Veliki Brat 3
Moderator: anex
- karanana
#351 Re: Veliki Brat 3
valjda onaj jedan visoki iz srbije ode a jedna od treba ce otici iduce sedmice. a nije losa ona punachka plava iz srbije.
evo opet se zakuhava, selma je dosla, cuga se, pjeva, adela se fachka sa banetom. a valjda ona ima i frajera vani. uh, lako je nama vako tipkati i gledati ove kurvarluke, ali ja da sam joj frajer ja bi popizdio i uradio nesto.
evo opet se zakuhava, selma je dosla, cuga se, pjeva, adela se fachka sa banetom. a valjda ona ima i frajera vani. uh, lako je nama vako tipkati i gledati ove kurvarluke, ali ja da sam joj frajer ja bi popizdio i uradio nesto.
-
lolo_lolo
#352 Re: Veliki Brat 3
ma nema vise vani frajera garant
uh vidi selme sto se fino obukla
uh vidi selme sto se fino obukla
- karanana
#353 Re: Veliki Brat 3
selma bomba, ali sa kesom na glavi. ono ce boto pokupit.
zasrala im je malo i atmosferu jer pustaju njene pjesme i probaju ih uzivo pjevati ali im ne ide pa ne mogu ni zivnuti,
bolje kad im pustaju raznoraznu muziku preko cd-a.
zasrala im je malo i atmosferu jer pustaju njene pjesme i probaju ih uzivo pjevati ali im ne ide pa ne mogu ni zivnuti,
bolje kad im pustaju raznoraznu muziku preko cd-a.
-
lolo_lolo
#354 Re: Veliki Brat 3
manuel opsiuje karla u dvije rijeci
"veliko zlo od coveka"
"veliko zlo od coveka"
- jedna tamo
#355 Re: Veliki Brat 3
jeste li gledali onu emisiju što vodi Irina...mozak čini mi se...
i sada gost bila neka Sanja astrolog i uživo ih uključe u kuću..i svakome nešto priča, kao gledala im natalnu kartu...bla bla...
i sad pita Irina nju a sve ide uživo...hoće li Karlo ženiti Violetu? kad astrolog ko iz topa MA JOK i odvali se žena smijati a i Karlo,kaže ona ma polako kao gdje će žuriti i tako to...
a sinoć Karlo u ispovjedaonici, kaže ovdje sam zbog love trebaju mi te pare, kad sam već ostao i pojeo ovoliko govana od ove djece, onda nebi volio da me djeca izbace, a on misli da je nominovan, nezna da su lažne nominacije
i sada gost bila neka Sanja astrolog i uživo ih uključe u kuću..i svakome nešto priča, kao gledala im natalnu kartu...bla bla...
i sad pita Irina nju a sve ide uživo...hoće li Karlo ženiti Violetu? kad astrolog ko iz topa MA JOK i odvali se žena smijati a i Karlo,kaže ona ma polako kao gdje će žuriti i tako to...
a sinoć Karlo u ispovjedaonici, kaže ovdje sam zbog love trebaju mi te pare, kad sam već ostao i pojeo ovoliko govana od ove djece, onda nebi volio da me djeca izbace, a on misli da je nominovan, nezna da su lažne nominacije
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#356 Re: Veliki Brat 3
Nemojte me zezati da ovi na OBn-u uzimaju po 50 eura DNEVNo,samo zatos to sjede,leze i piju u toj kuci?
Pa koliko uzimaju dnevno ovi likovi iz BB na PINK-u?
-
lolo_lolo
#357 Re: Veliki Brat 3
ne pratiskakavdanakneiskustvu wrote:dragica nominovana.
da hoće ispasti pa da se izlaje pa da je vrate,valjda će ostali napokon skontati ko je i šta je
nije nominovana
-
lolo_lolo
#358 Re: Veliki Brat 3
bile su nominacije medju ukucanima
nominovani karlo i dragica,ali to je foluska jer gledaoci izbacuju lazno ove sedmice
sad su ih poredali u dvoristu,kao 5 najugrozenijih,ali su tu stavili karla i dragicu,kako ne bi propao fazon o nominacijama medju ukucanima
maloprije rece ona plava voditeljica ovo sto ja govorim tebi
kako god,nece ti se ispuniti zelja,i da je izbace,lazno je
nominovani karlo i dragica,ali to je foluska jer gledaoci izbacuju lazno ove sedmice
sad su ih poredali u dvoristu,kao 5 najugrozenijih,ali su tu stavili karla i dragicu,kako ne bi propao fazon o nominacijama medju ukucanima
maloprije rece ona plava voditeljica ovo sto ja govorim tebi
kako god,nece ti se ispuniti zelja,i da je izbace,lazno je
-
Kopenhagen
#359 Re: Veliki Brat 3
dobijaju qrchinu,oni na farmi imaju po 100 ojra na dan-LIBERO- wrote:Nemojte me zezati da ovi na OBn-u uzimaju po 50 eura DNEVNo,samo zatos to sjede,leze i piju u toj kuci?
