Akrapovic i to dupli
Papanluk na automobilima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
maxell_sarajevo
-
KENANHZS
#353 Re: Papanluk na automobilima
Neki dan na izlazu iz Sarajeva (autoput od 4 km)
,krecem se nekih 140-150km/h,u retrovizotu vidim Golf IV sivi,prilazi mi,naprijed mu pise GTI,nazad TDI,ima neke diode ispod farova,na mjestu gdje trebaju maglenke stajati koje su malo je reci smijesne,kao na fazon audija,uporedi se lola sa mnom,i na onom zadnjem pravcu ispali se ispred mene ,ko da stojim,poicija ga gleda,prije tunela su strajali.Zaustavljaju ga,lik samo siba,ne stade im.Vide oni nema vajde,zaustavise mene,naplatise mi sto sam isao brze (na kafu ). Pitam ih sto njega ne zaustaviste,kaze lik,to je onaj crni golf sa crvenim cizama,samo sto ga je prefarbo,i malo izmjenio,jer ima bruku kazni.Kaze onaj drugi policajac,taj nikad nikom nije stao.Mora da je do estetskih detalja koje je nadzidzao na svom golfu 
- sheikh
#354 Re: Papanluk na automobilima
KENANHZS wrote:Neki dan na izlazu iz Sarajeva (autoput od 4 km),krecem se nekih 140-150km/h,u retrovizotu vidim Golf IV sivi,prilazi mi,naprijed mu pise GTI,nazad TDI,ima neke diode ispod farova,na mjestu gdje trebaju maglenke stajati koje su malo je reci smijesne,kao na fazon audija,uporedi se lola sa mnom,i na onom zadnjem pravcu ispali se ispred mene ,ko da stojim,poicija ga gleda,prije tunela su strajali.Zaustavljaju ga,lik samo siba,ne stade im.Vide oni nema vajde,zaustavise mene,naplatise mi sto sam isao brze (na kafu ). Pitam ih sto njega ne zaustaviste,kaze lik,to je onaj crni golf sa crvenim cizama,samo sto ga je prefarbo,i malo izmjenio,jer ima bruku kazni.Kaze onaj drugi policajac,taj nikad nikom nije stao.Mora da je do estetskih detalja koje je nadzidzao na svom golfu
Sto bih stao kretenima???
Ne pise GTI naprijed
Vec GT TDI
- fedor
#355 Re: Papanluk na automobilima
Još jedan u nizu dokaza da su vozači VW, a posebno vozači VW Golf-a, najveće seljačine u gradu a Bogami i šire!sheikh wrote:KENANHZS wrote:Neki dan na izlazu iz Sarajeva (autoput od 4 km),krecem se nekih 140-150km/h,u retrovizotu vidim Golf IV sivi,prilazi mi,naprijed mu pise GTI,nazad TDI,ima neke diode ispod farova,na mjestu gdje trebaju maglenke stajati koje su malo je reci smijesne,kao na fazon audija,uporedi se lola sa mnom,i na onom zadnjem pravcu ispali se ispred mene ,ko da stojim,poicija ga gleda,prije tunela su strajali.Zaustavljaju ga,lik samo siba,ne stade im.Vide oni nema vajde,zaustavise mene,naplatise mi sto sam isao brze (na kafu ). Pitam ih sto njega ne zaustaviste,kaze lik,to je onaj crni golf sa crvenim cizama,samo sto ga je prefarbo,i malo izmjenio,jer ima bruku kazni.Kaze onaj drugi policajac,taj nikad nikom nije stao.Mora da je do estetskih detalja koje je nadzidzao na svom golfu
Ne pise GTI naprijed![]()
Vec GT TDI
-
Envy
#356 Re: Papanluk na automobilima
Vozaci da mozda ,a vozacice ne...fedor wrote:Još jedan u nizu dokaza da su vozači VW, a posebno vozači VW Golf-a, najveće seljačine u gradu a Bogami i šire!sheikh wrote:KENANHZS wrote:Neki dan na izlazu iz Sarajeva (autoput od 4 km),krecem se nekih 140-150km/h,u retrovizotu vidim Golf IV sivi,prilazi mi,naprijed mu pise GTI,nazad TDI,ima neke diode ispod farova,na mjestu gdje trebaju maglenke stajati koje su malo je reci smijesne,kao na fazon audija,uporedi se lola sa mnom,i na onom zadnjem pravcu ispali se ispred mene ,ko da stojim,poicija ga gleda,prije tunela su strajali.Zaustavljaju ga,lik samo siba,ne stade im.Vide oni nema vajde,zaustavise mene,naplatise mi sto sam isao brze (na kafu ). Pitam ih sto njega ne zaustaviste,kaze lik,to je onaj crni golf sa crvenim cizama,samo sto ga je prefarbo,i malo izmjenio,jer ima bruku kazni.Kaze onaj drugi policajac,taj nikad nikom nije stao.Mora da je do estetskih detalja koje je nadzidzao na svom golfu
Ne pise GTI naprijed![]()
Vec GT TDI
- sheikh
#357 Re: Papanluk na automobilima
nemoj generalizirati sve !!!!!!!!!
