Lagumdžija zgazio Radončića

Post Reply
rossoner

#351 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by rossoner »

Lagumdžija je sjajan političar! Ne može niko to poreći, ali da je uvijek iskren i pošten ne bih se složio. Prvu debatnu emisiju je govorio kako Gospodin Fahro je vrsta bogatih ljudi koje on voli jer nije upitno kako i na koji način je došao do tog bogatstva, na pošten način i nisu se nikako svađali. Čak su se smješkali jedan drugom blago. A sada odjednom kriminalac, reketaš i takve stvari. Koja logika... Ne branim ni jednog ni drugog, nedam glas ni jednom ni drugom, moj izbor je neko treći. To je nebitno, međutim. I Zlaja je veliki mudrac. Samo razmislite malo, bez pristrasnosti i emocija, ima li smisla ovo što rekoh... Lijep pozdrav svima! I dragim "socijalistima" i "ekonomima"!
rossoner

#352 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by rossoner »

Baltazar_khan wrote:Lagumaš je podero Fahru ko Hapoel Želju :D
K'o vas Bazel...
mousstapha

#353 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by mousstapha »

rossoner wrote:Lagumdžija je sjajan političar! Ne može niko to poreći, ali da je uvijek iskren i pošten ne bih se složio. Prvu debatnu emisiju je govorio kako Gospodin Fahro je vrsta bogatih ljudi koje on voli jer nije upitno kako i na koji način je došao do tog bogatstva, na pošten način i nisu se nikako svađali. Čak su se smješkali jedan drugom blago. A sada odjednom kriminalac, reketaš i takve stvari. Koja logika... Ne branim ni jednog ni drugog, nedam glas ni jednom ni drugom, moj izbor je neko treći. To je nebitno, međutim. I Zlaja je veliki mudrac. Samo razmislite malo, bez pristrasnosti i emocija, ima li smisla ovo što rekoh... Lijep pozdrav svima! I dragim "socijalistima" i "ekonomima"!
Nijw tacno. Govorio je o famoznom zakonu o porijeklu imovine i kao primjer spomenuo Radoncica. Mozda se on obogatio na potpuno legalan nacin, ali dajmo da prodje ovaj zakon pa da to i utvrdimo.
The Silent Man

#354 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by The Silent Man »

Ne kontam jel gledamo svi isti clip?
E ako ga konta ovako pregazit neće ga ugazit za 1000 godina...
"evo presude za ono što ste me stavljali na sud što sam pričao o vama da ste mafijaš i slično..."

pregaz?

no dobro,
ps. jel ko gledao Bakira na Hadzifejsu ? vidim nema o njemu teme - jao Bože mili , pa lik je izvadio oca iz zatvora, naredio kopanje tunela (babo je samo potpisao) , babo se ibreti : sine ti šta god počneš - završiš - :lol: - Bak Norris
upaljac

#355 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by upaljac »

The Silent Man wrote:Ne kontam jel gledamo svi isti clip?
"evo presude za ono što ste me stavljali na sud što sam pričao o vama da ste mafijaš i slično..."

pregaz?

no dobro,
ps. jel ko gledao Bakira na Hadzifejsu ? vidim nema o njemu teme - jao Bože mili , pa lik je izvadio oca iz zatvora, naredio kopanje tunela (babo je samo potpisao) , babo se ibreti : sine ti šta god počneš - završiš - :lol: - Bak Norris
:D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Duje Parangal

#356 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Duje Parangal »

vise je nego evidentno nakon ove emisije 60 minuta i isforsiranog, isceniranog i dogovorenog "sukoba" izmedju fahre i zlaje da su svjesni cinjenice da je njihova dogovorena koalicija provaljena i da su aranzirali mali sukob kako bi se izvukli, pogotovo kako bi se zlaja izvukao na svom mediju ftv i uz pomoc svog novinara bakira.

cuj rekao fahri da je lopov. pa nemoj zajebavat. i cuj rekao da ulazi u koaliciju sa gradjanima. jadno i prejadno. samo ne znam sta je jadnije. spremnost da se tako nisko padne samo kako bi se reklo, eto s nekim moramo u koaliciju a fahro bar dosad nije bio na vlasti ili su jadniji svi koji su kupili ovu foru. vidim da ih je na forumu tona.

drzava za covjeka. jasta je. taj covjek se zove zlaja i njegova bliza raja.
Duje Parangal

