Ma ne mogu ja stići sve ove vjesti iščitatiHAVANA wrote:Ovo je demantovano isti dan...I saban umre svako 2 dana...
Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- Zejnep
#351 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- Zejnep
#352 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ču 14 neuspješno, pa kako ba512MB wrote: Ja sam u zivotu 5 ljudi uspjesno reanimirao (14 neuspjesno) i nista nisam zauzvrat dobio, nikakav PR. Mogli bi smo sada satima palamudit koje veci filantrop ja il gospoja Dijana
-
meteorit135531
#353 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ukratko, Sanela pomaze Bosni i Hercegovini parama koje je dobila razvodom.SaraFina wrote:dječak sa šibicama wrote:Ma da, ona je jako bitan faktor u Velikoj Britaniji, majka kraljica pa Sanela.
Da li treba Slavicu svojatati onda bi i susjedi i komšije
A Slavica u karijeri apsolutno ništa nije uradila osim što se udala nakon " mankenenske karijere" za lika metar i pol nižeg i 30 godina starijeg.
Nije niti pokušala jelte, a Sana bogami em prestižni fax završila, em bogata raspuśtenica, em poduzetna žena.
Znaš da Bono lično urgirao za Ganićevo puštanje i zvao ženu ministra pravosudja![]()
Mislim, diprite bezveze. I licemjerno i malogradjanski.
Eto, sva mudrost je to.
Pored toga sto je partijanerica. To je ustvari sada sinonim za poduzetnu zenu. Ti si poduzetan kad si partibrejker i kad se okruzis crnjama reperima
I onda se putem Sanele u tim krugovima promovise Bosna i Hercegovina.
I onda se narod pita sto je Nikola Tesla umro pod dugom, siromasan i zaboravljen od svih.
Ali gle, da je mozda bio partibrejker i da se znao dobro udat, mozda bi ga i cijenili u domovini.
Jebo ti ove nase dvostruke standarde.
MolimO Vas, da cenzurisete slobodu misljenja i da uvedete jednoumlje. Tako ce Vam biti lakse.
A da, i te raznorazne fondacije sluze samo kao paravan za utaju i izbjegavanje poreza..
Dobro mooonca kaze, dati 50 000 KM, a imas 300 000 miliona je kao da si od mene uzeo srebrenu kovanicu od 5 kpf iz novcanika.
Ali gledaj opet, koliko je propala Bosna i Hercegovina kad se njeni stanovnici dive kad im neko nesto donira..
Nije onda ni cudno sto ljudi za nas misle da nama jos u konvojima stize humanitarna pomoc.
- SaraFina
#354 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
512MB wrote:SaraFina wrote:
Znam bogatasa donirao je milion dollara farmi konja -koja sluzi kao terapija za maltretirane curice -a njegova kcerka ostala bez posla i nece da je pomogne novcano -vec neka sama nadje posao. To cijenim.
naravno sve se daje da bi se umanjio porez , -50 000km je nista.
Koga briga što VI cijenite? Uradite dio onog što Sanela za BiH i o vama će niknuti tema na kliksu.Dosta bolan malograjanštinje .....
Žena nije zaboravila odakle je potekla i na tome joj hvala.
A vas dvoje ne da niste ni približno neki filantropi, nego ste anonimusi total čije ovdje izljeve žuči danima neko mora čitati.
Maogradjansko natjecanje koga ti znaš i cijeniš u USA i što ovaj iz Salzburga misli o ženi koja razvedena i svojim audijima, benžonijima i sl.
Koga briga anonimus? Nisi zanimljiv. Uzgred, ko ti daje pravo da svojim malogradjanskim razmišljanjem blatiš ženu koja to ničim nije zaslužila?Ja sam u zivotu 5 ljudi uspjesno reanimirao (14 neuspjesno) i nista nisam zauzvrat dobio, nikakav PR. Mogli bi smo sada satima palamudit koje veci filantrop ja il gospoja Dijana[
Nemaš pravo u anonimnosti koju ti nick pruža pisati pizdarije bez dokaza adresirane na osobe s imenom i prezimenom. Ako imaš dokaz da je " Madam" izvoli, ako nemaš relaksiraj taj učmali život od malogradjanskih naklapanja i tračeva. Napravi otklon od "seoskih" običaja koje non stop prezentiraš a prestavljaš se nekim evropljaninom i likom koji uspješan i proputovao svijet.
