Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja se duboko izvinjavam, nebi da uvrijedim nikoga ali samo jedno pitanje. Idete li vi na Grbavicu da gledate Zelju? Da ne pricam o gostovanjima jer se tamo nista, ali bas nista ne moze vidjeti od ovog Zelje. Kuci ziva patnja 90 minuta i jedva jedan go. Nekad smo sa nista boljim sastavom od ovog trpali barem kuci po 3-4 a sad ... I da imamo "dobru ekipu" kako kazete sta imamo od toga? Sta nam to donosi? Da bjezimo od granice za ispadanje nekih 5-6 bodova? Zeljo je postao prava seoska ekipa. Kuci jedva 1:0 a na strani obavezan poraz .. Koja crna dobra ekipa?
Bolje je sad ubaciti 11 juniora da igraju nego pustiti ova govna da nas brukaju ... Treba ih sve otjerati skupa sa Hoticem .. Strajkovali su radi plata i sad kad su dobili iste opet isto ...
Mislim da i sarajevo spada u rang sa nama po kvalitetu ali eto oni su ipak medju 3-4 prvoplasirane ekipe na tabeli pa nemaju potrebe "da se stide" barem u odnosu na nas. I donose ponekad bodove sa strane.
P.S. Daj Boze da ja grijesim i da ste vi u pravu kad kazete da imamo dobru ekipu .. Samo ne znam kad misle da nam dokazu to ..
paja_patak wrote:Neko ne zeli vidjeti Zelju u evropi te nas lopovi svako kolo potkradaju...
Odavno me nešto nije nasmijalo ovako. pa zar misliš da imate kvalitet za Evropu' Nema ni Sarajevo, a Željo još manje.
Nego, ti ćeš sa Slavijom u Evropu.
Ljubomaora je cudo!
Ti veze nemas o fudbalu(blago receno).
Pa Sarajevo ima najsmjesniju ekipu poslije rata.Mene bi bilo stid da Zeljo ima onakav sastav i samo bi se poklopio usima.
Zeljo ima jedan od najboljih sastava u ligi uz one iz Mostara.Kako se ono zovu?
Nesta sa "Z" ili "S"?
Ali ne daju Zelji lopovi da pobijedi.
Izazivajmo nerede!
pa kako to da ste ispo nas na tebeli ako imate jaći sastav? i to 5 bodova iza?
Ja se duboko izvinjavam, nebi da uvrijedim nikoga ali samo jedno pitanje. Idete li vi na Grbavicu da gledate Zelju? Da ne pricam o gostovanjima jer se tamo nista, ali bas nista ne moze vidjeti od ovog Zelje. Kuci ziva patnja 90 minuta i jedva jedan go. Nekad smo sa nista boljim sastavom od ovog trpali barem kuci po 3-4 a sad ... I da imamo "dobru ekipu" kako kazete sta imamo od toga? Sta nam to donosi? Da bjezimo od granice za ispadanje nekih 5-6 bodova? Zeljo je postao prava seoska ekipa. Kuci jedva 1:0 a na strani obavezan poraz .. Koja crna dobra ekipa?
Bolje je sad ubaciti 11 juniora da igraju nego pustiti ova govna da nas brukaju ... Treba ih sve otjerati skupa sa Hoticem .. Strajkovali su radi plata i sad kad su dobili iste opet isto ...
Mislim da i sarajevo spada u rang sa nama po kvalitetu ali eto oni su ipak medju 3-4 prvoplasirane ekipe na tabeli pa nemaju potrebe "da se stide" barem u odnosu na nas. I donose ponekad bodove sa strane.
P.S. Daj Boze da ja grijesim i da ste vi u pravu kad kazete da imamo dobru ekipu .. Samo ne znam kad misle da nam dokazu to ..
Vecina tog sto si napisao stoji,ali odgovori mi,ako zeliz naravno, na slj.pitanja.
Kako bi se ti osjecao da te na ocigled svih podkradaju(gledano u bliskoj proslosti Sloboda,Modrica i Zvijezda) i jos te handri
bagra iz vlastitog kluba?
Zar stvarno mislis da npr. Siroki ne bi bio prvak da ima sastav kao sto ima Zeljo.
