SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
-
sofist
#351 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Vidio sam kod Visnje neki pokusaj od fonasi. Kud Milena ne dogura do ujedinjenja... Ehh...
Sutra su svadje jer se Nikola pojavio i pokvario Visnji koncepciju.
A Njegos Srdjana organski ne moze, kaze: "Da nece onaj sto pise aforizme da uzme pare". Brate.... 
- bingov buraz
#352 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kako su namazani ovi iz produkcije stavili kameru na drvo gdje se presvlace a narodu samo daj guzica i sisa
Punisher se vratio
bas sam ga zagotivio,nisam gledao ispocetka je li bilo kad je izbacio Luku?
Punisher se vratio
-
lolo_lolo
#353 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ja cesto gledam u 3 ujutro jer sam u gradu,tad je repriza,pa mozes i ti u grad izaciWizzMerlin wrote:yaooooo, druga vecer uzastopce da nisam u grad izasao radi survivora, znaci sjutra ce biti 3, puuuuuuuu
- shalla
#354 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ima li kakva repriza ili ako nema ima li neki screenshot, fulio sam te ženske atribute 
- cyprus
#355 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Tek ulazim u fazon pa nisam skonto. Koju su ono odozgo snimali kad se presvlačila? Teja? Višnja?

-
elSaik
#356 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja baš noćas našao knjige čitati. Jebale me knjige. 
-
riko-ga
#357 Re: SURVIVOR na Hayat TV
shaqqa wrote:Ima li kakva repriza ili ako nema ima li neki screenshot, fulio sam te ženske atribute
15:00 -Survivor, reality show -Hayat TV.
Ni ja sinoc neodgleda zaigra se remija a igralo se u bodove i samo vidjo na kraju Nikolu.(po maski ga poznado)
- 11sumirp
#358 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Visnja je najbolje osmotrena,...cyprus wrote:Tek ulazim u fazon pa nisam skonto. Koju su ono odozgo snimali kad se presvlačila? Teja? Višnja?![]()
Znaci brate kale ono je kanjon drine otpozadi,a sprijeda ko dvometarska skakaonica,nije velka al nategnuta i ,ma dobra ko bomba ba,halalio bih joj zao jezik i zlu cud
Zbog nje od sad svaku vece pratim,....brateeeee jeza me uhvati,jos kad pokazase onu ćizu od kupaceg kostima,brrrrrrrrr
sekudna mi falila da zaplivam do filipina
-
I-Meme
#359 Re: SURVIVOR na Hayat TV
nazalost, ne prolaze i ne pobjedjuju uvijek oni najbolji, vidi se po primjeru visnje, vesne i sl., dok recimo nikola (koji je jedan od najspremnijih koji su ucestvovali tamo) trpi zbog razno raznih dogovora...
jedini koji je sinoc rekao da nece da slusa onu glupacu debelu bio je srdjan, a ona 2 (njegos i nemanja) skacu oko nje...a svi lafo ne slusaju narodnjake...
ona visnja mi sve vise lici na onaj tip cure za jednu noc, malo napijes i cao...
ona visnja mi sve vise lici na onaj tip cure za jednu noc, malo napijes i cao...
-
lolo_lolo
#361 Re: SURVIVOR na Hayat TV
poslije mjesec dana izlovanog na ostrvu,bez muzike,drugova,hrane,higijene.......I-Meme wrote:nazalost, ne prolaze i ne pobjedjuju uvijek oni najbolji, vidi se po primjeru visnje, vesne i sl., dok recimo nikola (koji je jedan od najspremnijih koji su ucestvovali tamo) trpi zbog razno raznih dogovora...jedini koji je sinoc rekao da nece da slusa onu glupacu debelu bio je srdjan, a ona 2 (njegos i nemanja) skacu oko nje...a svi lafo ne slusaju narodnjake...
![]()
pa ko ne bi zapjevao mitu bekriju molim te,a i aspirin vala
- 11sumirp
#362 Re: SURVIVOR na Hayat TV
bogme kod mene bi bar dvije noci prezimilaI-Meme wrote:nazalost, ne prolaze i ne pobjedjuju uvijek oni najbolji, vidi se po primjeru visnje, vesne i sl., dok recimo nikola (koji je jedan od najspremnijih koji su ucestvovali tamo) trpi zbog razno raznih dogovora...jedini koji je sinoc rekao da nece da slusa onu glupacu debelu bio je srdjan, a ona 2 (njegos i nemanja) skacu oko nje...a svi lafo ne slusaju narodnjake...
![]()
-
sofist
#363 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Veliki je ono pritisak i normalno da su dali sebi oduska. Mada je i bez pritiska Njegos lola s dna kace. 
-
lolo_lolo
#365 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jel mi moze neko napraviti malo opsirniji izvjestaj vecerasnje epizode i kako ide sad to izbacivanje
nema se vremena ni za reprizu
hvala unaprijed
hvala unaprijed
-
Nedim071
#366 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ne znam ni ja ocam'. Uglavnom sada je svako za sebe, al' kaze Andrija da mogu neke saveze izmedju sebe praviti... U onoj odjavi sam vidio da ce biti odlicna borba sutra, i valjda trebe posebno za sebe imaju borbu, nisam siguran. Al' nije mi jasno opet se spominje ostrvo duhova i izgleda da je Klemen na njemu.
