Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Brak NE ..
Druzenje DA....
cak u tom druzenju zasnovati i familiju, u druzenju se moze napraviti i drustveni ugovor,
ugovor bez dodatog bracnog ugovora.
Ne vidim za potrebu dok se volimo da selnucimo a da kada to vise ne cinimo da se naoruzavamo.
Bedemo li se druzili, respekt i postovanje je na vecem nivou.
innovision wrote:dobro ne treba prigovarati a sta ako radi nesto sto vas nervira konstantno a vi molite i molite da to promjeni
i kako se neko moze zeliti 20-30 godina da je najljepotica ili ljepotan prodje zelja za sexom kad tada zar ne?
molim odgovor na ova pitanja
Ako konstantno radi nešto što te nervira i ne želi to da promjeni, a pri tome još traži da se ti promjeniš, onda "Adio Mare", bar sam ja to tako riješila
Želja za seksom ne prolazi sa godinama, nego sa kvalitetom veze ili braka.
aha ovo gore ima smila
samo nekako mi je cudno da nekoga zelis i imas istu sexualnu zelju nakon 20 godina -...
cava wrote:
Ako konstantno radi nešto što te nervira i ne želi to da promjeni, a pri tome još traži da se ti promjeniš, onda "Adio Mare", bar sam ja to tako riješila
aha ovo gore ima smila
samo nekako mi je cudno da nekoga zelis i imas istu sexualnu zelju nakon 20 godina -...
cava wrote:
aha ovo gore ima smila
innovision wrote:
aha ovo gore ima smila
Nimalo da te to cudi, vjeruj mi @cava je u pravu.
pa pojasni mi molim te
A sta bi se tu moglo pojasnjavati da ako neko sa nekim i nakon i u toku cijelih tih 20 godina ima
isti prohtjev za seks.
Ili bi cak svakih par godina svrhe radi seksa trebao da mijenja partnera.
Nebi bilo lose,ali ima i partnera sa kojima i duzi period moze da bude uzbudljivo.
Pa neces valjda reci da je osoba sa 40 staro gvozdje, tek tada ludilo nastaje, dok se do tada malo sta zna.
A sta bi se tu moglo pojasnjavati da ako neko sa nekim i nakon i u toku cijelih tih 20 godina ima
isti prohtjev za seks.
Nebi bilo lose,ali ima i partnera sa kojima i duzi period moze da bude uzbudljivo.
Pa neces valjda reci da je osoba sa 40 staro gvozdje, tek tada ludilo nastaje, dok se do tada malo sta zna.[/quote]
ma ne znam meni je to nekako apstraktno da sa istom zenom/covjekom lijezes 40 godina
a nisam govorio za godine niti smatram da je neko star sa xx godina samo kazem da se divim ljudim koji imaju jednog partnera dugi niz godina
pustopoljina wrote:mozes komotno.
garantujem povecan broj ogromnih postova (mojih) i sigurno jednu zucniju raspravu u kojoj cu crnjaciti.
to je jace od mene
@lokice: kad god sam zivjela sa nekom curom, uvijek bi se "ustimale"...o uzasa...
garantujem povecan broj ogromnih postova (mojih) i sigurno jednu zucniju raspravu u kojoj cu crnjaciti.
to je jace od mene
@lokice: kad god sam zivjela sa nekom curom, uvijek bi se "ustimale"...o uzasa...
znaci, ako nije slucajno (a bice da jeste, iako sam ukupno 4 cimerke na duze imala ) onda ce biti da sam se ja prilagodjavala njima
na to samo imam reci: kome ba da se ja prilagodjavam, dosta sam se ja prilagodjavala
to je jace od mene
znaci, ako nije slucajno (a bice da jeste, iako sam ukupno 4 cimerke na duze imala ) onda ce biti da sam se ja prilagodjavala njima
na to samo imam reci: kome ba da se ja prilagodjavam, dosta sam se ja prilagodjavala
to ustimavanje funkcionise i u inter gender modu. ako mi je cimerka (sta god joj licna funkcija u odnosu sa mnom bila) jedna od onih relativno rijetkih koje imaju ozbiljne PMS ispade, ja se sa njom ustimam i odmah preko vrata na dan, dva a ponekad i tri
isti prohtjev za seks.
Pa neces valjda reci da je osoba sa 40 staro gvozdje, tek tada ludilo nastaje, dok se do tada malo sta zna.[/quote]
ma ne znam meni je to nekako apstraktno da sa istom zenom/covjekom lijezes 40 godina
a nisam govorio za godine niti smatram da je neko star sa xx godina samo kazem da se divim ljudim koji imaju jednog partnera dugi niz godina[/quote]
Čula sam jednom izreku "Nije fora probati mnogo (žena, muškaraca) nego sa jednom, jednim probati sve" pa eto ne znam valjda je to tako