- SaraFina
#355 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
meteorit135531 wrote:SaraFina wrote:
A Slavica u karijeri apsolutno ništa nije uradila osim što se udala nakon " mankenenske karijere" za lika metar i pol nižeg i 30 godina starijeg.
Nije niti pokušala jelte, a Sana bogami em prestižni fax završila, em bogata raspuśtenica, em poduzetna žena.
Znaš da Bono lično urgirao za Ganićevo puštanje i zvao ženu ministra pravosudja![]()
Ukratko, Sanela pomaze Bosni i Hercegovini parama koje je dobila razvodom.
Eto, sva mudrost je to.
Pored toga sto je partijanerica. To je ustvari sada sinonim za poduzetnu zenu. Ti si poduzetan kad si partibrejker i kad se okruzis crnjama reperima
I onda se narod pita sto je Nikola Tesla umro pod dugom, siromasan i zaboravljen od svih.
Ali gle, da je mozda bio partibrejker i da se znao dobro udat, mozda bi ga i cijenili u domovini.
Jebo ti ove nase dvostruke standarde.
MolimO Vas, da cenzurisete slobodu misljenja i da uvedete jednoumlje. Tako ce Vam biti lakse.
A da, i te raznorazne fondacije sluze samo kao paravan za utaju i izbjegavanje poreza..
Dobro mooonca kaze, dati 50 000 KM, a imas 300 000 miliona je kao da si od mene uzeo srebrenu kovanicu od 5 kpf iz novcanika.
Ali gledaj opet, koliko je propala Bosna i Hercegovina kad se njeni stanovnici dive kad im neko nesto donira..
Nije onda ni cudno sto ljudi za nas misle da nama jos u konvojima stize humanitarna pomoc.
Tvojom uvrnutom logikom ću
Ako je tako lako uloviti milionera... i udati se, daj se ti p.....Č...paćeniče oženi nekom s budžate a da ima plaću od 1000 km.
Ima li ikakva? Pa doniraj 100 km javnoj kuhinji.
- HAVANA
#356 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
512MB wrote:moonca wrote:Znam bogatasa donirao je milion dollara farmi konja -koja sluzi kao terapija za maltretirane curice -a njegova kcerka ostala bez posla i nece da je pomogne novcano -vec neka sama nadje posao. To cijenim.Jah, cudnim cudom joj karijera krenula uzvodno kad se udala za 300 miliona teskog starijeg ciku, mojne meni te. Sto nije izgradila karijeru u onom sto je studirala, matematika i science i to? Nego eto jet set folovi. A donirat mogu i ja svakom i svasta ako mi zena slucajno zaradi 300 meleona, koga hebe nisu moje
A ove fondacije zajebancije, mislis da je muz nije savjetovo kako da ustedi porez? To mu je poso.
Ja sam u zivotu 5 ljudi uspjesno reanimirao (14 neuspjesno) i nista nisam zauzvrat dobio, nikakav PR. Mogli bi smo sada satima palamudit koje veci filantrop ja il gospoja Dijana
- HAVANA
#357 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Prilicno sam siguran da sad sjednemo i da pokusam kroz razgovor dobiti par informacija o poslovanju,firmi,proizvodnji,marketingu...o bilo cemu od nje ili od tebe, da bi te nadmasila u svakom pogledu.U stvari siguran sam 100%.Ona bi sipala a ti bi sutio ko mutav sa upitnikom iznad glave.Plus mogla bi to sve ispricat na sigurno 3 jezika...meteorit135531 wrote:Ukratko, Sanela pomaze Bosni i Hercegovini parama koje je dobila razvodom.SaraFina wrote:dječak sa šibicama wrote:Ma da, ona je jako bitan faktor u Velikoj Britaniji, majka kraljica pa Sanela.
