Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eluna wrote:ih dame moje ..... evo mog problema ....
sandal - cipele
meni su najudobnije i najoptimalnije za sve kombinacije, no ... čak i na ebuy imaju samo profesionalne cipele za plesače, tj. jedina kategorija pod kojom sam našla sandalcipele je Tango shoos, poput ovih
e sad, božja je grehota profesionalne "balroom" cipelice nositi po ovim našim nikakvim ulicama .... gdje i kako mogu pronaći obične sandal - cipele
pošto nema pa nema - poručila i upravo platila cipelice
usput budi rečeno - rade ih ručno , birate visinu štikle i risa, a i dimenzije za širinu im trebate poslati SAVRŠENO!!!!!!!!!!!!!! koštaju 71 GBP, što je cca 170 KM, nek platim i jo carinu i PDV pa nek budu i 250 - isplati se bogami
Ja imam divne tamaris cipelice....savrsenstvo dizajna.....no,jedva zguram nogu u njih ,koliko sam ih morala oblijepiti iznutra raznoraznim jastucicima ,zastitnicima i sl.....
ja imam dvoje cipele koje su kozne.. i imam cizme koje su kozne..
i imam sandale tamaris... zute.. bas sam svake kupila sto su kozne, imaju anti-shock dzon, i extra su udobne.. po cio dan sam u stiklama i nema problema sa tabanima, niti bolovima u listovima...
bez_ideje wrote:Ja imam divne tamaris cipelice....savrsenstvo dizajna.....no,jedva zguram nogu u njih ,koliko sam ih morala oblijepiti iznutra raznoraznim jastucicima ,zastitnicima i sl.....
Jucer obujem nove tene/cipele na posao, sta da Vam kazem, ako kome trebaju tene br. 38 koje mogu proci i na poslu ja halalim svakako ih namjeravam baciti jer slomile su me jucer, sva sam nervozna bila i danas me sve zivo od njih boli, nisam navikla na neudobnu obucu a imam osjetljivu nogu, pa dok se noga ne navikne na cipelice krv ostavim na ulici .
Ja se uvijek salim sa prijateljima kako proljece otvara sezonu zuljeva, sve divne i krasne baletanke i sandale mogu biti tako neudobne....
Prosle ljeto sam sebi kupila najudobnije ljetne sandala koje sam ikada imala, zaljubljena sam u njih
Ovo ljeto namjeravam da se ponovim sa jos jednom bojom!
Gospoda Ministarka wrote:Jucer obujem nove tene/cipele na posao, sta da Vam kazem, ako kome trebaju tene br. 38 koje mogu proci i na poslu ja halalim svakako ih namjeravam baciti jer slomile su me jucer, sva sam nervozna bila i danas me sve zivo od njih boli, nisam navikla na neudobnu obucu a imam osjetljivu nogu, pa dok se noga ne navikne na cipelice krv ostavim na ulici .
Gospoda Ministarka wrote:Jucer obujem nove tene/cipele na posao, sta da Vam kazem, ako kome trebaju tene br. 38 koje mogu proci i na poslu ja halalim svakako ih namjeravam baciti jer slomile su me jucer, sva sam nervozna bila i danas me sve zivo od njih boli, nisam navikla na neudobnu obucu a imam osjetljivu nogu, pa dok se noga ne navikne na cipelice krv ostavim na ulici .