kako da je osvojim opet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
vedomedo

#351 Re: kako da je osvojim opet

Post by vedomedo »

basicman wrote:
vedomedo wrote:pisi hocel sta biti od onog obecanog iftara. :) u mene zenski dio familije posebno ceka nachrichten diesbezüglich. :D
hahaha :D, bice iftar, samo nesmijem kombinovati zinaluk s iftarom, tako da sam u malom sukobu interesa :D

samo ti postavi ispravno prioritete. :)
cucamonga

#352 Re: kako da je osvojim opet

Post by cucamonga »

basicman wrote:
cucamonga wrote:odgovor na temu:

nadji bolju i ljepsu - bilo kako - plati je - podmiti je - sponzorisi je samo da je bolja u svemu od te tvoje

i garant ce se lesi vratit - samo koliko je to pitanje casti i principa ostavljam tebi na dušu :mrgreen: :dance:

EDIT - vidim da je problem rijesen hajde de :skoljka: :run:
ideja nije losa, iako sam se bojao da je s tim ne povrjedim. ali cim sam spomenuo bolju i ljepsu, izgleda urodilo plodom
nema jarane dok u ego ne nasijeces odmah sve koprene padaju :lol: :mrgreen: :dance:
pazi-opasnost

#353 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

joj jeste vi muskarci kreteni. cuj ti njih kakve mu savjete daju, da je prevari sa boljom i ljepsom. Izvini, ali kao zena ti govorim da ce je to samo otjerati jos vise od tebe, pa se ti zezaj s time.
Mislim da ona zeli da bude sto posto sigurna da ima u tebi cvrst stub na koji se moze oslonuti, a ne da je zapostavljas svako malo. Moras da budes tu za nju 24 sata dostupan, da je ukljucis u svoju svakodnevnicu i da se ukljucis u njenu, da dijelite obaveze, zajednicko slobodno vrijeme, da kujete planove za buducnost i da ih polako ostvarujete. Ove djecije savjete molim te nemoj ni da pokusavas da slusas i sprovodis u djelu, jer vi niste vise balavci nego ozbiljni ljudi od koji 30 godina. zato pamet u glavu
burek_in_space

#354 Re: kako da je osvojim opet

Post by burek_in_space »

pazi-opasnost wrote:joj jeste vi muskarci kreteni. cuj ti njih kakve mu savjete daju, da je prevari sa boljom i ljepsom. Izvini, ali kao zena ti govorim da ce je to samo otjerati jos vise od tebe, pa se ti zezaj s time.
Mislim da ona zeli da bude sto posto sigurna da ima u tebi cvrst stub na koji se moze oslonuti, a ne da je zapostavljas svako malo. Moras da budes tu za nju 24 sata dostupan, da je ukljucis u svoju svakodnevnicu i da se ukljucis u njenu, da dijelite obaveze, zajednicko slobodno vrijeme, da kujete planove za buducnost i da ih polako ostvarujete. Ove djecije savjete molim te nemoj ni da pokusavas da slusas i sprovodis u djelu, jer vi niste vise balavci nego ozbiljni ljudi od koji 30 godina. zato pamet u glavu
Nakon ovog savjeta, mogu samo ponoviti ono shto sam ti rekao davno nekad: bjezhi od nje koliko te noge nose.
madner

#355 Re: kako da je osvojim opet

Post by madner »

Ne kontam sto se vracas ako si nasao bolju :?
pazi-opasnost

#356 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

burek_in_space wrote:
pazi-opasnost wrote:joj jeste vi muskarci kreteni. cuj ti njih kakve mu savjete daju, da je prevari sa boljom i ljepsom. Izvini, ali kao zena ti govorim da ce je to samo otjerati jos vise od tebe, pa se ti zezaj s time.
Nakon ovog savjeta, mogu samo ponoviti ono shto sam ti rekao davno nekad: bjezhi od nje koliko te noge nose.

a burek sto to?

ako nije spreman na obaveze i zalaganje za voljenu osobu, onda ne treba da djevojku zavlaci i upropastava joj zivot. zar nisam u pravu?
Zelena Carapa

#357 Re: kako da je osvojim opet

Post by Zelena Carapa »

Naravno da si u pravu! :)
burek_in_space

#358 Re: kako da je osvojim opet

Post by burek_in_space »

pazi-opasnost wrote:

a burek sto to?

ako nije spreman na obaveze i zalaganje za voljenu osobu, onda ne treba da djevojku zavlaci i upropastava joj zivot. zar nisam u pravu?
24 sata dostupnost - naravno, ako ce i ona to da radi, a nece.
Ukljuchivanje u svakodnevnicu - vidjeti prvi red.
Dijeljenje obaveza - vidjeti prva dva reda.
Planiranje buducnosti - vidjeti prva tri reda.

