Da, ljudi su stvarno bezobrazni, zar ne? Slažem se, baš je to bezobrazno, dobacivat gadosti curi koja vodi svoje štene i ide svojim putem, ali nažalost, ja živim u BiH, i to u glavnom gradu, i na njenu vjerovatno još veću žalost i ta djevojka tu živi.udwarach wrote:Ovo je vec ozbiljan BEZOBRAZLUK. Gdje ti zivis BULANTROPE ?somethings wrote:@zengi obožavam tvoje postove.![]()
Meni fakat nije jasno zašto se ljudi malo ne opuste, a ne kad vide sjenu od psa, pretrčavaju na drugu stranu ulice u smrtnom strahu. Imam i ja strah od zatvorenih uskih prostora, pa sam se ipak navikla na lift kad sam preselila na 11. sprat.![]()
Jednom sam srela djevojku sa velikim pit bulom, koji mi je prišao da se mazi, i ona meni zahvaljuje što ga se ne bojim.Opisuje cura na kakve je sve situacije nailazila ni kriva ni dužna, a njen pas maza prava. Od vrištanja do penjanja na džipove, a neki su joj čak dobacivali da nije za žensko da ima kera.
I ne brini se, niko te ne vreba, ne moraš se bojat svakog živog bića i živjet u konstantnom strahu, they're not out to get you. Samo se smiri i ne razmišljaj o svakoj životinji kao potencijalnom predatoru na tebe. Ne obraćaj pažnju na njih i svi sretni.