Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
do_tokija

#351 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

11sumirp wrote:
do_tokija wrote:lijepo je sto si postavio video utakmice u kojoj je arsenal ponizio barcelonu sa igracem manje i zabio im gol a ovi izjednacili iz cistog ofsajda ali to ne cudi rukometasi su navikli na guranje sudija i to je njima normalno haj zdravo kazane :D
mislis utakmice u kojoj je Barsa POBIJEDILA arsenal i uzela titulu prvaka europe,a arsenal jos jednom stigo do izvora a nije se vode napio,cak sta vise,od tad se provlaci teza o jos jednoj generaciji luzera sa hajberija :D...sa zadovoljstvom te castim casicom rakijice... :)
barcelona pobjedila arsenal zahvaljujuci sudijama i to sa igracem vise hahahahaha kakvi luzeri dali gol iz ofsajda i velicaju tu svoju pobjedu nemoj vise pominjati taj smijesni klub na ovoj temi jer si usmrdio temu ovdje se prica o arsenalu za sve dalje rasprave ima tema lige prvaka i tamo velicaj sudije i pobjede koje su vam donijeli...

ne moze se wenger otjerati samo on moze osvojiti sa ovim ulaganjima trofeje pogledaj samo neke timove koliko ulazu a ni ligu prvaka ne mogu da izbore! valjalo je sagraditi najljepsi stadion a i ne valja se zaduzivati ko unitedi i cska iz londona...
Last edited by do_tokija on 16/12/2009 15:16, edited 1 time in total.
11sumirp

#352 Re: Arsenal F.C.

Post by 11sumirp »

OK necemo vise o toj utakmici,al zato molim boga,da arsenal izvuce barsu i da im se barsa krvi napije,opet :lol: :D :D :D
11sumirp

#353 Re: Arsenal F.C.

Post by 11sumirp »

Nego onaj,momcino,kakve su ti fakat prognoze za ovu sezonu u EPL?iDETE LI DO KRAJA,il je opet crna serija na vidiku? :D
burek_in_space

#354 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

do_tokija wrote: ne moze se wenger otjerati samo on moze osvojiti sa ovim ulaganjima trofeje pogledaj samo neke timove koliko ulazu a ni ligu prvaka ne mogu da izbore! valjalo je sagraditi najljepsi stadion a i ne valja se zaduzivati ko unitedi i cska iz londona...
Kao prvo, prekini vishe sa tom utakmicom, jer ne vidim smisao ponavljanja.
Nishta se promijeniti nece, ime pobjednika za tu sezonu je odavno ugravirano na peharu, i naknadnih izmjena nece biti.
Ovo ti kazhem kao simpatizer Arsenala.

A shto se tiche Wengera, ne mislim ja na klasichno tjeranje, jer koliko god me nervirao taj chovjek svojom tvrdoglavoshcu, ipak ga poshtujem kao jednog od najboljih svjetskih trenera u ovom trenutku. Ono shto mene lichno nervira kod njega je shto najavljuje neka pojachanja, koja se pokazhu u vidu 17-18-godishnjih klinaca, koji se nisu ni pocheli brijati josh, a treba da vode bitke sa onim zvijerima tipa Lampard, Terry, Drogba, Vidic, Rooney, Gerard i slichni. Ako mu se zadnjih 5 godina pokazuje uvijek i iznova da sada ne prolazi ta politika, zashto i dalje insistirati na tome?! Odrijeshi kesu, jeste klub u odredjenom minusu (pretpostavljam), ali povecaj josh malo taj minus zarad vecih ciljeva ( LP ili Premiership, meni svejedno).
krusty

#355 Re: Arsenal F.C.

Post by krusty »

studeni76 wrote:
krusty wrote:a sto bi covjek otisao iz Arsenala samo zato sto Arsenal ne osvoja titule ?

pa koliko samo ima sjajnih igraca na svijetu koji isto ne osvajaju titule ?

kakve veze napredak u karijeri ima sa titulama ?

sta je Totti osvojio od titula, jedan scudetto ? al covjek je legenda Rome i nije "morao" preci u drugi klub da bi napredovao u karijeri i da bi zaboga osvajao titule...

ja da sam recimo Fabregas, i da mi se svidja u Arsenalu ko sto i on kaze , ne bi zadugo razmisljao promjeni, jebo titule, plate su im ogromne, sta ce im vise...

pa kad Misimovic ima Aston Martina sta mislite sta ovi iz Premiershipa imaju ...

