PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- zonna
#351 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
hvala drekalice. da znas da cu im i ja poslati mail. bas me ljuti kad me neko pravi budalom. radije neka kazu "jeste ima poklon ali mi smo to podijelile..." a ne da me prave ludom kao da sam pala sa marsa.
-
drekalica28
#352 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Apsolutno se slažem s tobom.zonna wrote:hvala drekalice. da znas da cu im i ja poslati mail. bas me ljuti kad me neko pravi budalom. radije neka kazu "jeste ima poklon ali mi smo to podijelile..." a ne da me prave ludom kao da sam pala sa marsa.
Samo da znaš.....poklone dijele valjda u 2 varijante. Jednom kad im je neka akcija, i kada izgleda potrošiš određenu sumu novca, pa oni nešto iz asortimana vade i dijele kao poklon.
Ja znam 2-3 cure koje svaki dan ulaze u DM, i potroše para, pa nikad ništa još nisu dobile, u odnosu na mene.
Ja ih zezam pa kažem da je to zato što nisu fine kao ja.
- zonna
#353 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
zato cu prvo nazvati pa napisati mail direkciji. mora postojati neko pravilo negdje. neka mi fino kazu kad imam pravo na poklon ili da zbog boje ociju nemam pravo na to i mirna bosna. hocu da znam da me ne prave ludom.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#354 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Postavite e-mail adresu direkcije, pa da i ja ''šibnem'' protestnu e-mail poruku. Mrsko mi tražiti putem Google-a.zonna wrote:zato cu prvo nazvati pa napisati mail direkciji. mora postojati neko pravilo negdje. neka mi fino kazu kad imam pravo na poklon ili da zbog boje ociju nemam pravo na to i mirna bosna. hocu da znam da me ne prave ludom.
Čim bude više protesta, vjerovatnost da će se stanje promijeniti je veća.
-
drekalica28
#355 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Evo e-mail adrese:PipiDugaDevetka wrote:Postavite e-mail adresu direkcije, pa da i ja ''šibnem'' protestnu e-mail poruku. Mrsko mi tražiti putem Google-a.zonna wrote:zato cu prvo nazvati pa napisati mail direkciji. mora postojati neko pravilo negdje. neka mi fino kazu kad imam pravo na poklon ili da zbog boje ociju nemam pravo na to i mirna bosna. hocu da znam da me ne prave ludom.
[email protected]
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#356 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Hvala, poslao!drekalica28 wrote:Evo e-mail adrese:PipiDugaDevetka wrote:Postavite e-mail adresu direkcije, pa da i ja ''šibnem'' protestnu e-mail poruku. Mrsko mi tražiti putem Google-a.zonna wrote:zato cu prvo nazvati pa napisati mail direkciji. mora postojati neko pravilo negdje. neka mi fino kazu kad imam pravo na poklon ili da zbog boje ociju nemam pravo na to i mirna bosna. hocu da znam da me ne prave ludom.
[email protected]
-
zonbirile
#357 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
HS operater,skida programe besplatno na "riblju kost" i šalje po kablu za 11,5 KM.
-
todd_smith
#358 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Pa eto sama si onda za peskire naslutiladrekalica28 wrote:Apsolutno se slažem s tobom.zonna wrote:hvala drekalice. da znas da cu im i ja poslati mail. bas me ljuti kad me neko pravi budalom. radije neka kazu "jeste ima poklon ali mi smo to podijelile..." a ne da me prave ludom kao da sam pala sa marsa.
Samo da znaš.....poklone dijele valjda u 2 varijante. Jednom kad im je neka akcija, i kada izgleda potrošiš određenu sumu novca, pa oni nešto iz asortimana vade i dijele kao poklon.
Ja znam 2-3 cure koje svaki dan ulaze u DM, i potroše para, pa nikad ništa još nisu dobile, u odnosu na mene.
- starii
#359 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
poslovnica elektroprivrede u alipasinoj, sve su naljebazne al ona kratke kose sa cvikama je vrhunac, nikad nema sitno da vrati..
-
drekalica28
#360 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
E moj Toddy...nisi ti tu nešto dobro skopčo.todd_smith wrote:Pa eto sama si onda za peskire naslutiladrekalica28 wrote:Apsolutno se slažem s tobom.zonna wrote:hvala drekalice. da znas da cu im i ja poslati mail. bas me ljuti kad me neko pravi budalom. radije neka kazu "jeste ima poklon ali mi smo to podijelile..." a ne da me prave ludom kao da sam pala sa marsa.