Odgovori na sva ova pitanja su suprotni od svega onoga shto bi on htio.

A tu je i Charapa koja ultimativno donosi zakljuchak da si u pravu. :D Teoretski jesi, praksa je ipak malo drugachija.

p.s.

Zaboravih ovo napisati - sve i da se pomirite, uvijek ce ona imati "asa u rukavu" koji ce potegnuti kada dodju prve brachne krize, i reci ce da je ona tebi uchinila uslugu shto ti se vratila.
pazi-opasnost

#359 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

e pa vi muskarci bi da se jebete al da vam neudje je li tako? on bi nju da ona bude tu za njega kad se njemu cefne i kad mu treba mazenje i pazenje, a za uzvrat da daje duplo prazno nista.
U tome ce se muskarci i zene uvijek razlikovati, ali ako je voli, isplati se zrtvovati i bar dati 50% ovoga sto sam nabrojala.
ali iz postova se vidi, da on nije takav tip muskarca...vjetar se vezat ne moze...

i kako znas da se ona nece njemu posvetiti 24 sata dnevno? ja iz pouzdanih izvora znam da hoce i zeli :D
burek_in_space

#360 Re: kako da je osvojim opet

Post by burek_in_space »

pazi-opasnost wrote:e pa vi muskarci bi da se jebete al da vam neudje je li tako? on bi nju da ona bude tu za njega kad se njemu cefne i kad mu treba mazenje i pazenje, a za uzvrat da daje duplo prazno nista.
U tome ce se muskarci i zene uvijek razlikovati, ali ako je voli, isplati se zrtvovati i bar dati 50% ovoga sto sam nabrojala.
ali iz postova se vidi, da on nije takav tip muskarca...vjetar se vezat ne moze...

i kako znas da se ona nece njemu posvetiti 24 sata dnevno? ja iz pouzdanih izvora znam da hoce i zeli :D
Odakle mi znamo da i ona nije jebivjetar koji slusha mamu i tatu, a ne sebe i svoje srce?! :D

Hola hombre, que pasa?! :mrgreen:
Zelena Carapa

#361 Re: kako da je osvojim opet

Post by Zelena Carapa »

Carapa vazda zaboravlja da burek ima ekskluzivna prava za utlimativne zakljucke na precac. :D :D

Usput, svidja mi se kako pazi-opasnost razmislja. :)
burek_in_space

#362 Re: kako da je osvojim opet

Post by burek_in_space »

Zelena Carapa wrote:Carapa vazda zaboravlja da burek ima ekskluzivna prava za utlimativne zakljucke na precac. :D :D
Nemoj da ti se vishe ponovi. 8-)
pazi-opasnost

#363 Re: kako da je osvojim opet

Post by pazi-opasnost »

burek_in_space wrote:
pazi-opasnost wrote:e pa vi muskarci bi da se jebete al da vam neudje je li tako? on bi nju da ona bude tu za njega kad se njemu cefne i kad mu treba mazenje i pazenje, a za uzvrat da daje duplo prazno nista.

Odakle mi znamo da i ona nije jebivjetar koji slusha mamu i tatu, a ne sebe i svoje srce?! :D

ma znam ja da ona nije jebivjetar

i znam da kada zena voli ne slusa nikoga pa cak ni svoj vlastiti razum ma sta joj on govorio
Pitarrr82

#364 Re: kako da je osvojim opet

Post by Pitarrr82 »

pazi-opasnost wrote:
burek_in_space wrote:

Jasno, po tome koga slusa ili ne slusa mozes lako shvatiti voli li te ili ne... ;)

ma znam ja da ona nije jebivjetar

i znam da kada zena voli ne slusa nikoga pa cak ni svoj vlastiti razum ma sta joj on govorio
malaplavooka

#365 Re: kako da je osvojim opet

Post by malaplavooka »

burek_in_space wrote:
Zelena Carapa wrote:Carapa vazda zaboravlja da burek ima ekskluzivna prava za utlimativne zakljucke na precac. :D :D
Nemoj da ti se vishe ponovi. 8-)
Joj burekkkkkkkkk, ja kad vidim njegovu fotku namah ogladnim :-? :sad: :roll:
Cholina_Lokica

#366 Re: kako da je osvojim opet

Post by Cholina_Lokica »