- kurty
#361 Re: Veliki Brat 3
vidim temu, prebacim na PINK...kad ona bolesnica nesta prica... i nesta rece o "Jovani" (mislim da se tako zove)... A u pozadini odg "Mrs u pi... materinu"

-
Kopenhagen
#362 Re: Veliki Brat 3
Šou debila za debilnu publiku,kuk majko moja šta je ovo 
- karanana
#363 Re: Veliki Brat 3
hahaha, cak preskacem i prison break da gledam ovo. uh kako je jovana fino posla u materinu. ali ona je bila iskrena i u kuci tako da ovo tracanje vani nije ni iznenadjenje jer je slicno govorila i unutra.
zivili mi debili.
zivili mi debili.
-
oliver kahn
#364 Re: Veliki Brat 3
da,da tako je bilokurty wrote:vidim temu, prebacim na PINK...kad ona bolesnica nesta prica... i nesta rece o "Jovani" (mislim da se tako zove)... A u pozadini odg "Mrs u pi... materinu"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jedna tamo
#365 Re: Veliki Brat 3
al ih ova Dragica izblati...e sada tek spektakl kad se vrati u kuću..prebiće je 
- karanana
#366 Re: Veliki Brat 3
kasno sam se ukljucio, gdje su raja koja obicno bude ispred onog stage-a gdje dodju i sjednu izbaceni? jeli namjerno nisu doveli raju da neko ne oda fazon?
-
Kopenhagen
#367 Re: Veliki Brat 3
i ja gledamkaranana wrote:hahaha, cak preskacem i prison break da gledam ovo. uh kako je jovana fino posla u materinu. ali ona je bila iskrena i u kuci tako da ovo tracanje vani nije ni iznenadjenje jer je slicno govorila i unutra.
zivili mi debili.
- kurty
#368 Re: Veliki Brat 3
a sad spektakl????
- karanana
#369 Re: Veliki Brat 3
tresla se brda, rodio se mis. nece nista spektakularno biti.
dobra ona danica, majka mu stara.
dobra ona danica, majka mu stara.
- jedna tamo
#370 Re: Veliki Brat 3
ništa kao kuliraju je...ja kontala nešto drugačije...
-
lolo_lolo
#371 Re: Veliki Brat 3
to bi bilo predobrokakavdanakneiskustvu wrote:šou bi bio da je vrate u kuću i da utom trenutku puste snimak ovoga što je ona govorila o ostalim ukućanima,fakat cura nije normalna.
a mislim da publike nema da bi se docarala ta atmosfera oko laznog nominovanja
i prije je bilo i snijega i kise,pa je publika stajala
a postojala je i mogucnost da neko iz publike njoj sapne da je sve lazno,pa da se ova ne ofira pred ostalim ukucanima
uglavnom je pametan potez neukljucivanje publike
- anastasija
#372 Re: Veliki Brat 3
Znaci u momentu slaze. Dragice gde si bila? Bila napolju, bilo publike, al meni rekli samo da sedim 15min. na stolici i cutim. 
- anastasija
#373 Re: Veliki Brat 3
Sinoc nisu. Mislim da ni danas nije znala. 
-
The 51st State
#374 Re: Veliki Brat 3
pao seks, pod ceradom bazena. karanana ce poluditi...
- karanana
#375 Re: Veliki Brat 3
opa, hahahaha, ali nista se ne vidi.
mada mi je krivo jer mi je danica simpatija, moram reci svaka im cast kad su se dosjetili gdje da se puknu i da koliko/toliko budu zaklonjeni a jos vece SVAKA CAST!!! na tome da su se pukli u ledenoj vodi vani dok pada snijeg. dobro mu se i digo piton na onoj hladnoci.
mada mi je krivo jer mi je danica simpatija, moram reci svaka im cast kad su se dosjetili gdje da se puknu i da koliko/toliko budu zaklonjeni a jos vece SVAKA CAST!!! na tome da su se pukli u ledenoj vodi vani dok pada snijeg. dobro mu se i digo piton na onoj hladnoci.