Meni se nekoliko ljudi javilo da hoce da je udomi, tako da ako se neko odluci da je uzme, ja cu je pokloniti.. Stvarno je prepametna, zna doci kada je zovnes, zna sjesti, dati sapu, cak se i popenje na zadnje noge kad kazes goresitno wrote:Koliko sam uspjela saznati u ova 2 dana izgleda da su sve bijele pudle kod svojih vlasnika.
Ne treba zanemariti mogucnost da je dolutala sa Mojmila ili Aerodromskog....
Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Moderator: anex
-
Mariella
#351 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
- Pasiflora
#352 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Pls, nemoj se zalijetati. Pricekaj jos koji dan - mozda se gazda javi.
Sretno
Sretno
- minjonja
#353 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
upravu je sitno, zamisli belaja ti je poklonis, onda se jave pravi vlasnici i haj sad rijesi to... oni nece da je vrate, oni je hoce nazad, belaj... sacekaj jos malo, daj u oglase i na radio ako nisi. zamisli kako je vlasnicima koji je traze.
-
Mariella
#354 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Pa u svakom slucaju cu reci onome kome je budem poklanjala da pas MOZDA ima vlasnika, a bolje je kod nekoga nego na ulici. Ne znam kako je mogao da se izgubi, ili pobjegne, jer ja i kad je pustim sa uzice nece dalje od mene 10 metara najvise. I dosad sto sam je setala, pitala sam ljude da li su je prije vidjali i niko je ne zna.
-
ida88
#355 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Maloprije sam ispred ekonomije sa jos par pasa vidjela jednog jako mrsavog psa.Cini mi se da je rasan pas,bokser ili nesto slicno,al tako tuzno,ja nisam nikad mrsavijeg psa vidjela.Ako je nekom usput nek mu uzme bar jednu konzervu...
-
Koldžinica
#356 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
:-( Mozes li ga slikati i postaviti sliku? Ako ti nije tesko.
- Bakir1
#357 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
poklanjam zenku mjesanca sa slike ispod,kujica je stara 8 mjeseci,sterilizovana,vakcinisana full oprema,umiljata,voli se igrati,malo se sa drugim cukom naucila biti cuvar,ne znam koliko ce narasti ali mislim da je nece vise,061/745-066 Bakir

-
Mariella
#358 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Ne mogu da vjerujem kakvih ljudi ima... Danas sam isla do Fojnice da bi odvela psa zeni koja se javila da ce ga uzeti, da bi me upravo nazvala "glava kuce", da kaze kako njega niko nije pitao za to, i da hoce da vrati psa u Sarajevo ili ce ga ostaviti negdje
Pa nevjerovatno....
- tinchy
#359 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi... Bolje bi ti bilo da si je dala negdje u Sa, ovako sad sekiracija jos veca jer hoce psa da izbaceMariella wrote:Ne mogu da vjerujem kakvih ljudi ima... Danas sam isla do Fojnice da bi odvela psa zeni koja se javila da ce ga uzeti, da bi me upravo nazvala "glava kuce", da kaze kako njega niko nije pitao za to, i da hoce da vrati psa u Sarajevo ili ce ga ostaviti negdjePa nevjerovatno....
-
Mariella
#360 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
A sta cu kad se ona jedina ozibiljna javila, a ne razumijem stvarno, pas mali (za stana), ne linja se, super pametna... Bila kod mene 3 dana i zaplakala sam sto sam je dala, koliko je to umiljato...
Da sam samo pricala sa kcerkom, koja ima 17 godina pa bi i razumjela takvo ponasanje (krije od oca), ali pricala sam sa njegovom zenom
Ali eto bar se ponudio da je vrati nazad, tako da ce opet kod mene...
Da sam samo pricala sa kcerkom, koja ima 17 godina pa bi i razumjela takvo ponasanje (krije od oca), ali pricala sam sa njegovom zenom
- minjonja
#361 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
drzim fige da je vrate. i meni su tako obecavali vracati pa su zivotinja i vlasnik negdje isparili... Bog zna sta je s njima
stvarno su ljudi grozni. ja kad poklanjam uvijek pitam od nane do unuka sta oni misle...
-
Mariella
#362 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Dosao je cuko, odmah ga je sinoc dovezao, nije htio cak ni da prespava kod njih... Ali hajd, dobro se zavrsilo, pa cemo vidjeti sta dalje 
- Pasiflora
#363 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Joooj, jesi me prepala jutos! Hvala Bogu da ga je vratio. Zbog toga sam ti rekla da se ne zalijeces.Mariella wrote:Dosao je cuko, odmah ga je sinoc dovezao, nije htio cak ni da prespava kod njih... Ali hajd, dobro se zavrsilo, pa cemo vidjeti sta dalje
-
Mariella
#364 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Ma ovo nikako nisam mogla predvidjeti, kad smo se sve fino dogovorili, platiti oni za gorivo, pricala sam sa odraslom zenom... ali eto i to se desava. Mozda nekako uspijem nagovoriti ukucane da kod mene ostane 
- zhera
- Location: Niodaklevichi b.b kod Cheljigovicha Cicin Han kafana kod 2 Winamp.a
#365 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Mariella,
ja i supruga smo planirali nabaviti bichona ali mislim da bi nam i ova pudlica savrseno odgovarala ...pa ako stoji jos uvijek ponuda za udomljavanje rado bi smo je primili kao pocasnog 4 clana nase skromne obitelji
pa ako jos stoji ponuda molim te da nam se javis na pm
Hvala
ja i supruga smo planirali nabaviti bichona ali mislim da bi nam i ova pudlica savrseno odgovarala ...pa ako stoji jos uvijek ponuda za udomljavanje rado bi smo je primili kao pocasnog 4 clana nase skromne obitelji
pa ako jos stoji ponuda molim te da nam se javis na pm
Hvala
- alica.k
#366 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
sad sam vidjela malog psica ovdje u vogosci, izgleda kao da je mjesanac pekinezera i necega jos, crn sa smedje-zuckastim dlakama po sapama i stomaku. ima crnu ogrlicu, izgleda mi kao da ga je neko izbacio iz kuce (ili mu je pobjegao). ugl, sestra mi place ovdje da stavim na internet da vidim hoce li neko uzeti cukicu. fin je, sjedne na komandu, i musko je.
sestra ga je slikala

