supljak koji pije vode do 10 januaradinaraaa wrote:Jučerašnji duel je bio zanimljiv Bandić otvoreno podržava stvaranje trećeg entiteta, a i Josipović nema ništa protiv.
a onda ce biti:
vezi konja gdje ti aga kaze
supljak koji pije vode do 10 januaradinaraaa wrote:Jučerašnji duel je bio zanimljiv Bandić otvoreno podržava stvaranje trećeg entiteta, a i Josipović nema ništa protiv.
zoom66 wrote:amrica wrote:"'Prekršio je sakrament braka da otkupi dva stana'
'On, koji se razveo, sveti sakrament braka je prekršio da bi jeftino otkupio dva društvena stana, a zakon dozvoljava samo jedan da se otkupi. On, koji je svom kumu namjestio poslove od milijardu kuna u posljednjih nekoliko godina, govori o moralu. To je kao da kradljivac automobila nekome insinuira da je krivo parkirao...To je slika Hrvatske kakvu nudi Milan Bandić, blato i prljavština', rekao je Josipović."
nov@ tvznachi kuhanje definitivno pochelo
ko li ce na kraju progutati vecu knedlu
amrice, kad je ovo ivek izjavio, imas li link?
Poceli su se boksati . Sad kad mu bandić spomene oca i goli otok,hrvatsko proljeće,njegove izjave za sve koji su vodili hr proljece (kad su se bunili da sve ide u BG) ima da gorizoom66 wrote:amrica wrote:"'Prekršio je sakrament braka da otkupi dva stana'
'On, koji se razveo, sveti sakrament braka je prekršio da bi jeftino otkupio dva društvena stana, a zakon dozvoljava samo jedan da se otkupi. On, koji je svom kumu namjestio poslove od milijardu kuna u posljednjih nekoliko godina, govori o moralu. To je kao da kradljivac automobila nekome insinuira da je krivo parkirao...To je slika Hrvatske kakvu nudi Milan Bandić, blato i prljavština', rekao je Josipović."
nov@ tvznachi kuhanje definitivno pochelo
ko li ce na kraju progutati vecu knedlu
amrice, kad je ovo ivek izjavio, imas li link?
Jazz_Junkie wrote:Ne interesuje me samo odnos tamosnjih kandidata prema BiH nego i druga pitanja kao abortus, gospodarstvo itd. Sto skolovaniji i civilizovaniji predsjednik u Hrvatskoj, sto bolje za BiH. Ne okrece se svijet oko BiH i imaginarnog treceg entiteta.
I ja nadjoh nesto slicno:BHCluster wrote:Bandićevci sms-ovima, mejlovima i telefonskim pozivima vrbuju birače
[img]slika[/img]
Znaci Ivo Josipović pobjeduje?
Koja bi to komedija bila da Bandic postane Predsjednik.Sad nam za 6-7 dana nema više Mesiæ Stipana.
Odlazi redikul i svijedok Haaški,slaje mi je to nego sir paški.
Odlaze Buda,Jakiæ i drugi udbaši,dolaze Hercegovci naši.
Milan je rodom od Gruda,virujte,èovik ima muda.
Uspio je SDP razorit,nije to bilo lako sorit.
I on i Jurèiæ tamo su bili,figu u džepu stalno su krili.
Ovo nam je slamka spasa,i Franjo bi za njega glasa.
Bit æe u ambasadama smjena,neæe više bit Jugoslovena.
Josipoviæ je umanjenica od Broza,ne dozvolite da nas sroza.
Zato sinovi Hrvatskih ustaša i partizana,glasujte za Bandiæ Milana.
Sretna nova!
kiky wrote:bandić vjeruje u is'sa 'rista ....
i vražiju mater ...
nažalost jedino što če izgleda napravit ovim svojim glupostima i krkanlukom je raspad hrvatskog sdp-a ...
a mislio sam da je pametniji ...
![]()
naprijed josipović ...
Tek je nakon iskljucenja iz SDP pokazao svoje pravo lice. Meni je oduvijek bilo sumnjivo da jedan Hercegovac sa karakterom jednog Radoncica bude socijaldemokrat. Bandic je socijaldemokrat koliko i Dodik. Netko kao on ne moze podijeliti SDP. Prije ce biti da se HDZ raspada.kiky wrote:bandić vjeruje u is'sa 'rista ....
i vražiju mater ...
nažalost jedino što če izgleda napravit ovim svojim glupostima i krkanlukom je raspad hrvatskog sdp-a ...
![]()
naprijed josipović ...
Jazz_Junkie wrote:Tek je nakon iskljucenja iz SDP pokazao svoje pravo lice. Meni je oduvijek bilo sumnjivo da jedan Hercegovac sa karakterom jednog Radoncica bude socijaldemokrat. Bandic je socijaldemokrat koliko i Dodik. Netko kao on ne moze podijeliti SDP. Prije ce biti da se HDZ raspada.kiky wrote:bandić vjeruje u is'sa 'rista ....
i vražiju mater ...
![]()
naprijed josipović ...

Ne bih bas pitao sta, mozda prije KO...Asana wrote:Sta povezuje Bandica sa tim krizem ... osim sto na predizbornim plakatima, eto, hoda po vodi