Uh, kako me nervira ona Visnja a Bogami i one ostale glupace, izuzev Dine.
Nikola im je uveliko poremetio raspolozenje.
Najvece sanse da prvi ispadnu imaju Nemanja i Njegos, a za to je zasluzan "humorista" Srdjan, cuj on humorista Boze sacuvaj.
Uh, kako me nervira ona Visnja a Bogami i one ostale glupace, izuzev Dine.
Last edited by Nedim071 on 07/01/2010 23:39, edited 1 time in total.
-
riko-ga
#367 Re: SURVIVOR na Hayat TV
lolo_lolo wrote:jel mi moze neko napraviti malo opsirniji izvjestaj vecerasnje epizode i kako ide sad to izbacivanje
hvala unaprijed
Nisi nista znacajno propustijo.Nikola je imao svoj govor o tome zasto je izbacen to jeste pokusava ostale ubjediti da nije petljo sa Visnjom...Bla,bla.Njegos i Nemanja su se vec pomirili sa tim da nji dvoica prvi lete jer kao ostalisu izigrali njihov dogovor odranije....To je to ukratko.Nije bilo borbe sledeca epizoda ide borba vidjeo sam na kraju serije neke prepreke itako to.Mislim dace se boriti za imunitet ko ga osvoji miran je ostali glasaju .Ovo nije sigurno ali ja tako kontam dace biti............Neznam jos nesto ono najava sledece serije i nakraju Klemen sjedi sam????Nije valjda dasu toliki idijoti da prikazu sad ko ce sutra ispasti.....
- 11sumirp
#368 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Jao visnje i dine na onim preprekama,raskrebečile se ko žabice,umrljane u blato,
Mislim sta sad tu ko ne bi
Mislim sta sad tu ko ne bi
-
elSaik
#369 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Skinuo sam drugu sezonu američkog Survivora, i mogu reći da su naši male mace za njih. 
- BSn
#370 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ono sinoc je bila do sada najbolja borba, barem ono sto sam ja pratio. Jest' im sminka ono novo Ostrvo Duhova - cijeli dan se lomis da nesto nadjes, a ne daju ti nista da jedes.
E sad, nije valjda da ce se od sada boriti samo jednom u tri dana, tj. u hefti, za imunitet
Al' ce to, onda, da bude smor. 
E sad, nije valjda da ce se od sada boriti samo jednom u tri dana, tj. u hefti, za imunitet
-
Ripicipi
#371 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Medju ovim "nasim" bi 100% nastala masovna tuca kada bi dobili ovakvu igru...
-
Nedim071
#372 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Koliko ima epizoda? Velicina oko par giga, ili? Ima li mozda na bihnetovoj free zoni?elSaik wrote:Skinuo sam drugu sezonu američkog Survivora, i mogu reći da su naši male mace za njih.
-
lolo_lolo
#373 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sinoc sam ja gledao survivor,oko trice,bila normala epizoda
igra za neki dupli glas,koji je osvojila dina(dva puta mozes glasati,glasala za visnju) i dobila sladoled za nagradu
na plemenskom savjetu,prepirali se nikola i visnja,nemanja i srdjan,malo uletio njegos i dule
na kraju nemanja ispao sa 6 glasova,visnja 4 a srdjan jedan(njegos ga nominovao)
dina je htjela glasati za nikolu,ali je skontala da visnja laze i da je nikola upravu pa je promjenila misljenje
teja,aca i klemen su se udruzili i glasali za nemanju
po svemu sudeci visnja je iduca za izbacivanje,pa onda nikola i njegos(neki moj sud)
sve u svemu,dobra je epizoda bila,dosta su se prepirali,ima nekih novih pravila,bice zanimljivo,samo mi nije jasno otkud epizoda subotom
igra za neki dupli glas,koji je osvojila dina(dva puta mozes glasati,glasala za visnju) i dobila sladoled za nagradu
na plemenskom savjetu,prepirali se nikola i visnja,nemanja i srdjan,malo uletio njegos i dule
na kraju nemanja ispao sa 6 glasova,visnja 4 a srdjan jedan(njegos ga nominovao)
dina je htjela glasati za nikolu,ali je skontala da visnja laze i da je nikola upravu pa je promjenila misljenje
teja,aca i klemen su se udruzili i glasali za nemanju
po svemu sudeci visnja je iduca za izbacivanje,pa onda nikola i njegos(neki moj sud)
sve u svemu,dobra je epizoda bila,dosta su se prepirali,ima nekih novih pravila,bice zanimljivo,samo mi nije jasno otkud epizoda subotom
-
elSaik
#374 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ma sve je to uredu, ali ako je već skontala da ona mala ku$% laže, trebala je odmah javno reći. Možda bi i neko drugi promijenio svoj glas. Jedan bi bio dovoljan da Višnja leti napolje.
-
sofist
#375 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nakon malog zatisja vracamo se nasim junacima.
Nemanja je ispao i neka je.
Slijedeci ko bi trebao vani je Njegos a onda Visnja. Novi klan je formiran i cine ga Aca, Klemen i Tea jos ako im pridje Nikola mogli bi da pariraju "drustvu misjeg lica" tj, Srdjanovom klanu (Vesna, Dina i Dusan).