Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
karanana

#351 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

tijelo naravno za 10, faca ohabana.
nesto ala selma bajrami.
stochar

#352 Re: Televizija OBN

Post by stochar »

gledam danas na OBN ona emisija Exkluziv (kako li je oni vec pisu) gdje kao pustaju neka zanimljive i aktuelne priloge iz svijeta. i, kao ide prilog sa otvaranja muzeja vostanih figura u Beogradu, kad se u po frke na otvaranju pojavljuje pokojni Zoran Đinđić koji je ubijen jos u martu 2003.... aktuelno, nema shta...
nellington

#353 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

stochar wrote:gledam danas na OBN ona emisija Exkluziv (kako li je oni vec pisu) gdje kao pustaju neka zanimljive i aktuelne priloge iz svijeta. i, kao ide prilog sa otvaranja muzeja vostanih figura u Beogradu, kad se u po frke na otvaranju pojavljuje pokojni Zoran Đinđić koji je ubijen jos u martu 2003.... aktuelno, nema shta...
:lol: :lol:

To je baš muzejski snimak :D Odavno vošten čovjek...
samo malo

#354 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Pogledah par dana hrvatski RTL i konacno vidjeh odakle OBN crpi "ideje" (pored Nove)

Na RTL-u je rucak za 5, na OBN-u rucak za 4 :D originalno, nema sta.

I ovaj Exluziv su uzeli sa RTL-a, mada to znaju svi koji su ikada gledali bar njemacki RTL.
Gospoda Ministarka

#355 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

karanana wrote:tijelo naravno za 10, faca ohabana.
nesto ala selma bajrami.

Karanana, ja sam ugodno iznenadena :thumbup:
Imas ukusa sto je,je... upravo ovakav komentar bih i ja ostavila.
General_Jackson

#356 Re: Televizija OBN

Post by General_Jackson »

samo malo wrote:Pogledah par dana hrvatski RTL i konacno vidjeh odakle OBN crpi "ideje" (pored Nove)

Na RTL-u je rucak za 5, na OBN-u rucak za 4 :D originalno, nema sta.

I ovaj Exluziv su uzeli sa RTL-a, mada to znaju svi koji su ikada gledali bar njemacki RTL.
:thumbup: Da dodam i VOX- Das perfekte dinner, originalni su nema šta, a tek kako su to realizirali nisu u stanju ni podžoniti nešto kako treba. Tip koji snima stol za 4 ne zna ni držati kameru, a kamoli rukovati sa istom, pa cijelo vrijeme gledamo glave učesnika u krupnom planu kako nešto pričaju bez veze i prognoziraju kako će i hoće li jelo biti skuhano kao da daju prognoze uoči revanša Man.utd.- Milano. Narcisoidne i agresivne voditeljice od svega prave još veći cirkus.Kada čovjek pomisli da je OBN sa vlastitom produkcijom dotakao dno oni ga uvijek nanovo iznenade.
samo malo

#357 Re: Televizija OBN

Post by samo malo »

Voditeljice su posebna prica, ona Milica sto vodi stol za 4, samo sto sise nije izbacila napolje, koliko afektira i nabacuje se pred kameru.

Nije da bi imao nesto protiv, jasno :D
*mima*

#358 Re: Televizija OBN

Post by *mima* »

BEZZZE wrote:Najaca maca u BiH i sire odgovorno tvrdim. Amra svaka ti cast ne moze ti niko nista.... hvala OBN-u sto nam s vremena na vrijeme priusti melem za oci :) Da nekenjam vise slika govori vise od rijeci :evil:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo je dobro.......to ti samu sebe reklamiras.....
General_Jackson

#359 Re: Televizija OBN

samo malo wrote:Voditeljice su posebna prica, ona Milica sto vodi stol za 4, samo sto sise nije izbacila napolje, koliko afektira i nabacuje se pred kameru.

