Najveci demokrata na Balkanu

Post Reply
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bosmen wrote:Jel one Nizozemske koja je prodala Srebrenicu?
Cudno, koliko ja znam SDA, na celu s Alijom, je prodala Srebrenicu, svojim koalicionim partnerima - cetnicima...

Ne znam sta si tim mislio, da mozda ne mislis da je Alija bio Holadjanin ? :shock:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:ALIJA JE BIO I OSTAO NAJVECI DEMOKRATA BALKANA I DEVEDESETIH GODINA.JEDINA SVIJETLA TACKA U TO VRIJEME.

A VI NEBOSNJACI NARAVNO TO NE ZELITE DA PRIZNATE,A JA SE PITAM KUDA TO VODI?

PS

BESPOTREBNO JE OVOLIKO POSTIRANJE TITOVIH SLIKA,JER JE TEZE OTVARATI TEMU A I TITO NEMA BAS NISTA ZAJEDNICKO SA TEMATIKOM
Ko nije s nama, njihov je! :D

"Samo MI imamo pravo da se druzimo sa cetnicima i ustasama, i krojimo nasim pilicima gace!", povika Aljo na celu kolone svojih sda-OVACA i ode u legendu!

Neka ga tamo gdje jeste! Amin!
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:
H2SO4 wrote:ALIJA JE BIO I OSTAO NAJVECI DEMOKRATA BALKANA I DEVEDESETIH GODINA.JEDINA SVIJETLA TACKA U TO VRIJEME.

PS

BESPOTREBNO JE OVOLIKO POSTIRANJE TITOVIH SLIKA,JER JE TEZE OTVARATI TEMU A I TITO NEMA BAS NISTA ZAJEDNICKO SA TEMATIKOM
:D

Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote:

PS

Znaci i tebi je bilo dokundisalo s njim ali nemas muda da priznas pa moje rijeci koristis, ha? :P

De ba, okurazi se malo, nema ga vise a i njegovi ce brzo ili za njim ili u ćuzu gdje im je i mjesto! ;-) :-D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:
H2SO4 wrote:
H2SO4 wrote:Dobro Vodenjak a sta bi ti uradioi da si bio na Alijinom mjestu?

Period 1991,1992 i dalje..

Molim konkretan i realan odgovor!
Jos ako moze da cujem i druga vodenjaka pa odoh ja... :D
Nego, hadvasocetiri, ne odgovori ti MENI nakon sto si me masu puta prozvao sa ovim pitanjem!

Eno ti na 4. stranici odgovora!
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:
H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote: :D

Znaci i tebi je bilo dokundisalo s njim ali nemas muda da priznas pa moje rijeci koristis, ha? :P

De ba, okurazi se malo, nema ga vise a i njegovi ce brzo ili za njim ili u ćuzu gdje im je i mjesto! ;-) :-D :D

samo se ti tjesi 8-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote:
H2SO4 wrote:

samo se ti tjesi 8-)
Ama ne tjesim se ba covjece vec se toga BOJIM! Toliko su zla nanijeli ti tvoji da, kad se oni pocnu kotljati nizbrdo, ima da ponesu za sobom i dokrajce i ovo malo dobroga sto je kraj njih ostalo!

Mene i svakog normalnog covjeka moze od ovih tvojih samo STRAH da bude! Dok god je njih, nikakve nade ili utjehe ja nemam! Eto kako dozivljavam tu vasu demokratiju!

Bijednici su to mladicu! Bijednici i zadnji olos proiznikao iz ovog napacenog naroda!
missA

Post by missA »

margareta wrote:misA ovdje ima mnogo prezentiranih "seoskih diplomata" i textualno i slikovito i molim te koji je za tebe diktator i o cemu se zapravo radi ? :roll:
DilomataSaSela, nick. A, J.B. je svakako bio diktator, prefinjeni , u bijelim rukavicama davio narod.
margareta

#359 Re: s

Post by margareta »

DiplomataSaSela wrote:
margareta wrote:Posljednji komentar ti je bio 13-i.

VOZDRA
Ako pogodis koji je ovo po redu kupicu ti lizalo
Osvrni se malo na svoje istomisljenike koliku stetu svjesno il' ne nanose SDA !?
Pocinjem vjerovati da se lazno predstavljaju neki likovi koji eto tako zdusno i napadaju i brane Aliju Izetbegovica ,zapravo ne da nisu stvarni
prijatelji Alije I. nego okorjeli neprijatelji.Nesto kao "Crveni Kmeri".
Naprosto ne mogu vjerovati da neko moze nekoga da voli a da mu nanosi toliko stete i "braneci ga" zapravo trazi njegove neprijatelje.

Kao da "neko" zeli kroz "pricu" o Aliji I. iznuditi svaki atom losih informacija u svoju korist iz 'nekih' razloga.

