Joj ova mi se jakna STRAVIČNO sviđaNadinka wrote:Malo proljetnih kombinacija po mom ceifu:
Ima li se negdje kupiti u Sarajevu slična ?
Joj može se nositi uz sve, pantalone, suknju jooooj što je dobra!!!
Moderator: anex
Joj ova mi se jakna STRAVIČNO sviđaNadinka wrote:Malo proljetnih kombinacija po mom ceifu:
Koji ti je nick??Lotosov cvijet wrote:Joj Nadinka i mene si zarazila totalnoEvo sam se registrovala i od tada moj efektivni rad na poslu je na kritičnoj razini
![]()
Napravila sam jednu kombinacijicu, ništa special, ali eto možda se nekome svidi..Onako je ženstveno i umjereno. Samo ne znam kako da spasim sliku, kliknula sam save draft i ostala mi je u drafts, ali minijaturna
Nadinka wrote:Koji ti je nick??Lotosov cvijet wrote:Joj Nadinka i mene si zarazila totalnoEvo sam se registrovala i od tada moj efektivni rad na poslu je na kritičnoj razini
![]()
Napravila sam jednu kombinacijicu, ništa special, ali eto možda se nekome svidi..Onako je ženstveno i umjereno. Samo ne znam kako da spasim sliku, kliknula sam save draft i ostala mi je u drafts, ali minijaturna
Kad napravis kombinaciju uzmes dugme publish ili objavi,zavisi koji ti lang
ako uzmes save draft ostane ti samo kao skica
Ako mislis kako da ovdje prebacis, nesto vise ne mopze direktno, nego kad uzmes publish, ili edit naslova imas opciju da kliknes odmah na photobucket i neke druge,pa tu kliknes i registrujes se ako nemas i onda sa photobucketa ili nekog od tih ovdje postavis
Hvala!!! ali bolje bi mi bilo da manje vsiim tamoLotosov cvijet wrote:
Ma nemam ni photobucket niti išta drugo![]()
U pravu si, sada sam samo skicu spasila, ali ću se potruditi da to tokom vikenda skontam. A nick mi je Lotus flower D. Mogu i ja tebe dodati u contacts..
Stranica je baš odlična, mada si ti kraljica Polyvore-a, skidam ti kapu
Važi, hvala ti! A možda nekad budeš u prilici pisati doktorat, pa nikada se ne zna šta može koristitiNadinka wrote: Hvala!!! ali bolje bi mi bilo da manje vsiim tamo
nego ako tebi treba bilo sta objasniti samo pitaj, mogla bih doktorat na tu temu napisati

zamzija wrote:nadinka
Šta je za mene, 2.600 dolara, ma sitnica!![]()
![]()
Ja mislim kad bi me uprskalo auto, ili kad bih je uprljala negdje, da bih dobila slom živaca
Možeš golfa keca dobiti za te pare![]()
I još felge dobiješ gratis
![]()
Možeš otići na odmor na Maldive ili Bali![]()
![]()
E sad, da li uzeti jaknicu ili otići na Bali pitanje je sad![]()

Ma vjerovatno ti se to samo tako čini, podsvjesno misliš da tako izgleda, jer možda imaš mali kompleks malih grudi. Pokušaj otići sa drugaricom kada kupuješ sako, ili pitaj prodavačicu ( u ovim malo boljim prodavaonicama su izuzetno ljubazne i susretljive ) pa će ti one reći objektivnobijela wrote:žene, imate li problema sa pronalaskom odgovarajućih sakoa?
moji grudovi nisu velike, maje sui imam osjećaj da mi zbog toga svaki sako visi sa ramena! ono bude bezveze napuhan tamo gdje trebaju biti grudovi.
ili je to samo kod mene problem?
nekad sam tužna zbog toga
zamzija wrote:
Ma vjerovatno ti se to samo tako čini, podsvjesno misliš da tako izgleda, jer možda imaš mali kompleks malih grudi. Pokušaj otići sa drugaricom kada kupuješ sako, ili pitaj prodavačicu ( u ovim malo boljim prodavaonicama su izuzetno ljubazne i susretljive ) pa će ti one reći objektivno![]()
Vjeruj mi ja mislim da imam ooooogromne bokove i svake pantalone koje probam, mislim da u njima izgledam kao tanker, a kažu mi da mi lijepo stoje
A što se tiče samog sakoa, ako je zaista tako što ti kažeš ( mada ja ne vjerujem, mislim da ti lijepo stoje sakoi ) ja sam negdje čitala da kraći sakoi odgovaraju ljudima s malim grudima, ili kupiš sako pa staviš preko/ispod maramu ili glomaznu ogrlicu da ti ispuni rupu![]()
www.polyvore.comtrue wrote:hello
kako se zove ta stranica gdje slazete garderobu ti slajdovi??
Nadinka wrote:http://www.polyvore.comtrue wrote:hello
kako se zove ta stranica gdje slazete garderobu ti slajdovi??
Moj nick Nadi