Ni ja ali što je najtragičnije da to i uradi onaj krelac što mu se ljulja kamera u rukama ne bi to bio u stanju snimiti pa opet ne bismo ništa vidjeli :lol:
minjonja

#360 Re: Televizija OBN

Post by minjonja »

otkad je obn kupio onaj sto drzi novu (tj. otkad vise nema jerryja springera, south park, i normalnih opustajucih filmova, bez sranja kao big mama house, modeli, dejane, batka, sergeja na svakom koraku) ne gledam ga vise.
General_Jackson

#361 Re: Televizija OBN

@minjonja to je tačno, ali šta nam onda ostaje da gledamo? memorisao sam nekih 20-tak kanala, u međuvremenu izbacio smeće od PINKA a program i na preostalim stanicama iz dana u dan sve gori. OBN na mom TV-u drži još samo poneki strani film i serija koji se nađu s vremena na vrijeme, a vlastita produkcija im je jedna od najgorih na ovim prostorima i ne znam uopšte koji su kriteriji kod zapošljavanja na toj TV, činjenica je samo da im je osoblje skupina totalnih amatera i neznalica i sve emisije u vlastitoj produkciji potpuno smeće.
terra_incognita

#362 Re: Televizija OBN

Post by terra_incognita »

samo malo wrote:Voditeljice su posebna prica, ona Milica sto vodi stol za 4, samo sto sise nije izbacila napolje, koliko afektira i nabacuje se pred kameru.

nadam se i da ce im neko nekada reci da se ne kaze deZert :-)
minjonja

#363 Re: Televizija OBN

Post by minjonja »

General_Jackson wrote:@minjonja to je tačno, ali šta nam onda ostaje da gledamo? memorisao sam nekih 20-tak kanala, u međuvremenu izbacio smeće od PINKA a program i na preostalim stanicama iz dana u dan sve gori. OBN na mom TV-u drži još samo poneki strani film i serija koji se nađu s vremena na vrijeme, a vlastita produkcija im je jedna od najgorih na ovim prostorima i ne znam uopšte koji su kriteriji kod zapošljavanja na toj TV, činjenica je samo da im je osoblje skupina totalnih amatera i neznalica i sve emisije u vlastitoj produkciji potpuno smeće.
cuj koji su kriteriji...

pa da je zgodna, mlada, svi je zele...... :D kako drugacije ljude zadrzati da gledaju taj kanal :D
nellington

#364 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

minjonja wrote: cuj koji su kriteriji...

pa da je zgodna, mlada, svi je zele...... :D kako drugacije ljude zadrzati da gledaju taj kanal :D
Nemoj tako, i meni je nuđen posao :skoljka: :lol:
General_Jackson

#365 Re: Televizija OBN

minjonja wrote:
General_Jackson wrote:@minjonja to je tačno, ali šta nam onda ostaje da gledamo? memorisao sam nekih 20-tak kanala, u međuvremenu izbacio smeće od PINKA a program i na preostalim stanicama iz dana u dan sve gori. OBN na mom TV-u drži još samo poneki strani film i serija koji se nađu s vremena na vrijeme, a vlastita produkcija im je jedna od najgorih na ovim prostorima i ne znam uopšte koji su kriteriji kod zapošljavanja na toj TV, činjenica je samo da im je osoblje skupina totalnih amatera i neznalica i sve emisije u vlastitoj produkciji potpuno smeće.
cuj koji su kriteriji...

Jel i Emerik i Vjeko spadaju pod te kriterije? :D
terra_incognita wrote:

nadam se i da ce im neko nekada reci da se ne kaze deZert :-)
A kremenadle i paradaiz? :lol:
minjonja

#366 Re: Televizija OBN

Post by minjonja »

nellington wrote:
minjonja wrote: cuj koji su kriteriji...

Nemoj tako, i meni je nuđen posao :skoljka: :lol:
dobro pa si zivu glavu izvuko :lol: :lol: :lol:

trebali ti dati one nekakve pare pa kontaju "e pa neces, ti ces kod nas crnciti i voditi 4 emisije :evil: " :D
nellington

#367 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

E pa ja se izvuk'o, bolje kokuz nego OBNčić :lol:
Loulou

#368 Re: Televizija OBN

Post by Loulou »

OBN :lol:

Njihovi prevoditelji/ce me ne prestaju "fascinirat" još od vremena kad su, u jednoj od svojih kolažnih emisija, naziv filma "Legends of the Fall" preveli kao - "Legenda o padu" :D

Prije par dana gledam one emisije- Fashion police i Sexiest i to ovako nekako izgleda:

- More than 6ft tall; prijevod - visok više od 170 cm :D

- I'm looking for something breathable (o odjeći); - tražim nešto što oduzima dah :lol:

- This ex Playboy; - ovaj bivši dečko za igu

- My hearth be still (priča o momentu kad je ugledala nekog tipa koji ju je "oborio s nogu"); - moje će srce biti mirno :D

- this virtually impossible task (lik je trebao nešto uraditi)- ovaj virtualno nemogući zadatak

OBN :lol:
somethings

#369 Re: Televizija OBN

Post by somethings »

We met a Freshman. - upoznali smo Freshmanicu (naravno, radi se o studentici koja je prva godina koledža (dakle brucošica kod nas), a ne o curi koja se preziva Freshman.)

