Ma i ja to gledam, u MP3, dobro je nisam prolup'o... sto su 'saveznici namazani'mostarac wrote:zanimljivo je kako cjelokupna forumska podrska ciri dolazi od likova koji zajedno nemaju dvocifren broj postova
Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MokeQc
#351 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
-
MokeQc
#352 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ljudi, meni nije jasno kako neko uopste moze i pomisliti da pljuje Misketa.
Pa sracunajte sta je on dao i postigao za reprezentaciju a sta su Ciro i savez. Da je slagao povredu, ja mu halalim od srca i podrzavam gest 1000%
Pa sracunajte sta je on dao i postigao za reprezentaciju a sta su Ciro i savez. Da je slagao povredu, ja mu halalim od srca i podrzavam gest 1000%
- Deriguz
#353 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Evo da ne naglabate vise.
Ciro je napao Zvjezdana poslije tekme u Lisabonu zbog lose partije, na sto je on rekao, pa sefe, pored toliko utakmica gdje sam dobro igrao, naleti mi los dan...
Ciro tvrdoglav kakav jeste drzao se svog stava i tu je izbila svadja. Zbog toga Miske nije igrao, kakva povreda.
Ciro je napao Zvjezdana poslije tekme u Lisabonu zbog lose partije, na sto je on rekao, pa sefe, pored toliko utakmica gdje sam dobro igrao, naleti mi los dan...
Ciro tvrdoglav kakav jeste drzao se svog stava i tu je izbila svadja. Zbog toga Miske nije igrao, kakva povreda.
- rado_vidjen
#354 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Neelix wrote:imaju imajumostarac wrote:zanimljivo je kako cjelokupna forumska podrska ciri dolazi od likova koji zajedno nemaju dvocifren broj postova
Nemojte mi uzeti za zlo sljedecu opasku...ali
Miske je u Lisabonu, u njegovoj najvaznijoj utakmici dosadasnje karijere, pretrcao manje od 9 km (za 80 min) dok je za Wolfsburg kontra Besiktasa (dobro se sjecam, jer sam i sam bio iznenadjen) istrcao blizu 11km (ako neka ima tacan podatak neka stavi)
Bilo kako bilo, kljucno je da Ciro, sa BAGROM tugedr, napuste Savez i nasu selekciju.
Sad ili nikad
Sta je bilo sa Munibovim sudjenjem, zar nije trebala presuda biti neki dan?
- Mikado
#355 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
U ponedjeljak, 23. novembra 2009. godine u predmetu Munib Ušanović i dr. (X-K-07/481) zakazano je izricanje presude, u sudnici 6, sa početkom u 11:30 sati. Optužnica tereti Muniba Ušanovića i Miodraga Kureša za produženo krivično djelo porezne utaje i produženo krivično djelo zloupotrebe položaja ili ovlaštenja.rado_vidjen wrote:
Sta je bilo sa Munibovim sudjenjem, zar nije trebala presuda biti neki dan?
http://www.sudbih.gov.ba/files/docs/sed ... 9)_bos.pdf
- libertyBiH
#356 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Joj al ce biti feste ako ova gnjida zavrsi u zatvoru.. 
-
dinosaur
#357 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nažalost,bojim se da njemu nista ne mogu
nismo mi te sreće ...
Zao mi je sto se oko Misketa pravi ovolika buka, svakako mu treba dati podršku .
Zao mi je sto se oko Misketa pravi ovolika buka, svakako mu treba dati podršku .
- byNelle
#358 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Citajuci postove , manje vise svi daju podrsku Misimovicu , i sam se slazem sa tim. Ipak bih predlozio da moderatori , intervenisu , jer ako zaista zelimo dati podrsku tom momku koji je rrealno nas najjaci igrac , onda je najmanje sto mozemo uraditi za njega da prestanemo diskutovati o ovoj temi , jer samo dizemo neke nezeljene tenzije. Savez je druga prica , ali o savezu postoji i druga tema.