to sto su neki igraci pohlepni i nemaju granice i mjere je sasvim druga prica, pa tako odu u veliki klub pa propadnu ...
Pa valjda se bavis nekim sportom sa zeljom da budes uspjesan,osvajas titule,priznanja i sl. dzaba ti svi ti milioni ako se nemas za cime okrenut,ako je vitrina prazna. Jesil se ikad bavio tako necim,tezio cemu?!

jeste to tako na papiru, ali skontaj koliko ima sjajnih igraca koji nemaju nista u vitrini ? ne pruzi se svima jednaka prilika za nekom titulom, zato kazem, ne moraju svi letiti u drugi klub samo radi titule a to sto ces sjediti na klupi, sto neces igrati ni blizu kako si igrao u proslom klubu i slicno, to je nebitno ?

hocu da kazem, svi ovi malo bolji igraci zaradjuju ogromne pare i ovako i onako, i ja ne vidim pod moranjem da svi lete u neki klub da bi imali neku titulu, iako u trenutnom klubu imaju sve

eto i Henry je otisao u barsu, pa je i osvojio nesto, ali meni ga je bilo sto puta draze gledati u Arsenalu jer je tad igrao na vrhuncu, u barsi mislim nikad nije proradio kako treba bar nije imao neki kontinuitet ... moze se titula osvojit i sa 35, odes u neki klub na zalasku karijere, uzmes titulu i imas se za cim okrenuti :)
do_tokija

#356 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

burek_in_space wrote:
do_tokija wrote: ne moze se wenger otjerati samo on moze osvojiti sa ovim ulaganjima trofeje pogledaj samo neke timove koliko ulazu a ni ligu prvaka ne mogu da izbore! valjalo je sagraditi najljepsi stadion a i ne valja se zaduzivati ko unitedi i cska iz londona...
Kao prvo, prekini vishe sa tom utakmicom, jer ne vidim smisao ponavljanja.
Nishta se promijeniti nece, ime pobjednika za tu sezonu je odavno ugravirano na peharu, i naknadnih izmjena nece biti.
Ovo ti kazhem kao simpatizer Arsenala.

A shto se tiche Wengera, ne mislim ja na klasichno tjeranje, jer koliko god me nervirao taj chovjek svojom tvrdoglavoshcu, ipak ga poshtujem kao jednog od najboljih svjetskih trenera u ovom trenutku. Ono shto mene lichno nervira kod njega je shto najavljuje neka pojachanja, koja se pokazhu u vidu 17-18-godishnjih klinaca, koji se nisu ni pocheli brijati josh, a treba da vode bitke sa onim zvijerima tipa Lampard, Terry, Drogba, Vidic, Rooney, Gerard i slichni. Ako mu se zadnjih 5 godina pokazuje uvijek i iznova da sada ne prolazi ta politika, zashto i dalje insistirati na tome?! Odrijeshi kesu, jeste klub u odredjenom minusu (pretpostavljam), ali povecaj josh malo taj minus zarad vecih ciljeva ( LP ili Premiership, meni svejedno).
ja nisam pomenuo utakmicu finala lp ovaj je dosao ovdje i neke klipove stavlja da bi isprovocirao!

pa moraju stasati momci a mora se priznati da nemamo ni trunke srece kada su povrede u pitanju arsenalu fali dobar golman, da se oporave napadaci i moze se ocekivati borba za trofeje do samog kraja. jedino sto mu mogu zamjeriti je sto je izmedju davida silve i nasrija izabrao nasrija jes da je ovaj drugi jeftiniji ali mislim da bi se silva puno isplatio
ja.neron

#357 Re: Arsenal F.C.

Post by ja.neron »

do_tokija wrote:
11sumirp wrote:
do_tokija wrote:lijepo je sto si postavio video utakmice u kojoj je arsenal ponizio barcelonu sa igracem manje i zabio im gol a ovi izjednacili iz cistog ofsajda ali to ne cudi rukometasi su navikli na guranje sudija i to je njima normalno haj zdravo kazane :D
mislis utakmice u kojoj je Barsa POBIJEDILA arsenal i uzela titulu prvaka europe,a arsenal jos jednom stigo do izvora a nije se vode napio,cak sta vise,od tad se provlaci teza o jos jednoj generaciji luzera sa hajberija :D...sa zadovoljstvom te castim casicom rakijice... :)
barcelona pobjedila arsenal zahvaljujuci sudijama i to sa igracem vise hahahahaha kakvi luzeri dali gol iz ofsajda i velicaju tu svoju pobjedu nemoj vise pominjati taj smijesni klub na ovoj temi jer si usmrdio temu ovdje se prica o arsenalu za sve dalje rasprave ima tema lige prvaka i tamo velicaj sudije i pobjede koje su vam donijeli...