He was a Sophomore. - on je iz Sothmora. :?

We all drank from that spring. - Bilo je proljeće i svi smo pili. :lol:
Neelix

#370 Re: Televizija OBN

Post by Neelix »

Shall we go Dutch?

Hocemo li ici Holandjanima :lol:
minjonja

#371 Re: Televizija OBN

Post by minjonja »

nellington wrote:E pa ja se izvuk'o, bolje kokuz nego OBNčić :lol:
kokuz nije onaj sto dobije dvije tisuce :oops: :D
nellington

#372 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

minjonja wrote:
nellington wrote:E pa ja se izvuk'o, bolje kokuz nego OBNčić :lol:
kokuz nije onaj sto dobije dvije tisuce :oops: :D
Oklen mi dvije tisuće, srećo... Preko 500 ne dadoše dušmani :lol:
Neelix

#373 Re: Televizija OBN

Post by Neelix »

cini mi se da nema sta izbacit.

on the other hand, ona druga voditeljica... :D
phillie

#374 Re: Televizija OBN

Post by phillie »

Filmovi na OBN-u su posebna prica...da li je neko primjetio prevode tipa "Uuuh, Hmm, Uf, Eeh" i slicno :lol: :lol: :lol:

Dalje, u cini mi se utorak navecer, ide film "Trazi se heroj" (nedavno bio ili na ovoj tv ili na NovojTv), zatim ide repriza filma koji je bio u ponedeljak navecer (ne znam kako se zove, uglavnom siparica zaljubljena u popo zvijezdu, zavrsava s njim na "pustom ostrvu"), da bi odmah poslije ovog filma isla "premjera" filma "Trazi se heroj" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako se ovome dodaju Keceri, Emerik Gudelj, Vugdalic, Rosuljas (koju uhvatih jedne prilike kako rece, da na danasnjoj show-biz sceni preovladava samo izgled dok je talenat u drugom planu, pa cak i voditeljice bez ikakvog znanja, dikcije :-) i vokabulara vode emisije), OBN-ovih TopModela, gdje je OBN obicnu audiciju pretvorio u "takmicenje modela, koje ocekuje karijera", da bi zavrsile vodeci emisije-limunade....onda se moze i vidjeti kakva je to televizija.
sinus

#375 Re: Televizija OBN

Post by sinus »

Novi TV projekt Dejane Rosuljaš

Želim rušiti tabue

Na OBN-u će u srijedu 10. marta, u 20:10 sati početi emitiranje "Dejana Talk Showa" koji će uređivati i voditi Dejana Rosuljaš.
Riječ je o sedmičnom tok šouu kojim ću rušiti tabu teme. u prvoj emisiji govorit ćemo o estetskoj hirurgiji, ali ne površno nego otvoreno i s dosta zanimljivih informacija. U okviru ove teme gosti u studiju otkrit će koliko interesovanje u našoj zemlji vlada za promjenu spola, operaciju koja se još ne obavlja u BiH. Među gostima će biti Daniella Mijatović i Mirjana Deak - govori Dejana.
Atraktivna voditeljica ističe da je potpuno spremna za ovaj veoma zahtjevan TV format.
- Mene ničega nije strah. Svaki novi projekt je novi izazov. Moj tok-šou trajat će 45 minuta. Pokušat ću da ne zamaram ljude, želim da uživaju srijedom navečer, ali i da saznaju nešto novo. Prvih nekoliko emisija bit će snimano, a potom će "Dejana Talk Show" ići uživo. I publika u OBN-ovom studiju aktivno će učestvovati, davati svoje komentare i postavljati pitanja - kaže Rosuljaš.
Post Reply