Pozdrav
Pozdrav
- ja.neron
#359 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
muslimović tito zabio dva gola
-
mostarac
#360 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Neelix wrote:imaju imajumostarac wrote:zanimljivo je kako cjelokupna forumska podrska ciri dolazi od likova koji zajedno nemaju dvocifren broj postova
jedna lasta ne cini proljece
A znaci ti si onaj koji se klonirao u ove masovne nickove
Ti si i o Hasanu svasta pricao
Jbt da ti nisu Ushke glavom, bradom i tastaturom licno
-
ziko 1
#361 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Samo neka neko kaže istinu pa ma kakva ona bila a onda ćemo vidjeti koga podržati i zašto.Nije nemoguće da se čovjek oporavio za 3 dana-mada je u to teško povjerovati.Doduše i Pjanić se nedavno oporavio za 3 dana , nakon utakmice u LP zaigrao je u nac. prvenstvu .Ako ima nešto a vjerovatno ima to će sigurno izaći na vidjelo, što prije to bolje za sviju...
-
LSD
#362 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ćiro se neki dan na Hayatu zaklinje da je Misimović ozlijeđen...Miske juce nastupa citavu utakmicu...sutradan dr.Jerlagić izjavljuje "šefe,ja sam obmanut"...ko biva Miske ga obmanuo
cirkus se nastavlja do sutra...ostaje da vidimo šta ce nam sutra servirati iz kuhinje NS putem podanickih medija i novinara.
Last edited by LSD on 22/11/2009 20:38, edited 1 time in total.
-
Nagib
#363 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
U vezi Spahe...ja sam gledao u sub. na pinku kod one Naide (javili mi da ce pricati on
)tel. se javio i kaze da je on u super odnosima sa Misketom iako su mu svi kao braca,Miske je posebno dobar i ne vjeruje da je bila laz oko njegove povrede...
Osvrnuo se jos i na svecanu lozu,kako su tamo bile razne kurave i kravatasi,a igraci nisu imali mjesta.Njega su smjestili u neki stakleni dio,a posebno ga je pogodilo to so ni Kenine kcerkice nisu imale mjesta u lozi vec iza gola...te je trazio nekoga da se iskali na njemu i kako rece :"iskreno da vam kazem taj koga sam trazio je bio generalni,ali nisam ga nasao"...
Jos je rekao da na ovome nece ostati u narednim danima ce se sve saznati,a neki koji pokusavaju raz.ebati sve za sta su se oni znojili nece uspjeti...
Osvrnuo se jos i na svecanu lozu,kako su tamo bile razne kurave i kravatasi,a igraci nisu imali mjesta.Njega su smjestili u neki stakleni dio,a posebno ga je pogodilo to so ni Kenine kcerkice nisu imale mjesta u lozi vec iza gola...te je trazio nekoga da se iskali na njemu i kako rece :"iskreno da vam kazem taj koga sam trazio je bio generalni,ali nisam ga nasao"...
Jos je rekao da na ovome nece ostati u narednim danima ce se sve saznati,a neki koji pokusavaju raz.ebati sve za sta su se oni znojili nece uspjeti...
-
udrch
#364 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ponedjeljak bi mogao biti zanimljiv dan za ublehe u Savezu..
Ako nsimo imalio sreće u baražu, valjda nam se vrati kroz ovo suđenje..
Ako nsimo imalio sreće u baražu, valjda nam se vrati kroz ovo suđenje..
-
Nagib
#365 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
A sto sam aktivan tunajt
evo copy/paste sa jednog portala...pa mozda ovi sto ne vjeruju Misketu povjeruju
Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.
Naime, Zvjezdan Misimović odmah je po dolasku sa reprezentativnog okupljanja u četvrtak u Wolfsburgu bio podvrgnut specijalnim ljekarskim tretmanima koji su ga osposobili da nastupi u jučerašnjem duelu protiv ekipe Nurnberga. Popularni Miske sve do subote i same utakmice nije trenirao sa ostatkom ekipe, te je za to vrijeme prolazio intenzivni ljekarski tretman od strane najboljih njemačkih ortopeda, tvrde njemački elektronski mediji. Samu utakmicu odigrao je pod uticajem injekcija.
Njemačke kolege sa Sky televizije iznjele su činjenicu da je Zvjezdanu Misimoviću, zbog ozbiljnosti povrede u srijedu mogla biti posljednja utakmica da ga je selektor Miroslav Blažević uvrstio u početnih jedanaest fudbalske reprezentacije BiH u duelu protiv Portugala na Bilinom Polju.
Miske ne daj se...
evo copy/paste sa jednog portala...pa mozda ovi sto ne vjeruju Misketu povjeruju
Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.
