Trasimaco wrote:Iskusnije.
sjeca li se iko one Argentinke iz `98-me
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Trasimaco wrote:Iskusnije.
F.G.R. wrote: Hvala, nakon 12 godina da ih vidim![]()
![]()
![]()
....kako nema slike nigdje

Sunrise00 wrote:srednja zalostTrasimaco wrote:
Holy shit!seljanka
Lakat Jebić wrote:Sunrise00 wrote:
srednja zalostseljanka
vjerovatno, ali ova argentinka je ljepsaSunrise00 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel' na isto mislimo![]()
Možda jeste mlada, ne znam koliko ima godina, ali zar u njenim očima ne vidiš potencijal??? Za 4 godine kad SP bude u Brazilu ona će na tribinama biti prava mačkica i onda će ti biti drago što znaš o kojoj se curi radi. Moći ćeš se pohvaliti prijateljima kad gledali slike navijačica sa SP2014 : "Vi pojma nemate, ja nju znam još od JAR-a".Vjeruj! wrote:To neko dijete, ima jedno 14 godina.
Cuj relacija vjecna vatra - bascarsija. Pa ne izlazim ni na prozor zbog kompleksaNuclear Winter wrote:Koji kompleksi kod ovih internet hanuma.Ljudi ba ukinuše nam vize za Brazil,fino prodat sve naći kakvu GROMOVITU guzatu brazilku i rahat umrijet![]()
A ove "naše" hanumice nek`se kolutaju na relaciji vječna vatra-baščaršija,i nek nabijaju po 3000 post-ova.
Sunrise00 wrote:Cuj relacija vjecna vatra - bascarsija. Pa ne izlazim ni na prozor zbog kompleksaNuclear Winter wrote:Koji kompleksi kod ovih internet hanuma.Ljudi ba ukinuše nam vize za Brazil,fino prodat sve naći kakvu GROMOVITU guzatu brazilku i rahat umrijet![]()
A ove "naše" hanumice nek`se kolutaju na relaciji vječna vatra-baščaršija,i nek nabijaju po 3000 post-ova.
Neka, hvala.student001 wrote:
Možda jeste mlada, ne znam koliko ima godina, ali zar u njenim očima ne vidiš potencijal??? Za 4 godine kad SP bude u Brazilu ona će na tribinama biti prava mačkica i onda će ti biti drago što znaš o kojoj se curi radi. Moći ćeš se pohvaliti prijateljima kad gledali slike navijačica sa SP2014 : "Vi pojma nemate, ja nju znam još od JAR-a".
Pa mora malo safta, ne može samo mesohz__semir wrote:Manje priče, viša slika
Davite nas bezveze, pogotovo ove hanume.
student001 wrote:Možda jeste mlada, ne znam koliko ima godina, ali zar u njenim očima ne vidiš potencijal??? Za 4 godine kad SP bude u Brazilu ona će na tribinama biti prava mačkica i onda će ti biti drago što znaš o kojoj se curi radi. Moći ćeš se pohvaliti prijateljima kad gledali slike navijačica sa SP2014 : "Vi pojma nemate, ja nju znam još od JAR-a".Vjeruj! wrote:To neko dijete, ima jedno 14 godina.
Saft treba da bude sočan i slatkast, a ne gorak i ljut (od ljubomore)nellington wrote:Pa mora malo safta, ne može samo mesohz__semir wrote:Manje priče, viša slika
Davite nas bezveze, pogotovo ove hanume.![]()

nellington wrote:Švedska, Češka na svjetskomMora da su se direktno plasirali u finale
![]()
Hajd' neka, bar ih je fino vidjeti
@Sunrise: pusti zle jezike, neka te - ima nas par koji te čuvamo
2407 wrote:Svedska, Liverpool, Kolumbija, Ceska... vidi se da je zesnsko postavljalo slike![]()
![]()
Ali mogu ti reci da ti je izbor odlican