trebala postaviti ultimatum, ne baš da ideš previše u krajnost, ali da se vas dvoje potpuno osamite i da on samo povremeno posjećuje majku, ne svaki dan i da tamo visi,ipak ne treba je skroz ostaviti ona ga je rodila. Ja mislim da bi nakon fine priče on shvatio da će mu puno ljepše biti samom s tobom jer i on već stari a majka će uskoro otići i ako tebe izgubi neće nikog imati. Njemu se to i desilo, ti si ga ostavila na pogrešan način i sad on nema nikog kao podršku. Ako bi se on nakon te priče o svemu i ultimatuma nastavio isto ponašati bez nekih promjena e onda bi bilo jasno da od toga nema ništa, ali možda bi on napokon sve shvatio i promijenio svoj život i vama bi bilo puno bolje. Ovako je jedan velika ljubav upropaštena. Ja bi lično volio da se završilo drugačije, da ste još uvijek zajedno, vjenčani, odvojeni od one rospije, ali ti si izabrala drugačije. Ako je tebi dobro i ako misliš da si pravilno postupila onda ti nema šta niko drugi govoriti, ali zamisli šta bi bilo da ste se oboje još malo potrudili pogotovo on, ali trebao mu je neko baš ukazati da treba da se on potrudi i promjeni. Ja ne znam ništa o vama osim iz tvoje priče iz koje sam zaključio da je to bila jedna velika ljubav koja se ne ponavlja, ali eto nadam se da će se tebi ponoviti. Sretno.
zbog toga se i razvodimo - ne zato što on drži do svoje mame i što ništa ženino ne valja a mama je uvijek u pravu - nego zato što U ŽIVOTU ZNA DA BUDE SAMO SIN - NE ZNA KAKO BITI MUŽ, A NE ŽELI NITI DA NAUČI
- MedenoSrce
#365 Re: Muskarci upomoc!
Jooj eluna pa zar majka mu stara nista za tih 15g nije valjalo?
- eluna
#366 Re: Muskarci upomoc!
bilo je lipih trenutaka - ne kažem da nije ................ problem je u tome što su ti trenuci proistekli iz laži i obmane samo sa jednim ciljem - da ostanem tu gdje sam bila a da se ništa ne promijeni ................. sve što je bilo lijepo nije došlo iz osjećaja ljubavi i želje da se stvori porodica i da se u životu napreduje u tom pravcu - nego iz želje da se zadrži status kvoMedenoSrce wrote:Jooj eluna pa zar majka mu stara nista za tih 15g nije valjalo?
kako onda da mislim da je išta bilo dobro??
- WildRedRose
#367 Re: Muskarci upomoc!
eluna , nisam puno upucena, ali da jednom
valja to sve izdeverati 
- _aja_
#368 Re: Muskarci upomoc!
...al zato ne bi dala rahatluka što si ga se riješila ni za šta na svijetueluna wrote:bilo je lipih trenutaka - ne kažem da nije ................ problem je u tome što su ti trenuci proistekli iz laži i obmane samo sa jednim ciljem - da ostanem tu gdje sam bila a da se ništa ne promijeni ................. sve što je bilo lijepo nije došlo iz osjećaja ljubavi i želje da se stvori porodica i da se u životu napreduje u tom pravcu - nego iz želje da se zadrži status kvoMedenoSrce wrote:Jooj eluna pa zar majka mu stara nista za tih 15g nije valjalo?
kako onda da mislim da je išta bilo dobro??
- eluna
#369 Re: Muskarci upomoc!
hvala društvo ................. nemate pojma koliko znači kad čovjek vidi da ima podršku i da neko razumije o čemu priča ................ amihmerezi sam upoznala - sve što ona priča poznato je meni, a i njoj je poznato sve što ja pričam ................. poznati su osjećaji i zato se razumijemo
i ja vas sve 
- eluna
#370 Re: Muskarci upomoc!
a evo deveram ........... friško je sve - tek mjesec dana, ali držim se nekakoWildRedRose wrote:eluna , nisam puno upucena, ali da jednomvalja to sve izdeverati
ono što sam i ranije napisala - pričanje - pomaže ................ jeste da kao papagaj ponavljam jedne te iste stvari svima koji žele da slušaju - ali prijatelji me i razumiju pa me jadni trpe .................. kad sve prođe morat ću im dobar dernek platiti
- _aja_
#371 Re: Muskarci upomoc!
sve će proći...ubrzo ćeš biti zahvalna na svakom trenutku koji živiš bez nekog ko ne zna ispravno postaviti stvari u svom životu 
- madner
#372 Re: Muskarci upomoc!
Ili ces skontat da je bilo do tebe.
- _aja_
#374 Re: Muskarci upomoc!
madner wrote:Ili ces skontat da je bilo do tebe.
Neki se nikad ne mijenjaju ccccc...
- alchak.ba
#375 Re: Muskarci upomoc!
e ono sto meni nikako u glavu ne ide jeste kako to da se ne uoci u vrijeme zabavljanja vec tek nakon sto se udje u brak?eluna wrote:
zbog toga se i razvodimo - ne zato što on drži do svoje mame i što ništa ženino ne valja a mama je uvijek u pravu - nego zato što U ŽIVOTU ZNA DA BUDE SAMO SIN - NE ZNA KAKO BITI MUŽ, A NE ŽELI NITI DA NAUČI