-
todd_smith
#361 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
cek da ponovo procitam, ali prvo odoh se umiti i onim DM-ovim peskirom obrisati

-
drekalica28
#362 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Hočeš jedan od moja dva da ti pozajmim?todd_smith wrote:cek da ponovo procitam, ali prvo odoh se umiti i onim DM-ovim peskirom obrisati![]()
-
ocammog
#363 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Sjedim u čekaonici neki dan u Vrazovoj...momak do mene očigledno nije dobro...kašlje... izgleda neka upala pluća...
objašnjava sestri da je došao tu zatražiti pomoć jer ga u domu zdravlja kojem pripada niko nije primijetio ( i ja mu vjerujem)...kaže mu sestra: "Pa kad vas oni nisu primili kako mislite da ćemo vas mi primiti?". Ja sam se zaledio na mjestu od njenog odgovora.
On poslije objašnjava da je došo zatražiti pomoć a ne da se svadja ili raspravlja i da nije njegova sramota što ga njegov dom zdravlja tjera da u onakvom stanju čeka drugu smjenu, tj. svoju doktoricu.
Sestra se nekako urazumi i odluči da mu izadje u susret tako što zamoli dežurnu doktoricu da ga pogleda.
On sjedi i dalje kašlje a "doktorica" (izvjesna osoba u bijelom mantilu krupnije kostitucije i nedostatka osnovnih manira) dobacuje iz prostorije: "A, čuj ga bona kolko kašlje, svu će nam čekaonicu... ( ovo zadnje nisam čuo al je i ono prvo dovoljno).
Šokiran komentarima jedne "liječnice", odmah sam ustao i napustio čekaonicu i otišao privatnom doktoru iako sam nezaposlen!
Ne znam šta je bilo sa tim momkom, ali sam siguran da ima još mnogo takvih žrtava post-ratnog osiljenog primitivizma u našoj zemlji.
Šteta što ne znam ime toj "doktorici" jer bih i njeno a i ime svih osiljenih stavio ovdje, da normalan svijet vidi ko nam drži sudbinu u rukama....
Occa
objašnjava sestri da je došao tu zatražiti pomoć jer ga u domu zdravlja kojem pripada niko nije primijetio ( i ja mu vjerujem)...kaže mu sestra: "Pa kad vas oni nisu primili kako mislite da ćemo vas mi primiti?". Ja sam se zaledio na mjestu od njenog odgovora.
On poslije objašnjava da je došo zatražiti pomoć a ne da se svadja ili raspravlja i da nije njegova sramota što ga njegov dom zdravlja tjera da u onakvom stanju čeka drugu smjenu, tj. svoju doktoricu.
Sestra se nekako urazumi i odluči da mu izadje u susret tako što zamoli dežurnu doktoricu da ga pogleda.
On sjedi i dalje kašlje a "doktorica" (izvjesna osoba u bijelom mantilu krupnije kostitucije i nedostatka osnovnih manira) dobacuje iz prostorije: "A, čuj ga bona kolko kašlje, svu će nam čekaonicu... ( ovo zadnje nisam čuo al je i ono prvo dovoljno).
Šokiran komentarima jedne "liječnice", odmah sam ustao i napustio čekaonicu i otišao privatnom doktoru iako sam nezaposlen!
Ne znam šta je bilo sa tim momkom, ali sam siguran da ima još mnogo takvih žrtava post-ratnog osiljenog primitivizma u našoj zemlji.
Šteta što ne znam ime toj "doktorici" jer bih i njeno a i ime svih osiljenih stavio ovdje, da normalan svijet vidi ko nam drži sudbinu u rukama....
Occa
- junkers
#364 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Turkish Ziraat Bank na Ilidži,ako nisu neljubazne onda se ponašaju ko na pijaci.
- laker
#365 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Dozivio isto!!!Isto iskustvo sa istom osobom!Racun mi je bio 93 KM,dajem 100 KM,a ona pita imam li sitno.Ja odgovorim i napomenem koliki je racun,ona samo nesto mrzovoljno promumla.Polumrtva zena,lici na majku glavnog aktera kultnog crtanog filma GUSTAV,epizoda gdje GUSTAV radi na salteru banke.Ono,on broji pare brzinom puza,a likstarii wrote:poslovnica elektroprivrede u alipasinoj, sve su naljebazne al ona kratke kose sa cvikama je vrhunac, nikad nema sitno da vrati..
koji ceka lovu ispruzene ruke rapidno stari,brada mu postepeno raste do ispod pupka.Tako i ova odvratna zena.E ko je sve zaposlen.