E jes' mi puna kapa ovih napacenih jadnih zena, koje zaboga muskarci zaHebaju :-)
burek_in_space

#367 Re: kako da je osvojim opet

Post by burek_in_space »

malaplavooka wrote:
I sama sam ti takva :D
Lakat Jebić

#368 Re: kako da je osvojim opet

Post by Lakat Jebić »

burek_in_space wrote:
malaplavooka wrote:
I sama sam ti takva :D
ja reko ti ovo odgovorio cholinoj_lokici :D
PeppermintSA

#369 Re: kako da je osvojim opet

Post by PeppermintSA »

ko hoce da se kladi u stoju da frajer ima 14 godina, malo mu dosadno pa izmislio pricu, i javlja se iz Samca? :lol: :lol: :lol:

sala na stranu, basicman, nekontam kako se mozes ovolikoooooo maltretirati. Na papiru je sve to lijepo i bajno...kao da citam scenario za neku simpaticnu romanticnu komediju(u kojoj, po starom receptu, glumi ili Kate Hudson ili Katherin Heigl :lol: ), ali stvarni zivot ne funkcionise tako...

Samo cu ti reci ovo: I da sve ispadne ok, i da se pomirite, i da pocnete zajedno zivjeti, i da njena mama prestane prste mjesati u vasu vezu...ona nikad nece biti zdrava! Zasto? Previse ima history-a. Nemoguce je zakopati sjekiru, okrenuti stranicu i poceti iznova, koliko god to svi mi zeljeli(generalno). Uvijek ce ona biti, duboko negdje, kivna na tebe zbog mnostva stvari, kao sto ces i ti biti, duboko u sebi(mozda i nesvjesno), kivan na nju zbog ovog vozikanja godinama.

Moj ti je savjet da ostanete prijatelji, ali da oboje nastavite svojim nekim solo putem.

Pricam ti iz iskustva - losa proslost se tesko zaboravlja! Ma i da je bilo sve savrseno 5 godina, ali da se desila jedna jedina stvar koja je zatresla vas odnos, tesko ce te preko te stvari preci - kamoli nakon ovoliko problema! Opet, ne zelim da zvucim negativno, ali, ponavljam, pricam iz iskustva. Veza se gradi na zdravim temeljima, a ocigledno istih u vasem slucaju nema - nakon ovolikoooo opisanog sranja, i ovolikoooo problema, sukoba, frustracija, pokusaja....tesko da ce sve izaci na dobro, trudili se vi ili ne.

Zivot nije film! Nadji neku osobu(pa nije jedina - vjeruj mi!) i nek bude Jovo-nanovo. Vidim da konstantno spominjes ''poljupce iz filmova'' itd. Zapamti, filmovi nikad ne pokazuju situaciju nakon 2godine, kada se sve sleglo...nikad ne pokazuju realnu sliku.
Last edited by PeppermintSA on 03/08/2011 18:17, edited 2 times in total.
Great Cornholio

#370 Re: kako da je osvojim opet

Post by Great Cornholio »

madner wrote:Ne kontam sto se vracas ako si nasao bolju :?
Možda je musliman :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#371 Re: kako da je osvojim opet

Post by ladyblue18 »

PeppermintSA wrote:ko hoce da se kladi u stoju da frajer ima 14 godina, malo mu dosadno pa izmislio pricu, i javlja se iz Samca? :lol: :lol: :lol:
Bojim se da ces ti izgubiti. :oops:
Lakat Jebić

#372 Re: kako da je osvojim opet

Post by Lakat Jebić »

@pepermint

evo hocu ja.
nemoj da te demotivise ova lb18. i ona se nada da je tako, mlada zenska zanesena dusa - skriveni romantik :D
ladyblue18

#373 Re: kako da je osvojim opet

Post by ladyblue18 »

Lakat Jebić wrote:@pepermint

evo hocu ja.
nemoj da te demotivise ova lb18. i ona se nada da je tako, mlada zenska zanesena dusa - skriveni romantik :D
:lol: :lol: :lol: su kim si me to pobrko :-? :mrgreen:
Lakat Jebić

#374 Re: kako da je osvojim opet

Post by Lakat Jebić »

ladyblue18 wrote:

evo hocu ja.
suti, ukazala mi se sansa za novcanim dobitkom :D
ladyblue18

#375 Re: kako da je osvojim opet

Post by ladyblue18 »

Lakat Jebić wrote:
ladyblue18 wrote:

evo hocu ja.
suti, ukazala mi se sansa za novcanim dobitkom :D
Eh povlacim se ja onda :D 20% meni ide :oops:
Post Reply