Ajd mi povezi seljaka i osobu koja ne zele stati policiji????
A da voza Toyotu i bjezi od policije nije seljak??????

A da voza Toyotu i bjezi od policije nije seljak??????
-
KENANHZS
#358 Re: Papanluk na automobilima
To je golf IV,on nema GT opremu,tek od golfa V su je uveli :)i par puta sam ga vidzao po gradu,pise fino GTI,a vjerojatno jer pozadi stavio TDI furke radi,jer je sigurno nesto jace ispod haube,zacadio je ko traktor kad je dodao gas,ali se na 140km/h,koliko sam ja isao mislim,bukvalno ispalio ispred mene,nakon sto smo se uporedili
- sheikh
#359 Re: Papanluk na automobilima
Ovo je bila moja mala posalica 
Moj je cistokrvni TDI
metalik sivi
Nazalost jos nije GTI
Moj je cistokrvni TDI
metalik sivi
Nazalost jos nije GTI
-
KENANHZS
#360 Re: Papanluk na automobilima
Ama TDi je zakon,i kod mene je TDI,2.5,al ovaj manijak,em sto luduje po gradu,em sto je stavio i GTi i TDI na isto vozilo,em sto je neke diode stavio nidze veze,jos sam primijetio plave pozicije prednje.Cesto u gradu voza slalom,uvaljuje se raji,sa svojim kontejnerom,on mozda jeste brz,ali na glavi mu se vidi da je neki papak
- fedor
#361 Re: Papanluk na automobilima
Dodouše, sheikh je dingospo, a vozi VW!sheikh wrote:nemoj generalizirati sve !!!!!!!!!![]()
A da voza Toyotu i bjezi od policije nije seljak??????![]()
![]()
![]()
![]()
- collapse
#362 Re: Papanluk na automobilima
Postoji GTI TDI golf...KENANHZS wrote:Ama TDi je zakon,i kod mene je TDI,2.5,al ovaj manijak,em sto luduje po gradu,em sto je stavio i GTi i TDI na isto vozilo,em sto je neke diode stavio nidze veze,jos sam primijetio plave pozicije prednje.Cesto u gradu voza slalom,uvaljuje se raji,sa svojim kontejnerom,on mozda jeste brz,ali na glavi mu se vidi da je neki papak
- sheikh
#363 Re: Papanluk na automobilima
fedor wrote:Dodouše, sheikh je dingospo, a vozi VW!sheikh wrote:nemoj generalizirati sve !!!!!!!!!![]()
A da voza Toyotu i bjezi od policije nije seljak??????![]()
![]()
![]()
![]()
Ima nas izroda
-
Ame95
#364 Re: Papanluk na automobilima
...
Last edited by Ame95 on 04/09/2011 15:04, edited 1 time in total.
