Nije to to, naraFno bi joj dao aliAurora Borealis wrote:fatamorgana wrote:Vidi se preksutra ce februar, ovde sve mjauce, i musko i zensko.![]()
*padesastolice*
@madneru izvinuces, ali J.LO. i sad gori.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nije to to, naraFno bi joj dao aliAurora Borealis wrote:fatamorgana wrote:Vidi se preksutra ce februar, ovde sve mjauce, i musko i zensko.![]()
*padesastolice*
@madneru izvinuces, ali J.LO. i sad gori.

Gle sto se neko ljutnocitroen wrote: Pametnice haaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokusaj ukucati sexy womens u google pametnice, i onda pogledaj na prvi naslov![]()
![]()
Budi mi zdravo i ti i ova plavka pametna

Bullet Tooth Tony wrote:a o cemu ustvari ovdje prica
Ja da je vidim u Sarajevu, prishao bih ako nishta da se upoznam.sanabe wrote:burek_in_space wrote:A neki ulet, ovo ono?!
Bez zezanja pitam.
sto ti je konkretan co'jek
Ako bude dolazila i za naredni SFF, nudim se da zajednichkim snagama krchimo put do nje, a onda se viteshki pobijemo za nju-LIBERO- wrote:Ma nista ozbiljno,samo dio istih poznanika...(ovo samo na zalost). A i ne mozes joj previse prici svi oko nje vise![]()
,ali bas,kao ono neofirno ali copori muskaraca kao u nekom polupoznanstvu se nesto sepure tu okolo...standardica
![]()
Vrhunac dosega,pozdravljali smo se ,ta dva puta po nekoliko dana,dok je bila na SFF. Cura jako normalna i prizemna,a naglasak onaj beogradski...bjezi necu vise o njoj opet ce mi nedostajati![]()
Za malu nadoknadu mogu kao slucajno spucati nekoga sa ledja u viteskoj borbiburek_in_space wrote:Ako bude dolazila i za naredni SFF, nudim se da zajednichkim snagama krchimo put do nje, a onda se viteshki pobijemo za nju-LIBERO- wrote:Ma nista ozbiljno,samo dio istih poznanika...(ovo samo na zalost). A i ne mozes joj previse prici svi oko nje vise![]()
,ali bas,kao ono neofirno ali copori muskaraca kao u nekom polupoznanstvu se nesto sepure tu okolo...standardica
![]()
Vrhunac dosega,pozdravljali smo se ,ta dva puta po nekoliko dana,dok je bila na SFF. Cura jako normalna i prizemna,a naglasak onaj beogradski...bjezi necu vise o njoj opet ce mi nedostajati![]()
![]()
Treci njen dolazak mozda i bude treca srecaburek_in_space wrote:Ako bude dolazila i za naredni SFF, nudim se da zajednichkim snagama krchimo put do nje, a onda se viteshki pobijemo za nju-LIBERO- wrote:Ma nista ozbiljno,samo dio istih poznanika...(ovo samo na zalost). A i ne mozes joj previse prici svi oko nje vise![]()
![]()
![]()

a ti hoces preko nasih ledja aa?test01 wrote:Bullet Tooth Tony wrote:a o cemu ustvari ovdje prica
znas kako zemo. ja sam otvorio ovu temu s ciljem da ,prije svega, muskarci objasne svoja iskustva sa zenama na kojima prepoznaju znakove koji bi ukazivali da su sklone brzom sexu,sexu opcenito,koje vole sex isl.
a zene navalile.
O ovome cemo uz pivu.madner wrote:
Za malu nadoknadu mogu kao slucajno spucati nekoga sa ledja u viteskoj borbi
Zhelim akreditaciju koja obuhvata i pristup u njenu hotelsku sobu sad odmah!Aurora Borealis wrote:Obratite mi se za vrijeme SFF-a, mozda vas upoznam s MarijomMoji ljudi to mogu srediti
![]()
Blututh Tony, ja sam samo preusmjerila temu koja je trebala biti namjenjena razgovoru o ebozovnim zenama, u smjer da se ukljuce i ebozovni muskarci. I onda zene navalile zajedno sa mnom
lijenostkiki-miki wrote:I koliko mogu primjetiti više je forumašica postavilo slike žene nego obratno![]()
Je li to do nesigurnosti ili?