Eto, sva mudrost je to.
Pored toga sto je partijanerica. To je ustvari sada sinonim za poduzetnu zenu. Ti si poduzetan kad si partibrejker i kad se okruzis crnjama reperima![]()
Ali gle, da je mozda bio partibrejker i da se znao dobro udat, mozda bi ga i cijenili u domovini.![]()
Jebo ti ove nase dvostruke standarde.![]()
A da, i te raznorazne fondacije sluze samo kao paravan za utaju i izbjegavanje poreza..![]()
Ali gledaj opet, koliko je propala Bosna i Hercegovina kad se njeni stanovnici dive kad im neko nesto donira..![]()
- HAVANA
#358 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
I sad je tu ta picka totalno nebitna.Znanje i iskustvo su bitni.Ona ima i njega,a ima i picku.Ti nit znanja,nit iskustva,a vjerujem ni picke.
-
moonca
#359 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
SaraFina wrote:moonca wrote:Znam bogatasa donirao je milion dollara farmi konja -koja sluzi kao terapija za maltretirane curice -a njegova kcerka ostala bez posla i nece da je pomogne novcano -vec neka sama nadje posao. To cijenim.Jah, cudnim cudom joj karijera krenula uzvodno kad se udala za 300 miliona teskog starijeg ciku, mojne meni te. Sto nije izgradila karijeru u onom sto je studirala, matematika i science i to? Nego eto jet set folovi. A donirat mogu i ja svakom i svasta ako mi zena slucajno zaradi 300 meleona, koga hebe nisu moje
A ove fondacije zajebancije, mislis da je muz nije savjetovo kako da ustedi porez? To mu je poso.
Koga briga što VI cijenite? Uradite dio onog što Sanela za BiH i o vama će niknuti tema na kliksu.Dosta bolan malograjanštinje .....
A vas dvoje ne da niste ni približno neki filantropi, nego ste anonimusi total čije ovdje izljeve žuči danima neko mora čitati.
Maogradjansko natjecanje koga ti znaš i cijeniš u USA i što ovaj iz Salzburga misli o ženi koja razvedena i svojim audijima, benžonijima i sl.
Pogresno tumacis nase pisanje.
Tema je Sanela-ako ne odgovara administaciji neka je zakljuca.
Nista ruzno se ne pise Saneli ovdje nego, sto su -drugi napisali. komentari su dozvoljeni.
PUNO VISE SMO MI ANONIMUSI -doprinjijeli Bosni ukljucijuci i tebe nego li pomenuta.
Neka ona ne donira, radije ulaze svoj novac ovdje -tako ce NAJBOLJE POMOCI Bosni.
Moje licno misljenje -ona je jedna lijepa zena, i treba pod hitno da se uda.
-
meteorit135531
#360 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Inace, ljudi koji su istinski dobrotvori, oni koji pomazu iz cistih namjera, nikad se ne promovisu. Uvijek ostanu anonimni.
Neki covjek iz Svedske je uplatio 26 000 EUR za operaciju nekog djecaka iz BIH. Ime mu nigdje nije spomenuto. Nigdje, ni u jednom tekstu i portalu. Samo je receno da je nepoznati covjek uplatio na racun te novce.
Nije stvar u tome sto ce Sanela Jenkins animirati druge bogatase da pomazu Bosni i Hercegovini, jer eto ne znam da se neki jos bogatas trznuo da pomogne napacenoj Bosni, stvar je u tome sto Sanela Jenkins trazi priznanje, uvazavanje i divljenje.
Takve osobe inace boluju od potrebe da budu u zivi interesovanja javnosti, a najbolji nacin za to je ovo tkz "pomaganje" BIH i taj humanitarni rad, sto ce biti popraceno ogromnom medijskom hajkom i publicitetom.
Pa jbt, zasto da se divimo takvoj zeni? Ocito je da zeli promociju, a cvrsto tipujem da ce se nekad u dogledno vrijeme progurati u politicki zivot BIH jer ocito je da njen ego vapi za konstantnom paznjom.
