Mobilni all about
Moderator: Benq
- Qler
#351 Re: Mobilni all about
- Quaresma
#352 Re: Mobilni all about
Otisao danas u telekom po telefon, nista posebno, telefon normala radi, al nece da udje u OVI store. zalosno, mozel se kako to napraviti
- ultima_palabra
#353 Re: Mobilni all about
Zna li neko gdje ima kupiti novu Nokiu N82 (mislim na radnje)?
- Qler
#354 Re: Mobilni all about
Ja je imam vec par godina, i evo u zadnje vrijeme baterija pocela da izdaje. Inace telefon je i dalje best buy
Ja evo cekam da vidim kakva je N8, jer jedino ona nudi vise od N82. Ovo sve ostalo nije vrijedno para. A ako se ne pokaze ni N8 dobro, napustam Nokia-u i prelazim na HTC i Android 
- mali Ninja
#355 Re: Mobilni all about
prodajem ja polovnu
jesi pogledao na čaršiji ili na grbavici (pijaca).
- mali Ninja
#356 Re: Mobilni all about
Qler wrote:Ja je imam vec par godina, i evo u zadnje vrijeme baterija pocela da izdaje. Inace telefon je i dalje best buyJa evo cekam da vidim kakva je N8, jer jedino ona nudi vise od N82. Ovo sve ostalo nije vrijedno para. A ako se ne pokaze ni N8 dobro, napustam Nokia-u i prelazim na HTC i Android
- ultima_palabra
#357 Re: Mobilni all about
Ma tako nešto mi i jaran govori za nju, ja sam na N73 dvije godine i evo hoće izdahnutiQler wrote:Ja je imam vec par godina, i evo u zadnje vrijeme baterija pocela da izdaje. Inace telefon je i dalje best buyJa evo cekam da vidim kakva je N8, jer jedino ona nudi vise od N82. Ovo sve ostalo nije vrijedno para. A ako se ne pokaze ni N8 dobro, napustam Nokia-u i prelazim na HTC i Android
mali Ninja wrote:prodajem ja polovnu![]()
![]()
![]()
- mali Ninja
#358 Re: Mobilni all about
bila je ona mala radnja kod bezistana i gore kod begove jedna malo veća.
oni bi trebali imati, o cijeni ne znam stvarno.
- ultima_palabra
#359 Re: Mobilni all about
Hvala u svakom slučajumali Ninja wrote:bila je ona mala radnja kod bezistana i gore kod begove jedna malo veća.
- Quaresma
#360 Re: Mobilni all about
jbt, opet sam dobio telefon iz telekoma, navodno oni mi dali novi, i nakon sto mi se opet baterija ispraznila, telefon se ne moze punit i ne moze upalit
zalosno
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#361 Re: Mobilni all about
Bila je jedna aplikacija za telefon (N73) koji prikazuje na zaslonu od koga je stigla poruka prije nego je otvorimo. Zna li neko o čemu govorim? 
- Qler
#362 Re: Mobilni all about
Ima na OVI Store sada aplikacija, prikaze ti i dio poruke prije otvaranja.
SMS Preview se zove ja mislim.
SMS Preview se zove ja mislim.
- Quaresma
#363 Re: Mobilni all about
i ako mi podvaljuju pokvarenu nokiju n97 oni tukci iz telekoma, morat cu i ja sebi vidit telefon uzeti novi, jer drugacije nikako ne moze.
nesta me vuce da uzmem Samsung Wave, ima Super Amoled display, bluethoth (kako se vec pise, sto je za mene izuzetno vazno) pa procesor od 1Ghz, gledao sam usporedbe, cak je i brzi od ostalih telefona, a vamo sad izlazi nokia n8, ni sam ne znam stacu, nesto volim symbian, to mi je nadjrazi OS, bio i osto, bit ce mi zao ako propadne
al kad sam uzeo nokiju n97, sad me nesto vuce i da uzmem telefon sa qwerty tastaturom, to je meni bilo prije nesto glupo na telefonu, sad telefon tesko zamisljam bez toga
nesta me vuce da uzmem Samsung Wave, ima Super Amoled display, bluethoth (kako se vec pise, sto je za mene izuzetno vazno) pa procesor od 1Ghz, gledao sam usporedbe, cak je i brzi od ostalih telefona, a vamo sad izlazi nokia n8, ni sam ne znam stacu, nesto volim symbian, to mi je nadjrazi OS, bio i osto, bit ce mi zao ako propadne
al kad sam uzeo nokiju n97, sad me nesto vuce i da uzmem telefon sa qwerty tastaturom, to je meni bilo prije nesto glupo na telefonu, sad telefon tesko zamisljam bez toga
-
Ocultis_787
#364 Nokia 5130 Xpress music
Pozdrav svima!