Iz jucerasnje "odbrambene strategije" lika i djela Alije Izetbegovica od strane jednoga novijega lika stekla sam cvrsto ubjedjenje da se zapravo radi o liku koji zaista zna da mrzi. Aliju Izetbegovica.

Mozda si i ti jedan od njih. Suludo je braniti bilo koga a da taj neko nije ni napadnut !?
Odgovor se sam namece da se pod krinkom branioca krije zestok napadac.

POZDRAV
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:
H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote: Znaci i tebi je bilo dokundisalo s njim ali nemas muda da priznas pa moje rijeci koristis, ha? :P

samo se ti tjesi 8-)
Ama ne tjesim se ba covjece vec se toga BOJIM! Toliko su zla nanijeli ti tvoji da, kad se oni pocnu kotljati nizbrdo, ima da ponesu za sobom i dokrajce i ovo malo dobroga sto je kraj njih ostalo!

Mene i svakog normalnog covjeka moze od ovih tvojih samo STRAH da bude! Dok god je njih, nikakve nade ili utjehe ja nemam! Eto kako dozivljavam tu vasu demokratiju!

Bijednici su to mladicu! Bijednici i zadnji olos proiznikao iz ovog napacenog naroda!

OPET"MOJI","MI" :?

KO SMO TO MI???

JA SAM SAM,EVO SADA SE JOS JEDNOM OSVRNUH NEMA NIKOGA IZA MENE

COVJECE,AKO SI TI PO PARTIJSKOM ZADATKU NA OVOM FORUMU JA NISAM.JA SAM SAMO ZELIO NA JEDAN CIVILIZOVAN NACIN RASPRAVLJATI O LIKU I DJELU ALIJE IZETBEGOVICA KOJI JE ZA MENE,VECINU BOSNJAKA I OSTATAK DEMOKRATSKOG SVIJETA BIO I OSTAO VELIKI COVJEK!

A TVOJE ILI KAKO TI KAZES "VASE" POLITICKE AMBICIJE JA NEMAM,NISAM CLAN NITI JEDNE PARTIJE,NITI CU BITI.

AH DA BIO SAM CLAN KPJ POD PRIJETNJOM DA CE ME IZBACITI IZ GIMNAZIJE.BIO(CITAJ MORAO) OKO GODINU DANA PA IZASAO POSLIJE SLUZENJA VOJNOG ROKA,TACNIJE NIKADA SE NISAM PRIJAVIO U PARTIJSKU PODRUZNICU...

OHLADI MALO SA TIM VI,VASI I TAKO TO.JA SAMO POKUSAVAM MALO DA DISKUTUJEM I NISTA VISE....
margareta

Post by margareta »

missA wrote:
margareta wrote:misA ovdje ima mnogo prezentiranih "seoskih diplomata" i textualno i slikovito i molim te koji je za tebe diktator i o cemu se zapravo radi ? :roll:
DilomataSaSela, nick. A, J.B. je svakako bio diktator, prefinjeni , u bijelim rukavicama davio narod.
misA

Nista ti ne brini za mene. Ipak drago mi je da iskazujes brigu makar i neosnovanu. Rodjena sam u ovome gradu i imam veliki broj onih koji bi za mene ucinili sve , bas sve. Zar ne vidis koliko ja slobode i vremena imam ? Zato ne brini i uzivaj.

Izvini sto cu te upitati , bez uvrede da nisi nesto ruzno sanjala il' dozivjela ?
Mozda ti neko podvalio halucinogenu bobicu ?
Cuvaj se sada je to posast koja obilazi rijetke mlade ljude.
Nemoj zamjerit' al' stvarno 'zvucis' nestvarno.
"Bijele rukavice" ? Davitelj ?
Da se plasis balkanskog kasapina nemas razloga.On je u Hagu. Njegov psihic je u shumi. U Palama.
Koga se i cega ti zapravo plasis ?
Reci slobodno javit ce ti se neko vec za pomoc. Ma nikakva sramota nije imati fobiju.
Moj suprug se plasio coskova od svih predmeta. Spontano proslo i sad je OK
Neko se plasi zatvorenoga prostora (klaustrofobija) neko visine itd.
a sve je OK. Samo tvoji strahovi su ipak malo zabrinjavajuci.
Da sam na tvome mjestu ja bih posjetila psihijatra.