Zena ima jahtu, uzdizanje u rangu Romana Abramovica..
Ali to ti je nas SADAKA mentalitet, kad nam neko nesto pokuci, i donira uzdizemo ga u nebesa kao da je totem, u najmanju ruku.
Neki covjek iz Svedske je uplatio 26 000 EUR za operaciju nekog djecaka iz BIH. Ime mu nigdje nije spomenuto. Nigdje, ni u jednom tekstu i portalu. Samo je receno da je nepoznati covjek uplatio na racun te novce.
Nije stvar u tome sto ce Sanela Jenkins animirati druge bogatase da pomazu Bosni i Hercegovini, jer eto ne znam da se neki jos bogatas trznuo da pomogne napacenoj Bosni, stvar je u tome sto Sanela Jenkins trazi priznanje, uvazavanje i divljenje.
Takve osobe inace boluju od potrebe da budu u zivi interesovanja javnosti, a najbolji nacin za to je ovo tkz "pomaganje" BIH i taj humanitarni rad, sto ce biti popraceno ogromnom medijskom hajkom i publicitetom.
Pa jbt, zasto da se divimo takvoj zeni? Ocito je da zeli promociju, a cvrsto tipujem da ce se nekad u dogledno vrijeme progurati u politicki zivot BIH jer ocito je da njen ego vapi za konstantnom paznjom.
Ali to ti je nas SADAKA mentalitet, kad nam neko nesto pokuci, i donira uzdizemo ga u nebesa kao da je totem, u najmanju ruku.
- HAVANA
#361 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Hajmo mi svi pomoci bosni u granicama svojih mogucnosti umjesto sto seremo.Ja se trudim koliko mogu,dao sam zdravlje,umalo i zivot,radim,imam firmu skoro 15 godina,kuburim kako znam i umijem...Nemam ja nista od toga da serem na dzeku,amru,danisa,sanelu,pa i semira...Meni je to sve super.Samo nek je pozitiva...
- SaraFina
#362 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
moonca wrote:SaraFina wrote:
Znam bogatasa donirao je milion dollara farmi konja -koja sluzi kao terapija za maltretirane curice -a njegova kcerka ostala bez posla i nece da je pomogne novcano -vec neka sama nadje posao. To cijenim.
Pogresno tumacis nase pisanje.
Tema je Sanela-ako ne odgovara administaciji neka je zakljuca.
Nista ruzno se ne pise Saneli ovdje nego, sto su -drugi napisali. komentari su dozvoljeni.
PUNO VISE SMO MI ANONIMUSI -doprinjijeli Bosni ukljucijuci i tebe nego li pomenuta.
Neka ona ne donira, radije ulaze svoj novac ovdje -tako ce NAJBOLJE POMOCI Bosni.
Moje licno misljenje -ona je jedna lijepa zena, i treba pod hitno da se uda.[
Pa ja pišem o Saneli, a ti o nekom Ameru koji anonimno donira i ti ga poznaješ i njegovoj kćerki..Dakle, ko se ne drži teme?
U anonimnosti koju vam pružaju nickovi, nemate pravo blatiti nikoga bez dokaza ko istupa javno pod imenom i prezimenom.
Imaš ti bilo što o toj ženi kao dokaz da se nalazi na vrhu lanca prostitucije u bogataškim krugovima u USA osim naklapanja ovog tabloida? Nemaš? Podatke o ulaganjima ili dobrotvornom radu? Ni to?
Zašto onda dokono naklapaš o njenom liku i djelu a sama nisi uložila ni u najobičniju vikendicu u BiH, nego odmore provodiš iznajmljujući stanove po Sarajevu kad dodješ jednom u par godina?
Last edited by SaraFina on 24/10/2017 15:09, edited 1 time in total.
