kad auto predje 350K km koga vise briga za baterije, jos ce ti dati pare za njihovu reciklazufixitagaint wrote:ma znam, ali vremenom gube kapacitet
VW animozitet all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#351 Re: VW animozitet all about
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#352 Re: VW animozitet all about
e jest, gdje me nadjefixitagaint wrote:a turbinu, ocam', moras sam reparirat...
evo prius pouzdanost i cijena:
http://usnews.rankingsandreviews.com/ca ... liability/
- corolla02
#353 Re: VW animozitet all about
govoreci o toyoti i njihovom nedavnom recallu:fixitagaint wrote:i to Uzice, cijena - sitnica
The 2010 Toyota Prius reliability score of 10.0 out of 10 is the Predicted Reliability rating provided by J.D. Power and Associates. tj. nesto cime se VW nema istaci
jos, ovaj prius je 4 cyl + baterija, dok Lexus radi V8 + baterija vec 4 godine
- madner
#354 Re: VW animozitet all about
Ubrzanje, brzina i lezanje na cesti?corolla02 wrote:koje su to performance? da diezel ili benzin ima a hybrid ne?madner wrote:Vala ja ne bih platio puno vise da dobijem auto losijih performansi. Ne bi ti bilo krivo zato dati pare?
Sve za malo manju potrosnju, ali samo u iskljucivo gradskoj voznji?
- corolla02
#355 Re: VW animozitet all about
hahah you're funnymadner wrote:Ubrzanje, brzina i lezanje na cesti?corolla02 wrote:koje su to performance? da diezel ili benzin ima a hybrid ne?madner wrote:Vala ja ne bih platio puno vise da dobijem auto losijih performansi. Ne bi ti bilo krivo zato dati pare?
Sve za malo manju potrosnju, ali samo u iskljucivo gradskoj voznji?
na neutralnom terenu u rusiji
- madner
#356 Re: VW animozitet all about
Ja sam jednom preteko Porscha, da sam to snimio da li bi to prihvatio kao dokaz?
- corolla02
#357 Re: VW animozitet all about
pa ti rece igrackamadner wrote:Ja sam jednom preteko Porscha, da sam to snimio da li bi to prihvatio kao dokaz?
- madner
#358 Re: VW animozitet all about
Pa naravno da je igracka, sta mislis koji je udio rada elektricnog a kog obicnog motora kod tog ubrzavanja?
- corolla02
#359 Re: VW animozitet all about
OK, haj ti sjedi u opelmadner wrote:Pa naravno da je igracka, sta mislis koji je udio rada elektricnog a kog obicnog motora kod tog ubrzavanja?
- madner
#360 Re: VW animozitet all about
Ma dobra je toyota pravo. Isto pravo auto.
- corolla02
#361 Re: VW animozitet all about
ne, ovdje Mazda6madner wrote:Ma dobra je toyota pravo. Isto pravo auto.
- madner
#362 Re: VW animozitet all about
Pa promjeni nick, u For ovaj Mazda 
- respo
#363 Re: VW animozitet all about
sto volim kad je neko ogranicen ko balkon
madner ti si fenomen (inace naziv za covjek koji popravlja fenove)
madner ti si fenomen (inace naziv za covjek koji popravlja fenove)
- madner
#364 Re: VW animozitet all about
Respo, tvoje ogranicene mogucnosti komunikacije kao i mentalni sklop osobe koja malo zna i nije u stanju apsorbirat informacije od tebe prave karikaturu.
Sto postavljas video automobila koje ne ispunjava ni osnovne sigurnosne norme i ne moze izac ni na jednu cestu? Sa maksimalnom brzinom i dometom ispod 170 (km)?
Sta je to drugo nego igracka
Sto postavljas video automobila koje ne ispunjava ni osnovne sigurnosne norme i ne moze izac ni na jednu cestu? Sa maksimalnom brzinom i dometom ispod 170 (km)?
