Chelsea mi sve više liči na Milan, a to je nešto najgore što sam mogo zamislitBordolini wrote:Everton odlicno odigrao, drago mi je da su uzeli. Oni su samo jos jedna ekipa koja je nadtrcala penzionere Celzija. Nema Celzi s ovom ekipom sta traziti, ove godine nula pehara i jos puno frustracija.
Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#351 Re: Chelsea FC
- Obuca9
#352 Re: Chelsea FC
Ančelotijeva škola 
-
Bordolini
#353 Re: Chelsea FC
Anceloti i Mancini, dva najveca grobara engleskog fudbala
..pardon, zaboravio sam i fabia strasnog, on im je put otvorio 
-
MrSejo38
#354 Re: Chelsea FC
Pa ima li navijaca ovdje
Slavi li iko ovu pobjedu ?
- ratata
#355 Re: Chelsea FC
cyprus wrote:Chelsea mi sve više liči na Milan, a to je nešto najgore što sam mogo zamislitBordolini wrote:Everton odlicno odigrao, drago mi je da su uzeli. Oni su samo jos jedna ekipa koja je nadtrcala penzionere Celzija. Nema Celzi s ovom ekipom sta traziti, ove godine nula pehara i jos puno frustracija.
- cyprus
#356 Re: Chelsea FC
Da je neko drugi osim Anelke zabio slavio bihMrSejo38 wrote:Pa ima li navijaca ovdjeSlavi li iko ovu pobjedu ?
- libertyBiH
#357 Re: Chelsea FC
Zao mi Torresa nedaju lopte isto kao Dzeksonu u Citiyu..........dobar ovaj bek Louis iz Benfike pravo beton.....rutinska pobjeda Chelsa........
- belafonte
#358 Re: Chelsea FC
@cyprus - Ancelotti je kloc definitivno ali i kao takav će donijeti LP, to je jednostavno neka ravnoteža u svemiru koja mora biti zadovoljena, milion kontradiktornosti frajer napravi i hlaadno donese trofej, nerealno...
Kardinalna greška Ancelottija, ovo je bila tekma da se popravi gol razlika od 5,6 golova u plusu...
Frajer čitavu heftu govori i sjajno elaborira šta Anelka donosi timu u gostima, njegova brzina, utrčavanje iza odbrane, ubio se za ovakve ekipe koja otvoreno igra, Anelka je mogao sam danas hetrik zabit a da se ne oznoji i taman da kreneš reći Carlo ti si genijalac...
Jok, Carlo stavi Drogbu, Anelka na klupu, Drogba usere sve ijedan napad koji se mogao usrati, njegovo čitanje igre je za nijansu brže od samog njegovog kretanja, sreća pa se povrijedi i uđe Kalou, klocina velika, ali i kao takav uspije iskoristiti sve rupetine koje je Blackpool imao, ooo pa šta bi tek onda Anelka u tandemu sa Torresom napravio...
Idemo dalje, al definitivno jadnijeg šampiona Engleska neće zadugo vidjeti...
Kardinalna greška Ancelottija, ovo je bila tekma da se popravi gol razlika od 5,6 golova u plusu...
Frajer čitavu heftu govori i sjajno elaborira šta Anelka donosi timu u gostima, njegova brzina, utrčavanje iza odbrane, ubio se za ovakve ekipe koja otvoreno igra, Anelka je mogao sam danas hetrik zabit a da se ne oznoji i taman da kreneš reći Carlo ti si genijalac...
Jok, Carlo stavi Drogbu, Anelka na klupu, Drogba usere sve ijedan napad koji se mogao usrati, njegovo čitanje igre je za nijansu brže od samog njegovog kretanja, sreća pa se povrijedi i uđe Kalou, klocina velika, ali i kao takav uspije iskoristiti sve rupetine koje je Blackpool imao, ooo pa šta bi tek onda Anelka u tandemu sa Torresom napravio...
Idemo dalje, al definitivno jadnijeg šampiona Engleska neće zadugo vidjeti...
- ja.neron
#359 Re: Chelsea FC
evo povratka teme haman iz mrtvih
- simonese
- simonese
#361 Re: Chelsea FC
prvi na listi igraca je Falcao,30mil je ponuda
- El_Di@blo
#362 Re: Chelsea FC
Jos nije potvrdjeno iz nijednog tabora, ovo bi vjerovatno bio najskuplji transfer medju trenerimasimonese wrote:http://www.bild.de/sport/fussball/andre ... .bild.html
little mourinijohohuhu novi trener
- alijagoro
#363 Re: Chelsea FC
Mozda jos dovedu Modrica i onog Lukaku-a,jos im samo treba trener.