Slazem se sa tobom da je vecina placenika,ali ne zaboravi da i placenici igraju dobro kad se uredno placaju.
Ojjjj Pa zar još ima onih koji misle da Sarajevo ili Željo igraju kvalitetan fudbal? Pa isto sranje, samo što mi nekad uspijemo i bod na strani uzeti, a vi godinama ni to. Pa kući patnja živa. Nivo ispod Laktaša, Modriče i sl. sranja. Oni bar zabiju 2 u prvom i kraj priče, a mi do 80. čekamo na golove. Sreća pa ove godine u ligi ima dosta slabih klubova, nikad više, pa i Sarajevo i Željo dobro stoje na tabeli, inače bi bilo
Vecina tog sto si napisao stoji,ali odgovori mi,ako zeliz naravno, na slj.pitanja.
Kako bi se ti osjecao da te na ocigled svih podkradaju(gledano u bliskoj proslosti Sloboda,Modrica i Zvijezda) i jos te handri
bagra iz vlastitog kluba?
Zar stvarno mislis da npr. Siroki ne bi bio prvak da ima sastav kao sto ima Zeljo.
Slazem se sa tobom da je vecina placenika,ali ne zaboravi da i placenici igraju dobro kad se uredno placaju.
Nas najveci problem je sto nas "uvjek neko krade" i sto su nam uvjek sudije krive ...
Hajde sad redom. Sloboda-Željo 1:0 ... Gdje nas je sudija pokrao na toj utakmici? Ponistio nam 2-3 cista gola? Nije jer nismo ni jednom ugurali loptu u go. Pustao igrace Slobode da se valjaju? Svi se valjaju i zadrzavaju.
Modrića-Željo 3:2 ... Vodimo 1:0 pa primimo dva brza i regularna gola. Onda izjednacimo i ljudima jos iskljuci igraca a sta mi uradimo? Igramo bunker sa igracem vise do kraja utakmice i ljudi napadaju i napadaju i uvale nam go. Sta je tu sudija kriv? Jeli on mozda zabranio Hoticu da napada i da ide na 3 boda? Nije. Izjave trenera i igraca da odavno nisu imali korektnije sudjenje sve ti govori.
Zvijezda-Željo 1:0 ... Pogledaj na youtube snimak od 6 minuta pa ces vidjeti da smo jos i dobro prosli. Sta je sudija kriv? Cocalicu dao drugi zuti potpuno zasluzeno i automatski crveni. Nista nije uradio na nasu stetu.
A za bagru iz naseg kluba smo sami sebi krivi i za to nema opravdanja.
100% garantujem da Siroki a ni bilo ko drugi ne bi bio prvak sa ovim timom koji mi imamo!! Posebno pored ovakvog Zrinjskog!
Placenike nikakve nisam spominjao. Rekao sam da su strajkovali jer nemaju plata pa i kad su ih dobili odigrali su ko kite.
vjecnobordo wrote:Ojjjj Pa zar još ima onih koji misle da Sarajevo ili Željo igraju kvalitetan fudbal? Pa isto sranje, samo što mi nekad uspijemo i bod na strani uzeti, a vi godinama ni to. Pa kući patnja živa. Nivo ispod Laktaša, Modriče i sl. sranja. Oni bar zabiju 2 u prvom i kraj priče, a mi do 80. čekamo na golove. Sreća pa ove godine u ligi ima dosta slabih klubova, nikad više, pa i Sarajevo i Željo dobro stoje na tabeli, inače bi bilo
Izgleda da ima ... Mozda su to ljudi koji ne gledaju utakmice uzivo nego samo rezultate pa se onda nadaju necemu ..
Za vas ne znam, ali mi definitivno imamo najgori tim, vjerovatno, u historiji FKS. Mozda bi Muminovic, Maksumic, Hiros i Ihtijarevic i znacili nesto u ovoj sugavoj ligi da su u formi, ali obzirom da su miljama daleko od forme to je .......
Fordas wrote:Za vas ne znam, ali mi definitivno imamo najgori tim, vjerovatno, u historiji FKS. Mozda bi Muminovic, Maksumic, Hiros i Ihtijarevic i znacili nesto u ovoj sugavoj ligi da su u formi, ali obzirom da su miljama daleko od forme to je .......
