Armenija-Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Rezultat?

Pobjeda
166
83%
Nerjeseno
24
12%
Gubimo
11
5%

Total votes: 201

pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#351 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by pape »

Sta reci, .... 3 vrijedna boda. Igra nije bila sjajna, ali ... ni toliko losa da bi smo bili gnijevni na nase reprezentativce i selektora.
Puno mirnije ce se uci u utakmicu sa Turskom.
Ne ljutite se na Edina. Puno nam je radosti darivao, da bi mu se ovaj promasaj uzeo za veliko zlo. I najbolji ponekad grijese.
Cestitke momcima i selektoru.
LadyBear

#352 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by LadyBear »

Image
Better Man

#353 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Better Man »

Pobjeda i 3 nova boda! Još samo da pobjedimo Tursku i gotovo je!
pike

#354 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by pike »

Spahic je car...

:bih: :bih: :bih:
ahmed_dv

#355 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by ahmed_dv »

Svaka cast momci. Iako igra nije bila sjajna jedino sto se broji su 3 boda. Ja mislim da je falio dvanaesti igrac da sa tribina povede ekipu jace unaprijed. Zato protiv Turske dragi moji ne prestajte pjevati niti jedne sekunde
:bih:
Timotije

#356 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Timotije »

Svaka cast nasim momcima, taman onoliko koliko je i trebalo. Nema povrijedjenih, nema kaznjenih, dovoljno vremena da se pripremimo za kljucnu utakmicu. Sad treba malo stati na loptu, Turci su ti kojima gori pod nogama, dakle pametno!
BHCluster

#357 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by BHCluster »

Image

De mi recite kakav je ono komentator odakle je on nije ni jednom reko nasi, nas tim, niti jedno sve neutralno Bosanci, Bosna i Hercegovina itd... A nije mogo biti dosadnij... Ljudi moji dokada?
Frankyee

#358 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Frankyee »

ko dobi zuti od nasih nisam vidio ili se to meni ucinilo
Jazz_Junkie

#359 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Jazz_Junkie »

Prezadovoljan sam. :bih:
Sir Charles

#360 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Sir Charles »

Sve u svemu dobro je da smo upisali 3 boda. Igra nije bila dobra. Neprestano se prebacivala sredina i pokusavalo nekakvim dubokim loptama. Dzeko je bio udvojen, cak i utrojen, a kada bi i primio loptu pokusavao je nesto solo te gubio lopte. Supic odlican na golu. Ibricic i Spahic po meni najbolji danas. Muratovic i Rahimic odradili odlicno defanzivne zadatke. Vladavic uzasan, katasrtofa. Nije nijednom probio i sve sto je pokusao centrirati nije islo. Pjanic je unio dosta zivosti u igru svojim ulaskom u igru. Ostali solidni. Ali kao sto napisah na pocetku, najbitnije je da smo upisali 3 boda i prosli Armeniju, a sada lagano pripreme za Tursku i uvjeren sam da ce to sve izgledati puno bolje...
Smurff

#361 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Smurff »

Jedan je Spahic, po meni danas najbolji igrac, Ibricic bolji nego sam navikao, Supic odlican i 3 boda su tu :D
Facasplaca

#362 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Facasplaca »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

BACI TUURKEE DA SE IGRAMO!!! :bih:
Gerard

#363 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Gerard »

hrasno38 wrote:Bravo momci!!!!! Da pozdravim sve one koji su se pitali sto Ciro forsira Ibricica!!!!!
:D
Da pozdravim i ja sve na celu sa Komebom...takodje da pozdravim sve one (na celu sa Komebom) koji su tvrdili da Ciro Supica forsira samo da ga proda...
Inace dvoumim se za igraca utakmice izmedju Ibricica i Spahica. Od mog komentara i ocjene na poluvremenu neki dodatci kao npr. da je Vladavic jako pao u najvecem dijelu drugog poluvremena, da se Muratovic premorio i da je Ciro majstorski postupio kada ga zamjenio. Mislim da su on i Ibricic pretrcali za petoricu. Supic je za razliku od prvog imao nekoliko opasnih situacija i majstorski ih rjesio. Pjanic je definitivno ustima nas orkestar i trebalo bi mu davati vise i vise sansi. Mislim da bi on i Miske mogli igrati zajedno i po cijenu da igramo sa jednim klasicnim napadacem.
Meho Kodro

#364 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Meho Kodro »

Bravo za zmajeve, solidna utakmica, Ibricic odlican, a uvijek je najteze igrati u utakmicama koje MORAS dobiti... mnoge ekipe su u ovakvim mecevima kiksali

Skotska je prije 2 godine u Gruziji imala mec loptu za plasman na EP, i Gruzijci kojima to nista nije znacilo su pobjedili 2:0
klixober

#365 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by klixober »

hrasno38 wrote:Bravo momci!!!!! Da pozdravim sve one koji su se pitali sto Ciro forsira Ibricica!!!!!
Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
Sta reci...Pjanic-Lyon,najbolji klub Francuske,igra ligu prvaka.
Ibricic-Hajduk,na 14. mjestu hrvatske lige,ne igra u Evropi.
Last edited by klixober on 05/09/2009 19:10, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#366 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

e sto mozes smoriti to je cudo jedno
zecko_kupuz

#367 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by zecko_kupuz »

