Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
lolita_xx

#351 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by lolita_xx »

Johnny68 wrote:
lolita_xx wrote:nisi jos nista rekao :) gdje radis, jesi zavrsio faks u roku? :D
hajde, znas ti to i bolje :D
Niti radim niti sam fakultet završio u roku. Dovoljno? :D :D
vise nego dovoljno :D
Johnny68

#352 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Johnny68 »

lolita_xx wrote:
Johnny68 wrote:
lolita_xx wrote:nisi jos nista rekao :) gdje radis, jesi zavrsio faks u roku? :D
hajde, znas ti to i bolje :D
Niti radim niti sam fakultet završio u roku. Dovoljno? :D :D
vise nego dovoljno :D
Ali sam pristojan, obrazovan i fin. :lol: :run:
lolita_xx

#353 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by lolita_xx »

ja cu zavrsiti faks, ako budem ziva i zdrava :) a fina nisam uopste :D sta cu sada :? :D
dugacki

#354 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by dugacki »

mima wrote:Ja trazim finog momka.....godine nisu bitne.....granica je 78 godina......pod uslovom da je siroce a da je bogat. To je sve sto trazim.

Unaprijed hvala

Moja sifra je.....vesela udovica.

Ja imam stranjski pasos...more 'l to kako doci u razmatranje :D

Moja sifra je: potrazi me u predvecerje :D
Johnny68

#355 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Johnny68 »

lolita_xx wrote:ja cu zavrsiti faks, ako budem ziva i zdrava :) a fina nisam uopste :D sta cu sada :? :D
Učiti. :D (Govori sebi. :roll: )
Umjetnik a

#356 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Umjetnik a »

izgleda da bi na ovoj temi mogla pući i koja veza...šta mislite

ja otovreno pozivam Cyprusa da se priključi ovo temi
Microsoft

#357 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Microsoft »

ma tema je nidje veze . Koliko ja znam finih momaka mozes nac dje oces, al to sto u sarajevu imas 99,9 % ne ruznih nego odurnih djevojaka to nema nidje na planeti. Dok gledam u te tobožnje "sarajke" mene boli oko, ko ne vjeruje neka prodje ferhadijom i i nek se uvjeri pa nek je i subota navecer, kada su "najbolje" namontirane :roll: tokom jedne veceri u gradu sarajevu najvise mozete vidjet 3 lijepe djevojke, a ovo ostalo.. uzmi me boze sebi. osim toga sto su ruzne cak su i ufurane (ne bi ta progovorila sa tobom pa da si ne znam ti sta, al zato mostarke.. svaka cast kako su komunikativne :D i da navedem da su lijepe :D ) ?! misli ona neka riba nesto ona ... nidje veze al' eto raja svasta hebe kad prigusti..ne zelim vise da komentarisem jer me je ovo jako uznemirilo - dje naci finog decka ? - a dje nac finu trebu nece ni taj fini mezar do sebe... :shock:
Lesli Eldridž