#357 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Duje Parangal »

i jos nesta o sdp-eu. ja prosto ne mogu da vjerujem da tu stranku neko smatra antinacionalistickom?! po cemu? po crvenoj boji, ikonografiji? par nemuslimanskih imena u stranci? ma dajte ljudi, oni odavno ne bastine ideje antifasizma vec nekog bosnjackog pravastva umiksanog sa kvazielitizmom da bi pokupili malo sentimentalnih glasova naivnih penzionera koji misle da oni njeguju titove tekovine i malo glasova "urbanije" raje koja konta nismo papci jer glasamo za multi kulti sdp. ta stranka je samo nacin da se zagovaraju nacionalisticki ciljevi ali da se ne ispadne papak i nacionalista. za nju ce istovremeno glasati i najveci sovinisti ali i masa naivnih penzionera i mlade urbane raje koja nema pojma o cemu se radi.

jadno na sta ljudi sve padaju. jadno i prejadno.
Za i Protiv

#358 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Za i Protiv »

Duje Parangal wrote:i jos nesta o sdp-eu. ja prosto ne mogu da vjerujem da tu stranku neko smatra antinacionalistickom?! po cemu? po crvenoj boji, ikonografiji? par nemuslimanskih imena u stranci? ma dajte ljudi, oni odavno ne bastine ideje antifasizma vec nekog bosnjackog pravastva umiksanog sa kvazielitizmom da bi pokupili malo sentimentalnih glasova naivnih penzionera koji misle da oni njeguju titove tekovine i malo glasova "urbanije" raje koja konta nismo papci jer glasamo za multi kulti sdp. ta stranka je samo nacin da se zagovaraju nacionalisticki ciljevi ali da se ne ispadne papak i nacionalista. za nju ce istovremeno glasati i najveci sovinisti ali i masa naivnih penzionera i mlade urbane raje koja nema pojma o cemu se radi.

jadno na sta ljudi sve padaju. jadno i prejadno.
Samo da jos dodam, vjerovatno jos svaki posteni radnik, demobilisani borac, velika vecina zena... :D

Ti si to bas dobro izanalizirao... cestitam :lol:
Corto Maltese

#359 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Corto Maltese »

Duje Parangal wrote:vise je nego evidentno nakon ove emisije 60 minuta i isforsiranog, isceniranog i dogovorenog "sukoba" izmedju fahre i zlaje da su svjesni cinjenice da je njihova dogovorena koalicija provaljena i da su aranzirali mali sukob kako bi se izvukli, pogotovo kako bi se zlaja izvukao na svom mediju ftv i uz pomoc svog novinara bakira.

cuj rekao fahri da je lopov. pa nemoj zajebavat. i cuj rekao da ulazi u koaliciju sa gradjanima. jadno i prejadno. samo ne znam sta je jadnije. spremnost da se tako nisko padne samo kako bi se reklo, eto s nekim moramo u koaliciju a fahro bar dosad nije bio na vlasti ili su jadniji svi koji su kupili ovu foru. vidim da ih je na forumu tona.

drzava za covjeka. jasta je. taj covjek se zove zlaja i njegova bliza raja.
"Koalicija sa građanima", "Ugovor sa narodom", ko bi se snašao u svim, tako različitim parolama.
Corto Maltese

#360 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Corto Maltese »

The Silent Man wrote:Ne kontam jel gledamo svi isti clip?

pregaz?

no dobro,
Prejako. Kud ti nisi bio u 60 Minuta umjesto Komše :(
Moj stav

#361 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Moj stav »

Drago mi je da Lagumdzija slusa svoje glasace, jer bi bila izdaja da se ulazao Fahri. I dobro tempirano, jer je kupio vrijeme da ga Avaz ne dere mjesec dana, ovako ce samo jedan dan biti LICNOST DANA :-)

Uz duzno postaovanje, meni Fahro nije mrzak, ali ga se stvarno bojim radi njegove veze sa mafijom i zaboli njega za BiH...da li ste to primejtili samo Fedreacija i Bosnjaci.

Super bi parirao Dodiku, tj. redovno citam Avaz spominju ga smao kada moraju....lagano.

Zlaja svaka cast !
karanana

#362 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by karanana »

ovi su prije debate bili spremni za napad jedan na drugog. od 10ak papira koje su imali pred sobom i jedan i drugi, ispade da je preko pola papira na stolu dokumentacija koja ce blatiti drugog.
ili je konflikt isceniran, ili su znali da ce puknuti i imali su prst na obaracu.
Corto Maltese

#363 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Corto Maltese »

karanana wrote:ovi su prije debate bili spremni za napad jedan na drugog. od 10ak papira koje su imali pred sobom i jedan i drugi, ispade da je preko pola papira na stolu dokumentacija koja ce blatiti drugog.
ili je konflikt isceniran, ili su znali da ce puknuti i imali su prst na obaracu.
A dobitnik debate je Tihić. Da je on došao u studio, ova dvojica bi se okrenula na njega, a ovako ih je okrenuo jednog prema drugom. Sve ostalo bi bilo preofirno.
za_sada_bez_dobrog_nicka

#364 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Prvi put da je neko u ovoj državi MAFIJAŠU u lice rekao ko je i što je!