Naime, Zvjezdan Misimović odmah je po dolasku sa reprezentativnog okupljanja u četvrtak u Wolfsburgu bio podvrgnut specijalnim ljekarskim tretmanima koji su ga osposobili da nastupi u jučerašnjem duelu protiv ekipe Nurnberga. Popularni Miske sve do subote i same utakmice nije trenirao sa ostatkom ekipe, te je za to vrijeme prolazio intenzivni ljekarski tretman od strane najboljih njemačkih ortopeda, tvrde njemački elektronski mediji. Samu utakmicu odigrao je pod uticajem injekcija.
Njemačke kolege sa Sky televizije iznjele su činjenicu da je Zvjezdanu Misimoviću, zbog ozbiljnosti povrede u srijedu mogla biti posljednja utakmica da ga je selektor Miroslav Blažević uvrstio u početnih jedanaest fudbalske reprezentacije BiH u duelu protiv Portugala na Bilinom Polju.
Miske ne daj se...
- banjaluka078
#366 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Doktori Wolfsburga tvrde: "Misimović govori istinu!"
"Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.
izvor
"Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.
izvor
-
udrch
#367 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa ja sam ovo rekao neki dan..
Ali ovdje se izmišlja brate svašta..
Ostaćemo bez Misketa na kraju, a nekima je to izgleda cilj..
Ali ovdje se izmišlja brate svašta..
Ostaćemo bez Misketa na kraju, a nekima je to izgleda cilj..
- bingov buraz
#368 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Dobronamjerni nisu ni sumnjalibanjaluka078 wrote:Doktori Wolfsburga tvrde: "Misimović govori istinu!"
Miske doktor fudbala
- Edin H.
#369 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Apsolutno si u pravu, ionako sam predvidio prije Zenice da ce napustiti reprezentaciju.byNelle wrote:Citajuci postove , manje vise svi daju podrsku Misimovicu , i sam se slazem sa tim. Ipak bih predlozio da moderatori , intervenisu , jer ako zaista zelimo dati podrsku tom momku koji je rrealno nas najjaci igrac , onda je najmanje sto mozemo uraditi za njega da prestanemo diskutovati o ovoj temi , jer samo dizemo neke nezeljene tenzije. Savez je druga prica , ali o savezu postoji i druga tema.
Pozdrav
Nadam se da nisam u pravu.
Od mene neces vise ni jednu cuti o ovom incidentu
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#370 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
@Neelix i ostali chateri, .... preko PP-a pa opletite do zore o crnim i bijelim ovcama, ... 
-
nikad_izvini
#371 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
@neelix
E moj Havazovac, isprali su ti mozak. Ćiro je poltron koji ne priznaje svoje greške. Ćiro je uzeo 50.000 e od Supića da ovaj nastupi i da se proda u Anartozis odakle ga tjeraju nakon PRVE oficijelne utakmice protiv Petrovca od kojeg su ispali a onda ovi poslije fasovali 10-12 golova od Šturma. Nakon toga, bajni golman Supić, golman reprezentacije, nije bio u stanju da nađe klub nekoliko mjeseci i naravno BRANI za A tim. Nakon svega ode u Temišvar kao treći-četvrti golman. Na stranici Temišvara nema ni slike njegove, samo ime i prezime. Eto gdje ode REPREZENTATIVNI GOLMAN BIH. Gdje nestadoše Mikeliniji, Šarabe, Nurkovići, Vasilići, Radeljići i ostali klošari. Što prihvati bijednik da se igra protiv Irana zbog čega je Kodro otjeran i zbog čega se bojkotovala reprezentacija. S kim smo odigrali prijateljske utakmice. Iran, Rijeka, Azerbejžan, Slovenija, Katar/Kuvajt/Oman/nekakvi, Bugarska.
Što reprezentativci nisu imali mira sekunde u dvije utakmice baraža. Znaš šta se desilo u Lisabonu. Nakon što su ih jebavali po aerodromu u hotelu ih je dočekala masa Bošnja. Umjesto mira, nemir.
O dešavanjima u BiH ne treba mnogo govoriti. I budali je jasno šta se dešavalo. Ko je kriv. Trener svih trenera je kriv. Zašto, to ćemo valjda nekada saznati. Da nešto ne štima, to je jasno. Jasno je i da matora fukara svaljuje svoj greške na Misimovića u Lisabonu i Medunjanina u Zenici.