- HAVANA
#363 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Mile ti majke jesi ti ikad ucestvovao u nekoj akciji i pokusajima da prikupis sto vise sredstava za nekoga ili nesta.De mi objasni kako se animiraju ljudi?Ja sam ucestvovao i krio sam se samo da ja ne idem pred kamere,jer sam takav nekakav.Neko je preuzeo na sebe taj teret i vrlo uspjesno odradio taj dio posla.Bukvalno su se ljudima posrali usta bolesnici...meteorit135531 wrote:Inace, ljudi koji su istinski dobrotvori, oni koji pomazu iz cistih namjera, nikad se ne promovisu. Uvijek ostanu anonimni.
Neki covjek iz Svedske je uplatio 26 000 EUR za operaciju nekog djecaka iz BIH. Ime mu nigdje nije spomenuto. Nigdje, ni u jednom tekstu i portalu. Samo je receno da je nepoznati covjek uplatio na racun te novce.![]()
Nije stvar u tome sto ce Sanela Jenkins animirati druge bogatase da pomazu Bosni i Hercegovini, jer eto ne znam da se neki jos bogatas trznuo da pomogne napacenoj Bosni, stvar je u tome sto Sanela Jenkins trazi priznanje, uvazavanje i divljenje.![]()
- SaraFina
#364 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
meteorit135531 wrote:Inace, ljudi koji su istinski dobrotvori, oni koji pomazu iz cistih namjera, nikad se ne promovisu. Uvijek ostanu anonimni.
Neki covjek iz Svedske je uplatio 26 000 EUR za operaciju nekog djecaka iz BIH. Ime mu nigdje nije spomenuto. Nigdje, ni u jednom tekstu i portalu. Samo je receno da je nepoznati covjek uplatio na racun te novce.![]()
Nije stvar u tome sto ce Sanela Jenkins animirati druge bogatase da pomazu Bosni i Hercegovini, jer eto ne znam da se neki jos bogatas trznuo da pomogne napacenoj Bosni, stvar je u tome sto Sanela Jenkins trazi priznanje, uvazavanje i divljenje.![]()
Za razliku od tebe, dokone domaćice ili dijasporca neostvarenog, žena i ako se promovira humanitarnim radom, radi to s mjerom i ukusom... Animirala ili ne druge BiH povezuju s njom u pozitivnom kontekstu. Dakle? Imaš ti lično neke slične zasluge? Volontiraš li makar ili svu energiju ulažeš u trakate koje pišeš po kliksu?
-
moonca
#365 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Opet pogresno tumacin misljenja.Pa ja pišem o Saneli, a ti o nekom Ameru koji anonimno donira i ti ga poznaješ i njegovoj kćerki..Dakle, ko se ne drži teme?
U anonimnosti koju vam pružaju nickovi, nemate pravo blatiti nikoga bez dokaza ko istupa javno pod imenom i prezimenom.
Imaš ti bilo što o toj ženi kao dokaz da se nalazi na vrhu lanca prostitucije u bogataškim krugovima u USA osim naklapanja ovog tabloida? Nemaš? Podatke o ulaganjima ili dobrotvornom radu? Ni to?
Zašto onda dokono naklapaš o njenom liku i djelu a sama nisi uložila ni u najobičniju vikendicu u BiH, nego odmore provodiš iznajmljujući stanove po Sarajevu kad dodješ jednom u par godina?
Pisem o Ameru -uporedbe radi -valjda shvatas konverzaciju na forumima -sta anonimni ljudi rade. Nista tu nije za Nobelove nagrade.
Zasto se njeno ima naslo u aferi -o sex prostituciji - me iznaandilo i zato sam ocekivala VELIKI TUZBU OD STRANE Sanele?
Ulazem ja al' sutim .
Ne bih da budem na naslovnicama .
-
sandra01
-
moonca
#367 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Pomazemo htjeli ili ne . Doznake donekle pokazuju---- to je crpka koja odrzava BOSNU.HAVANA wrote:Hajmo mi svi pomoci bosni u granicama svojih mogucnosti umjesto sto seremo.Ja se trudim koliko mogu,dao sam zdravlje,umalo i zivot,radim,imam firmu skoro 15 godina,kuburim kako znam i umijem...Nemam ja nista od toga da serem na dzeku,amru,danisa,sanelu,pa i semira...Meni je to sve super.Samo nek je pozitiva...
