Rezultati izbora
-
adnan_hz
#351 Re: Rezultati izbora
Dodik krade izbore... Nebojsa i Ivanic 2% razlike...
- oldschool
#352 Re: Rezultati izbora
Trebaš kod doktora, obavezno.buzzer wrote:...da je sdp mogao lezerno uzeti i mjesto bosnjackog clana predsjednistva (da im je to bilo u interesu)Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine par minuta prije ponoći je objavila nove preliminarne rezultate Općih izbora u Bosni i Hercegovini sa 74% obrađenih glasova, čime su potvrđene informacije...![]()
Željko Komšić 245.088
Bakir Izetbegović 119.499
no bitno je da je ovo najveca pobjeda sdp-a od 1945...
... i da se nista nece promjeniti.
-
zelenashica
#353 Re: Rezultati izbora
Bingo!To se znalo i prije izbora da će da ih ukradeadnan_hz wrote:Dodik krade izbore... Nebojsa i Ivanic 2% razlike...
- Zla polusestra
#354 Re: Rezultati izbora
Baš mi je drago što je SBiH izgubila. 
-
KenCo
#355 Re: Rezultati izbora
Robben wrote:Joj ovoga iz CIKa, ne zna frajer pričati...![]()
dvacet
šes
dvanes
sedamdes
precjedništvo
četresčetri
vazno da je zadovoljen nacionalni kljuc
- RIZVA
#356 Re: Rezultati izbora
bas si zlaZla polusestra wrote:Baš mi je drago što je SBiH izgubila.
-
The Silent Man
#357 Re: Rezultati izbora
Moram reći da sam apsolutno nezadovoljan rezultatima za predsjedništvo i da su oni ,pokazat će se jako štetni.
Prva stvar - u predsjedništvo ulazi neartikulisani i poseljačeni čovjek čija je jedina "zasluga" - prezime ! , koji već najavljuje da će voditi servilnu politiku i kroz redove najavljuje nove prudove ... o kriminalnom pedigreu da ne govorim.
Druga stvar iliti član - jedan također neartikulisani čaršijski mangup wannabe , koji je pokazao za 4 godine - i manje od ništa i koji služi kao neka Bošnjačka maskota ... užasna poruka hrvatskom narodu i iskreno , da sam Hrvat bio bi duboko ogorčen.
Treća stvar iliti član - Radmanović , robotiranje na Dodikov daljinski se nastavlja , bar sam se nadao da će doći Ivanić i time bar malo izbiti Dodiku kontrolu , ali eto Dodikova strahovlada se nastavlja.
Iznenađen sam podrškom koju je dobio Radončić i budite u jedno sigurni - na sljedećim izborima on je u predsjedništvu ali tada ne više Bosne i Hercegovine nego neke sbb-države.
Prva stvar - u predsjedništvo ulazi neartikulisani i poseljačeni čovjek čija je jedina "zasluga" - prezime ! , koji već najavljuje da će voditi servilnu politiku i kroz redove najavljuje nove prudove ... o kriminalnom pedigreu da ne govorim.
Druga stvar iliti član - jedan također neartikulisani čaršijski mangup wannabe , koji je pokazao za 4 godine - i manje od ništa i koji služi kao neka Bošnjačka maskota ... užasna poruka hrvatskom narodu i iskreno , da sam Hrvat bio bi duboko ogorčen.
Treća stvar iliti član - Radmanović , robotiranje na Dodikov daljinski se nastavlja , bar sam se nadao da će doći Ivanić i time bar malo izbiti Dodiku kontrolu , ali eto Dodikova strahovlada se nastavlja.
Iznenađen sam podrškom koju je dobio Radončić i budite u jedno sigurni - na sljedećim izborima on je u predsjedništvu ali tada ne više Bosne i Hercegovine nego neke sbb-države.
-
zelenashica
#358 Re: Rezultati izbora
a to sto sa ključem od dvice možemo otključati mečku koga brigaKenCo wrote:Robben wrote:Joj ovoga iz CIKa, ne zna frajer pričati...![]()
dvacet
šes
dvanes
sedamdes
precjedništvo
četresčetri
vazno da je zadovoljen nacionalni kljuc
-
stari grad Visegrad
#359 Re: Rezultati izbora
Hem si zla, hem si polusestra. Sta ces ovdje???RIZVA wrote:bas si zlaZla polusestra wrote:Baš mi je drago što je SBiH izgubila.
-
tambura
#360 Re: Rezultati izbora
Ja tek sad mislim da bi se moglo zakuhati vise nego ikad do sad.
I da ce se ista prica oko entiteta, nacionalnih interesa i dalje nastaviti i to jos zesce nego do sad, a da ce ekonomija i kriminal biti zadnja rupa na svirali, htjeo to gospon Lagumdzija ili ne tako ce mu biti nametnuto.
Razlozi za to su slijedeci.
HDZ ide u najavljenu koaliciju sa SNSD-om Dodik ce Covica podrzati za 3. entitet. COvic ce Dodika podrzati za ukidanje suda BiH i u svim ostalim njegovim atacima na BiH.
Realno govoreci Lagumdzija nece imati vremena da se bavi ekonomskom pored ove nacionalne politike koja ce mu biti nametnuta htjeo on to ili ne.
Btw kako bi se vi svi osjecali, da sada HDZ lupam stavi nekog baliju za kandidata za bosnjackog predsjednika, i svi hrvati glasaju za njeg i on pobjedi i bude bosnjacki clan a hrvati ga izabrali????
Evo razmislite...
Razlog za fustraciju hrvata je veliki Bgm i s razlogom REALNO (nisam hrvat samo da se razjasni), bojim se da ce oni sada ici maaaksimalno na sabotiranje BiH i da ce se u tome prikljuciti Miloradu, sto bi na kraju ne daj Boze moglo rezultirati ili ratom ili podjelom BiH...