Jebote, igramo prvo poluvrijeme više-manje solidno. Portugalci nam naprave JEDNU šansu. Ovaj izbacuje veznjaka, slabi vezni red, gdje je Portugal ubjedljivo najjači, ubacuje Muslimovića i Portugal nas podere ko krme novine a samo nam je jedan gol trebao. Pa dijete od 12 godina to ne bi uradilo.
Doduše, ako te u BiH podržava većina to ne znači da si dobar nego da je naš narod retardirano-nepismen. To izbori potvrđuju.
Ko da gledam izbrisaće mi post
E moj Havazovac, isprali su ti mozak. Ćiro je poltron koji ne priznaje svoje greške. Ćiro je uzeo 50.000 e od Supića da ovaj nastupi i da se proda u Anartozis odakle ga tjeraju nakon PRVE oficijelne utakmice protiv Petrovca od kojeg su ispali a onda ovi poslije fasovali 10-12 golova od Šturma. Nakon toga, bajni golman Supić, golman reprezentacije, nije bio u stanju da nađe klub nekoliko mjeseci i naravno BRANI za A tim. Nakon svega ode u Temišvar kao treći-četvrti golman. Na stranici Temišvara nema ni slike njegove, samo ime i prezime. Eto gdje ode REPREZENTATIVNI GOLMAN BIH. Gdje nestadoše Mikeliniji, Šarabe, Nurkovići, Vasilići, Radeljići i ostali klošari. Što prihvati bijednik da se igra protiv Irana zbog čega je Kodro otjeran i zbog čega se bojkotovala reprezentacija. S kim smo odigrali prijateljske utakmice. Iran, Rijeka, Azerbejžan, Slovenija, Katar/Kuvajt/Oman/nekakvi, Bugarska.
Što reprezentativci nisu imali mira sekunde u dvije utakmice baraža. Znaš šta se desilo u Lisabonu. Nakon što su ih jebavali po aerodromu u hotelu ih je dočekala masa Bošnja. Umjesto mira, nemir.
O dešavanjima u BiH ne treba mnogo govoriti. I budali je jasno šta se dešavalo. Ko je kriv. Trener svih trenera je kriv. Zašto, to ćemo valjda nekada saznati. Da nešto ne štima, to je jasno. Jasno je i da matora fukara svaljuje svoj greške na Misimovića u Lisabonu i Medunjanina u Zenici.
Jebote, igramo prvo poluvrijeme više-manje solidno. Portugalci nam naprave JEDNU šansu. Ovaj izbacuje veznjaka, slabi vezni red, gdje je Portugal ubjedljivo najjači, ubacuje Muslimovića i Portugal nas podere ko krme novine a samo nam je jedan gol trebao. Pa dijete od 12 godina to ne bi uradilo.
Doduše, ako te u BiH podržava većina to ne znači da si dobar nego da je naš narod retardirano-nepismen. To izbori potvrđuju.
- pape
#372 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Necemo brisati post, mada ne bi bila ni velika steta. Umjesto toga imas posljednju opomenu zbog prozivanja moderacije.nikad_izvini wrote:@neelix
Tvoje je da pises, a nase, kada ima razloga za to, ... da opominjemo, brisemo i evt. banujemo.
-
lolo_lolo
#373 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
zasto bi ti se brisao post
i ne razumijem reakciju moderatora "mada ne bi bila ni velika steta"
ocigledno je i moderator jedan od cirinih "pulena"
svaka ti cast na svemu recenom
vidi se da ima i realnih zeljovaca na forumu

i ne razumijem reakciju moderatora "mada ne bi bila ni velika steta"
vidi se da ima i realnih zeljovaca na forumu
- pape
#374 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Post ne bi bilo steta brisati iz razloga sto je pun pausalnih uvreda za selektora BiH reprezentacije.lolo_lolo wrote:zasto bi ti se brisao post
i ne razumijem reakciju moderatora "mada ne bi bila ni velika steta"![]()
![]()
![]()
vidi se da ima i realnih zeljovaca na forumu![]()
Kakvo misljenje imam o Ciri, iznosio sam i iznijet cu kada za to osjetim potrebu.
Za kraj, ... imas posljednju opomenu pred iskljucenje.
-
Alfa_Ze
#375 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ako treba birati izmedju Blazevica i Misimovica, MOJ IZBOR JE Misimovic.Selektor moze biti svako, pa i taj 75 togodisnji starac Blazevic.