vaučer wrote:I ja sam isto tako se ostavio PC-a i uzeo PS3, nemam ni vremena kao prije a konzola je jeftinije rješenje (čak i uz orginal igre) i ne zauzima mi prostor te se mogu zavaliti na kauč i igrati.
Probaj i Elder Scrolls: Oblivion te Fallout 3 i New Vegas, te tri igre same možeš igrati 500+ sati.
Uzmi i Batman Arkham Asylum, dobra igra i Heavy rain. Imaš za crackirane konzole i Mass effect 2, vrlo dobra igra.
Skate serijal je zabavan ako te to zanima a ako voliš sport nabolje igre su 2K NBA serijal - možda i najbolje sportske simulacije ikad.
edit: Uncharted možeš igrati dvicu slobodno, bez da si igrao prvi dio.
A ja te nisam shvatio kak treba u gornjem postu, ja mislio ti napisao inace koji k.... ce mi ps3 a tek vidim da si napisao koji ce mi ako nisam igrao demon's souls ;D
Fallout 3 je upravo na skidanju isto tako pa se nadam da ce me zabaviti a et moram sada pogledati dostupnost tih igara koje ste mi preporucili da vidim sta mogu igrati a sta ne, dodatna mi je mana sto mi ne radi blu-ray player pa mogu samo igre koje rade bez diska a to je jos jedan razlog zasto sam na CFW, uglavnom vecina ih radi
A ev reda radi lista igara koje imam (u ovu sam listu napisao i ove koje se trenutno skidaju) pa ak i vas neka zanima a niste probali mozete me pitati ukoliko vidite da je imam pa cu vam reci sta i kako
1) Army of Two - 40th day
2) Assassin's Creed Brotherhood
3) Tekken 6
4) Ninja Gaiden Sigma 2
5) Crysis 2
6) Dead Space 2
7) GTA IV The Complete Edition
9) Need For Speed Hot Pursuit
10) Need For Speed Shift 2 Unleashed
11) Red Dead Redemption
12) Residen Evil 5 Gold Edition
13) Fifa 11