What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zamzija

#351 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Nadinka wrote:Malo proljetnih kombinacija po mom ceifu :):
Image
Joj ova mi se jakna STRAVIČNO sviđa :D
Ima li se negdje kupiti u Sarajevu slična ?
Joj može se nositi uz sve, pantalone, suknju jooooj što je dobra!!! :)
Nadinka

#352 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

zamzija, ta konkretno je Burberry Prorsum i kosta 2.600 dolara :)
U principu mozes naci na ovaj fol jaknicu-krakti mantilic, samo ova je mislim kozna
zamzija

#353 Re: What to wear???

Post by zamzija »

nadinka
Šta je za mene, 2.600 dolara, ma sitnica! :D :lol:
Ja mislim kad bi me uprskalo auto, ili kad bih je uprljala negdje, da bih dobila slom živaca :D
Možeš golfa keca dobiti za te pare :D :) I još felge dobiješ gratis :lol:
Možeš otići na odmor na Maldive ili Bali :-D :-D
E sad, da li uzeti jaknicu ili otići na Bali pitanje je sad 8-) :D
Lotosov cvijet

#354 Re: What to wear???

Post by Lotosov cvijet »

Joj Nadinka i mene si zarazila totalno :-) Evo sam se registrovala i od tada moj efektivni rad na poslu je na kritičnoj razini :-D
Napravila sam jednu kombinacijicu, ništa special, ali eto možda se nekome svidi..Onako je ženstveno i umjereno. Samo ne znam kako da spasim sliku, kliknula sam save draft i ostala mi je u drafts, ali minijaturna :sad:
Nadinka

#355 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Lotosov cvijet wrote:Joj Nadinka i mene si zarazila totalno :-) Evo sam se registrovala i od tada moj efektivni rad na poslu je na kritičnoj razini :-D
Napravila sam jednu kombinacijicu, ništa special, ali eto možda se nekome svidi..Onako je ženstveno i umjereno. Samo ne znam kako da spasim sliku, kliknula sam save draft i ostala mi je u drafts, ali minijaturna :sad:
Koji ti je nick??
Kad napravis kombinaciju uzmes dugme publish ili objavi,zavisi koji ti lang :)
ako uzmes save draft ostane ti samo kao skica
Ako mislis kako da ovdje prebacis, nesto vise ne mopze direktno, nego kad uzmes publish, ili edit naslova imas opciju da kliknes odmah na photobucket i neke druge,pa tu kliknes i registrujes se ako nemas i onda sa photobucketa ili nekog od tih ovdje postavis
Lotosov cvijet

#356 Re: What to wear???

Post by Lotosov cvijet »

Nadinka wrote:
Lotosov cvijet wrote:Joj Nadinka i mene si zarazila totalno :-) Evo sam se registrovala i od tada moj efektivni rad na poslu je na kritičnoj razini :-D
Koji ti je nick??
Kad napravis kombinaciju uzmes dugme publish ili objavi,zavisi koji ti lang :)
ako uzmes save draft ostane ti samo kao skica
Ako mislis kako da ovdje prebacis, nesto vise ne mopze direktno, nego kad uzmes publish, ili edit naslova imas opciju da kliknes odmah na photobucket i neke druge,pa tu kliknes i registrujes se ako nemas i onda sa photobucketa ili nekog od tih ovdje postavis

Ma nemam ni photobucket niti išta drugo :sad: :sad: U pravu si, sada sam samo skicu spasila, ali ću se potruditi da to tokom vikenda skontam. A nick mi je Lotus flower D. Mogu i ja tebe dodati u contacts..
Stranica je baš odlična, mada si ti kraljica Polyvore-a, skidam ti kapu :-D
Nadinka

#357 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Lotosov cvijet wrote:
Ma nemam ni photobucket niti išta drugo :sad: :sad: U pravu si, sada sam samo skicu spasila, ali ću se potruditi da to tokom vikenda skontam. A nick mi je Lotus flower D. Mogu i ja tebe dodati u contacts..
Stranica je baš odlična, mada si ti kraljica Polyvore-a, skidam ti kapu :-D
Hvala!!! ali bolje bi mi bilo da manje vsiim tamo :D
nego ako tebi treba bilo sta objasniti samo pitaj, mogla bih doktorat na tu temu napisati :)
Lotosov cvijet

#358 Re: What to wear???

Post by Lotosov cvijet »

Nadinka wrote: Hvala!!! ali bolje bi mi bilo da manje vsiim tamo :D
nego ako tebi treba bilo sta objasniti samo pitaj, mogla bih doktorat na tu temu napisati :)
Važi, hvala ti! A možda nekad budeš u prilici pisati doktorat, pa nikada se ne zna šta može koristiti :wink:
A svim našim dragim forumašicama bih toplo preporučila da pogledaju tvoje setove tamo, znači ima tako dobrih ideja, nevjerovatno... Ja sam tek do str. 22, samo mogu zamisliti koliko ih imaš :D
Nadinka

#359 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Eh evo Ministarkoo, napravljen za tebe::

Image
alica.k

#360 Re: What to wear???

Post by alica.k »

zamzija wrote:nadinka
Šta je za mene, 2.600 dolara, ma sitnica! :D :lol:
Ja mislim kad bi me uprskalo auto, ili kad bih je uprljala negdje, da bih dobila slom živaca :D
Možeš golfa keca dobiti za te pare :D :) I još felge dobiješ gratis :lol:
Možeš otići na odmor na Maldive ili Bali :-D :-D
E sad, da li uzeti jaknicu ili otići na Bali pitanje je sad 8-) :D
:D:D
jakna je kozna, ne bi bila prevelika steta, samo pobrises.

al je lijepa kooo. u crnoj boji je jos ljepsa.
bijela

#361 Re: What to wear???