Sa nadom da ces se osloboditi tih halucinacija i izlijeciti zelim ti svako dobro i liepo te
pozdravljam.
Prenj

Post by Prenj »

H2SO4 wrote:AH DA BIO SAM CLAN KPJ POD PRIJETNJOM DA CE ME IZBACITI IZ GIMNAZIJE.BIO(CITAJ MORAO) OKO GODINU DANA PA IZASAO POSLIJE SLUZENJA VOJNOG ROKA,TACNIJE NIKADA SE NISAM PRIJAVIO U PARTIJSKU PODRUZNICU...
Je li to gimnazija u Moskvi bila?
H2SO4

Post by H2SO4 »

Prenj wrote:
H2SO4 wrote:AH DA BIO SAM CLAN KPJ POD PRIJETNJOM DA CE ME IZBACITI IZ GIMNAZIJE.BIO(CITAJ MORAO) OKO GODINU DANA PA IZASAO POSLIJE SLUZENJA VOJNOG ROKA,TACNIJE NIKADA SE NISAM PRIJAVIO U PARTIJSKU PODRUZNICU...
PA AKO JE KPJ BILA U MOSKVI ONDA MOZDA... :D
margareta

Post by margareta »

BosnjakAga wrote:DR. A.P.J. ABDUL KALAM
PRESIDENT OF INDIA

Image

http://www.presidentofindia.nic.in/scri ... rofile.jsp

Predsjednik Indije Musliman, naucnik kome Indije zasluzuje svoje balisticke rakete

U Indiji ima vise muslimana nego u Pakistanu!
ovaj ima bash onako produhvljen izraz lica... :-) frizura cool :-) IQ shibaju iz blazenoga pogleda :-) tko bi rekao da je majmun nastao od covjeka :-) ima jedna misica nafurala se mala na ovu slicicu :-)
margareta

Post by margareta »

missA wrote:Joj, svasta! :roll:
Margareta, ove slicice i OSOBA na njima, je najveci biktator hehe he diktaror balkana.

Svidja mi se ovaj DIPLOMATA_SA_ SELA! :-D
"Diplomatski"pogled ali osvojio je jednu damu....... :-)
Prenj

Post by Prenj »

H2SO4 wrote:
Prenj wrote:
PA AKO JE KPJ BILA U MOSKVI ONDA MOZDA... :D
A znaci to je negdje u bivsoj YU.
Ako je Sarajevo u pitanju, molim te, navedi nam gimnaziju i godinu. Zivi svjedoci vjerovatno jos postoje osim ako nije jos jedna dokona nebuloza u pitanju.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:

I KO nas je poceo dijeliti na "mi" i "vi"???

I zato ti i kazem sto sam rekao i prije! To je VASA demokratija - ko nije s nama protiv nas je i ne samo to vec samim tim nije ni musliman ni Bosnjak! E pa ako VI mozete tako da diferencirate ljude, onda ti moram reci da je meni PRAVO zadovoljstvo da me poklonici Alije i Njegove SDA smatraju otpadnikom! DUBOKO bih se zamislio kad bi mi neko od sda-OVACA rekao da smo "svoji"!

Covjece, tragedija je tolikih razmjera da ovdje nema lale mile! Ili si na strani izdajnika ove zemlje (gore pomenutih!) ili si protiv njih! I nismo JA i MI ti koji su izazvali ovu podjelu negu upravo demokrate kojima se ti tako i toliko klanjas! Ti su idioti hvatajuci se ruku pod ruku ´90-´91. (i jos uvijek se tako drze, SVE JACE I JACE!) rasturili porodice, rasturili vijekovne komsiluke, prijateljstva i kumstva! Natjerali su u rat narod koji JESTE dobro zivio, koji je u duhu razumijevanja, prihvatanja i postivanja onog drugog i razlicitog bio primjer tolerancije i suzivota za mnoge razvijene zemlje i narode!

I zato ne ocekuj hadvasocetiri da vas poslije svega do cega ste zajedno sa sds-OVCAMA i hdz-OVCAMA doveli tu nasu zemlju, "svojima" smatram! Previse mi je vasa zajednicka "borba za nacionalnu ravnopravnost" trgla na nos da bih mogao probavljati sve to cime se danas busate u prsa!

Prema tome, znaj hadvasocetiri da ti i ja NIKAKO ne mozemo biti MI! Sve dok TI demokratama smatras najvece hohstaplere koje su ovi narodi imali za vodje u moderno doba.

I zivota ti, ne pominji Josipa Broza! Sto narod kazo, Aljo mu nije ni do koljena koliko god se protezao! Samo politicki analfabeti, neznalice i poltroni mogu pokusavati povlaciti paralele izmedju Josipa Broza, njegovog perioda i svog ovog zla koji nam napravise demokratski izabrani idioti!
DiplomataSaSela

#368 Re: s

Post by DiplomataSaSela »

margareta wrote:
DiplomataSaSela wrote:
margareta wrote:Posljednji komentar ti je bio 13-i.

VOZDRA
Ako pogodis koji je ovo po redu kupicu ti lizalo
Osvrni se malo na svoje istomisljenike koliku stetu svjesno il' ne nanose SDA !?
Pocinjem vjerovati da se lazno predstavljaju neki likovi koji eto tako zdusno i napadaju i brane Aliju Izetbegovica ,zapravo ne da nisu stvarni
prijatelji Alije I. nego okorjeli neprijatelji.Nesto kao "Crveni Kmeri".
Naprosto ne mogu vjerovati da neko moze nekoga da voli a da mu nanosi toliko stete i "braneci ga" zapravo trazi njegove neprijatelje.

