Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
zonbirile

#351 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

pošto je sve đabe,prosurfajte imovinu njegovog menađera i prevodioca Sabo-o u Zagrebu.Ljudskoj gluposti nikad kraja.Treba insistirati na dejstvu organa reda,tužilaštva i ostalih.
citizen1

#352 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by citizen1 »

pozz zanima me dali me moze izljeciti od kredita posto me tusi ovaj kredit nemogu spavat i pocela mije rasti bjela kosa na glavi.ako mene uspije izleciti onda cemo ga fino za rukicu i odvesti do rajfajzen banke da pomiluje zidove i eto mozda nam svima halale kredite.
amperba

#353 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by amperba »

vama ne vrijedi govoriti idite i uvjerite se.neko je predlozio da se uradi anketa.svaka cast za prijedlog.
s tim da nas narod voli vise ovako da sa daljine procjenjuje.sumnjam da ce iko i pokusati da ucini takvo sto!
vidim i da vam je fazon preskakati reakciju na bilo sta pozitivno ovdje sto se napise o Torabiju ili o napretku,poboljsanju ili kako god hocete.
neko je pomenuo imovinu Asada,pa ajde gdje ste vidjeli arapa u Evropi a da nema ko zna koliko love i imovine?
to uopce ne mora da znaci da je tu imovinu stekao sa Mekijem.znaci ukoliko takvo nesto tvrdis,prvo molim te,ako vec sumnjas u sve to odakle mu i kako mu,provjeri datume od kada posjeduje tu imovinu?imaj na umu da je Torabija tri ili cetiri puta doveo u Zg.Znaci racunaj na imovinu uzetu u tom periodu pa nam javi :)
Asad posjedjuje svoju vlastitu firmu u Zg i ako se ne varam naziv je Europa Trade ili tako nesto.
imao sam priliku razgovarati s njim i prije nego je dosao ovdje,covjek je veoma susretljiv sto se svega tice.
neki od vas odu jednom i misle da ce odma da primijete nesto,nema sanse,jos pogotovo ako ste sumnjicavi i sto bi primijetili sebi cete reci da niste.uostalom necu puno da ulazim u takvu temu jer gubi smisao.
znaci drzimo se toga da vidimo koliko ko napreduje,koliko je tretmana potrebno da bi se osjetila promjena,ipak svaki organizam je drugaciji..itd itd.
citao sam da su jos neke osobe imale napretka i veoma mi je drago zbog toga.
sto se mene tice,mogu samo reci da sam zadovoljan ovime sto sam postigao.sta god da pomenem sad napredak neki,drugi ce se naci da bi me osporili...tako da nema svrhe da kazem u detalje.

@deseta : ima kakvih vijesti?

sretno vam
Atzzo

#354 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Atzzo »

Čovjek upravo gostuje na pinkBH. :thumbup:
smoki_choko

#355 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by smoki_choko »

Atzzo wrote:Čovjek upravo gostuje na pinkBH. :thumbup:
blago nama :roll:
Sahbaz12

#356 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Sahbaz12 »

alcho wrote:A jel on lijeci samo ljude? Meni nesto kucka u autu dok vozim pa sam mislio da odem kod torabija. Dva majstora su do sada gledala i nisu znali naci kvar, pa kontam da ce torabi znati to rijesiti.
Ma ne treba ti on,to ti kucka poklopac od akumulatora. :wink:
:bih:
citizen1

#357 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by citizen1 »

citizen1 wrote:pozz zanima me dali me moze izljeciti od kredita posto me tusi ovaj kredit nemogu spavat i pocela mije rasti bjela kosa na glavi.ako mene uspije izleciti onda cemo ga fino za rukicu i odvesti do rajfajzen banke da pomiluje zidove i eto mozda nam svima halale kredite.

pa ljudi da je to tako kao sto pricaju pa to bi napravilo haos u svjetu u potraznji za njim.ja mislim da JE ON KO I NASE HODJE STO LJECE .VJERUJEM DA NEKE OSOBE MOGU PSIHICKI UTJECATI NA NEKOGA AL DA LJECI STISKOM RUKA BJAZIIIIIIIII BA .OSIM AKO NIJE USKRSNUO ONAJKO NETREBA PA NAM SE BLIZI SUDNJI DAN.CCCC TREBALO BIH GA ODVESTI U NAS PRLAMENT DASE RUKUJE SA NASIM POLITICARIMA ONDA BIH SE MOZDA MOGLI UVJERITI.
Sahbaz12