#358 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Microsoft wrote:ma tema je nidje veze . Koliko ja znam finih momaka mozes nac dje oces, al to sto u sarajevu imas 99,9 % ne ruznih nego odurnih djevojaka to nema nidje na planeti. Dok gledam u te tobožnje "sarajke" mene boli oko, ko ne vjeruje neka prodje ferhadijom i i nek se uvjeri pa nek je i subota navecer, kada su "najbolje" namontirane :roll: tokom jedne veceri u gradu sarajevu najvise mozete vidjet 3 lijepe djevojke, a ovo ostalo.. uzmi me boze sebi. osim toga sto su ruzne cak su i ufurane (ne bi ta progovorila sa tobom pa da si ne znam ti sta, al zato mostarke.. svaka cast kako su komunikativne :D i da navedem da su lijepe :D ) ?! misli ona neka riba nesto ona ... nidje veze al' eto raja svasta hebe kad prigusti..ne zelim vise da komentarisem jer me je ovo jako uznemirilo - dje naci finog decka ? - a dje nac finu trebu nece ni taj fini mezar do sebe... :shock:
Vala si u pravu. :thumbup: Sarajevo je zbog velikih migracija postalo grad ljudi male visine, kratkih nogu, konjastih i kockastih ruralnih glava. Eto Mostar je tu u nešto povoljnijem položaju iako je i tamo bilo strašnih migracija. U Visokom npr. su trebe jedno za 3 klase bolje negu Sarajevu i u Mostaru. Ljepše su i veća je količina ljudi koji nisu sa strane došli. Može se vidjeti ljepših faca. Sarajevo je po pitanju ljudi katastrofa opšta. Hem su žene većinom ružne, jer je malo gradskih faca (malene, kratkonoge, guzate k'o primati :D , konjastih faca), hem su i muškarci isti takvi. :D
Last edited by Lesli Eldridž on 03/05/2009 14:48, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#359 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Lesli Eldridž wrote:
Microsoft wrote:ma tema je nidje veze . Koliko ja znam finih momaka mozes nac dje oces, al to sto u sarajevu imas 99,9 % ne ruznih nego odurnih djevojaka to nema nidje na planeti. Dok gledam u te tobožnje "sarajke" mene boli oko, ko ne vjeruje neka prodje ferhadijom i i nek se uvjeri pa nek je i subota navecer, kada su "najbolje" namontirane :roll: tokom jedne veceri u gradu sarajevu najvise mozete vidjet 3 lijepe djevojke, a ovo ostalo.. uzmi me boze sebi. osim toga sto su ruzne cak su i ufurane (ne bi ta progovorila sa tobom pa da si ne znam ti sta, al zato mostarke.. svaka cast kako su komunikativne :D i da navedem da su lijepe :D ) ?! misli ona neka riba nesto ona ... nidje veze al' eto raja svasta hebe kad prigusti..ne zelim vise da komentarisem jer me je ovo jako uznemirilo - dje naci finog decka ? - a dje nac finu trebu nece ni taj fini mezar do sebe... :shock:
Vala si u pravu. :thumbup: Sarajevo je zbog velikih migracija postalo grad ljudi male visine, kratkih nogu, konjastih i kockastih ruralnih glava. Eto Mostar je tu u nešto povoljnijem položaju iako je i tamo bilo strašnih migracija. U Visokom npr. su treba jedno za 3 klase bolje negu Sarajevu i u Mostaru. Ljepše su i veća je količina ljudi koji nisu sa strane došli. Može se vidjeti ljepših faca. Sarajevo je po pitanju ljudi katastrofa opšta. Hem žene većinom ružne, jer je malo gradskih faca (malene, kratkonoge, guzate k'o primati :D , konjastih faca), a i muškarci isti takvi.
UUUUU UUUUUU UUUUUUU :-) :-)
PalaSa Marsa

#360 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Bas me zanima, sta bi Dr. Djidjimilovic rek'o sad na ovo :-) :D
Lesli Eldridž

#361 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

PalaSa Marsa wrote:Bas me zanima, sta bi Dr. Djidjimilovic rek'o sad na ovo :-) :D
Šta će kazati. Sve je živa istina. Papanska nacija... :D
PalaSa Marsa

#362 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Lesli Eldridž wrote:
PalaSa Marsa wrote:Bas me zanima, sta bi Dr. Djidjimilovic rek'o sad na ovo :-) :D
Šta će kazati. Sve je živa istina. Papanska nacija... :D
U pravu si, upravo se to eto i vidi iz prilozenog :D Dokazujesh nemoguce :D
Lesli Eldridž

#363 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

Dobro hajd' mi onda objasni što su koke toliko ufurane? Pa kad sjede po kafanama, sve pedersko društvo. Sa jedne strane muškarci, sa druge žene. I svi se mjerkaju, a niko ne poduzima odlučne korake. Ako neki lafac krene u akciju, papanke ga oseknu ko slinu, a on jadan, nazad. I svi mu se smiju. I muškarci i žene. One kaloše fizički (većinom, da ne griješim dušu), a lafci nesigurni. E ako ima i ona koja nije fizički kaloša, jest vala u 99% slučajeva kaloša u glavi. Hajd' nije ni to problem za jedan BUM, ali brate dragi, sa takvim stavovima nema tu ženskog zadovoljstva. Ostanu nejebane, pa poslije daj šta daš i nađu papke... :D
debela