- belafonte
#364 Re: Chelsea FC
Villas-Boas je lutka samo takva, jedva čekam perverzije koje će da napravi 
- lord blackadder
#365 Re: Chelsea FC
Picka je ako dodje, mogao je dogodine napast LP s Portom.
- ratata
#366 Re: Chelsea FC
ne može se tako pričati kad su u pitanju profesionalci, ali u svakom slučaju mu je noga u Čelziju kao i obično za neku glupost, eto recimo još ne mogu da svarim da Anćeloti dobi otkaz a sezonu ranije donio dvostruku titululord blackadder wrote:Picka je ako dodje, mogao je dogodine napast LP s Portom.
al i to je super, eto ga Boas u Interu naredne sezone
-
todd_smith
#367 Re: Chelsea FC
ma i da im sve osvoji, za 2-3 sezone i on ce da dobije nogu
- ratata
#368 Re: Chelsea FC
ne mogu prezalit sto se ovo desilo Čelziju umjesto Interu ali eto moram da cestitam, placena je odsteta Portu i Andre Vilas Boas je novi trener Čelzija ...
-
bosanska senzacija
#369 Re: Chelsea FC
Neka ga koju sezonu u Čelziju da "ispeče zanat" a onda povratak u Inter i lagano Mourinhovim stopama aBd..ratata wrote:ne mogu prezalit sto se ovo desilo Čelziju umjesto Interu ali eto moram da cestitam, placena je odsteta Portu i Andre Vilas Boas je novi trener Čelzija ...
- El_Di@blo
#370 Re: Chelsea FC
Andre Vilas Boas potvrđen kao novi trener Chelsea,nadam se dugoj i uspjesnoj saradnji 
- Jack Be Nimble
#371 Re: Chelsea FC
Roman je puko skroz. Dovodi trenera koji nikada nije izveo ekipu u LS da osvoji LS. Dovodi trenera koji ima 34 ili 35 godina da drzi lekcije penzionerima ciji je ego do neba. Vidjecemo da li ce imati muda da zagalami na Terrya, Drogbu i ostale.
Sretno
Sretno
- ultima_palabra
#372 Re: Chelsea FC
Meni nekako ovo bezveze sa neutralnog aspekta... nadao sam se da će Villas Boas voditi nepromijenjenu ekipu Porta bar još sezonu, pa da se vidi koliko bi mogli u CL. Fudbal se mnogo promijenio i u odnosu na stanje prije 5 godina, a nekmoli prije 20-30 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#373 Re: Chelsea FC
Sve stoji, ali se Roman jos uvijek sjeca Mourinhove ere i ne moze sebi halaliti sto ga je liferovao. Sad u Boasu vidi novog Mourinha, pa se nada da ce na taj nacin vratit trofeje Chelsea.ultima_palabra wrote:Meni nekako ovo bezveze sa neutralnog aspekta... nadao sam se da će Villas Boas voditi nepromijenjenu ekipu Porta bar još sezonu, pa da se vidi koliko bi mogli u CL. Fudbal se mnogo promijenio i u odnosu na stanje prije 5 godina, a nekmoli prije 20-30
- vaučer
#374 Re: Chelsea FC
Ma nitko ne može normalno pod Romanom funkcionirati i raditi.
Sumnjam da će ovaj dozvoliti da Villas Boas ima onoliko odriješene ruke koliko ovakvom treneru trebaju.
Pa radi tog je i nogirao Mourinha, u Chelskom je jedan gazda i njegova je zadnja.
Villas Boasu sretno, zanimljiva lik i bit će dogodine odlično prvenstvo.
Sumnjam da će ovaj dozvoliti da Villas Boas ima onoliko odriješene ruke koliko ovakvom treneru trebaju.
Pa radi tog je i nogirao Mourinha, u Chelskom je jedan gazda i njegova je zadnja.
- ratata
#375 Re: Chelsea FC
i dalje ga zove Chelski, pazi molim te, a njegov Looserpool se prodao isto kao i Chelseavaučer wrote:Ma nitko ne može normalno pod Romanom funkcionirati i raditi.
Boas mora svake godine da bude sampion plus Finale LP da bi mogao ostati i one naredne sezone