Pa kako se kaze?bijela wrote:nisam još do sada čula da se kaže tanaN halva
a choco lips - ja vidjela u DP
Lejdi, razumjela
Moderator: anex
Pa kako se kaze?bijela wrote:nisam još do sada čula da se kaže tanaN halva
sheilak wrote:Čudno je.PalaSa Marsa wrote:Joo narode, na znam jel' ovo cudno, al' ja volim da jedem Tanan Halvu.![]()
Puno Tanan Halve.
(šalim se)
I meni je promakla! Gdje je ima?suspect_zero wrote:Ja na ovo![]()
Ispravno je tahan halva naravno ali ja redovno cujem da se kaze tanan halva, zasto, kako, nemam pojma ali eto ustalilo se.bijela wrote:nisam još do sada čula da se kaže tanaN halva
volim i ja, ali od preslatkih stvari mi dodje lose..odmah moram pojesti nesto slanoPalaSa Marsa wrote:Joo narode, na znam jel' ovo cudno, al' ja volim da jedem Tanan Halvu.![]()
Puno Tanan Halve.
I ja upravo sad.sheilak wrote:Samo da se tuspasim da sam probala ovu cokoladicu Chockolips.![]()
Ta je čokoladica MRAK!sheilak wrote:Samo da se tuspasim da sam probala ovu cokoladicu Chockolips.![]()

Imaš ih u onoj delikatesnoj radnji prekoputa parka kod Ekonomije, ne ona pored Michella, nego ona niže dole kod Tom Tailoratesla wrote:U kojim od trznih centara u BiH se moze kupiti Ritter Sport, bilo kakav?
zamzija wrote:Imaš ih u onoj delikatesnoj radnji prekoputa parka kod Ekonomije, ne ona pored Michella, nego ona niže dole kod Tom Tailoratesla wrote:U kojim od trznih centara u BiH se moze kupiti Ritter Sport, bilo kakav?
A pokušaj i tamo u onoj delikatesnoj radnji na uglu kad se ide prema principovom mostu, kod apoteke, na dnu zlatarske ulice dođeš pa pređeš cestu...joj ne znam kako da ti precizno objasnim
Imas stila.... me like Mak Zara too...Michun wrote:Ja vise ne smijem setati kroz bbi![]()