#358 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Sahbaz12 »

citizen1 wrote:
citizen1 wrote:pozz zanima me dali me moze izljeciti od kredita posto me tusi ovaj kredit nemogu spavat i pocela mije rasti bjela kosa na glavi.ako mene uspije izleciti onda cemo ga fino za rukicu i odvesti do rajfajzen banke da pomiluje zidove i eto mozda nam svima halale kredite.

pa ljudi da je to tako kao sto pricaju pa to bi napravilo haos u svjetu u potraznji za njim.ja mislim da JE ON KO I NASE HODJE STO LJECE .VJERUJEM DA NEKE OSOBE MOGU PSIHICKI UTJECATI NA NEKOGA AL DA LJECI STISKOM RUKA BJAZIIIIIIIII BA .OSIM AKO NIJE USKRSNUO ONAJKO NETREBA PA NAM SE BLIZI SUDNJI DAN.CCCC TREBALO BIH GA ODVESTI U NAS PRLAMENT DASE RUKUJE SA NASIM POLITICARIMA ONDA BIH SE MOZDA MOGLI UVJERITI.
Ti si izgleda cesto bjezao sa casova maternjeg jezika u skoli... :lol: :lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#359 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by plain vanilla »

E, bas tako.
Da lijeci nepismenost moglo bi dosta forumasa, onako dzematile, na liječenje. :-)

A samo ko je bio bolestan, i ko je obilazio ljekare, zna zasto sada ide u Zetru. Ne daj Boze biti bolestan. Ako pomogne ijednom insanu, hvala mu.
emigrazione

#360 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by emigrazione »

Prica se po mahali da je resetovao nekakvu vidovitu bebu ili bibu ili tako nesto. Zna li neko nesto vise o tome
apreusi

#361 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by apreusi »

Kad bi svako od nas mogao kao torabi makar svojim najblizim dati sabur, nadu i malo srece u zivotu ovaj svjet bi bio puno ljepsi.
neprilagodjena

#362 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by neprilagodjena »

apreusi wrote:Kad bi svako od nas mogao kao torabi makar svojim najblizim dati sabur, nadu i malo srece u zivotu ovaj svjet bi bio puno ljepsi.
Kad bi svi prevaranti kao Torabi dobili sto zasluzuju,ovaj svjet bi bio puno ljepsi :D
apreusi

#363 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by apreusi »

neprilagodjena wrote:
apreusi wrote:Kad bi svako od nas mogao kao torabi makar svojim najblizim dati sabur, nadu i malo srece u zivotu ovaj svjet bi bio puno ljepsi.
Kad bi svi prevaranti kao Torabi dobili sto zasluzuju,ovaj svjet bi bio puno ljepsi :D
I kod nas vrijedi ono;Nevin dok se ne dokaze suprotno. ...
zonbirile

#364 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

ljudi moji dokle ide bezobrazluk,sada liječi i preko slike.Ima li iko normalan u ovoj napačenoj zemlji.
Bitte_Halt_ja_ja

#365 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

zonbirile wrote:ljudi moji dokle ide bezobrazluk,sada liječi i preko slike.Ima li iko normalan u ovoj napačenoj zemlji.
vidis da ljudi vise vole magije sa 5 planeta nego zdrav razum. Ispade ako ne vjerujes glupostima da si losa osoba a onaj ko daje ljudima laznu nadu je boziji iscjeljitelj. Pored toliko knjiga, interneta i raznih mogucnosti obrazovanja i informisanja oni i dalje trce prvom koji im obecava nemoguce. Ne smetaju mi bolesni ljudi koji traze nadu u svemu tome nego 90% onih sto odu jer ih nokat boli.