Helem, ako mislite da ce biti bolje, ZIVI BILI PA VIDJELI da nece...
DAJ BOZE DA GRIJESIM ali prema vecerasnjim najavama iz, kako oni kazu, stožera HDZ-a bojim se da ne dodje do jos vecih zatetanja odnosa ili ne do Bog rat.
I da ce se ista prica oko entiteta, nacionalnih interesa i dalje nastaviti i to jos zesce nego do sad, a da ce ekonomija i kriminal biti zadnja rupa na svirali, htjeo to gospon Lagumdzija ili ne tako ce mu biti nametnuto.
HDZ ide u najavljenu koaliciju sa SNSD-om Dodik ce Covica podrzati za 3. entitet. COvic ce Dodika podrzati za ukidanje suda BiH i u svim ostalim njegovim atacima na BiH.
Realno govoreci Lagumdzija nece imati vremena da se bavi ekonomskom pored ove nacionalne politike koja ce mu biti nametnuta htjeo on to ili ne.
Btw kako bi se vi svi osjecali, da sada HDZ lupam stavi nekog baliju za kandidata za bosnjackog predsjednika, i svi hrvati glasaju za njeg i on pobjedi i bude bosnjacki clan a hrvati ga izabrali????
Evo razmislite...
Razlog za fustraciju hrvata je veliki Bgm i s razlogom REALNO (nisam hrvat samo da se razjasni), bojim se da ce oni sada ici maaaksimalno na sabotiranje BiH i da ce se u tome prikljuciti Miloradu, sto bi na kraju ne daj Boze moglo rezultirati ili ratom ili podjelom BiH...
DAJ BOZE DA GRIJESIM ali prema vecerasnjim najavama iz, kako oni kazu, stožera HDZ-a bojim se da ne dodje do jos vecih zatetanja odnosa ili ne do Bog rat.
- felipe kajetano
#361 Re: Rezultati izbora
Al Kalinic uĆera bivsim camaradima iz SDS-a 
-
hasmeta
#362 Re: Rezultati izbora
Komšić i SDP pomeli sve!!!snaga_znanja wrote:Sad gospodo sam sretan, dobili ste glasove, pobjedili ste. Brzo na posao. Jer kako sam zustro navijao za pobjedu SDP-a tako jednako mogu i da kaznim na sljedecim izborima !
- Zla polusestra
#363 Re: Rezultati izbora
Zla nisam, samo kad zatreba... a nisam ni polusestra

- BSn
#364 Re: Rezultati izbora
sta bre ovi peglaju, nek' kazu koliko ukupno, pa nek' poslije nabrajaju izborne jedinice.
- BSn
#365 Re: Rezultati izbora
felipe kajetano wrote:Al Kalinic uĆera bivsim camaradima iz SDS-a
ucera ga sds sds-u.
a-sds.
- buzzer
#366 Re: Rezultati izbora
jel' matematikologa ili opste praxe?oldschool wrote:Trebaš kod doktora, obavezno.buzzer wrote:...da je sdp mogao lezerno uzeti i mjesto bosnjackog clana predsjednistva (da im je to bilo u interesu)Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine par minuta prije ponoći je objavila nove preliminarne rezultate Općih izbora u Bosni i Hercegovini sa 74% obrađenih glasova, čime su potvrđene informacije...![]()
Željko Komšić 245.088
Bakir Izetbegović 119.499
no bitno je da je ovo najveca pobjeda sdp-a od 1945...
... i da se nista nece promjeniti.
od bolova u medjunozju jos niko nije podlegao. izabrali ste - uzivajte.
- kobe_sa
#367 Re: Rezultati izbora
To smo i zasluzili , ali neka nama Komsica , a to sto nam Saja i vlada nema vezesamo malo wrote:Sto ce ga rec, Saja pobjednik na izborima
Puuuu , jesmo nesposobni
-
zemo_online
#368 Re: Rezultati izbora
tambura wrote:Ja tek sad mislim da bi se moglo zakuhati vise nego ikad do sad.
Evo razmislite...
ma nek radi sta oce, ne moze gore od ovog dosad.
-
hasmeta
#369 Re: Rezultati izbora
SDP!!!! Walter se vratio!!!
-
zelenashica
#370 Re: Rezultati izbora
Vele stari ljudi da uvijek ima gore od goregtest01 wrote:
ma nek radi sta oce, ne moze gore od ovog dosad.
- BSn
#371 Re: Rezultati izbora
kako stojimo (mi crveni) ssve ukupno?
- slobodni armirach
#372 Re: Rezultati izbora
@tambura,
mojne se sekirati, sad prestoji borba za poslanicka mjesta ministre itd itd.
eh kad se dograbe novih mjesta, SVE ce se to zaboraviti, mislim kad Covic postane PREMIJER.
za Rat su potrebni Amerikanci
mojne se sekirati, sad prestoji borba za poslanicka mjesta ministre itd itd.
eh kad se dograbe novih mjesta, SVE ce se to zaboraviti, mislim kad Covic postane PREMIJER.
za Rat su potrebni Amerikanci
- blue_sky
#373 Re: Rezultati izbora
ma ko ti zna u ovoj guzvi, ovi zbuniTo saopstavajuBSn wrote:kako stojimo (mi crveni) ssve ukupno?
-
zavrzlama
#374 Re: Rezultati izbora
super sve ispalo....SDP ulazi u vlast i dodik dobiva probosansklog pregovaraca protiv sebe..maske se skidaju do kraja i znat cemo na cemu smo 
-
ljekar
#375 Re: Rezultati izbora
potop
pro bosanskih snaga u rŠ
pro bosanskih snaga u rŠ