Ma slazem se ja sa tim da vi niste odavno imali gori tim ali i sa takvim timom se nekako drzite medju prve 3-4 ekipe jer ste uspjeli donjeti bodova sa strane ..
pa idem, i to svaki put...ključna riječ je bila "na papiru". i sam kažeš "s sastavom ništa boljim od ovog"...
pa idem, i to svaki put...ključna riječ je bila "na papiru". i sam kažeš "s sastavom ništa boljim od ovog"...
I sta vidis kad odes na Grbavicu? Jad i cemer ili nesto bolje? Izgleda da je to bio losiji sastav po imenima (mada sad i u to sumnjam) ali bolji na terenu ... Ili ih je trener znao posloziti i objasniti im kako se igra (barem kuci) ... A cinjenica je da Demir NE ZNA ili ga ne j.bu 2% ...!!
Fordas wrote:Za vas ne znam, ali mi definitivno imamo najgori tim, vjerovatno, u historiji FKS. Mozda bi Muminovic, Maksumic, Hiros i Ihtijarevic i znacili nesto u ovoj sugavoj ligi da su u formi, ali obzirom da su miljama daleko od forme to je .......
Ma slazem se ja sa tim da vi niste odavno imali gori tim ali i sa takvim timom se nekako drzite medju prve 3-4 ekipe jer ste uspjeli donjeti bodova sa strane ..
Pa, to se zove tradicija
Mi smo bodove sa strane uzeli dok su tu bili Rascic, Handzic, Doqi.... Sa ovim sastavom bice tesko ikom bod uzet na strani. Nama danas u napadu igra Hadzic - svaka mu cast na svemu - ali nije to to. Da Skoro kojim slucajem nije dosao bilo bi svega, bas bi bilo zanimljivo do kraja
Plavih_11 wrote:
I sta vidis kad odes na Grbavicu? Jad i cemer ili nesto bolje? Izgleda da je to bio losiji sastav po imenima (mada sad i u to sumnjam) ali bolji na terenu ... Ili ih je trener znao posloziti i objasniti im kako se igra (barem kuci) ... A cinjenica je da Demir NE ZNA ili ga ne j.bu 2% ...!!
pa u tome i jest poenta, jašta nego jad i čemer, naveo sam ti i svoje razloge zašto mislim da je to tako.
individualno gledajući, bekrić, rovčanin, pelak, bešlija, mulalić, bajić su igračine za ovu jadnu ligu...ali nije sve ni u tome, kad ti u klubu sjede diletanti od kojih je dobar dio i zlonamjeran, kad nema plata, atmosfera za samoubistvo, očajan stručni štab i tako dalje.
karanana wrote:e zna li iko hoce li sad u srijedu biti tv prenos derbija kola kao sto bude subotama? to ce nesumnjivo biti gradski derbi zrinjski-velez.
15:55 Nogomet: Premijer liga BiH
16:00 Frenderi u zemljama Evrope
5 minuta premijer lige.....mozda su u pravu i to je vjerovatno puno. nista onda od mostarskog derbija jer je na programu u, ja mislim 18 sati, a imaju i ligu prvaka, tako da sumnjam da ce jednu za drugom tekme pustati.
Plavih_11 wrote:
pa u tome i jest poenta, jašta nego jad i čemer, naveo sam ti i svoje razloge zašto mislim da je to tako.
individualno gledajući, bekrić, rovčanin, pelak, bešlija, mulalić, bajić su igračine za ovu jadnu ligu...ali nije sve ni u tome, kad ti u klubu sjede diletanti od kojih je dobar dio i zlonamjeran, kad nema plata, atmosfera za samoubistvo, očajan stručni štab i tako dalje.
Plavih_11 wrote:
Eto, otiso vam je i Pelak, najbolji vam igrac
Pelak jeste bio dobar igrac i jedan od rijetkih koji je igrao "glavom" ali je propustio dosta gostujucih utakmica (razlog nepoznat) a unosio je i nemir u svlacionicu tako da ne znam jeli dobro ili lose sto je otisao ...
Sretno mu u Olimpiku!