Zamislite samo kad ovakav sharlatan dodje prije 1500 ili 2000 godin,a kad je mogucnost informisanja i obrazovanja stotinama puta bila manja a ljudi jedno 200 puta lakovjerniji sta se iz toga sve rodilo....a cek...vec znamo
zonbirile

#366 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

Bitte_Halt_ja_ja wrote:
zonbirile wrote:ljudi moji dokle ide bezobrazluk,sada liječi i preko slike.Ima li iko normalan u ovoj napačenoj zemlji.
vidis da ljudi vise vole magije sa 5 planeta nego zdrav razum. Ispade ako ne vjerujes glupostima da si losa osoba a onaj ko daje ljudima laznu nadu je boziji iscjeljitelj. Pored toliko knjiga, interneta i raznih mogucnosti obrazovanja i informisanja oni i dalje trce prvom koji im obecava nemoguce. Ne smetaju mi bolesni ljudi koji traze nadu u svemu tome nego 90% onih sto odu jer ih nokat boli.

Zamislite samo kad ovakav sharlatan dodje prije 1500 ili 2000 godin,a kad je mogucnost informisanja i obrazovanja stotinama puta bila manja a ljudi jedno 200 puta lakovjerniji sta se iz toga sve rodilo....a cek...vec znamo
----------------------------------------
jah,sada je jasnije i političko djelovanje na ovim prostorima
InstruktorRonjenja

#367 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by InstruktorRonjenja »

mene stid gledati ovo na televiziji....
Biznis

#368 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Biznis »

Na sta je spao Hazifejzovic...nevjerovatno.

Jos ga toliko hvali i reklamira a ovaj mu prica o bicima sa pet planeta koji imaju kozu slicnu oklopu kornjace i kako su mu u 50toj godni rekli da mora lijeciti ljude i jos mu prilikom posjeta govore da to Bog tako hoce...heeeeeeeeeej gluposti ljudska zbilja si beskonacna.

Najjaci mi je bio komentar Senadov kako su malobrojni oni koji ne vjeruju u Torabija i Mekijeva opaska da u njega ne vjeruju samo zli ljudi, nevjernici i sl. Semir Osmanagic br.2.
denis.istok

#369 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by denis.istok »

emigrazione wrote:Prica se po mahali da je resetovao nekakvu vidovitu bebu ili bibu ili tako nesto. Zna li neko nesto vise o tome
haha i ja sam isto cuo od par osoba :D

kao dosla kod njega da "pokupi" tu energiju a izasla "resetovana" bas kako kazes :)

ima li neko da je isao i da ima kakvo poboljsanje, mislio sam pola familije voditi ali sad su kraci termini a i vrijeme ruzno :(
psydelija

#370 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psydelija »

dok je veka bice i leka, ali ne kod mekija 100%.

mekija tarabu bi na zapadu ili japanu gomlj*vom motkom najurili vani.
hotazmaj

#371 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by hotazmaj »

Image

:lol:
O'zone
Globalni moderator

#372 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by O'zone »

Biznis wrote:Na sta je spao Hazifejzovic...nevjerovatno.

Jos ga toliko hvali i reklamira a ovaj mu prica o bicima sa pet planeta koji imaju kozu slicnu oklopu kornjace i kako su mu u 50toj godni rekli da mora lijeciti ljude i jos mu prilikom posjeta govore da to Bog tako hoce...heeeeeeeeeej gluposti ljudska zbilja si beskonacna.

Najjaci mi je bio komentar Senadov kako su malobrojni oni koji ne vjeruju u Torabija i Mekijeva opaska da u njega ne vjeruju samo zli ljudi, nevjernici i sl. Semir Osmanagic br.2.

Da,da zovu se Mikelanđelo, Leonardo, Donatelo i Rafaelo i tu i tamo se pojavio njihov učitelj Splinter.
Bitte_Halt_ja_ja

#373 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Biznis wrote:Na sta je spao Hazifejzovic...nevjerovatno.

jao jao jaaaooo :(((((((( pa jao :( kako su samo nadrealisti sa Culibrkom pogodili svu glupost ovog prostora...
nurko

#374 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by nurko »

hepek je mala maca za mekija
The Nightwatchman

#375 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by The Nightwatchman »

kakvo nevjerovatno podobno i milo stado ovaca. ostavljam sve i postajem čoban.
Locked