Srpski narod u BiH
- sodom
#351 Re: Srpski narod u BiH
tamo su vehabije, extremisti, islamisti, đe će tamo... 
- Cyber-harambashica
#352 Re: Srpski narod u BiH
bas si mucak...
ja ne idem u zemlju u kojoj se zene javno kamenuju ili na bilo kakav nacin grozno prema zenama ophodi.
Bio to Teheran, Trstenik ili Toulouse
ja ne idem u zemlju u kojoj se zene javno kamenuju ili na bilo kakav nacin grozno prema zenama ophodi.
- Cyber-harambashica
#353 Re: Srpski narod u BiH
nit njih ne zelim da sretnem nit dogmaticare,fashiste, nista sto je ekstremno,sodom wrote:tamo su vehabije, extremisti, islamisti, đe će tamo...
-
Bodkin
#354 Re: Srpski narod u BiH
ako nisi skontala ja sam pitao za ove sto govore u SUPERLATIVIMA.ma ajd nebitno,svaki put kad napisem post samo se nerviram odgovorimaCyber-harambashica wrote:bas si mucak...
- Cyber-harambashica
#355 Re: Srpski narod u BiH
ma i ja...Bodkin wrote:ako nisi skontala ja sam pitao za ove sto govore u SUPERLATIVIMA.ma ajd nebitno,svaki put kad napisem post samo se nerviram odgovorimaCyber-harambashica wrote:bas si mucak...
- Zla polusestra
#356 Re: Srpski narod u BiH
Da se ljudi konačno okrenu ka budućnosti, a zakopaju prošlost. Znam da je to lako reći, a teško uraditi, jer krv se teško pere, ali možemo bar pokušati. Pa nećemo valjda i za 200-300 godina biti divljaci, koji se međusobno ubijaju i mrze, dok ostatak svijeta bude išao na godišnji odmor u svemir.BHCluster wrote:I sta je solucija?Zla polusestra wrote:Zbog nacionalista.
- bingov buraz
#357 Re: Srpski narod u BiH
Ti si bio?Podijeli utiske ako nije zahmetli previse...Bodkin wrote: p.s.koliko je od vas sto govorite o Teheranu u superlativima bilo tamo?
Nisam govorio u superlativima ali pretpostavljam da se i na mene odnosi pa da napisem kad se spomene Iran i kultura istog ustanes i naklonis se pa se ne moze ni u snu porediti sa Sarajevom nazalost,sto se tice politickog uredjenja istog prepustam Irancima da izaberu isti ako im kad dosade mule ne sumnjam da ce ih skinuti za par dana kao sto su i saha Rezu-i opet ne stoji poredjenje sa nama jer mi na ulice ne izlazimo ni kad nam seru po glavi.
- jutarnji
#358 Re: Srpski narod u BiH
Ja se opet sav sjebem kad mi neka debela crnkinja pogleda pasos i kaze...interesting...Zla polusestra wrote:@ pustopoljina,
A tek kako su me gledali na aerodromu![]()
Na komentare i pitanja o "third world country" odgovorim kulturno sa "fuck off", pocesem se po jajima i produzim
Last edited by jutarnji on 22/08/2010 21:06, edited 1 time in total.
- Zla polusestra
#359 Re: Srpski narod u BiH
žena u evropi

žene u S.Arabiji

žene u S.Arabiji

- Cyber-harambashica
#360 Re: Srpski narod u BiH
To je vec druga tema
imas li sliku srpske zene...
imas li sliku srpske zene...
- jutarnji
#361 Re: Srpski narod u BiH
Pa nisu bas sve tako emancipovane...necemo tako Dino!!!Zla polusestra wrote:žena u evropi

