Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
star(i)mo wrote:Potop!
I dragi su mi bili, j**li mater svoooooju...
ma mi smo proklet narod za koga god navijamo taj najebe hahahaa
p.s. ja vishe nista necu pisati :S na kraju prvog poluvremena napishem da je portugal kriza vidi ljudi uvale jos 5 golova. napisem ronaldo nemoze zabiti go, evo zabi covjek. sve moguche naslutim :S
Ja onda od sad', pa nadalje i ubuduce samo navijam za komsije i susjede...
Ne dao Bog da dodje do 3 svjetskog rata, vodja bi odmah imao na listi koga treba atomskom roknuti. Ja vjerujem da ce mu zadnja zelja biti kad bude umirao "Roknite Portugal za moju dusu"...
Zao mi koreju sto izgubise, al utakmica zasluzuje 10/10...
star(i)mo wrote:Potop!
I dragi su mi bili, j**li mater svoooooju...
ma mi smo proklet narod za koga god navijamo taj najebe hahahaa
p.s. ja vishe nista necu pisati :S na kraju prvog poluvremena napishem da je portugal kriza vidi ljudi uvale jos 5 golova. napisem ronaldo nemoze zabiti go, evo zabi covjek. sve moguche naslutim :S
Ja onda od sad', pa nadalje i ubuduce samo navijam za komsije i susjede...
Eh dobro si posto primorskih susjeda nema, sva moja ljubav ide ovima tatrane
ak81 wrote:Ne dao Bog da dodje do 3 svjetskog rata, vodja bi odmah imao na listi koga treba atomskom roknuti. Ja vjerujem da ce mu zadnja zelja biti kad bude umirao "Roknite Portugal za moju dusu"...
Zao mi koreju sto izgubise, al utakmica zasluzuje 10/10...
Nadam se da neće i nas kriviti što ih nismo pobjedili u baražu..jebeš budalu, može mu svašta naumpasti..
Nisam gledao tekmu i nije mi jasno da su ih uspjeli tako demolirati..nisam imao osjećaj da su toliko loši..
bilo direktno sve do prvog gola portugala, nakon čega je sasvim slučajno pušten kratki dokumentarni film od 3 sata o stvaranju vojne sile sjeverne koreje
Braco Alija wrote:bilo direktno sve do prvog gola portugala, nakon čega je sasvim slučajno pušten kratki dokumentarni film od 3 sata o stvaranju vojne sile sjeverne koreje
Romanista 101% wrote:ako se gleda gol razlika onda je u ovoj grupi sve rjeseno...il se ja varam?
Ne varaš se.
Ali još nije sve riješeno, Brazilcima i Portugalcima tek predstoji bitka za prvo mjesto u grupi
ok...moze se desiti da ako bude Spanija druga u grupi da ide na prvog iz ove grupe (predpostavljam Brazil) ako budu prvi onda idu na Kristinu&co. u svakom slucaju bice zanimljiva osmina finala.