Svaka donacija ima dvije strane. To nije buducnost.
Ja sam sretna sto sam u mogucnosti da pomognem a ne da budem pomognuta.
Mislim da je dijelim misljenje vrijednih Bosanaca koji svojim postenim radom grade svoju buducnost.
- SaraFina
#368 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Kakve Nobelove nagrade? Vaše pljuvanje i tvoja "dubokoumna usporedba" je u sferi malogradjanskog naklapanja dokonih i zakinutih.moonca wrote:Opet pogresno tumacin misljenja.Pa ja pišem o Saneli, a ti o nekom Ameru koji anonimno donira i ti ga poznaješ i njegovoj kćerki..Dakle, ko se ne drži teme?
Pisem o Ameru -uporedbe radi -valjda shvatas konverzaciju na forumima -sta anonimni ljudi rade. Nista tu nije za Nobelove nagrade.
Zasto se njeno ima naslo u aferi -o sex prostituciji - me iznaandilo i zato sam ocekivala VELIKI TUZBU OD STRANE Sanele?
Ulazem ja al' sutim .
Ne bih da budem na naslovnicama .![]()
Razumiješ poentu? Dakle, za sve što dosad uradila ta Sanela ne zaslužuje da je gomila anonimusa na forumu rodnog grada zatrpa govnima u znak (NE)zahvalnosti...
U što si uložila? Nove tave od keramike na rasprodaji? Za takvo što ne ideš na naslovnicu. .. slobodno se očituj o "ulaganju "
-
meteorit135531
#369 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sanela Jenkins je poznato lice samo jer je... bivsa zena poznatog bankara koji je bio bitna karika u Barclays banci, koja je glavni sponzor Engleske Premier Lige.SaraFina wrote:meteorit135531 wrote:Inace, ljudi koji su istinski dobrotvori, oni koji pomazu iz cistih namjera, nikad se ne promovisu. Uvijek ostanu anonimni.
Za razliku od tebe, dokone domaćice ili dijasporca neostvarenog, žena i ako se promovira humanitarnim radom, radi to s mjerom i ukusom... Animirala ili ne druge BiH povezuju s njom u pozitivnom kontekstu. Dakle? Imaš ti lično neke slične zasluge? Volontiraš li makar ili svu energiju ulažeš u trakate koje pišeš po kliksu?
To je sve zbog cega je ona to neko bitno lice. Nista drugo nju ne cini poznatom ni poduzetnom.
Poznajem zene koje takodjer intelektualno visoko kotiraju u ovom sistemu poremecenih vrijednosti, ali njihove kvalitete nisu prepoznate , i mogu doci tek do izrazaja tek ako odluce uci u taj svijet slavnih i uticajnih, gdje se jedino moze imati neka konstanta, ako svoj moralni dignitet odlucis spusiti duboko ispod nivoa brane, if you know what I mean...
Sanela Jenkins je radila kao cistacica, one najnize poslove. I onda BUM, uda se za bankara, i odtud krece njen vrtoglavi uzlet...
I onda odjednom , SaraFina iz svog udobnog dnevnog boravka u Becu krene pisati kako je Sanela Jenkins olicenje visoko moralne intelektualke pred cijom pojavom trebas da zadrhtis..
Niko za nju ne bi ni znao da se nije udala za tog bankara..
I ako nisi znala, dok je bila u braku za nju se veze afera sa Rijom Ferdinandom sa kojim je vidjana kako se vozi u limuzini, i kako on kasnije tog poslijepodneva izlazi iz njene sobe u hotelu..
Cak se nije ni potrudila da to demantuje, a nije ni on. Imaju i slike , i sve je dokumentovano.
Ali uredu, svaki cigo svog konja hvali.
Samo, opet kazem ostala bi anonimus da se nije udala i sretno razvela od tog procelavog bankara, pritom inkasirajuci 150 mil. funti.