A Radončić samo treba reći kako je stekao prvi milion, ostali su nebitni...
Corto Maltese

#365 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Corto Maltese »

za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Prvi put da je neko u ovoj državi MAFIJAŠU u lice rekao ko je i što je!

A Radončić samo treba reći kako je stekao prvi milion, ostali su nebitni...
Smanji doživljaj. Lagumdžija mu je to rekao barem osam puta do sada, o čemu svjedoče i brojne tužbe kojima je mahao u emisiji. Slobodna Bosna, Dani, Oslobođenje, su prodavali primjerke svojih izdanja koji su se bavili Radončičevim mutnim deal-ovima i ničim više. Odavno nije junak onaj ko Radončiću kaže da je lopov, junak će biti onaj ko Radončića strpa u zatvor.
mirnisan

#366 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by mirnisan »

Corto Maltese wrote:Smanji doživljaj. Lagumdžija mu je to rekao barem osam puta do sada, o čemu svjedoče i brojne tužbe kojima je mahao u emisiji. Slobodna Bosna, Dani, Oslobođenje, su prodavali primjerke svojih izdanja koji su se bavili Radončičevim mutnim deal-ovima i ničim više. Odavno nije junak onaj ko Radončiću kaže da je lopov, junak će biti onaj ko Radončića strpa u zatvor.
e,zato on i ulazi u politiku.mora da legalizuje lopovluk,baš kao i lijanović. :run:
Corto Maltese

#367 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Corto Maltese »

mirnisan wrote:
Corto Maltese wrote:Smanji doživljaj. Lagumdžija mu je to rekao barem osam puta do sada, o čemu svjedoče i brojne tužbe kojima je mahao u emisiji. Slobodna Bosna, Dani, Oslobođenje, su prodavali primjerke svojih izdanja koji su se bavili Radončičevim mutnim deal-ovima i ničim više. Odavno nije junak onaj ko Radončiću kaže da je lopov, junak će biti onaj ko Radončića strpa u zatvor.
e,zato on i ulazi u politiku.mora da legalizuje lopovluk,baš kao i lijanović. :run:
Baš kao i Bogoljub Karić, svojevremeno u Srbiji. Nadam se da će im cijeli politički put biti isti.
tabloid

#368 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by tabloid »

Vernes_AMG wrote:usutise se kad je Zlatko rekao gdje zavrsi njegova poslanicka plata , i koliko je dosad dao u dobrotvorne svrhe :)
Ma netreba se brinuti za faraona Lagumdziju.Navukao je on sebi novaca od Zulfikarpašića i njegove imovine,lahko je onda davati poslanicke plate u dobrotvorne svrhe.Zbog toga ga je tuzila rodbina od Zulfikarpasica,afera Testament.
8. sekretar SKOJ-a

#369 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

BMK što je ovo bila samo predstava.

Ja znam da Lagumdžija i Komšić imaju najbolje planove kako da nas izvuku iz vanaGo.

Kao što ja ostajem kod glasanja za SDP, tako će i ini Fahrovci uprkos svemu glasati za SBB.

Ne bi me čudilo ni to da je krahiranje ''aprilsko-travanjskog paketa'' bilo samo predstava, ali za nekoga drugog.
hare116

#370 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by hare116 »

zilla_ wrote:Moj glas ide za SDP i svaki normalan mladi čovjek trebao bi glasati za njih...

Fahrudin Radončić bi bio najveće zlo za ovu zemlju ako bi ušao u vlast... Koja je to sirovina od čovjeka... Samom pojavom sve mi zgadi...
:thumbup: :bih: :run:
mene su prijavili u SBB bez mog znanja i kad su me poceli zivkati na mob i slati mi sms
lijepo ih nazovem (call centar) i kazem da je doslo do zabune da nisam njihov clan i zamolio da me izbrisu sa "spiska" kad teta na telefonu me napade "...mi netrebamo takve clanove kao vi, maldi a glupi..." svasta mi se nalajala
na kraju sam planuo i rekao joj ovo isto da kad vidim tog covjeka povraca mi se...
riko-ga

#371 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by riko-ga »

Samo me zanima cija je ovo zgrada i po cemu g-spon Lagumdzija ubire toliku kiriju na izdavanje iste.

Image

I usput vrlo dobro se sjecam kada je gospodin Lagumdzja davao razne epitete braniocima ove drzave.Neko je zaboravio neko nije .Idemo dalje
milaa

#372 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by milaa »

.
Last edited by milaa on 12/03/2012 13:43, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#373 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by VjecitiStudent »

Impresionira ogroman broj novih forumasa na ovoj temi. :D
riko-ga

#374 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by riko-ga »

VjecitiStudent wrote:Impresionira ogroman broj novih forumasa na ovoj temi. :D

Diktatura Proleterijata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
romulirem

#375 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by romulirem »