ko hoce da se kladi u stoju da frajer ima 14 godina, malo mu dosadno pa izmislio pricu, i javlja se iz Samca?
sala na stranu, basicman, nekontam kako se mozes ovolikoooooo maltretirati. Na papiru je sve to lijepo i bajno...kao da citam scenario za neku simpaticnu romanticnu komediju(u kojoj, po starom receptu, glumi ili Kate Hudson ili Katherin Heigl

), ali stvarni zivot ne funkcionise tako...
Samo cu ti reci ovo: I da sve ispadne ok, i da se pomirite, i da pocnete zajedno zivjeti, i da njena mama prestane prste mjesati u vasu vezu...ona nikad nece biti zdrava! Zasto? Previse ima history-a. Nemoguce je zakopati sjekiru, okrenuti stranicu i poceti iznova, koliko god to svi mi zeljeli(generalno). Uvijek ce ona biti, duboko negdje, kivna na tebe zbog mnostva stvari, kao sto ces i ti biti, duboko u sebi(mozda i nesvjesno), kivan na nju zbog ovog vozikanja godinama.
Moj ti je savjet da ostanete prijatelji, ali da oboje nastavite svojim nekim solo putem.
Pricam ti iz iskustva - losa proslost se tesko zaboravlja! Ma i da je bilo sve savrseno 5 godina, ali da se desila jedna jedina stvar koja je zatresla vas odnos, tesko ce te preko te stvari preci - kamoli nakon ovoliko problema! Opet, ne zelim da zvucim negativno, ali, ponavljam, pricam iz iskustva. Veza se gradi na zdravim temeljima, a ocigledno istih u vasem slucaju nema - nakon ovolikoooo opisanog sranja, i ovolikoooo problema, sukoba, frustracija, pokusaja....tesko da ce sve izaci na dobro, trudili se vi ili ne.
Zivot nije film! Nadji neku osobu(pa nije jedina - vjeruj mi!) i nek bude Jovo-nanovo. Vidim da konstantno spominjes ''poljupce iz filmova'' itd. Zapamti, filmovi nikad ne pokazuju situaciju nakon 2godine, kada se sve sleglo...nikad ne pokazuju realnu sliku.