#364 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by debela »

tacno da se covjek prepadne sa kakvim likovima dijeli zivotni prostor. kako bi dobro bilo da se isfrustriranim sovinistima moze ugraditi cip koji ce svaku zenu na vrijeme upozoriti o kakvom tipu se radi.
PalaSa Marsa

#365 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Lesli Eldridž wrote:Dobro hajd' mi onda objasni što su koke toliko ufurane? Pa kad sjede po kafanama, sve pedersko društvo. Sa jedne strane muškarci, sa druge žene. I svi se mjerkaju, a niko ne poduzima odlučne korake. Ako neki lafac krene u akciju, papanke ga oseknu ko slinu, a on jadan, nazad. I svi mu se smiju. I muškarci i žene. One kaloše fizički (većinom, da ne griješim dušu), a lafci nesigurni. E ako ima i ona koja nije fizički kaloša, jest vala u 99% slučajeva kaloša u glavi. Hajd' nije ni to problem za jedan BUM, ali brate dragi, sa takvim stavovima nema tu ženskog zadovoljstva. Ostanu nejebane, pa poslije daj šta daš i nađu papke... :D
Ne znam nisam expert glede toga..Nego eto nadovezah se na ovo sve, dakle ova dva texta vas dvoje i bi' mi cudo, kako ovo sad..
Pa zar nije dobro sto se raja spasila, sto je dosla izvukla zive glave..? Bez obzira jesul' lijepi ili ruzni, dakle dobili su novu sansu (ostali su zivi), pa situacija kakva jes', tjera ljude da se prilagodjavaju, (nekom to ide od ruke, nekom ne, al' sta je tu je) prosto jer su, kako si rek'o/la vec, dosli su od'nekle :D ..
Meni ne smeta..neka raje, neka sviju koji se dobro osjecaju u mom gradu Saraj'vu :-D ..a ja gledam u onom pravcu gdje meni odgovara, ono sto me iritira (ako me iritira) i ne gledam..A sto se tice "potrage za partnerom ili partnerkom", dodje to sve na svoje, ne treba 'vol'ka pompa o ovome, previse je, ljudi daju sebi svasta za pravo, da kazu, napisu..sto nije dobro za moj pojam..treba ipak imat' malo kulture, ako ne zbog nas koji ovo citamo, onda zbog sebe :)
Prosto jos da kazem, ja licno mislim da svi mi imamo onog nekog ko ce nam se dopast', s'tim da neko sretne tog nekog/ku, prije, a neko opet kasnije, a neko
ko je "konzerviran", mozda ne sretne nikad..ne zna se to..na nama je da "radimo" ili ne radimo na tome..Sve u svemu, za moj pojam, ne treba ljude omalovazavat' ako su dosli od'nekle :D ili ako je njihov izgled ili sta ti ja znam drugacije od naseg, koji smo rasili i odrasli u toj sredini .. :)

Ps: Sirom otvori svoj prozor u svijet, vidjeces mozda sto nisi nikad vidio/la :D
Aurora Borealis

#366 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Aurora Borealis »

alaselamet i svi sveti
@marsovko :thumbup: :)
PalaSa Marsa

#367 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Aurora Borealis wrote:alaselamet i svi sveti
@marsovko :thumbup: :)
:)
Lesli Eldridž