Kao da "neko" zeli kroz "pricu" o Aliji I. iznuditi svaki atom losih informacija u svoju korist iz 'nekih' razloga.

Iz jucerasnje "odbrambene strategije" lika i djela Alije Izetbegovica od strane jednoga novijega lika stekla sam cvrsto ubjedjenje da se zapravo radi o liku koji zaista zna da mrzi. Aliju Izetbegovica.

Mozda si i ti jedan od njih. Suludo je braniti bilo koga a da taj neko nije ni napadnut !?
Odgovor se sam namece da se pod krinkom branioca krije zestok napadac.

POZDRAV

Gdje si ba marga...neobicno bez tebe.Bolan koji mi je komentar po redu.Ono za lizalo jos uvijek vazi.Tita mi... :-)

Pozdrav i tebi i naravno za missA :)
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:
H2SO4 wrote:

I KO nas je poceo dijeliti na "mi" i "vi"???

I zato ti i kazem sto sam rekao i prije! To je VASA demokratija - ko nije s nama protiv nas je i ne samo to vec samim tim nije ni musliman ni Bosnjak! E pa ako VI mozete tako da diferencirate ljude, onda ti moram reci da je meni PRAVO zadovoljstvo da me poklonici Alije i Njegove SDA smatraju otpadnikom! DUBOKO bih se zamislio kad bi mi neko od sda-OVACA rekao da smo "svoji"!

Covjece, tragedija je tolikih razmjera da ovdje nema lale mile! Ili si na strani izdajnika ove zemlje (gore pomenutih!) ili si protiv njih! I nismo JA i MI ti koji su izazvali ovu podjelu negu upravo demokrate kojima se ti tako i toliko klanjas! Ti su idioti hvatajuci se ruku pod ruku ´90-´91. (i jos uvijek se tako drze, SVE JACE I JACE!) rasturili porodice, rasturili vijekovne komsiluke, prijateljstva i kumstva! Natjerali su u rat narod koji JESTE dobro zivio, koji je u duhu razumijevanja, prihvatanja i postivanja onog drugog i razlicitog bio primjer tolerancije i suzivota za mnoge razvijene zemlje i narode!

I zato ne ocekuj hadvasocetiri da vas poslije svega do cega ste zajedno sa sds-OVCAMA i hdz-OVCAMA doveli tu nasu zemlju, "svojima" smatram! Previse mi je vasa zajednicka "borba za nacionalnu ravnopravnost" trgla na nos da bih mogao probavljati sve to cime se danas busate u prsa!

Prema tome, znaj hadvasocetiri da ti i ja NIKAKO ne mozemo biti MI! Sve dok TI demokratama smatras najvece hohstaplere koje su ovi narodi imali za vodje u moderno doba.

I zivota ti, ne pominji Josipa Broza! Sto narod kazo, Aljo mu nije ni do koljena koliko god se protezao! Samo politicki analfabeti, neznalice i poltroni mogu pokusavati povlaciti paralele izmedju Josipa Broza, njegovog perioda i svog ovog zla koji nam napravise demokratski izabrani idioti!
Hajde me prdi i ne glumi Bosnjaka.

Znam da bi volio biti,ali ne ide :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

Josip je bio diktator i ubojica i ne moze se niti porediti sa rahmetli Alijom Izetbegovicem, koji je prije svega bio posten covjek i istinski demokrata!!!
margareta

Post by margareta »

H2SO4 wrote:Josip je bio diktator i ubojica i ne moze se niti porediti sa rahmetli Alijom Izetbegovicem, koji je prije svega bio posten covjek i istinski demokrata!!!

Haj' mi molim te pricaj malo o tome secaerlamo
H2SO4

Post by H2SO4 »

margareta wrote:
H2SO4 wrote:Josip je bio diktator i ubojica i ne moze se niti porediti sa rahmetli Alijom Izetbegovicem, koji je prije svega bio posten covjek i istinski demokrata!!!

Evo ljubavi :D
margareta

Post by margareta »

H2SO4 wrote:
margareta wrote:

Evo ljubavi :D

:D :D :D znala sam najjjjdarzi :D :D :D

:D :D :D i ja tebe :D :D :D

Samo za tvoju ljubav sad cu pokusati postirati DRAGOGA mi "diktatora" :D

margareta

Post by margareta »

JBT wrote:Image

Nehru.
margareta

Post by margareta »

Medju najvecim dva "diktatora" svjetska...........
Samo za dvojicu : H2SO4 i "DiplomatuSaSela"
Post Reply