Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
malo sam cackao po mobu, posto sam tek uzeo. pospaid mi je 500 mb , koristio sam 1 h fb app , oko 3 h fb chat , listao malo stranice, i cackao po onom google maps skinulo mi 50 mb. moze li mi neko reci sta je najvise skinulo , posto sada nisam siguran sta da koristim da mi ne ode limit ( u MB ako neko moze ili procentima da znam ) hvala
Do sad nisam korisio video poziv, a bas nesto danas trebao ali na zalost, na mom galaxy s mobitelu nema nigdje da se izabere 3g mreza. Trazio sam na stranici bh telecom-a i ne pise nista, odnosno ne pise nista u vezi "wcdma" mreze, a galaxy samo podrzava taj i GSM.. http://www.bhtelecom.ba/3697.html
Joj siljak jesil mu to vec dohako
Nego procitao sam na jednom forumu da je izasao oficijelni 2.3.4 ROM za Samsung Salaxy S. Jel zna ko sta vise il ga je mozda nabacio?
Rauber wrote:Joj siljak jesil mu to vec dohako
Nego procitao sam na jednom forumu da je izasao oficijelni 2.3.4 ROM za Samsung Salaxy S. Jel zna ko sta vise il ga je mozda nabacio?
evo sada sasvim slucajno pogledam na android market, kad mi se pocela updatovati google mapa Pokusao sam neki dan rucno ali me odbijalo.. Znaci updtatuje mi 5.2 verziju na neku bolju (5.5?)
A neki dan se bas zalio tamo i rekla mi zena zao mi je ne podrzava bih, mozda su sad odobrili
Postovani, uz duzno postovanje vasih iskustava,dali neko moze da mi kaze kako se prikljucuje telefon sa racunarem,meni se jedino puni baterija kad ga prikopcam na usb, neznam sta treba uraditi ,nisam dobio nikakav instalacioni disk ,samo usb.
Galaxy Ace
2.2 android
manute wrote:Postovani, uz duzno postovanje vasih iskustava,dali neko moze da mi kaze kako se prikljucuje telefon sa racunarem,meni se jedino puni baterija kad ga prikopcam na usb, neznam sta treba uraditi ,nisam dobio nikakav instalacioni disk ,samo usb.
Galaxy Ace
2.2 android
Ja imam Galaxy S, ali isto je. Ides u Settings i imas tamo negdje pod Wifi(ili networks) i imaš opciju USB. Pritisneš je i izabereš Samsung Kies ili storage. Moraš imati instaliran ovaj Sams K.
manute wrote:Postovani, uz duzno postovanje vasih iskustava,dali neko moze da mi kaze kako se prikljucuje telefon sa racunarem,meni se jedino puni baterija kad ga prikopcam na usb, neznam sta treba uraditi ,nisam dobio nikakav instalacioni disk ,samo usb.
Galaxy Ace
2.2 android
Ja imam Galaxy S, ali isto je. Ides u Settings i imas tamo negdje pod Wifi(ili networks) i imaš opciju USB. Pritisneš je i izabereš Samsung Kies ili storage. Moraš imati instaliran ovaj Sams K.
Ja prikljucim moj Galaxy S , odaberem "storage" i fino prebacujem podatke sa mob na komp (slike npr.) i sa kompa na mob bez ikakvih problema i bez Kies-a, samo copy/paste
nema ni 7 dana kako sam uzeo telefon a vec prvo sranje
znaci u kuci mi je wireless i sve do veceras mi je i na mobitelu normalno radio,al veceras kad sam krenuo da se konektujem pojavilo mi se ono pretrazivanje i ja sam na svoj kucni wifi kliknuo na forget i sada je nestao i ne mogu da ga nadjem?zna li neko u cemu je problem?
nadam se da shvatate sta sam htio reci
Urban B. wrote:nema ni 7 dana kako sam uzeo telefon a vec prvo sranje
znaci u kuci mi je wireless i sve do veceras mi je i na mobitelu normalno radio,al veceras kad sam krenuo da se konektujem pojavilo mi se ono pretrazivanje i ja sam na svoj kucni wifi kliknuo na forget i sada je nestao i ne mogu da ga nadjem?zna li neko u cemu je problem?
nadam se da shvatate sta sam htio reci
Ili probaj da zamijeniš WiFi channel. Meni je to pomoglo kod iPhonea.