Bosna i Hercegovina
WHERE AMAZING HAPPENS
- fedor
#366 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Aha, sad vidim da je to slučaj sa skoro svim poslovnicama EP!laker wrote:Dozivio isto!!!Isto iskustvo sa istom osobom!Racun mi je bio 93 KM,dajem 100 KM,a ona pita imam li sitno.Ja odgovorim i napomenem koliki je racun,ona samo nesto mrzovoljno promumla.Polumrtva zena,lici na majku glavnog aktera kultnog crtanog filma GUSTAV,epizoda gdje GUSTAV radiNba salteru banke.Ono,on broji pare brzinom puza,a likstarii wrote:poslovnica elektroprivrede u alipasinoj, sve su naljebazne al ona kratke kose sa cvikama je vrhunac, nikad nema sitno da vrati..
koji ceka lovu ispruzene ruke rapidno stari,brada mu postepeno raste do ispod pupka.Tako i ova odvratna zena.E ko je sve zaposlen.
Bosna i Hercegovina![]()
WHERE AMAZING HAPPENS
-
tvile
#367 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Davno sam ja govorila za DM ali svima je bio super
Svi oni mame dok ti kožu ne ogule pa počneš kupovati i što treba i što ne treba samo da bi došao do njihovih "famoznih pogodnosti"....a o ljubaznosti prodavačica ne želim više da komentarišem. Uglavnom ih izbjegavam u širokom luku!
Svi oni mame dok ti kožu ne ogule pa počneš kupovati i što treba i što ne treba samo da bi došao do njihovih "famoznih pogodnosti"....a o ljubaznosti prodavačica ne želim više da komentarišem. Uglavnom ih izbjegavam u širokom luku!
-
LaCici
#368 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Ja zato volim najvise Kozmo, daleko najbolja usluga od svih tih kozmetickih radnji. U Kozmu u Importane-u ima jedna djevojka Sandra koja je toliko ljubazna da zna i iznervirati od pretjerane ljubaznosti, ali je stvarno super
. Tamo volim najvise otici iako mi nije usput.
- hassena
#369 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Nema goreg od mog komsije 
- kurty
#370 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
Kad smo kod elektrodistribucije... Imadoh problem neki sa strujom... Uglavnom racun je bio u prosjeku 80KM, kad odjednom racun 172 marke... Provjerim malo po kuci i sve iskljucim, a sat i dalje vrti... Zovnem elektricara i on mi kaze da je neki problem, i jedan od 4 osiguraca prije sata je napola izgorio... Uslikam to i odem direktoru...On posalje elektricare i oni svoje pa svoje...da je to normalno i da to nije nikakav problem... Elem, sljedeci racun opet preko 100KM... Drzi nedaj, platim covjeka da mi svu struju u kuci ispita i njemu nije jasno kako sat onako vrti... U isto to vrijeme dogovorio direktor je predlozio da ne placam racune dok se sve ne ispita... I nakon pisanja molbi svim na cije adrese sam naisao, ovi odluce da promjene to sto je izgorilo... Kad jedan dan, policija staje pred avliju i dvojica u uniformama elektrodistribucije, ali nisu Brezani... Ja izadjem, kad ovaj prvi meni ljutito "Policija je tu, sklonite se s puta, ja sam dosao da vam iskljucim struju"... Elem, zovnem policajaca i nagovorim ih da udju u kucu da ih pocastim kahvom... Usli svi oni, ja napravim kahvu i sve papire pred njih, slike, razgovore s mobitelom (od kako me telecom pokusao napraviti lazovom, sve razgovore snimam)... Gledaju oni u mene, policajci klimaju glavom i odhukuju... I jedan od elektricara nazva svog sefa (usput, ovi su dosli iz Zenice, kao kantonalci neki)... A prije nego ga je nazvao, dam mu kutiju u kojoj su racuni za struju od 89'godine, od kako smo preselili u kucu... I objasnio je onsve direktoru i ja ih zamolim sljedece:"ja idem sad da uplatim dva racuna zbog kojih je izbio problem i platim vama da mi pogledate taj izgoreni osigurac"... Tako je i bilo, ja dok sam se vratio, oni su promjenili osigurac i nisu htjeli nista da mi naplate... Elem, sljedeci mjesec dolazi racun za struju i iznos je 50, 45KM... A ja cijelo vrijeme isto imam ukljuceno u kuci, nit sam sta stedio, nit se rasipao...