A razloge njenog humanitarnog rada mogu naci u tome da mi volimo SADAKU..
Ispuni mi zelju je bila zamisljena kao emisija gdje bi se ispunjavale neobicne zelje obicnih ljudi, ali cim okrenes na SOCIJALU u Bosni imas prolaz.
Tako da to sto Sanela radi , sto se sjeti nakon cjelovecernjeg pijancenja i orgijanja po fensi VIP klubovima, poslati koju hiljadu maraka SADAKE u Bosnu i nije reprezent da je ona olicenje licnosti koju treba zakivati u zvijezde.
Zena je oportunistica koja je znala nanjusiti priliku, obilato je iskoristila i sad uziva u plodovima svog "rada".
A to sto se periodicno sjeti odakle je, nije joj na stetu. Uvijek ce biti ljudi koji ce joj aplaudirati zbog toga sto je iz Bosne.
Bljak.
Last edited by meteorit135531 on 24/10/2017 15:38, edited 1 time in total.
-
moonca
#370 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Tvoje reakcuje pokazuju malogradastinju i mislim da ti Sanela ne bi bila zahvalna.SaraFina wrote:Kakve Nobelove nagrade? Vaše pljuvanje i tvoja "dubokoumna usporedba" je u sferi malogradjanskog naklapanja dokonih i zakinutih.moonca wrote:Opet pogresno tumacin misljenja.Pa ja pišem o Saneli, a ti o nekom Ameru koji anonimno donira i ti ga poznaješ i njegovoj kćerki..Dakle, ko se ne drži teme?
Ulazem ja al' sutim .
Razumiješ poentu? Dakle, za sve što dosad uradila ta Sanela ne zaslužuje da je gomila anonimusa na forumu rodnog grada zatrpa govnima u znak (NE)zahvalnosti...
U što si uložila? Nove tave od keramike na rasprodaji? Za takvo što ne ideš na naslovnicu. .. slobodno se očituj o "ulaganju "
Ne vidim veliko pluvanje.
Mogla je i ona biti anonimus - i dobrotvor u isto vrijeme.
Kada odlucis da izdjes u javnosat onda trebas biti spreman i paziti sta javna osoba moze sebi dozvoliti.
Iskremo , u pravu si , evo i ja sebi ne mogu da dodjem da pisem i gubim vrijeme na temi o nekoj SANELI.
- Tito_i_Partija
#371 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ne mogu da vjerujem da niko od moderacije ne radi nista u vezi ovog kompleksasa koji jednostavno prsti od mrznje. Stvarno ljudi, koje se to crte moraju prec' da neko nesto poduzme?Banksy wrote:meteorit135531 wrote:
Da je i meni picka, pa da se probam prodati do statusa bozanstva.
Nije mi lijeno, ponovo.meteorit135531 wrote:
Jbg, sve zavisi kako se upakujes i kako se prodas.. umijece prodavanja picke treba znati usavrsiti.![]()
Postovi prijavljeni zbog mizoginije.
Mizoginija je mržnja ili odbojnost prema ženama ili devojčicama. Mizoginija se manifestuje na mnogo različitih načina, uključujući kao polna diskriminacija, ponižavanje žena, nasilje prema ženama i seksualna objektifikacija
- SaraFina
#372 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
moonca wrote:Kakve Nobelove nagrade? Vaše pljuvanje i tvoja "dubokoumna usporedba" je u sferi malogradjanskog naklapanja dokonih i zakinutih.SaraFina wrote:
Opet pogresno tumacin misljenja.
Ulazem ja al' sutim .
Tvoje reakcuje pokazuju malogradastinju i mislim da ti Sanela ne bi bila zahvalna.
Ne vidim veliko pluvanje.
Mogla je i ona biti anonimus - i dobrotvor u sito vrijeme.
Kada odlucis da izdjes u javnosat onda trebas biti spreman i paziti sta javna osoba moze sebi dozvoliti.
