Naravno da ne postoji - u svijetu fudbala vrijeme se računa od Edina Džeke - poslije Edina se neće ni računatSezam wrote:Postoji li uopste fudbaler koji je bolji od naseg Dzeke
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#351 Re: Edin Džeko...
- Baron_Samedi
#352 Re: Edin Džeko...
Berbatov je samo "jaci na lopti" od Dzeke. I to bi bilo to. Dzeko ima godine potvrdjivanja pred sobom, ali vjerujem da ce nadmasiti Berbatova.
Ibrahimovic je nedostizna klasa. Uz Ronalda i T Henrya, najmocniji napadac sto sam gledao.
Ibrahimovic je nedostizna klasa. Uz Ronalda i T Henrya, najmocniji napadac sto sam gledao.
- Impavidus
#353 Re: Edin Džeko...
Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
1. Zabije go i dobro odigra (ako Bog da)-poznavajući nas mentalitet i svakakve stručnjake slijede komentari "ma on samo protv tih nizeligasa moze i da zabija, 'ta ce on protiv ovih jacih..."
2. Ne zabije go-"E kakav je, ni ovim levatima ne moze da zabije, ja sam davno rekao da nije engleska za njeg..."
Nema te osobe koja bošnji može da ugodi.
1. Zabije go i dobro odigra (ako Bog da)-poznavajući nas mentalitet i svakakve stručnjake slijede komentari "ma on samo protv tih nizeligasa moze i da zabija, 'ta ce on protiv ovih jacih..."
2. Ne zabije go-"E kakav je, ni ovim levatima ne moze da zabije, ja sam davno rekao da nije engleska za njeg..."
- kamen spoticanja
#354 Re: Edin Džeko...
chuck norris je bosnji ugodioImpavidus wrote:Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
- jeza u ledja
#355 Re: Edin Džeko...
Chuck Norris nije osoba. On je PET osoba odjednom.kamen spoticanja wrote:chuck norris je bosnji ugodioImpavidus wrote:Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
- Edin H.
#356 Re: Edin Džeko...
Vi se uhvatili tog Ibrahimovica kao da je u najmanju igrac kalibra jednog Petera CrouchaBaron_Samedi wrote:Berbatov je samo "jaci na lopti" od Dzeke. I to bi bilo to. Dzeko ima godine potvrdjivanja pred sobom, ali vjerujem da ce nadmasiti Berbatova.
- kamen spoticanja
#357 Re: Edin Džeko...
znaci ope' nistajeza u ledja wrote:Chuck Norris nije osoba. On je PET osoba odjednom.kamen spoticanja wrote:chuck norris je bosnji ugodioImpavidus wrote:Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
- jeza u ledja
#358 Re: Edin Džeko...
Realno, Dzeko nije kalibar Ibrahimovica. Onaj hajvan moze s loptom sto malo ko moze.Edin H. wrote:Vi se uhvatili tog Ibrahimovica kao da je u najmanju igrac kalibra jednog Petera CrouchaBaron_Samedi wrote:Berbatov je samo "jaci na lopti" od Dzeke. I to bi bilo to. Dzeko ima godine potvrdjivanja pred sobom, ali vjerujem da ce nadmasiti Berbatova.
No to ne znaci da je korisniji napadac.
- Impavidus
#359 Re: Edin Džeko...
Jes' vala, I Bosanac i srbin i hrvat i jos ona 2 iz reda ostalih (sejdic & finci) i to sve odjednom.jeza u ledja wrote:Chuck Norris nije osoba. On je PET osoba odjednom.kamen spoticanja wrote:chuck norris je bosnji ugodioImpavidus wrote:Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
-
seHmuz
#360 Re: Edin Džeko...
zltan ibrahimovic je najbolji igrac sa balkana i najznacajniji za ekipe u kojim je igrao, te najveca najskuplja i najpopularnija fudbalska licnost sa ovih prostora ikada..njegova karijera vec sada je veca od sukerove bobanove ili savicevica..
