Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@ladyblue - na ovom vidu što je macan postavio, pogledaj min. 1.43 do 1.49 (drhtanje mikrofona u rukama)
A moram priznati da se na ovom snimku slabije osjeti drhtanje glasa.
Evo pogledah sad ovaj gore sa tjuba video. Istina, trema i drhti mikrofon k'o da su mu pusku za vrat stavili
Nije pokazao sav kvalitet vokala, ali nadam se da ce popraviti to u finalu.
I Hari je imao svojevremeno isti problem sjecam se u polufinalu, al u finalu zamalo da rasturi
btw slazem se da se zastava crvena mozda malo vise mogla forsirati ali nije ni ovako lose
Hmm ocekivala sam vise od nasih, Davor je imao tremu sto je rezultat i ne bas najboljeg nastupa, ako ovako bude i u finalu bojim se da necemo biti ni medu 10 najboljih. Ali i pored toga mislim da imamo jednu od boljih pjesama uz jos njih par, pa cemo vidjeti. Moj favorit je definitivno Island, sve ostalo je onako bezze pogotovo ono jeftino sranje iz Turske i Rumunije.
sunce100 wrote:Jeste li primjetili kako su predstavili Bosnu i Hercegovinu u promotivnom spotu, prije same pjesme?! Ogromna pravoslavna crkva, kratko Stari most i ćirilični natpis Manastir Tvrdoš?!
Pa zar su ta crkva (za koju nisam mogao prepoznati niti koja je, niti gdje je) i manastir Tvrdoš simboli naše zemlje?!
Ma to simbole drzave prije pjesme su davno ukinili, sad samo Rusiju pokazuju.
Davor je imao baš jaku tremu Šteta što mu je glas onako drhtao... njegov puni vokalni kapacitet nije došao do izražaja...
I ne samo to, bilo je simpatično vidjeti kako mu mikrofon drhti u rukama...
Nadam se da ce bolji posao uraditi u finalu...
je*o ga zivot i eurosong, sta drhti k'o da pred pavarotijem rahmetli pjeva, globalna europska seoska smotra i njega trema uhvatila, fol to neka visokocijenjena i visokostrucna priredba, ono pravi pjevaci sa osmjehom odradjuju a ne k'o ovi nasi k'o klinac kad ugleda auto na baterije
editovo sam, ovaj i nije bio toliko los, vise se to odnosilo na neke ranije "pjevace"...
Vi sto pljujete po regini nije ovo za vas cujem da ste svi pokupovali ulaznice za koncert brene to je za vas jadnici, cuj drhtanja glasa a stvarno ste teski primitivci nije ni cudo sto je bih na samom dnu u svakoj sveri zivota pa o shvatanju sta je muzika halo sarajlije nije vam ovo pink bih ili radio kalman ovo je urbana muzika..........
Rambo-Amadeus wrote:
je*o ga zivot i eurosong, sta drhti k'o da pred pavarotijem rahmetli pjeva, globalna europska seoska smotra i njega trema uhvatila, fol to neka visokocijenjena i visokostrucna priredba, ono pravi pjevaci sa osmjehom odradjuju a ne k'o ovaj nas k'o klinac kad ugleda auto na baterije
Gledaj, na Regini je pritisak zato sto se od njih ocekuje ili pobjeda ili dobar plasman posto su misljenja u BiH takva. Nastup u polufinalu nije bio los, naprotiv, ali malih poboljsanja za finale moze biti. Ja polufinale smatram samo scenskom probom za finale i u finalu ce ti mali nedostaci sigurno biti sredjeni.
Medjutim, s Regine se mora maknuti pritisak - to mozemo uraditi mi na nacin da malo smanjimo tenzije, ali i oni na sceni ako se samo opuste i shvate da je bilo koji plasman medju prvih deset odlican.
Barakuda_dk wrote:Vi sto pljujete po regini nije ovo za vas cujem da ste svi pokupovali ulaznice za koncert brene to je za vas jadnici, cuj drhtanja glasa a stvarno ste teski primitivci nije ni cudo sto je bih na samom dnu u svakoj sveri zivota pa o shvatanju sta je muzika halo sarajlije nije vam ovo pink bih ili radio kalman ovo je urbana muzika..........
đes' urbani
Brena kad bi na 10 eurosongova narednih otisla zaredom, na svakom bi pobijedila...kvalitet+kvantitet
Barakuda_dk wrote:Vi sto pljujete po regini nije ovo za vas cujem da ste svi pokupovali ulaznice za koncert brene to je za vas jadnici, cuj drhtanja glasa a stvarno ste teski primitivci nije ni cudo sto je bih na samom dnu u svakoj sveri zivota pa o shvatanju sta je muzika halo sarajlije nije vam ovo pink bih ili radio kalman ovo je urbana muzika..........
macan prvi wrote:
Gledaj, na Regini je pritisak zato sto se od njih ocekuje ili pobjeda ili dobar plasman posto su misljenja u BiH takva. Nastup u polufinalu nije bio los, naprotiv, ali malih poboljsanja za finale moze biti. Ja polufinale smatram samo scenskom probom za finale i u finalu ce ti mali nedostaci sigurno biti sredjeni.
Medjutim, s Regine se mora maknuti pritisak - to mozemo uraditi mi na nacin da malo smanjimo tenzije, ali i oni na sceni ako se samo opuste i shvate da je bilo koji plasman medju prvih deset odlican.
gledam
pa majka mu stara, a to na drugim predstavnicima nije pritisak??? bez opustenog i samouvjerenog nastupa nema uspjeha taman da nam je pjesma "Imagine" od Lennona, a oni bi kao profesionalci itekako trebali to da znaju i da to primjenjuju, a ne da mi se*emo odavde sta bi oni trebalo da ucine
đes' urbani
Brena kad bi na 10 eurosongova narednih otisla zaredom, na svakom bi pobijedila...kvalitet+kvantitet
A jos da Selmu posaljemo, proglasili bi je pobjednikom vec u polufinalu!
ima li iko tekst naše pjesme na ruskom? jako mi se svidjela ova ruska verzija, inače mi se ruski jezik sviđa i možda sam od rijetkih koji žali što ga nije mogao učiti
Je li ti uopste citas sta ljudi pisu? Pogledaj im probe, pogotovo ove zadnje pa ces vidjeti razliku. Znaci nije do pjesme, vec je cinjenica da je imao jaku tremu, sto je pomalo upropastilo prvi dojam samog nastupa.
I nemao tremu, prvo predstavljaju nasu zemlju, kao drugo, zele da udju i sami u finale...ali zato svi koji su mogli glasati, nadam se da su glasali i da ce to isto uciniti u subotu...a sta kazete za onog DJ Bobo iz Finske??
Čisto da se pridružim općem trendu citiranja irelevantnih postova...