Ovoj je sevap burku nataket`
- Zla polusestra
#362 Re: Srpski narod u BiH
- pustopoljina
#363 Re: Srpski narod u BiH
nek'si nas nasmijala s tim slikama...mada bi mi bilo draze da si musko...nekako mi tesko podnijeti kad zensko nema veze s vezom
jest,i ja bas tako u zapadnoj europi izgledam kao manekenka,setam se u minicu na stilettos, a pod levom miskom ugovor od tri milijarde eura...sitnica...
evo ti i cyber moze potvrditi- zar ne?
jest,i ja bas tako u zapadnoj europi izgledam kao manekenka,setam se u minicu na stilettos, a pod levom miskom ugovor od tri milijarde eura...sitnica...
evo ti i cyber moze potvrditi- zar ne?
- Cyber-harambashica
#364 Re: Srpski narod u BiH
Pa ja pod levom miskom nosim NIVEA-torbu sa vlaznim maramicama, 3 flase vode, tuperware sa keksom i jabukama i bas ne izgledam ko manekenka....ali uvek high-heels...
Ali, ismijavati zene u S.A. je stvarno ruzno
Ali, ismijavati zene u S.A. je stvarno ruzno
- pustopoljina
#365 Re: Srpski narod u BiH
najvise sebe ismijava.
-
rahmanjin
#366 Re: Srpski narod u BiH
Problem u svim narodima na Balkanu, pa tako i u srpskom je taj sto uglavnom se ne prica o greskama i negativnostima u svom narodu nego kad se pocne pricati onda ide ona standardna ma jest ali znas anamo oni sta su oni radili ili sta nam sad rade.Znaci, nema dovoljno kritike svog naroda. Bio sam i u Beogradu i u Zagrebu, u Sarajevu zivim i ovo sto govorim sam se uvjerio licno. U manjim mjestima je jos gore. Jaka je jos uvijek nacionalisticka propaganda, vjerske zajednice se mjesaju u politiku i u svaku poru zivota i dok je tako nema nama svima napredka.
- Zla polusestra
#367 Re: Srpski narod u BiH
Ne ismijavam žene u S.A. nego ih žalim.
-
harisl
#368 Re: Srpski narod u BiH
Ja sam dao jedan komentar povodom povrsnog zakljucivanja - valjda ljudima nisu bile dostupne informacije, sta li. Kada je CNN obradjivao tu temu (kamenovanje zene), oni su pozvali u studio ambasadora Irana i neku feministkinju (Iranka, ali sada zivi u SAD-u). Ambasador se ogradio od kamenovanja i rekao da Teheran nema nista sa tim, ali da postoji jos uvijek jak 'plemenski' uticaj na nekim selima i da ce Teheran, zbog sve hampe koja se digla u svijetu to kamenovanje pokusati da sprijeci. Znaci, zakljucak da 'u Iranu kamenuju zene' nije tacan (bilo gdje u svijetu mozes nekom kamenom razbiti glavu).
U SAD-u sam studirao sa cetri Iranaca od kojih sada dvoje predaje na univerzitetima (jedna je bila djevojka). Jedinu razliku koju sam vidio izmedju mene, amerikanaca i njih je sto su oni (iranci) bili kulturniji (ispeglane kosulje, uvijek uljudni i tako to) i sto su manje pili (jedan je mogao dobro popiti). U razgovoru sa njima nisam primijetio nikakve radikalne momente. Predstavljam 'prototip' umjerenog Bosanca (citav zivot sam proveo na potezu izmedju Kovaca i Malte, zavrsio II gimanziju i pola masinstva prije rata u Sarajevu, pijem, pusim, kad mogu kockam) tako da sam sebe iskoristio kao jedinicu za mjerenje opakosti Iranaca.
U Iranu nisam bio, ali voli bih otici (mada vjerovatno nikada necu). Svjetlosnim godinama su ispred nas u nauci, istoriji i kulturi.
Politicki sistem tamo mi se ne svidja, ali politicki sistem se moze promijeniti... A nismo ni mi neki uzor normalnog drustva da se ugledaju na nas...
U SAD-u sam studirao sa cetri Iranaca od kojih sada dvoje predaje na univerzitetima (jedna je bila djevojka). Jedinu razliku koju sam vidio izmedju mene, amerikanaca i njih je sto su oni (iranci) bili kulturniji (ispeglane kosulje, uvijek uljudni i tako to) i sto su manje pili (jedan je mogao dobro popiti). U razgovoru sa njima nisam primijetio nikakve radikalne momente. Predstavljam 'prototip' umjerenog Bosanca (citav zivot sam proveo na potezu izmedju Kovaca i Malte, zavrsio II gimanziju i pola masinstva prije rata u Sarajevu, pijem, pusim, kad mogu kockam) tako da sam sebe iskoristio kao jedinicu za mjerenje opakosti Iranaca.
U Iranu nisam bio, ali voli bih otici (mada vjerovatno nikada necu). Svjetlosnim godinama su ispred nas u nauci, istoriji i kulturi.
Politicki sistem tamo mi se ne svidja, ali politicki sistem se moze promijeniti... A nismo ni mi neki uzor normalnog drustva da se ugledaju na nas...
- pustopoljina
#369 Re: Srpski narod u BiH
ismijavas. da ih zalis, znala bi nesto vise o njima,od izguglati sliku...a mozda bi...ko to zna...sa jednom u svom zivotu i koju rijec izmijenila.
- Zlata M.
#370 Re: Srpski narod u BiH
zena u EvropiZla polusestra wrote:
žene u S.Arabiji![]()

zena u Evropi

zena u Evropi

... kad vec zalimo, rekoh ... ima i u blizoj okolini.
- Zla polusestra
#371 Re: Srpski narod u BiH
Imamo i u bližoj okolini onih koje žalimo. Ali ne žalimo sve. A u S.A. sve žene su generalno za željenje. 
- pustopoljina
#372 Re: Srpski narod u BiH
sta bi frojd rekao na ovaj tvoj lapsusZla polusestra wrote:Imamo i u bližoj okolini onih koje žalimo. Ali ne žalimo sve. A u S.A. sve žene su generalno za željenje.
- Zla polusestra
#373 Re: Srpski narod u BiH
objasni
- pustopoljina
#374 Re: Srpski narod u BiH
daj zenska glavo...nisam ti ja ovdje 1000 zasto 1000zato.
posalji mi PP za takva pitanja, da mogu od srca da ti kazem
posalji mi PP za takva pitanja, da mogu od srca da ti kazem
- Bosnolog
#375 Re: Srpski narod u BiH
Ja bih prije rekao da tvoj nik govori koga treba zaliti ,.......Zla polusestra wrote:Ne ismijavam žene u S.A. nego ih žalim.