ne moze se wenger otjerati samo on moze osvojiti sa ovim ulaganjima trofeje pogledaj samo neke timove koliko ulazu a ni ligu prvaka ne mogu da izbore! valjalo je sagraditi najljepsi stadion a i ne valja se zaduzivati ko unitedi i cska iz londona...
nakon što su sadašnji vlasnici MAN UTD digli kredit i kupili UNITED onda su prebacili kredit da vraća klub godišnje od 60 mil. eura ili funti nije sada toliko bitno već da mogu vraćati te kredite i pored toga biti prvak Engleske 3 puta zaredom i jednom osvojiti Ligu Prvaka te naredne godine opet igrati u finalu iste lige
MAN UTD je jedini klub koji je u sezoni 2007-08 godine zaradio 170 miliona funti nakon svih troškova
EnglishmanInBosnia

#358 Re: Arsenal F.C.

Post by EnglishmanInBosnia »

Nece grah u kasiku! :x

Pompey lagano uzima Chelski!

Come on!

#359 Re: Arsenal F.C.

Post by profil »

EnglishmanInBosnia wrote:....i onda je svizac zamotao cokoladu u omot!

Zasto bi Fabregas presao iz Arsenala u Barcu?
Iz najbolje lige na svijetu u neku tamo?
Iz najkvalitetnijeg kluba u neki tamo?
Otisao od najboljeg trenera na svijetu tamo nekom pokusaju od trenera?
Bacio kapitensku traku voljenog kluba?

Burnley sutra nema ni teoretskih sansi, a titula se smijesi.

Nadam se da cemo dobiti Inter u LP, ipak su oni najlaksi protivnik uz Bayern.
:D
Charuga
Globalni moderator

#360 Re: Arsenal F.C.

Post by Charuga »

FT Burnley 1 - 1 Arsenal

Vjerovatno se desila neka sudijska kradja ... 8-)
EnglishmanInBosnia

#361 Re: Arsenal F.C.

Post by EnglishmanInBosnia »

Fucking hate Burley!

Cestitke sudijama koje su svirale penale redom Utd-u, Burnleyu i Chelskiju, sasvim slucajno.

Nema vez, titula nije izgubljena, duga je sezona!
Charuga
Globalni moderator

#362 Re: Arsenal F.C.

Post by Charuga »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Plavih_11 wrote:FT Burnley 1 - 1 Arsenal

Vjerovatno se desila neka sudijska kradja ... 8-)
pogodio si,evo post ispod tvog to dokazuje.
Ma znao sam ja da nesto ne valja sa sudijama kad Arsenal ne pobjedi .. :mrgreen:
do_tokija

#363 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

koji je ovo put ove sezone da protiv ovih levatskih timova sudije njima sviraju penale nego haj sve uredu kiks na strani ali sta bi sa fabregasom gledao sam drugo poluvrijeme odjednom nidje ga na terenu samo vidim ramsey igra, da se nije povrijedio jos nam to samo treba...

evo vidim povreda :(
Globus

#364 Re: Arsenal F.C.

Post by Globus »

Mozel mi neko napisat sve nikove cikcange ..hidranta .. ? :D ... da znam onako mozda mi zatreba :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#365 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

Globus wrote:Mozel mi neko napisat sve nikove cikcange ..hidranta .. ? :D ... da znam onako mozda mi zatreba :D
Za ovo ti je najkompetentniji kakavdanakneiskustvu :D
do_tokija

#366 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

Admir_1984 wrote:
Globus wrote:Mozel mi neko napisat sve nikove cikcange ..hidranta .. ? :D ... da znam onako mozda mi zatreba :D
Za ovo ti je najkompetentniji kakavdanakneiskustvu :D
to je onaj genijalac sto je meni rekao da imam istu ip ko englezubosni :D
ja.neron

#367 Re: Arsenal F.C.