E, Ibričiću, svaka ti čast, složio si mi drugu pljusku tokom kvalifikacija. :D Priznajem da sam pogriješio što sam te često napadao, ali znaš, sada moraš nastaviti u ovom ritmu. Nema posustajanja. :D
alphonse kauders

#368 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by alphonse kauders »

Supić- bez grreške, odbranio je sve što treba i pokupio sve što treba. Vrlo pozitivno iznenađenje.
Jahić- vrlo, vrlo neupadljiva utakmica, nije nijednom centar prešao da pomogne Vladaviću u napadu (valjda Ćiro naredio), a nije nešto ni blistao u odbrani
Salihović- ok, mada mnogo loših centaršuteva, ali ipak nije ono njegova pozicija
Spahić- bedem, čovjek je danas tako nadmoćno u odbrani izgledao, prosto se vidjela ogromna razlika između njega i amaterlija iz Armenije
Nadarević- uz Spahića, prilično solidan oslonac u odbrani
Muratović- dosta loša utakmica, on jednostavno nema dovoljno snage da igra zadnjeg veznog, mnogo grešaka, izgubljenih lopti i nemogućnosti praćenja protivničkih igrača
Rahimić- bolji od Muratovića, vrlo miran, ali i on par puta trčao za igračima bez pokušaja da ih spriječi da pucaju na gol
Vladavić- još uvijek igrač za naše lige, srlja po desnoj strani u gužvu, folira povrede, gubi lopte, jedino pozitivno - asistencija. Inače, dosta loš.
Ibričić- Gol i još jedna šansa, ali za moj ukus čuva predugo loptu u nogama i nekako je sav usporen snimak. Vidi se da je tehničar, ali je kao igrač na nivou srednje evropske kvalitete. Džaba, Ćirin je ljubimac, i uvijek će igrati.
Džeko- danas izgubljen u vremenu i prostoru, na silu opucan penal, malo ga izvadila asistencija
Ibišević- on je tip igrača koji živi od lopti koje dođu u 16-ac, izgubio snagu, izborio penal, ali bez nekog velikog učinka

Pjanić- odlično odigrao svoj dio
Muslimović- dao gol, za vrijeme koje je bio na terenu i više nego dovoljno
Bajramović- igrao samo 5 minuta, uspio dobiti žuti:)

Ćiro- prelomio je utakmicu izmjenom Muratović-Pjanić, jer smo bili dotad previše defanzivno postavljeni. Od tog trenutka, Armenci više nisu ni upola bili opasni kao dotad. Ostaje problem da je zaljubljen u Ibričića:) Protiv Turske bi morao pustiti Bajramovića u igru umjesto Muratovića, koliko god da izdrži, a očekujem da će Miske mijenjati Vladavića. Ni bekovi nam nisu neka pljačka, al' samo hrabro:)

Solidno odigrana utakmica, moglo je i bolje, ali ovakve utakmice smo ranije znali i gubiti. Super uvertira pred Tursku.
Charuga
Globalni moderator

#369 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Charuga »

Frankyee wrote:ko dobi zuti od nasih nisam vidio ili se to meni ucinilo
Bajramovic
BHCluster

#370 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by BHCluster »

Image Španija 18
Image Bosna i Hercegovina 15
Image Turska 8
Image Belgija 7
Image Estonija 5
Image Armenija 1
Last edited by BHCluster on 05/09/2009 19:18, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#371 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Baltazar_khan »

Večeras ste svi mogli da vidite zbog čega Ibričić dobiva šansu, ispred Štilića ;-) Onaj njegov potez prije našeg drugog gola, me podsjetio na jednog i jedinog, Zinedina Zidane-a :thumbup:

Opasna je bila Armenija, ali ipak smo mi nekoliko stepenica iznad njih.

Ćiro Blažević, gigant. Tek sad vidim kakvog smo kloca za selektora imali u obliku Blaža Sliškovića...
Gerard

#372 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Gerard »

komeba wrote:
Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
:D :D :D
Ibricic je igrao sve od beka do napadaca, momak je spartao terenom, driblao, assistirao, zabijao... I jos jednom :D :D :D
Baltazar_khan

#373 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Baltazar_khan »

komeba wrote: Da ja igram svaku utakmicu na njegovoj poziciji,zabio bih par golova.
Odavno pratim tvoje postove, i može se zaključiti da nema razlike između tebe, i Branimira Tulića :oops:

I jedan i drugi, nemate veze s vezom u sportu zvanom fudbal/nogomet!
pirmin

#374 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by pirmin »

alphonse kauders wrote: Bajramović- igrao samo 5 minuta, uspio dobiti žuti:)
Kralj :bih: , pored Misketa meni najdrazi igrac. :thumbup:

A sad u osvetu za 500 godina potlacenosti! :D :bih:
Petit_Beurre

#375 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina

Post by Petit_Beurre »

Tanko, tanko...
Post Reply