Iskremo , u pravu si , evo i ja sebi ne mogu da dodjem da pisem i gubim vrijeme na temi o nekoj SANELI.
Meni ne treba ničija zahvalnost, jer iznosim svoj stav, dakle nikakvu nagradu ne očekujem. Reagujem ljudski, kao svaki normalan insan na nepravdu i pljuvanje. Malogradjanštinja je suprotno od toga, i ono što vi favorizirate. Njen privatan život, razvod i pare koje dobila, partijanje, promocija BiH radi lične samo promocije i sl.
-
moonca
#373 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Meni ne treba ničija zahvalnost, jer iznosim svoj stav,
Onda bi trebala znati i respektovati i druge stavove .
Ako su neumjesni ili krse pravila foruma , administracija ce reagovati.
- mirsek
#374 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
@Offeru, moze li raji makar i na PP neke cake oko zarade na YT osim ako se ne radi o blackhat nacinu zarade ?SpecialOffer wrote:O cemu vi naprdjujete
- SaraFina
#375 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
meteorit135531 wrote:Sanela Jenkins je poznato lice samo jer je... bivsa zena poznatog bankara koji je bio bitna karika u Barclays banci, koja je glavni sponzor Engleske Premier Lige.SaraFina wrote:
To je sve zbog cega je ona to neko bitno lice. Nista drugo nju ne cini poznatom ni poduzetnom.
Poznajem zene koje takodjer intelektualno visoko kotiraju u ovom sistemu poremecenih vrijednosti, ali njihove kvalitete nisu prepoznate , i mogu doci tek do izrazaja tek ako odluce uci u taj svijet slavnih i uticajnih, gdje se jedino moze imati neka konstanta, ako svoj moralni dignitet odlucis spusiti duboko ispod nivoa brane, if you know what I mean...
Sanela Jenkins je radila kao cistacica, one najnize poslove. I onda BUM, uda se za bankara, i odtud krece njen vrtoglavi uzlet...![]()
I onda odjednom , SaraFina iz svog udobnog dnevnog boravka u Becu krene pisati kako je Sanela Jenkins olicenje visoko moralne intelektualke pred cijom pojavom trebas da zadrhtis..![]()
Niko za nju ne bi ni znao da se nije udala za tog bankara..
I ako nisi znala, dok je bila u braku za nju se veze afera sa Rijom Ferdinandom sa kojim je vidjana kako se vozi u limuzini, i kako on kasnije tog poslijepodneva izlazi iz njene sobe u hotelu..
Cak se nije ni potrudila da to demantuje, a nije ni on. Imaju i slike , i sve je dokumentovano.
Ali uredu, svaki cigo svog konja hvali.
Samo, opet kazem ostala bi anonimus da se nije udala i sretno razvela od tog procelavog bankara, pritom inkasirajuci 150 mil. funti.
A razloge njenog humanitarnog rada mogu naci u tome da mi volimo SADAKU..
Ispuni mi zelju je bila zamisljena kao emisija gdje bi se ispunjavale neobicne zelje obicnih ljudi, ali cim okrenes na SOCIJALU u Bosni imas prolaz.
Tako da to sto Sanela radi , sto se sjeti nakon cjelovecernjeg pijancenja i orgijanja po fensi VIP klubovima, poslati koju hiljadu maraka SADAKE u Bosnu i nije reprezent da je ona olicenje licnosti koju treba zakivati u zvijezde.
Zena je oportunistica koja je znala nanjusiti priliku, obilato je iskoristila i sad uziva u plodovima svog "rada".![]()
A to sto se periodicno sjeti odakle je, nije joj na stetu. Uvijek ce biti ljudi koji ce joj aplaudirati zbog toga sto je iz Bosne.
Bljak.
Najveći predstavnik sadaka bosanskog mentaliteta si upravo ti. Ne znam zašto obrćeš onda pilu prema sebi? Lik koji je trakate na forumu napisao počevši od nejebice pa do samosažaljenja što je se rodio uopće u BiH.... piše o pasivnosti ljudi iz bosanskohercegovačkih krajeva?