- and
#361 Re: Edin Džeko...
nema on veze sa ovim prostorimaseHmuz wrote:zltan ibrahimovic je najbolji igrac sa balkana i najznacajniji za ekipe u kojim je igrao, te najveca najskuplja i najpopularnija fudbalska licnost sa ovih prostora ikada..njegova karijera vec sada je veca od sukerove bobanove ili savicevica..
- burek_in_space
#362 Re: Edin Džeko...
Ali, uvijek ima jedno ali...lik je Shvedjanin i totalno nebitan za ovu prichu.
Edin ima svoj put, za koji se nadam kako ja, vjerujem i svi ostali, da ce biti obiljezhen samo uspjesima i pravilnim razvojem karijere u svrhu dostizanja zvjezdanih visina!
jesam ovo srochio,svaka mi dala
Edin ima svoj put, za koji se nadam kako ja, vjerujem i svi ostali, da ce biti obiljezhen samo uspjesima i pravilnim razvojem karijere u svrhu dostizanja zvjezdanih visina!
jesam ovo srochio,svaka mi dala
- Comrad
#363 Re: Edin Džeko...
Samo vi budite realni, pa ce nam se igraci i dalje prodavati za sicu. A susjedi fino napucaju pricu i osrednje igrace prodaju za milione.
Al sta nas briga mi smo realni.
Ne mogu da vjerujem da pojedincima smetaju 2-3 clanka sto se pojave tu i tamo. Pa sto ih citate. Kad otvoris stranicu, mozes birati sta ces procitati, sta ti smeta sto je 30x30 pixela zauzelo Dzekino ime. Preskoci i citaj dalje.
Za mene je najbolji napadac na svijetu i tacka. Nemam ja tu sta bit realan.
Al sta nas briga mi smo realni.
Ne mogu da vjerujem da pojedincima smetaju 2-3 clanka sto se pojave tu i tamo. Pa sto ih citate. Kad otvoris stranicu, mozes birati sta ces procitati, sta ti smeta sto je 30x30 pixela zauzelo Dzekino ime. Preskoci i citaj dalje.
-
The 51st State
#364 Re: Edin Džeko...
zabludizam kao pravac razmisljanja.Comrad wrote:Samo vi budite realni, pa ce nam se igraci i dalje prodavati za sicu. A susjedi fino napucaju pricu i osrednje igrace prodaju za milione.
Al sta nas briga mi smo realni.![]()
-
samko1974
#365 Re: Edin Džeko...
Pa poslije koliko godina igranja u premijer ligi se dokazao taj Berbetov???A od Dzeke ocekujes poslije 4-5 utakamica da se dokaze.Budi siguran da ovo sto sad berbatov pokazuje da ce isto tako ako ne i vise dzeko pokazivati za duplo manje vremena nego sto je berbatovu bilo potrebno.extraordinary wrote:Meni je recimo puno bolji igrač. Prije svega je dokazan na većem nivou od BundesligeNe kažem da Džeko jednom neće dostići ili prestići to, ali u ovom momentu mi ih je malo bezveze porediti.
-
rufas
#366 Re: Edin Džeko...
Sta ima veze ako Dzeko ne uspije u Engleskoj.
Uvijek postoji Italija,a i u Milanu ce jedva docekati da ga kupe.
Kao i Robinja.
A ujedno bi mu se i ostvario fudbalski san
Zamislite napadace,Ibra-Dzeko u istoj ekipi
Tu mu barem ne bi falilo asistencija.
Uvijek postoji Italija,a i u Milanu ce jedva docekati da ga kupe.
Kao i Robinja.
A ujedno bi mu se i ostvario fudbalski san
Zamislite napadace,Ibra-Dzeko u istoj ekipi
Tu mu barem ne bi falilo asistencija.
-
Mustang1
#367 Re: Edin Džeko...
Ja bih prije reko da mu tu ne bi falilo boksa 
-
Abacija
#368 Re: Edin Džeko...
Reci slobodno protiv Orasja. Da te Google Translate razumije.Impavidus wrote:Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
-
Abacija
#369 Re: Edin Džeko...
