Ima li sta mrsavo sa guzovima i velikim sisama?
Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#351 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Manje generalizacije, vise ovih slika od ovih taman
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#352 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Sta se sve ovdje moze procitati, ja mislim da bi se okrugli stol psihologa trebao sazvati da rastumaci sve ove ideje.
@justice_c - jos jednom uvrijedi nekoga kao sto si rascupanu, i slijedi ti ban
-
sabanss
#353 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Nema, sise i guzove vecinom cini masno tkivomadner wrote: Ima li sta mrsavo sa guzovima i velikim sisama?
-
justice_c
#354 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ma daj, vecina zena to iskusi barem jednom u zivotu ako naleti na nekog nesigurnog debila ...Njanjo wrote:ma vidis da je ona to iskusila na svojoj kozi pa sad "zastupa" misljenje svih cura kao lafo :S nidje veze
- madner
#355 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ima onih debeljuca kad tek smrsaju, da ne povjerujessabanss wrote:Nema, sise i guzove vecinom cini masno tkivomadner wrote: Ima li sta mrsavo sa guzovima i velikim sisama?
-
Officer Crabtree
#356 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Čuj, da sam nesiguran, a možda i jesam, lakše mi je otimat mobitel, zatvarat u kuću, udarit šakom nego je natjerat da se udeblja.Ma daj, vecina zena to iskusi barem jednom u zivotu ako naleti na nekog nesigurnog debila ...
Nije produktivno, na kraju imam neku koja mi se ne sviđa, takva može ić i drugima.
Mislim da vi pak tražite izgovor da se udebljate (da ne smršate).
-
MUNAFIK
#357 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
jel se meni cini ili se danas normalne djevojke bez viska kilograma, gdje nista ne kipi i ne visi, kojima noge nisu 'balvani' smatraju mrsavicama ili ti skiny, izgleda da je tako... iskustvo mi potvrdjuje da je izgleda to istina.
-
Njanjo
#358 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
madner wrote:Manje generalizacije, vise ovih slika od ovih taman![]()
samo za tebe...meni idealna

eh eto malo da se oraspolozis, znam da se ja raspolozim kad got je vidim
- Mis mekinjas
#359 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Hm, ko to mene uvrijedio? Pa Lady intervenira.......
a i postanu debele
Pa normalno, jedva čekaju, da im napravi dijete, i da ga dodatno unesreće.....Officer Crabtree wrote:Čuj, da sam nesiguran, a možda i jesam, lakše mi je otimat mobitel, zatvarat u kuću, udarit šakom nego je natjerat da se udeblja.Ma daj, vecina zena to iskusi barem jednom u zivotu ako naleti na nekog nesigurnog debila ...
Nije produktivno, na kraju imam neku koja mi se ne sviđa, takva može ić i drugima.
Mislim da vi pak tražite izgovor da se udebljate (da ne smršate).
-
Officer Crabtree
#360 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
beyond ovoga nema dalje na temijel se meni cini ili se danas normalne djevojke bez viska kilograma, gdje nista ne kipi i ne visi, kojima noge nisu 'balvani' smatraju mrsavicama ili ti skiny, izgleda da je tako... iskustvo mi potvrdjuje da je izgleda to istina.
-
justice_c
#361 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ladyblue ja nisam koristila vulgarne rijeci kao Rascupana, i ona je ta koja je prva spomenula necije komplekse, a zasto je opomena upuchena meni? Ja sam samo odgovorila istom dozom agresivnosti :S I don't get it.ladyblue18 wrote:![]()
![]()
odavno nije bilo jace teme na forumu
![]()
Sta se sve ovdje moze procitati, ja mislim da bi se okrugli stol psihologa trebao sazvati da rastumaci sve ove ideje.
@justice_c - jos jednom uvrijedi nekoga kao sto si rascupanu, i slijedi ti ban
-
Ljubicasta27
#362 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ocito jeste...to da se ove "malo punije" ne bi osjecale ugrozenima...MUNAFIK wrote:jel se meni cini ili se danas normalne djevojke bez viska kilograma, gdje nista ne kipi i ne visi, kojima noge nisu 'balvani' smatraju mrsavicama ili ti skiny, izgleda da je tako... iskustvo mi potvrdjuje da je izgleda to istina.