A ono sto me direktor zafrkao, nek mu ide na dusu njegovu...
I jos nesto, svaki put kad idem platit racun, oni na salteru pregledaju racun i sljede komentari "sta se ovo grijalica ukljucivala... Ja, ja, sigurno je mama koju samarcinu zviznula, pa ste odlucili stediti... Momak, jel to vi avliju grijete..."
A ono sto me direktor zafrkao, nek mu ide na dusu njegovu...
I jos nesto, svaki put kad idem platit racun, oni na salteru pregledaju racun i sljede komentari "sta se ovo grijalica ukljucivala... Ja, ja, sigurno je mama koju samarcinu zviznula, pa ste odlucili stediti... Momak, jel to vi avliju grijete..."
- respo
#371 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
cao sandra hocemo na kafu?LaCici wrote:Ja zato volim najvise Kozmo, daleko najbolja usluga od svih tih kozmetickih radnji. U Kozmu u Importane-u ima jedna djevojka Sandra koja je toliko ljubazna da zna i iznervirati od pretjerane ljubaznosti, ali je stvarno super. Tamo volim najvise otici iako mi nije usput.
- kurty
#372 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
respo wrote:cao sandra hocemo na kafu?LaCici wrote:Ja zato volim najvise Kozmo, daleko najbolja usluga od svih tih kozmetickih radnji. U Kozmu u Importane-u ima jedna djevojka Sandra koja je toliko ljubazna da zna i iznervirati od pretjerane ljubaznosti, ali je stvarno super. Tamo volim najvise otici iako mi nije usput.
-
amy85
#373 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
tacno, slažem se......placam svaki mjesec 11,3 redovno vec 8 godina....a kada uđete u haustor kao da smo tek izašli iz rata......i naravno treba im 10 dana da dođu kada ih pozovemo na intervenciju....PipiDugaDevetka wrote:FAMOS-GRADNJA Upravitelj d.o.o.....prevaranti, šalabajzeri, lopovi!
- PipiDugaDevetka
#374 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
@amy85, posjeti temu o upraviteljima:amy85 wrote:tacno, slažem se......placam svaki mjesec 11,3 redovno vec 8 godina....a kada uđete u haustor kao da smo tek izašli iz rata......i naravno treba im 10 dana da dođu kada ih pozovemo na intervenciju....PipiDugaDevetka wrote:FAMOS-GRADNJA Upravitelj d.o.o.....prevaranti, šalabajzeri, lopovi!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 7#p5183137
-
cranberries
#375 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
imao sam i ja isti problem, folio "cosak" na novcanici od 50 KM, sada uvijek dobro pregledam kada izvadimzonbirile wrote:-------------------------kurty wrote:Mozda je ovo za posebne teme, ali moglo bi i ovdje...
Elem, 5tog januara, sa mamom odem do nekih radnji i na povratku dignemo sa bankomata 100maraka (dvije novcanice po 50KM)... stavio sam to u novcanik i srecomdo subote nisam imao potrebe da ih vadim iz novcanika... U sobutu odem sa djevojkom do Sarajeva, i odem do Dobrinje... Udjem u granap jedan i gospodja na kasi mi "izvini, ali ovu novcanicu ti necu primiti"... zasto??? kad ona "pa vidis da se poderala pa je neko zaljepio"...ja gledam
![]()
...vadim onu drugu...kad i ta druga isto tako.... Kaze mi gospodja, "pokusaj na nekoj benzinskoj.."... ja na dvije benziske, i prvo pitam hocel primiti, kad oni nece... Odem do druga, posudim od njega cenera, za svaki slucaj, i prema gradu... Stanem u u jos par radnji, niko nece da primi... Elem, jutros odem do banke, kad traze po marku za svaku novcanicu da mi zamjene... Govorim da sam te pare izbankomata izvukao, al jok...
Elem, da znate da pogledate obavezno sta uzimate za kusur i sta vam iz bankomata izbaci
pa kada su frke i veliki apoeni,banka piše brojeve,traži ličnu.Ja za kontru tražio šeficu,jer nisu htjeli da mi popišu brojeve apoena,koje su mi oni isplatili,kao imate potvrdu o dignutom novcu.Ja insistirao i dobio,imaju čak i automat koji čita serijske brojeve.