Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Udaljenost između turskog grada Trabzona i Istanbula iznosi više od 1000 km, međutim to nije predstavljalo problem za čak 56.000 navijača Trabzonspora koji su došli na stadion Ataturk kako bi bodrili svoj tim. Njihova podrška se očigledno isplatila jer je Trabzonspor slavio rezultatom 3:1 nad istanbulskim Buyuksehirom i na najboljem je putu da osvoji titulu prvaka.
source.ba
Udaljenost između turskog grada Trabzona i Istanbula iznosi više od 1000 km, međutim to nije predstavljalo problem za čak 56.000 navijača Trabzonspora koji su došli na stadion Ataturk kako bi bodrili svoj tim. Njihova podrška se očigledno isplatila jer je Trabzonspor slavio rezultatom 3:1 nad istanbulskim Buyuksehirom i na najboljem je putu da osvoji titulu prvaka.
--- NO LINKS ---
Ee ovo je kuriozitet za mene.
Nevjerovatno!
A tek činjenica da Trabzon ima tek nešto više od 200.000 stanovnika
Mada sigurno dobar dio ovih 50 milja i nije baš putovao iz Trabzona, vjerovatno ima i njih bruku koji studiraju i rade u samom Stambolu.
--- NO LINKS ---
ja onih hordi sta uradise, hajd sto ove vec lude grke navratise da ulete u teren (valjda ljudi vidili u aprilu kako sta treba), vec sad i oni englezi ulijecu u teren i bakljama se gadajaju...
p.s: ziku onog huligana na 0:58, on ce meni loptu sutat...
Impavidus wrote:
ja onih hordi sta uradise, hajd sto ove vec lude grke navratise da ulete u teren (valjda ljudi vidili u aprilu kako sta treba), vec sad i oni englezi ulijecu u teren i bakljama se gadajaju...
p.s: ziku onog huligana na 0:58, on ce meni loptu sutat...
E šta HZ uradiše, treba ih zakonom zabraniti, sad se svi navadili pa postalo moda jebo te ulijetati na teren
Šta će Grci, mala djeca
Bogami ne bi bio u koži ovih igrača, valja im malo izaći u grad
koliko je crn toliko je glup u njegovom slučaju rasizam ne prolazi jer nema pameti ni sekunde
Hajd što je glup, već uz to i ružan!
Ko njemu dade nagradu "golden boy"! Po meni, on je nikakav igrač, ali kad vidim da su mu Italijani dali nagradu, onda mi je sve jasno....jad i čemer!