Post by bijela »

žene, imate li problema sa pronalaskom odgovarajućih sakoa?
moji grudovi nisu velike, maje su :D i imam osjećaj da mi zbog toga svaki sako visi sa ramena! ono bude bezveze napuhan tamo gdje trebaju biti grudovi.
ili je to samo kod mene problem?

nekad sam tužna zbog toga :sad:
Lounge Act

#362 Re: What to wear???

Post by Lounge Act »

Image
eluna

#363 Re: What to wear???

Post by eluna »

ovu prvu, elegantniju, kombinaciju napravila sam daaaaavno, a ovu drugu sklepah nabrzinu za proljeće

usput, ova druga ima par kombinacija nakita, za one kojima se teško snaći u "điđama" :-D

Image

Image
eluna

#364 Re: What to wear???

Post by eluna »

proljeće, ljeto, jesen i zima u crvenoj boji (izabrala sam je za primjer jer je prikladna za sva godišnja doba), ali na ovom principu "funkcioniše" moj ormar :)

Image
zamzija

#365 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Joj ja se nisam logovala na tu stranicu, mislim nema ni potrebe kad je tu Nadinka, i baš s uživanjem pogledam njene kombinacije i ponekad ukradem nešto što mogu iskoristiti na svojoj odjeći :D
Mada ni eluna nije loša, sviđaju mi se ove njene kombinacije sa crvenom i malim dodirom zelene boje :)
Kao i crvena i bež vidjela sam u nekim novinama da je to sad najnoviji hit spajati bež i crveno.
Samo naprijed cure ja vas pratim i uživam u kombinacijama! :-D :wink:
true

#366 Re: What to wear???

Post by true »

hello
kako se zove ta stranica gdje slazete garderobu ti slajdovi??
zamzija

#367 Re: What to wear???

Post by zamzija »

bijela wrote:žene, imate li problema sa pronalaskom odgovarajućih sakoa?
moji grudovi nisu velike, maje su :D i imam osjećaj da mi zbog toga svaki sako visi sa ramena! ono bude bezveze napuhan tamo gdje trebaju biti grudovi.
ili je to samo kod mene problem?
nekad sam tužna zbog toga :sad:
Ma vjerovatno ti se to samo tako čini, podsvjesno misliš da tako izgleda, jer možda imaš mali kompleks malih grudi. Pokušaj otići sa drugaricom kada kupuješ sako, ili pitaj prodavačicu ( u ovim malo boljim prodavaonicama su izuzetno ljubazne i susretljive ) pa će ti one reći objektivno :)
Vjeruj mi ja mislim da imam ooooogromne bokove i svake pantalone koje probam, mislim da u njima izgledam kao tanker, a kažu mi da mi lijepo stoje :D
A što se tiče samog sakoa, ako je zaista tako što ti kažeš ( mada ja ne vjerujem, mislim da ti lijepo stoje sakoi ) ja sam negdje čitala da kraći sakoi odgovaraju ljudima s malim grudima, ili kupiš sako pa staviš preko/ispod maramu ili glomaznu ogrlicu da ti ispuni rupu :wink: :)
Last edited by zamzija on 12/03/2011 10:23, edited 1 time in total.
zamzija

#368 Re: What to wear???

Post by zamzija »

samo hrabro u kupovinu! :)
bijela

#369 Re: What to wear???

Post by bijela »

zamzija wrote:
Ma vjerovatno ti se to samo tako čini, podsvjesno misliš da tako izgleda, jer možda imaš mali kompleks malih grudi. Pokušaj otići sa drugaricom kada kupuješ sako, ili pitaj prodavačicu ( u ovim malo boljim prodavaonicama su izuzetno ljubazne i susretljive ) pa će ti one reći objektivno :)
Vjeruj mi ja mislim da imam ooooogromne bokove i svake pantalone koje probam, mislim da u njima izgledam kao tanker, a kažu mi da mi lijepo stoje :D
A što se tiče samog sakoa, ako je zaista tako što ti kažeš ( mada ja ne vjerujem, mislim da ti lijepo stoje sakoi ) ja sam negdje čitala da kraći sakoi odgovaraju ljudima s malim grudima, ili kupiš sako pa staviš preko/ispod maramu ili glomaznu ogrlicu da ti ispuni rupu :wink: :)
:lol:
oke, može biti i da ja umišljam da mi toliko loše stoji 8-)
zamzija

#370 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Joj izvini bijela, molim te, nisam tako mislila! Mislila sam na ono što si napisala da ti se napuše. Izvini stvarno, pogrešno sam se izrazila :D
Moj je savjet bio dobronamjeran, da ne budeš tako oštra prema samoj sebi :)
bijela

#371 Re: What to wear???

Post by bijela »

ma razumijemo se, bona. hvala ti :)
Nadinka

#372 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

true wrote:hello
www.polyvore.com
Moj nick Nadi
true

#373 Re: What to wear???

Post by true »

Nadinka wrote:
true wrote:hello
http://www.polyvore.com
Moj nick Nadi

hvala ti :D :thumbup:
harleyquinn

#374 Re: What to wear???

Post by harleyquinn »

super ste kombinacije postavile, sve mi se svidja :oops:
evo nesto sto mi je zapelo za oko :D

Image

Image
Muminka

#375 Re: What to wear???