Sankcije Iranu?

Post Reply

Kako mislite da je najbolje da BIH reagira ako bi doslo do toga?

Da podrzi sankcije Iranu
42
26%
Da bude protiv
76
46%
Da bude suzdrzana
46
28%

Total votes: 164

party68

#351 Re: Sankcije Iranu?

Post by party68 »

ajmo razjasniti to pomalo oko 'negiranja holokausta " i ubijanja Jevreja u II svjetskome ratu
jeli to su samo Jevreji ginuli / njihove zrtve su 'svete " a nase zrtve ?
ili zrtve 20 miliona Rusa ?
ili zrtve par miliona Italijana i Francuza i ostalih ?
ili nas Slavena ?
zasto je samo to 'svetinja " kada Jevrej pogine
poginulo je oko 50 miliona ljudi u II drugome svjetskome ratu , ali svi pricaju o Ausvicu i holokaustu nad Jevrejima , a sta je sa nama ostalima ??
u Ausvicu su ubijani istom mjerom i Romi i Slaveni i politicki opozicionari , i svi ostali a o njima ne snimaju filmove , samo ' Jevrej je ubijan .." a cije su trupe usle u Berlin ?
Crvene Armije ..
ja ne negiram holokaust , ali kako prljavo i perfidno usmjeravaju bilo koju kritiku nad politikom Izraela , koja jeste genocidna prema Arapima i Palestincima ?
i Ahmo nikada nije negirao holokaust i pozvao na rusenje Izraela vec za rusenje cionizma
extremnoga politickoga pokreta koji podrzava "Armagedon opciju "
opcija koja glasi ; ( ako mi cionisti padamo ? oko 200 nuklearnih bombi lete po planeti , sve cemo vas pobiti ")
upravo tako i doslovno ;"Samson opcija " , guglajte !!
jefferson

#352 Re: Sankcije Iranu?

Post by jefferson »

party68 wrote:ajmo razjasniti to pomalo oko 'negiranja holokausta " i ubijanja Jevreja u II svjetskome ratu
ili nas Slavena ?
poginulo je oko 50 miliona ljudi u II drugome svjetskome ratu , ali svi pricaju o Ausvicu i holokaustu nad Jevrejima , a sta je sa nama ostalima ??
u Ausvicu su ubijani istom mjerom i Romi i Slaveni i politicki opozicionari , i svi ostali a o njima ne snimaju filmove , samo ' Jevrej je ubijan .." a cije su trupe usle u Berlin ?
Crvene Armije ..
ja ne negiram holokaust , ali kako prljavo i perfidno usmjeravaju bilo koju kritiku nad politikom Izraela , koja jeste genocidna prema Arapima i Palestincima ?
i Ahmo nikada nije negirao holokaust i pozvao na rusenje Izraela vec za rusenje cionizma
opcija koja glasi ; ( ako mi cionisti padamo ? oko 200 nuklearnih bombi lete po planeti , sve cemo vas pobiti ")
Hajde ne seri matere ti! Moram ti ovako reci. Ocito si banovan pa si klon. Nadam se da cete administracija udaljiti opet.
Ti ili se pravis bleasav ili ne poznajes elementarne cinjenice o holokaustu!
delightful

#353 Re: Sankcije Iranu?

Post by delightful »

party68
krsenje pravila foruma
nemoguce vruce

#354 Re: Sankcije Iranu?

Post by nemoguce vruce »

jefferson wrote:
party68 wrote:ajmo razjasniti to pomalo oko 'negiranja holokausta " i ubijanja Jevreja u II svjetskome ratu
ili nas Slavena ?
Crvene Armije ..
Hajde ne seri matere ti! Moram ti ovako reci. Ocito si banovan pa si klon. Nadam se da cete administracija udaljiti opet.
Ti ili se pravis bleasav ili ne poznajes elementarne cinjenice o holokaustu!

De nam ti Jeffersone objasni elementarne cinjenice...
Post Reply