-
Officer Crabtree
#363 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ljubicasta27 wrote:Ocito jeste...to da se ove "malo punije" ne bi osjecale ugrozenima...MUNAFIK wrote:jel se meni cini ili se danas normalne djevojke bez viska kilograma, gdje nista ne kipi i ne visi, kojima noge nisu 'balvani' smatraju mrsavicama ili ti skiny, izgleda da je tako... iskustvo mi potvrdjuje da je izgleda to istina.
izgleda da ima beyond
čitate li vi šta pišete?
- Mis mekinjas
#364 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
nedostatak SEXA...... to je sve što imam da kažem.....
Ja odoh poslije posla po svoju dozu....

Ja odoh poslije posla po svoju dozu....
- ladyblue18
#365 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=33901 hajd ovo jos jednom procitaj, ako vec nisi!justice_c wrote: ladyblue ja nisam koristila vulgarne rijeci kao Rascupana, i ona je ta koja je prva spomenula necije komplekse, a zasto je opomena upuchena meni? Ja sam samo odgovorila istom dozom agresivnosti :S I don't get it.
-
Officer Crabtree
#366 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
da si kakva žena dobivala bi i na poslua odoh poslije posla po svoju dozu...
-
MUNAFIK
#367 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
mislis one 'elegantno' popunjene, zdravije, masnije, ljuljastijeLjubicasta27 wrote:Ocito jeste...to da se ove "malo punije" ne bi osjecale ugrozenima...MUNAFIK wrote:jel se meni cini ili se danas normalne djevojke bez viska kilograma, gdje nista ne kipi i ne visi, kojima noge nisu 'balvani' smatraju mrsavicama ili ti skiny, izgleda da je tako... iskustvo mi potvrdjuje da je izgleda to istina.
- madner
#368 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ovako hocuNjanjo wrote:madner wrote:Manje generalizacije, vise ovih slika od ovih taman![]()
samo za tebe...meni idealna
eh eto malo da se oraspolozis, znam da se ja raspolozim kad got je vidim
-
justice_c
#369 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Yes, fine.ladyblue18 wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=33901 hajd ovo jos jednom procitaj, ako vec nisi!justice_c wrote: ladyblue ja nisam koristila vulgarne rijeci kao Rascupana, i ona je ta koja je prva spomenula necije komplekse, a zasto je opomena upuchena meni? Ja sam samo odgovorila istom dozom agresivnosti :S I don't get it.
- Mis mekinjas
#370 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
otkud znaš da nije tako?Officer Crabtree wrote:da si kakva žena dobivala bi i na poslua odoh poslije posla po svoju dozu...
-
Njanjo
#371 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
@ madner
i ja isto
....pogledaj njena videa na youtube....da znam gdje zivi isao bi da je prosim pa makar udata bila 
btw na youtube samo ukucaj "sexy beast workout" i uzivaj
i ja isto
- ladyblue18
#372 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
MUNAFIK wrote:
mislis one 'elegantno' popunjene, zdravije, masnije, ljuljastije![]()
![]()
one sto su totalno sexy
![]()
-
Ljubicasta27
#373 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Upravo teMUNAFIK wrote:mislis one 'elegantno' popunjene, zdravije, masnije, ljuljastijeLjubicasta27 wrote:Ocito jeste...to da se ove "malo punije" ne bi osjecale ugrozenima...MUNAFIK wrote:jel se meni cini ili se danas normalne djevojke bez viska kilograma, gdje nista ne kipi i ne visi, kojima noge nisu 'balvani' smatraju mrsavicama ili ti skiny, izgleda da je tako... iskustvo mi potvrdjuje da je izgleda to istina.![]()
![]()
one sto su totalno sexy
![]()
- madner
#374 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Jel to ovo:Njanjo wrote:@ madner
i ja isto....pogledaj njena videa na youtube....da znam gdje zivi isao bi da je prosim pa makar udata bila