- shlauf
-
emko1234
#366 Re: Papanluk na automobilima
taj golf ima u sebi 2.5tdi r5 motor iz tuarega s jos jednom turbinom..ja koliko znam ima oko 300ks tako i da su htjeli ne bi ga stigli..sto se tice boje jest prefarban i jest papanski uradjen..al strasno ide i strasno dimiKENANHZS wrote:Neki dan na izlazu iz Sarajeva (autoput od 4 km),krecem se nekih 140-150km/h,u retrovizotu vidim Golf IV sivi,prilazi mi,naprijed mu pise GTI,nazad TDI,ima neke diode ispod farova,na mjestu gdje trebaju maglenke stajati koje su malo je reci smijesne,kao na fazon audija,uporedi se lola sa mnom,i na onom zadnjem pravcu ispali se ispred mene ,ko da stojim,poicija ga gleda,prije tunela su strajali.Zaustavljaju ga,lik samo siba,ne stade im.Vide oni nema vajde,zaustavise mene,naplatise mi sto sam isao brze (na kafu ). Pitam ih sto njega ne zaustaviste,kaze lik,to je onaj crni golf sa crvenim cizama,samo sto ga je prefarbo,i malo izmjenio,jer ima bruku kazni.Kaze onaj drugi policajac,taj nikad nikom nije stao.Mora da je do estetskih detalja koje je nadzidzao na svom golfu
-
Bordolini
- sheikh
#368 Re: Papanluk na automobilima
Nije to bas takoAme95 wrote:GTI TDI je TDI sve crveno...a u travniku golf dvojka naprijed pise turbo dizel, pored gti, nazad gtd i znak rabbit-a![]()
...nidje veze
al imas google
-
skojotovski
- mayab
#370 Re: Papanluk na automobilima
Vrlo odmjeren Passat, samo se slazem da treba staviti druge točkove 
-
KENANHZS
#371 Re: Papanluk na automobilima
Emko,vrlo moguce da je nesto zestoko u njemu,al malo je reci da cadi kad zestoko da gas,a na kraju ispade da je ono TDI pozadi samo furke radi,al opet sto ce mu ono GTI naprijed,nekako je Bezze,cak mislim da je taj znak od trojke golfa naprijed,jer je u cetvorke GTI znak duplo manji.Papanluk ne na nivou,nema sta
Sreo sam ga danas,cini mi se negdje na Aneksu stanuje,posto ga cesto vidzam tuda,jer kod suda stanujem.Malo je reci da je kockasta glava,al diode su mu ubitacne,one od 10km na pijaci.Vala ako je od tuarega motor stavio,a nije mogo diode skuplje staviti...nidze veze,cirkus od auta
Mislim da mu tablica pocinje sa 84,pa et ako ga ko sretne,sugerirajte mu da skine diode hihihih jer ja ga nisam mogo danas ufrstuljiti
))) Sala za ovo sugeriranje. Optimalno je da svugdje ima viska detalja na autima,ali Sarajevo prednjaci,valjda najveci grad u drzavi,pa zato 
-
tavustavus
#372 Re: Papanluk na automobilima
NEMOJTE SE PROSIPATI VI KOJI NE ZNATE O AUTIMA tdi gti postoji tdi je motor a gti je oprema imao ovog golfa 110 KS..identicno ovako auto rikaro karirana sjedista full fullova ...prvo malo guglajte ne provaljujte se
auto dolazi sa org. BBS 16'' felgama crvenim pojasevima bijelom podlogom na satovima digi klima itd...
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii ... las-253781

http://www.christians-corradoseite.de/GTITDI.htm
budite pozdravljeni
auto dolazi sa org. BBS 16'' felgama crvenim pojasevima bijelom podlogom na satovima digi klima itd...
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii ... las-253781

http://www.christians-corradoseite.de/GTITDI.htm
budite pozdravljeni
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#373 Re: Papanluk na automobilima
GTI oprema TDI motorcollapse wrote:Postoji GTI TDI golf...KENANHZS wrote:Ama TDi je zakon,i kod mene je TDI,2.5,al ovaj manijak,em sto luduje po gradu,em sto je stavio i GTi i TDI na isto vozilo,em sto je neke diode stavio nidze veze,jos sam primijetio plave pozicije prednje.Cesto u gradu voza slalom,uvaljuje se raji,sa svojim kontejnerom,on mozda jeste brz,ali na glavi mu se vidi da je neki papak
-
vnm
#374 Re: Papanluk na automobilima
tavustavus wrote:NEMOJTE SE PROSIPATI VI KOJI NE ZNATE O AUTIMA tdi gti postoji tdi je motor a gti je oprema imao ovog golfa 110 KS..identicno ovako auto rikaro karirana sjedista full fullova ...prvo malo guglajte ne provaljujte se...
http://lmgtfy.com/?q=recaro
- sheikh
#375 Re: Papanluk na automobilima
rashtiman wrote:GTI oprema TDI motorcollapse wrote:Postoji GTI TDI golf...KENANHZS wrote:Ama TDi je zakon,i kod mene je TDI,2.5,al ovaj manijak,em sto luduje po gradu,em sto je stavio i GTi i TDI na isto vozilo,em sto je neke diode stavio nidze veze,jos sam primijetio plave pozicije prednje.Cesto u gradu voza slalom,uvaljuje se raji,sa svojim kontejnerom,on mozda jeste brz,ali na glavi mu se vidi da je neki papak
Mislis GT TDI
2,0TDI 180 konja