Kupio sam ovu nokiu u Hrvatskoj i kada sam dosao u BiH otisao sam odmah naravno dekodirati je... ali... rekose mi prvo da se uopce ne moze dekodirati. odem ponovno nakon nekoliko dana i kazu da se je tek poceli dekodirati,ali da je skupo i da dekodiranje kosta 80 km! da li ima igdje jeftinije,i da li ce cijena dekodiranja spasti?
Unaprijed hvala na svim odgovorima!
Kupio sam ovu nokiu u Hrvatskoj i kada sam dosao u BiH otisao sam odmah naravno dekodirati je... ali... rekose mi prvo da se uopce ne moze dekodirati. odem ponovno nakon nekoliko dana i kazu da se je tek poceli dekodirati,ali da je skupo i da dekodiranje kosta 80 km! da li ima igdje jeftinije,i da li ce cijena dekodiranja spasti?
Unaprijed hvala na svim odgovorima!
-
EUROBIH
#365 Re: Nokia 5130 Xpress music
i to ti je pod
ne radi se sve hash procedure za tvoju 5130 i ostale sl3 platforme
šanse 70% i čekanje od 3 do 12 dana
sačekaj
iz tih razloga i ne radim
sačekaj
-
Ocultis_787
#366 Re: Nokia 5130 Xpress music
znaci cekanje? da li ce to biti jeftinije u skorijoj buducnosti?EUROBIH wrote:i to ti je pod![]()
sačekaj
hvala na odgovoru!
-
EUROBIH
#367 Re: Nokia 5130 Xpress music
več se čeka 10 mjeseci......Ocultis_787 wrote:znaci cekanje? da li ce to biti jeftinije u skorijoj buducnosti?EUROBIH wrote:i to ti je pod![]()
sačekaj
hvala na odgovoru!
samo ova mobilna ekipa moze SVE modele NOKIE .....najbliza austrija ....ponedeljkom
http://www.dm3unlock.com/lang/en-en/
Last edited by EUROBIH on 14/10/2010 17:35, edited 2 times in total.
-
EUROBIH
#368 Re: Nokia 5130 Xpress music
18 evrićaEUROBIH wrote:več se čeka 10 mjeseci......Ocultis_787 wrote:znaci cekanje? da li ce to biti jeftinije u skorijoj buducnosti?EUROBIH wrote:i to ti je pod![]()
sačekaj
hvala na odgovoru!
samo ova mobilna ekipa moze SVE modele NOKIE .....najbliza austrija ....ponedeljkom...odmah
http://www.dm3unlock.com/lang/en-en/
-
kone
#369 Re: Mobilni all about
Zna li neko koliko kosta dekodiranje telefona xperia x10 mini pro?
-
EUROBIH
#370 Re: Mobilni all about
Xperia x10 , Xperia x10 mini, Xperia X2kone wrote:Zna li neko koliko kosta dekodiranje telefona xperia x10 mini pro?
SonyEricsson xperia x10 and x10 mini and x2 Unlock By IMEI codes are now available.
od 25 evrića...čekanje do 3 dana
-
kone
#371 Re: Mobilni all about
Ne razumijem bas najbolje..Ovo je mini PRO(sa tastaturom)...Znaci 50KM,ali sta znaci ovo tri dana..De to malo pojasni..EUROBIH wrote:Xperia x10 , Xperia x10 mini, Xperia X2kone wrote:Zna li neko koliko kosta dekodiranje telefona xperia x10 mini pro?
SonyEricsson xperia x10 and x10 mini and x2 Unlock By IMEI codes are now available.
od 25 evrića...čekanje do 3 dana
-
saxhaxfull
#372 Mobitel-zvucnici
veliki pozdrav,
Imam samsung s5320 i zvucnike 1200w i cesto slusam muziku pomocu kabla jako pojacano, da li je moguce da mi se mobitel pokvario zbog ovakvog nacina slusanja muzike???