edit: pas je evo kod mene u kuci. sjedio je sve vrijeme na kisi ispred haustora pa sam ga uvela unutra...umiljat je i ne piski po kuci vec ceka da ga se izvede, bas onako kulturan pas...sto je najbitnije. uglavnom ako bi ga neko udomio javite se na pp ili na br tel 061278852
sestra ga je slikala

edit: pas je evo kod mene u kuci. sjedio je sve vrijeme na kisi ispred haustora pa sam ga uvela unutra...umiljat je i ne piski po kuci vec ceka da ga se izvede, bas onako kulturan pas...sto je najbitnije. uglavnom ako bi ga neko udomio javite se na pp ili na br tel 061278852
- jaca-maca
#367 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
HITNO! Nasla sam slatkog cukicu na dobrinji. Zenka je i mislim da ima oko 4 mjeseca. Pravo je umiljata. Lici na crnog labrador retrivera i uopste ne izgleda kao da je s ulice. Moze biti kod mene samo nekoliko dana. Moracu je vratiti na ulicu jer necu biti tu.
(( Pa ako je neko zainteresovan za udomljavanje neka mi se javi. Evo slike:

- zhera
#368 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Pudla je udomljena i sad za sad super se slaze sa sincinom
Malo je preplasena i slabije jede.. ali ce to sve doci na svoje kad se malo udomaci
stvarno je Veeelika maza i med medeni
i trazi svu paznju 
Nema niko sretniji od Nas.
hvala jos jednom dobrim ljudima 
Malo je preplasena i slabije jede.. ali ce to sve doci na svoje kad se malo udomaci
Nema niko sretniji od Nas.
- Pasiflora
#369 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Svaka cast! SRETNOzhera wrote:Pudla je udomljena i sad za sad super se slaze sa sincinom![]()
Malo je preplasena i slabije jede.. ali ce to sve doci na svoje kad se malo udomacistvarno je Veeelika maza i med medeni
i trazi svu paznju
Nema niko sretniji od Nas.hvala jos jednom dobrim ljudima
-
duboka_misao
#370 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
naletim vala to moram vidjeti, ko koga jede ...zhera wrote:Pudla je udomljena i sad za sad super se slaze sa sincinom![]()
Malo je preplasena i slabije jede.. ali ce to sve doci na svoje kad se malo udomacistvarno je Veeelika maza i med medeni
i trazi svu paznju
- zhera
#371 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
duboka_misao wrote:naletim vala to moram vidjeti, ko koga jede ...zhera wrote:Pudla je udomljena i sad za sad super se slaze sa sincinom![]()
i trazi svu paznju
Sad konnachno mogu napucati keeera na tebe
- Cholina_Lokica
#372 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
puc ga medo, puc ga medozhera wrote:duboka_misao wrote:naletim vala to moram vidjeti, ko koga jede ...
Sad konnachno mogu napucati keeera na tebehe he he he he
cestitam.... ljubomorna sam, volim pudle
- zhera
#373 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Ja licno mislim da je ovo bichon...samo malko veci. hocu reci podvrsta Frise. Stvarno je med medeni i imali smo praavu srecu da je pas dresiran i veoma pametan, sto nam mnogo znaci kod malog djeteta od 8mjeseci
. Danas idem u soping za njega jer me je sinoc praaaaaavo slusao
biti cemo prava ekipa
btw.. sitno HVALA!!! 
- Cholina_Lokica
#374 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
meni vise izgleda kao puli... mada nije ni bitno, dok ste vi ona sretni 
-
Mariella
#375 Re: Poklanjanje,udomljavanje i pomoć-psi
Kako sam samo sad ljubomornazhera wrote:Ja licno mislim da je ovo bichon...samo malko veci. hocu reci podvrsta Frise. Stvarno je med medeni i imali smo praavu srecu da je pas dresiran i veoma pametan, sto nam mnogo znaci kod malog djeteta od 8mjeseci. Danas idem u soping za njega jer me je sinoc praaaaaavo slusao
biti cemo prava ekipa
btw.. sitno HVALA!!!