Pa vrijeme je onda da pređeš na zamrznute proizvode, konzervans je nezdravArni75 wrote:Ne racunam ja ni na kakvu povezanost s njim, bar ne vise. Mozda sam ja malo ili puno konzervativna, pa mi eto neke sad normalne stvari, teze ulaze u glavu.♥ Julianna ♥ wrote:A joj Arni, čitam temu pa sve trepćem u nevjerici![]()
Pa ti si slobodna cura, a ovo je slobodan svijet. Uz to si još i zrela i odrasla, valjda si naučila balansirati razumom i osjećajima![]()
Zašto se ne ponašaš ekvivalentno njegovom ponašanju? Njega ništa u vezi s tobom očito ne obavezuje i to ti je fino dao do znanja. Jel tražiš da ti nacrta grafički prikaz??
Na bilo kakvu vašu sentimentalnu povezanost i posvećenost, apsolutno ne računaj. Pa čovjek želi da ima šemu kad dođe u Bosnu. Šta je čudno u njegovim željama? Druga je stvar gdje ćeš se ti tu pronaći..ako ti to odgovara, super. Ako ne, vozi dalje..ili vozi paralelno.
Bacila si silne sate i tuga Božija, godine u nekoj izmaglici, a toliko dobrih stvari u koje si mogla investirati i DUH I TELO![]()
Uzdravlju budi
Il na organic, al računaj onda da će to biti neki seljak, pardon zemljoradnik