Sta je to drugo nego igracka
- respo
#365 Re: VW animozitet all about
pricao si o ubrzanju eto ti ubrzanje ako pogledas citav video vidjet ces tehnologiju ne samo puki izgled auta
o ogranicenjima necemo jer ih pokazujes iz dana u dan
o znanju takodje necemo jer znanje je relativno neko misli da mnogo zna a ustvari se vara
o ogranicenjima necemo jer ih pokazujes iz dana u dan
o znanju takodje necemo jer znanje je relativno neko misli da mnogo zna a ustvari se vara
- sheikh
#366 Re: VW animozitet all about
Kad vec pricamo o finansijama 
VW je nenadjebiv
Sorry na rjecniku,ali nema druge rijeci
Imaju svoje brendove naravno,Porsche ih hoce kupiti
Khm khm
oni kupe porsche
Hoce da kupe Ferrari
Italija neda
Imaju Lambhorginija
VW ima 20 milijardi eura da kupe novi brend,a Ferari vrijedan 2 do 3 milijarde dolara
Alfa vjerovatno se pripaja wag grupaciji
VW je nenadjebiv
Imaju svoje brendove naravno,Porsche ih hoce kupiti
oni kupe porsche
Hoce da kupe Ferrari
VW ima 20 milijardi eura da kupe novi brend,a Ferari vrijedan 2 do 3 milijarde dolara
- corolla02
#367 Re: VW animozitet all about
sa stigmama i stereotypovima pojedinaca se ne vrijedi boritymadner wrote: Sta je to drugo nego igracka
- AmADin_gospo
#368 Re: VW animozitet all about
ne kupuju oni bolan marke što ih vole, nekupuje to niko, nego kupuju time tehnologiju, a uništavaju konkurenciju.sheikh wrote:Kad vec pricamo o finansijama
VW je nenadjebiv
Imaju svoje brendove naravno,Porsche ih hoce kupitiKhm khm
oni kupe porsche![]()
Hoce da kupe FerrariItalija neda
Imaju Lambhorginija
![]()
VW ima 20 milijardi eura da kupe novi brend,a Ferari vrijedan 2 do 3 milijarde dolara![]()
wagen kao i večina kompanija su prisiljeni da kupuju druge, manje proizvođače ili konkurenciju. čista ekonomija kao što je BMW uradio s Range Roverom. Kupio ih, đaba dobio tehnologiju, razvio X seriju auta, prodao rovera nazad. to je najjeftinije rješenje i ekonomski pametna, al nako gledano "moralno" i nije, al ko sad gleda moralnost.
Elem, ko se razumije u istorijat automobilske industrije može potvrditi slijedeče, WAG koncern je početkom 1973 zapao u govna i morali su nešto da skontaju, pa su kupili Auto Union/Audi čime su priuštili novu tehnologiju(vozila s prednjim pogonom i motore s vodenim hlađenjem), a prvi passat je bio varijanta Audia 80 a polo varijanta Audia 50, a Golf 1 je zasluga najviše Audia i audievov tehnologiji i inženjerima.naravno, nije kupljeno kešom jer toga nisu imali nego ko svi kreditima i kompenzacijama.
- shibonja
#369 Re: VW animozitet all about
sheikh wrote:Kad vec pricamo o finansijama
VW je nenadjebiv
Imaju svoje brendove naravno,Porsche ih hoce kupitiKhm khm
oni kupe porsche![]()
Hoce da kupe FerrariItalija neda
Imaju Lambhorginija
![]()
VW ima 20 milijardi eura da kupe novi brend,a Ferari vrijedan 2 do 3 milijarde dolara![]()
Pa normalno je da imaju tolike milijarde ,dok god je ovaca koje placaju precijenjena vozila iz njihovog pogona
- madner
#370 Re: VW animozitet all about
Samo mi reci koje mu je ubrzanje do 200 km/hrespo wrote:pricao si o ubrzanju eto ti ubrzanje ako pogledas citav video vidjet ces tehnologiju ne samo puki izgled auta
- respo
#371 Re: VW animozitet all about
znam da mu je ubrzanje do 100 2.9 sekundi
koliko je do 200 nemam pojma i ne zanima me
jah eto ti sa semafora ubrzavas cak do 200km/h
da si neki trkac ili sta vec pa ajde al ovako samo preseravanje i trazenje razloga za izgovor
koliko je do 200 nemam pojma i ne zanima me
jah eto ti sa semafora ubrzavas cak do 200km/h
da si neki trkac ili sta vec pa ajde al ovako samo preseravanje i trazenje razloga za izgovor
- madner
#372 Re: VW animozitet all about
Postavis auto koje ne moze voziti na javnim cestama a onda se vadis da od semafora do semafora to nije bitna osobina.
Smjesno i pateticno.
Smjesno i pateticno.
- respo
#373 Re: VW animozitet all about
ajd da se ponovim da opet vidis ono sto sam rekao
ocito neke stvari ne zelis vidjeti i pravis se lud
i cisto sumnjam da se ne moze voziti na javnim cestama al eto nek bude
ne gledaj konstrukciju datog vozila gledaj tehnologiju i njene mogucnosti
ocito neke stvari ne zelis vidjeti i pravis se lud
i cisto sumnjam da se ne moze voziti na javnim cestama al eto nek bude
ne gledaj konstrukciju datog vozila gledaj tehnologiju i njene mogucnosti
- madner
#374 Re: VW animozitet all about
Jel stvarno mislis da vozilo koje ne moze brze od 170, pri maksimalnoj brzini ima domet od 40 km i treba oko 3 sata da se opet napuni predstavlja dokaz kako je elektricno auto ravnopravna zamjena za motor sa unutrasnjim sagorjevanjem? Da ne pricamo o prostoru koji te baterije zauzimaju?
-
herbert mekfjuger
#375 Re: VW animozitet all about
električna vozila su sranje živo.