Post by ja.neron »

malo smo pogriješili sa tobom paja_patak jer smo smetnuli sa uma da si ti zaboravio password od bivšeg nick-a
alijagoro

#368 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Dakle Arsenal nastavlja kao prosle sezone toplo-hladno :( znaci trece ili cetvrto mjesto,sto se tice same utakmice vec je na pocetku bilo gutavo umalo da Vermalen da sam sebi gol.Uglavnom Arsenal je izgledo kao tim bez ideje i motavicaje osim par bljesaka kao Fabregasov gol i Arsavinova stativa,penal za Burnley cist kao suza pomalo nepotreban start Vermalena mislim da je cak trebo dobit i zuti ali nije.Treba izdvojiti i cisto igranje rukom Silvestrea u svom sesneastercu.Sto se tice igraca ovi slabiji su bili Vermalen(penal,umalo da da sam sebi gol,par nepotrebnih faulova nekako je izgledo konfuzan) Walcott-mislim da nije napravio nijedan dribling,imao jednu polu-sansu koju je majstorski upropastio...Silvestre totalni prupuh na njegovoj strani.Ramsey i dalje je samo talenat nedovoljno jak i bojazljiv ne ocekujem puno od njega u buducnosti ali to je moje misljenje nadam da sam u krivu.Od boljih treba izdvojiti Fabregasa i Songa koji mislim nije izgubio nijedan duel niti je imao pogresno dodavanje :shock: :thumbup: i mozda Galasa ovi ostali onako i ispod nivoa.Nadati se je da ce cika Wenger dovesti nekoliko pojacanja u januaru(i da ce se rijesiti nepotrebnih) te da ce Fabregas ostati i sljedecu sezonu iako da budem realan tesko posebno ako Barselona opet osvoji LS ili ako budu barem finalu.
P.S.Kad ovo vidi ciki poludit ce :D pozdrav svim simpatizerima Arsenala i bice bolje sljedece sezone trofej mora pasti :dance: valjda :)
LSD

#369 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Arsenalu je izgleda maximalni limit 3-4 mjesto,evo vec zadnjih nekoliko sezone...oni ko hoce ali jednostavno ne mogu (npr.dozvole sebi,nakon što su vodili citavu skoro utakmicu u gostima, da im West Ham utrpa dva gola za 10 min. i da im uzme 2 boda...dok MU takve utakmice rutinski pobjeđuje...ovo je samo jedan od primjera)...evo i veceras,jednostavno ne mogu da pobjede slabašni Burnley i tu se prosipaju ti bodovi koji donose titulu...na ovim malim utakmicama MU je godinama uzimao titulu.
Žao mi Cikija zaista...toliko se covjek emotivno uslovio i vezao za Wengerove putere (sinoc je cak svecano obecavao u njihovo ime da "Burnley nema cak ni teoretskih šansu") a gledaj sad price...izmišljeni penali,ponovo urote i globalne nepravde - vazda ista prica :-) :-) ...sve se utorilo protiv topnika :-) :lol: ...garant Platini opet stoji iza svega toga...voli on pomoci Burnley :D
11sumirp

#370 Re: Arsenal F.C.

Post by 11sumirp »

do_tokija wrote:koji je ovo put ove sezone da protiv ovih levatskih timova sudije njima sviraju penale nego haj sve uredu kiks na strani ali sta bi sa fabregasom gledao sam drugo poluvrijeme odjednom nidje ga na terenu samo vidim ramsey igra, da se nije povrijedio jos nam to samo treba...

evo vidim povreda :(
Ako je ovo najkvalitetniji tim,kakvi li su tek ostali :evil:

Nesto drugo me kod njih muci,jesu oni svi neakvi krhki,al ovo je vec previse povreda,da ne bi propitali metodiku svojih treninga,il trenera,il sta vec....Nema ekpe sa vise povreda od njih,...
burek_in_space

#371 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

Samo dvije rijechi imam kao komentar za nove izgubljene bodove: Arsene odlazi :!: (nije Dedic :oops: )
do_tokija

#372 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

sva ova nesreca ce se vratiti na kraju sezone kada cemo podici pehar premiershipa!
mrtva kokoš

#373 Re: Arsenal F.C.

Post by mrtva kokoš »

do_tokija wrote:sva ova nesreca ce se vratiti na kraju sezone kada cemo podici pehar premiershipa!
zar jos uvijek vjerujes u bajke :oops:
sinus

#374 Re: Arsenal F.C.

Post by sinus »

:D opet sudije kradu...
do_tokija

#375 Re: Arsenal F.C.

Post by do_tokija »

eduardo je kriv treba ga otjerati a dok se ne vrati bendtner dati sansu veli...lik ne umije loptu da primi arshavin ga je u tri dobre sanse izbacio i svaku je zajebo takodjer wallcot totalno izvan forme ide jedan na jedan sa igracem koji je puno sporiji i on stane i vrati loptu do nasrija i propade kontranapad...
Post Reply