Kad Ibrahimovic bude psovao na Svedskom onda ce biti SveDZanin.and wrote:nema on veze sa ovim prostorimaseHmuz wrote:zltan ibrahimovic je najbolji igrac sa balkana i najznacajniji za ekipe u kojim je igrao, te najveca najskuplja i najpopularnija fudbalska licnost sa ovih prostora ikada..njegova karijera vec sada je veca od sukerove bobanove ili savicevica..
-
Abacija
#370 Re: Edin Džeko...
Mislim da je najvaznije da Dzeko odigra pozrtvovano i da Man. City pobijedi. A hoce li ili nece dati gol, to su sitnice...Impavidus wrote:Sad nesto kontam vezano za utakmicu u nedelju protiv notts country-a ili kako se vec zovu:
-
extraordinary
#371 Re: Edin Džeko...
samko1974 wrote:Pa poslije koliko godina igranja u premijer ligi se dokazao taj Berbetov???A od Dzeke ocekujes poslije 4-5 utakamica da se dokaze.Budi siguran da ovo sto sad berbatov pokazuje da ce isto tako ako ne i vise dzeko pokazivati za duplo manje vremena nego sto je berbatovu bilo potrebno.extraordinary wrote:Meni je recimo puno bolji igrač. Prije svega je dokazan na većem nivou od BundesligeNe kažem da Džeko jednom neće dostići ili prestići to, ali u ovom momentu mi ih je malo bezveze porediti.
Pa ipak je dokazan, a Džeko nije. Ja nigdje nisam rekao da to Džeko neće dostići, ali trenutno nije na tom nivou.
-
samko1974
#372 Re: Edin Džeko...
pa sama cinjenica da poredis igre nekog ko vec igra 4-5 godina u engleskoj s nekim ko igra 5 utakmica dovoljno govori kakav si licemjer i sta time zelis postici.extraordinary wrote:samko1974 wrote:Pa poslije koliko godina igranja u premijer ligi se dokazao taj Berbetov???A od Dzeke ocekujes poslije 4-5 utakamica da se dokaze.Budi siguran da ovo sto sad berbatov pokazuje da ce isto tako ako ne i vise dzeko pokazivati za duplo manje vremena nego sto je berbatovu bilo potrebno.extraordinary wrote:Meni je recimo puno bolji igrač. Prije svega je dokazan na većem nivou od BundesligeNe kažem da Džeko jednom neće dostići ili prestići to, ali u ovom momentu mi ih je malo bezveze porediti.
Pa ipak je dokazan, a Džeko nije. Ja nigdje nisam rekao da to Džeko neće dostići, ali trenutno nije na tom nivou.
-
mazzy
#373 Re: Edin Džeko...
Realno je da se jos nije uklopio . TO je oKej .
Ali brate , i za Shity govore da se nisu uigrali ... Pa koliko vec igraju zajedno ... ?
Po meni je bilo mnogo boljih klubova za Dzeku, a transfer u njih je bio sasvim realan ... ( Arsenal, Milan itd itd )
Ali brate , i za Shity govore da se nisu uigrali ... Pa koliko vec igraju zajedno ... ?
Po meni je bilo mnogo boljih klubova za Dzeku, a transfer u njih je bio sasvim realan ... ( Arsenal, Milan itd itd )
- Comrad
#374 Re: Edin Džeko...
Pa vise volim zabludizam, nego da se kenja po svemu dobrom sto imamo, a toga je, priznat ces, veoma malo. Covjek je najbolji igrac sa ovih prostora, najskuplji i dovidjenja. Al ne, prvo je bilo nece niko dat za njega 40+ miliona, e kad su dali toliko, onda je bilo ih pa to je Man Citi oni za svako daju toliko... Pa mislim stvarno.The 51st State wrote:zabludizam kao pravac razmisljanja.Comrad wrote:Samo vi budite realni, pa ce nam se igraci i dalje prodavati za sicu. A susjedi fino napucaju pricu i osrednje igrace prodaju za milione.
Al sta nas briga mi smo realni.![]()
Ti idi velicaj Ibru, Eduarda, Vidica ili koga vec hoces.
- Neelix
#375 Re: Edin Džeko...
comrad