Imam samsung s5320 i zvucnike 1200w i cesto slusam muziku pomocu kabla jako pojacano, da li je moguce da mi se mobitel pokvario zbog ovakvog nacina slusanja muzike???
- dottore
#373 Re: Mobitel-zvucnici
kako da steti mobitelu kad ti to ispadne ko da si ubacio slusalice i pojacao na najjace...saxhaxfull wrote:veliki pozdrav,
i jesi ti siguran da imas zvucnike od 1200w?
-
listener
#374 Re: Mobilni all about
Pozdrav,
Moja preporuka je zaobidjite pacomoby u sirokom luku.
Kupio sam telefon od njega pogledao ga i izgledao mi je sasvim ok tek sutra ujutro skontam da ima neki probem sa ekranom tj. sa prikazom boja, sto se jaako tesko moglo uociti prilikom prvog pregleda jednostavno bilo je potrebno otvoriti odgovarajuci meni da bi se jasno vidjela greska.
Pronadjem gresku na netu ljudima se desavala ista stvar u pitanju je neispravan display.
Nazovem doticnog (telefon sam kupio predvece oko 21h a zovem ga u 8 ujutro sljedeci dan) i kazem mu za ovaj problem on kaze nema probema zamijenicemo ali da sada nema taj telefon pa cim ga nabavi i tako to potraje 2 sedmice.
I konacno nakon mog zvanja svaki drugi dan prakticno tip kaze da ima mob i da ce ga poslati po nekome kao sve super ja samo trebam dati pare tom nekom tipu!!!!
I sad ja pitam kakve pare u cemu je stvar i dobijem objasnjenje ovaj moj je sada kao polovan i on ga ne moze prodati za tu svotu (prodati pokvaren telefon!!!) vec moram nadoplatiti razliku za novi koja nije bas mala oko 200 km.
Ovo nije zlonamijerni post da bi nekoga ocrnio ovo je stvaran dogadjaj koji sam samo htio podijeliti da se nebi jos neko nasankao kao ja.
Naucio sam lekciju telefon samo u prodavnici, bez garancije nista.
Ja se nadam da ce ovaj post pomoci barem nekome jer ocito je kad je sa telefonom sve ok onda nema problema naravno ali cim se desi neki problem onda nastaju muke.
Moja preporuka je zaobidjite pacomoby u sirokom luku.
Kupio sam telefon od njega pogledao ga i izgledao mi je sasvim ok tek sutra ujutro skontam da ima neki probem sa ekranom tj. sa prikazom boja, sto se jaako tesko moglo uociti prilikom prvog pregleda jednostavno bilo je potrebno otvoriti odgovarajuci meni da bi se jasno vidjela greska.
Pronadjem gresku na netu ljudima se desavala ista stvar u pitanju je neispravan display.
Nazovem doticnog (telefon sam kupio predvece oko 21h a zovem ga u 8 ujutro sljedeci dan) i kazem mu za ovaj problem on kaze nema probema zamijenicemo ali da sada nema taj telefon pa cim ga nabavi i tako to potraje 2 sedmice.
I konacno nakon mog zvanja svaki drugi dan prakticno tip kaze da ima mob i da ce ga poslati po nekome kao sve super ja samo trebam dati pare tom nekom tipu!!!!
I sad ja pitam kakve pare u cemu je stvar i dobijem objasnjenje ovaj moj je sada kao polovan i on ga ne moze prodati za tu svotu (prodati pokvaren telefon!!!) vec moram nadoplatiti razliku za novi koja nije bas mala oko 200 km.
Ovo nije zlonamijerni post da bi nekoga ocrnio ovo je stvaran dogadjaj koji sam samo htio podijeliti da se nebi jos neko nasankao kao ja.
Naucio sam lekciju telefon samo u prodavnici, bez garancije nista.
Ja se nadam da ce ovaj post pomoci barem nekome jer ocito je kad je sa telefonom sve ok onda nema problema naravno ali cim se desi neki problem onda nastaju muke.
- plejka2
#375 Re: Mobilni all about
Sto mu sutradan nisi trazio pare kad si mu dao telefon i kupio na drugom mjestu?