#368 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

PalaSa Marsa wrote:
Lesli Eldridž wrote:Dobro hajd' mi onda objasni što su koke toliko ufurane? Pa kad sjede po kafanama, sve pedersko društvo. Sa jedne strane muškarci, sa druge žene. I svi se mjerkaju, a niko ne poduzima odlučne korake. Ako neki lafac krene u akciju, papanke ga oseknu ko slinu, a on jadan, nazad. I svi mu se smiju. I muškarci i žene. One kaloše fizički (većinom, da ne griješim dušu), a lafci nesigurni. E ako ima i ona koja nije fizički kaloša, jest vala u 99% slučajeva kaloša u glavi. Hajd' nije ni to problem za jedan BUM, ali brate dragi, sa takvim stavovima nema tu ženskog zadovoljstva. Ostanu nejebane, pa poslije daj šta daš i nađu papke... :D
Ne znam nisam expert glede toga..Nego eto nadovezah se na ovo sve, dakle ova dva texta vas dvoje i bi' mi cudo, kako ovo sad..
Pa zar nije dobro sto se raja spasila, sto je dosla izvukla zive glave..? Bez obzira jesul' lijepi ili ruzni, dakle dobili su novu sansu (ostali su zivi), pa situacija kakva jes', tjera ljude da se prilagodjavaju, (nekom to ide od ruke, nekom ne, al' sta je tu je) prosto jer su, kako si rek'o/la vec, dosli su od'nekle :D ..
Meni ne smeta..neka raje, neka sviju koji se dobro osjecaju u mom gradu Saraj'vu :-D ..a ja gledam u onom pravcu gdje meni odgovara, ono sto me iritira (ako me iritira) i ne gledam..A sto se tice "potrage za partnerom ili partnerkom", dodje to sve na svoje, ne treba 'vol'ka pompa o ovome, previse je, ljudi daju sebi svasta za pravo, da kazu, napisu..sto nije dobro za moj pojam..treba ipak imat' malo kulture, ako ne zbog nas koji ovo citamo, onda zbog sebe :)
Prosto jos da kazem, ja licno mislim da svi mi imamo onog nekog ko ce nam se dopast', s'tim da neko sretne tog nekog/ku, prije, a neko opet kasnije, a neko
ko je "konzerviran", mozda ne sretne nikad..ne zna se to..na nama je da "radimo" ili ne radimo na tome..Sve u svemu, za moj pojam, ne treba ljude omalovazavat' ako su dosli od'nekle :D ili ako je njihov izgled ili sta ti ja znam drugacije od naseg, koji smo rasili i odrasli u toj sredini .. :)

Ps: Sirom otvori svoj prozor u svijet, vidjeces mozda sto nisi nikad vidio/la :D
Treba imati dobar pristup :D
PalaSa Marsa

#369 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Treba samo poc' od sebe, pa ako uvidis kakav/va si ti, onda kreni dalje i podji "sudit" (ako je za osudu, naravno) :D
Lesli Eldridž

#370 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

PalaSa Marsa wrote:Treba samo poc' od sebe, pa ako uvidis kakav/va si ti, onda kreni dalje i podji "sudit" (ako je za osudu, naravno) :D
Pa zato i osuđujem. :D
PalaSa Marsa

#371 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Lesli Eldridž wrote:
PalaSa Marsa wrote:Treba samo poc' od sebe, pa ako uvidis kakav/va si ti, onda kreni dalje i podji "sudit" (ako je za osudu, naravno) :D
Samo je Bog "adekvatan" da sudi, a mi sitna buranija mozemo samo sjedit' i cekat' i cudit' se :D
Lesli Eldridž

#372 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

PalaSa Marsa wrote:
Lesli Eldridž wrote:
Samo je Bog "adekvatan" da sudi, a mi sitna buranija mozemo samo sjedit' i cekat' i cudit' se :D
Prest'o sam se davno čuditi. Bosna, a ispešli Sarajevo je dabogsačuvaj sredina. :D
PalaSa Marsa

#373 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Sta ces, cim se tako osjecas, znaci da ipak nesto ima da ne stima, a da je do tebe..zao mi je sto ti moram ovo saopstit' :D
Lesli Eldridž

#374 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by Lesli Eldridž »

PalaSa Marsa wrote:Sta ces, cim se tako osjecas, znaci da ipak nesto ima da ne stima, a da je do tebe..zao mi je sto ti moram ovo saopstit' :D
Nije do mene već do 99% naroda. Đe si vidila da ninđa griješi? Ninđa hladnom logikom prosuđuje sve. I kreće u akciju. :D
PalaSa Marsa

#375 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?

Post by PalaSa Marsa »

Lesli Eldridž wrote:
PalaSa Marsa wrote:Sta ces, cim se tako osjecas, znaci da ipak nesto ima da ne stima, a da je do tebe..zao mi je sto ti moram ovo saopstit' :D
Nije do mene već do 99% naroda. Đe si vidila da ninđa griješi? Ninđa hladnom logikom prosuđuje sve. I kreće u akciju. :D
Mojne dalje, evo sve se samo reklo :D

Nindja ziv'jo i u pamet :D :sax:
Locked